8 Administrert Kubernetes-plattform for containerapplikasjon

Noen av de beste skybaserte vert Kubernetes for å distribuere og administrere applikasjonscontainere.


Kubernetes trender mer enn noen gang. Og hvorfor ikke – hver organisasjon er ute etter å containere applikasjonen og dra fordel av det store Kubernetes.

Liten introduksjon

Kubernetes er en åpen kildekode, opprinnelig utviklet av Google for automatisk distribusjon og administrasjon av containertildelingene. Det er annerledes enn Docker.

Docker hjelper deg med å bygge applikasjonscontainere, og Kubernetes grupperer dem for enkel administrasjon. Så hvis du har flere containere, trenger du noe å administrere og oppdage dem – det er der Kubernetes hjelper. Noen av funksjonene i boksen er:

 • Skaler opp eller ned med kommando, konsoll eller automatisk
 • Styring av løsrevet legitimasjonskonfigurasjon
 • Self-utvinning
 • Administrer arbeidsmengden og batchutførelsen
 • Progressiv applikasjonsdistribusjon

Hvis du er en nybegynner, kan det være lurt å sjekke dette Docker og Kubernetes guide på Udemy.

La oss nå diskutere måtene å bruke Kubernetes på.

Teknisk sett kan du enten installere, administrere og administrere deg selv eller gå for en administrert løsning. Å gjøre alt hjemme kan være dyrt og utfordrende å finne de rette ferdighetene for produksjonsstyring. Hvis du ikke er forberedt på det, kan du utnytte følgende administrerte løsninger.

Kubernetes Engine

En produksjonsklar løsning av Google Cloud. Dra nytte av Googles opplevelse av å kjøre Gmail og YouTube i mer enn et tiår.

Kubernetes Engine tilby alt-i-ett-løsninger for å distribuere, oppdatere, administrere og overvåke applikasjonene dine. Ikke bare containerappene, men du kan også kjøre databasen, knytte lagring til klyngen. Med auto-skaleringsfunksjonene trenger du ikke å øke infrastrukturkapasiteten manuelt for å håndtere de kommende applikasjonstrafikkene. Du kan konfigurere for å skalere opp når etterspørselen øker eller skaleres basert på bruken. Så betal for det du bruker.

Du kan kjøre Kubernetes bak en belastningsbalanse med anycast IP for bedre ytelse og sikre dem med nettverkspolitikk. Google Kubernetes Engine (GKE) er også tilgjengelig på stedet, og det fine er at du kan flytte applikasjonene dine over sky og lokale. Det er stor fleksibilitet?

Fortsatt i Beta, men GKE støtter GPU for å tilby bedre prosessorkraft for å kjøre maskinlæring og andre store arbeidsmengder.

DigitalOcean

DigitalOcean (DO) er ikke bare populær skyhosting for utviklere, men nylig lanserte de administrerte Kubernetes-plattformen og fikk god popularitet.

Du leste det riktig, på få minutter. Jeg prøvde å lage en klynge, og den var klar på under 10 minutter.

Og det er rimelig. Du kan få det i gang fra så lavt som $ 10 per måned. La oss snakke om noen av funksjonene.

 • Kjør og skaler alle typer applikasjoner – integrer GitLab, webapplikasjoner, API, backend-tjenester osv.
 • Konfigurasjonsveiledning – det er relativt ny teknologi, og du er kanskje ikke klar over å konfigurere dem, så veiviseren for å komme i gang vil være nyttig veiledning.

 • Full API-støtte – kjør Serverløse rammer, servicenett, integrer CI / CI, dyptgående innsikt, osv..
 • Port applikasjon fra DO til hvor som helst Kubernetes er støtte. Flott for en strategi med flere skyer.

GJØRE er et flott kostnadseffektivt valg for å kjøre applikasjonene dine i skyen Kubernetes-klyngen.

Platform9

En virksomhetsklar Kubernetes som en tjeneste – Platform9 fungerer på din favoritt offentlige skyplattform, lokale og VMware. Den komplette SaaS-løsningen slik at du kan fokusere på applikasjonen din i stedet for kontinuerlig overvåking, oppgradering av infrastruktur og administrere dem.

Platform9 tilbyr høy tilgjengelighet på tvers av flere tilgjengelige soner for skyer slik at du kan betjene en virkelig global applikasjon uten driftsstans, selv om du mister en tilgjengelighetssone. De fikk et brukervennlig dashbord for å administrere flere klynger og deres tjenester.

Lek rundt på deres Sandkasse å se hvordan det fungerer og hvordan du kan dra nytte av løsningene deres.

OpenShift

OpenShift av Red Hat støtter et stort antall containerbilder, applikasjoner, rammer, mellomvare, database. Du kan kjøre cloud-native eller tradisjonelle applikasjoner på en enkelt plattform.

Du kan prøvekjøre containerplattformen deres gratis.

Amazon EKS

Listen vil ikke være komplett uten å ta med Amazon Elastic Container Service (EKS) for Kubernetes. Brukt av noen av de anerkjente selskapene som Verizon, FICO, GoDaddy, Skyscanner, Pearson, Intuit – du kan ikke gå galt.

EKS kjører Kubernetes på flere AWS-tilgjengelighetssoner for høy tilgjengelighet, og AWS administrerer komplett infrastruktur.

Hvis du allerede bruker AWS til noe annet, ville EKS være et godt valg å integrere med CloudTrail, IAM, Cloud Map, App Mesh, ELB, etc..

Noen av de gode EKS-funksjonene er:

 • Administrer gjennom webgrensesnitt eller CLI
 • Optimalisert AMI med NVIDIA-drivere for avansert datakraft
 • Kjør en klynge bak AWS lastbalanser

AWS EKS-priser er lønn som du bruker, og du kan få det i gang fra så lavt som $ 0,20 per time.

Azure

Disse pionerplattformene som Azure, AWS, GCP har en betydelig fordel – integrasjon. Hvis du allerede er på plattformen deres, er det mye fornuftig å utvide applikasjonsintegrasjonen din med deres tilbudsløsning. Microsoft tilbyr Azure Kubernetes Service (AKS), som er fullstendig administrert som andre oppført ovenfor.

Azure tilbyr flere måter å tilby en klynge – nettkonsoll, kommandolinje, ressurssjef i Azure, Terraform. Du kan dra nytte av Azure trafikksjef for å rute søknadsforespørslene til nærmeste datasentre for en rask respons.

IBM Cloud

IBM Cloud Kubernetes-tjeneste er en sertifisert KS8-leverandør og tilbyr alle standardfunksjonene for å distribuere en applikasjon i Kubernetes-klyngen. Du vil dra nytte av over 170 IBM Cloud-tjenester for å modernisere og bygge Blockchain, IoT, API, mikroservices, maskinlæring, analyse osv. Applikasjoner.

Du kan komme i gang med prøveperioden deres for å oppleve IBM Cloud-plattformen.

Alibaba Cloud

Alibaba Cloud ville være et utmerket valg for en virksomhet i Kina. Nedenfor er en typisk illustrasjon for kontinuerlig leveringsløsning for automatiske DevOps, et konsistent miljø og konstant tilbakemelding.

Du kan starte det GRATIS med Alibaba Cloud for å lage en Kubernetes-klynge.

Konklusjon

De fleste av de ovennevnte hostede Kubernetes-plattformen tilbyr prøveversjoner, så spill rundt og se hva som fungerer best for dine applikasjonskrav. Og hvis du er nysgjerrig på å lære og administrere det selv, så sjekk ut dette praktisk kurs.

Når applikasjonene dine er containert, ikke glem å overvåke dem med Kubernetes open source-verktøy.

TAGS:

 • Docker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector