Kuinka suojata Internet-yksityisyyttäsi?

Tämä on hashtagojen, tweetien, tykkäämisten ja kommenttien aikakausi, jossa jaamme vapaaehtoisesti elämäämme eri alustoilla. Joten entä verkkotietosuoja?


Onko se iso asia?

lyön vetoa että se on!

Henkilöllisyytesi on erittäin tärkeä. Se auttaa sinua todistamaan itsesi monilla elämäsi osa-alueilla, olipa kyse passin, asuntolainahakemuksen ja niin edelleen.

Mukaan tilasto, yli 9,7 miljardia tietuetta on varastettu tai kadonnut vuodesta 2013 lähtien maailmanlaajuisesti verkkorikosten ja tietorikkomusten takia.

Entä jos joku varastaa henkilötietosi?

Se ei vain vaaranna päivittäistä toimintaa, mutta voi myös haastaa maineesi sekä ammatillisesti että yksityisesti. Muista aina, että taloudelliset ja henkilökohtaiset tietosi ovat erittäin rikollisille toivottavia. Jos he onnistuvat varastamaan henkilöllisyytesi, he voivat hakkeroida pankkitietosi, väärinkäyttää yritystietojasi ja kaikkia asioita, joita et koskaan haluaisi tapahtuvan elämässäsi tapahtuvan!

Siksi sinun on hallittava online-tietosuojaasi viisaasti ja tietosi viisaammin!

Suojaamattoman verkkotiedon vaarat

Jätä tärkeät tiedot suojaamattomiksi, ja yksityisyytesi ei ole koskaan turvassa!

Oikein. Online-tiedot ovat erittäin herkkiä monille yksityisyyden ja turvallisuuden uhille. Joitakin siihen liittyviä tärkeitä kysymyksiä ovat:

Tietojen väärinkäyttö

Monet verkkosivustot käyttävät evästeitä ja tallentavat henkilötietojasi useisiin tarkoituksiin. Usein he eivät salata näitä tietoja, ja kuka tahansa voi käyttää niitä myöhemmin. Tämä henkilö- tai yritystietojen väärinkäsittely voi aiheuttaa vakavia seurauksia.

Jopa sähköisen liiketoiminnan ja verkkopankkiportaalit eivät ole täysin turvallisia. Joten, on olemassa vaara, että tietoverkot voivat hyödyntää arkaluontoisia taloudellisia tietojasi.

Sijainnin seuranta

Nykyään ihmiset eivät epäröi julkaista henkilökohtaisia ​​tietojaan ja nykyistä sijaintiaan sosiaaliseen mediaan. Nämä tiedot pysyvät ikuisesti sivustolla ja niistä voi tulla riski sinulle.

Tiedätkö, että jopa Facebook vaikuttaa tietosuojarikkomus vuonna 2018 paljastaen yli 50 miljoonaa käyttäjätiliä?

Joten, varo!

vakoilusta

Sinulla ei ole aavistustakaan kuinka monta jäljittäjää vakoilee sinua verkossa ollessasi. Minkä tahansa tavoitteen lisäksi he tallentavat hakuhistorian ja seuraavat toimintaa useilla tavoilla. Tällä tavalla he saavat selkeän kuvan online-kiinnostuksestasi.

Vaikka markkinoijat seuraavat tietosi mainoskäyttöön, joka on räätälöity mieltymyksillesi ja kiinnostuksen kohteillesi, se on silti yksityisyyden loukkaus. Pahin tapaus – kun verkkorikolliset käyttävät tietosi laittomien ja luvattomien toimien suorittamiseen vakavien uhkien muodostamiseksi verkossa.

Loppujen lopuksi kaikki johtuu yhdestä asiasta – tietojesi yksityisyyden ylläpitäminen älykkääimmällä tavalla.

Vastuu online-tietojen suojaamisesta on todellakin kaksisuuntainen. Vaikka online-uhkia ei tuskin ole mahdollista kokonaan lieventää, voit rajoittaa uhrin oloa. Päätä siis, kuinka paljon henkilökohtaisia ​​tietoja haluat luovuttaa, älä siis tee verkkosivustojen ja sosiaalisen median alustojen sokeaa uskovaa.

Internet-yksityisyys on yhdistetty vastuu, ja jokaisen tulisi ottaa oma tietoturvansa vastuulle. Siksi on tärkeää ymmärtää mahdolliset riskit, Internet-oikeutesi sekä käytännön menetelmät ja tekniikat.

Katsotaanpa joitain tapoja, joilla voit suojata yksityisyyttäsi:

Käytä Privacy shield -ohjelmistoa. ��️

Yksityisyydensuojaohjelmisto on välttämätön kaikille laitteillesi, joissa käytät Internetiä, online-uhkien ja petosten estämiseksi. Se rajoittaa tai hallitsee kolmansille osapuolille altistuneiden tietojen määrää käyttämällä erilaisia ​​suodattimia, salausta ja muuta nykyaikaista tekniikkaa.

Ohjelmisto voi tarjota kahden tyyppistä tietosuojaa – suojata identiteettivarkauksia piilottamalla käyttäjien IP-osoitteet ja toiseksi poistamalla tai piilottamalla Internet-jäljet ​​surffailun jälkeen. Se suojaa yksityisyyttäsi tunnistamalla laitteen heikkoudet ja työskentelemällä niiden parissa. Se tarjoaa:

 • Musta ja sallittujen luettelo
 • Tunkeutumisen havaitseminen
 • salaus
 • Stenografia (tietojen piilottaminen ja e-seuranta)

Jotkut suositellut yksityisyydensuojaohjelmistot sinulle:

VIPRE-tietosuojakilpi

Joten olet huolissasi tietosuojastasi, eikö niin?

Ja sinun pitäisi, mutta ei, jos sinulla on VIPRE-tietosuojakilpi asennettu tietokoneellesi!

Tämä erittäin tehokas ohjelmisto voi suojata identiteettivarkauksia tunnistamalla arkaluontoisten tietojen tallennuspaikat, mukaan lukien puhelinnumero, osoite, sähköposti, luottokorttitiedot jne. Se voi älykkäästi estää verkkokameroita, mikrofonien snoopingia ja muita tietorikkomuksia yksityisyyden takaamiseksi..

Se toimii huolellisesti Mac-tietokoneiden ja tietokoneiden kanssa ja tarjoaa myös mobiilitukia. Sen taisteluvoima on korkea haittaohjelmien varalta, jotta se tarjoaa sinulle korkeatasoisen yksityisyyden. PC: n skannaamiseksi sinun ei tarvitse odottaa pitkiä tunteja. Sen VPN tukee laajaa valikoimaa laitteita iOS: sta ja Windowsista, macOS: iin ja Androidiin, ja se on helppo asentaa muutamassa minuutissa.

Siinä on sisäänrakennettu ransomware-suojaus varmistaaksesi, että et ole seuraava uhri. Se havaitsee ja korjaa tietokoneesi yksityisyysongelmat monivaiheisella prosessilla. VIPRE Privacy Shield on edullinen jopa kotikäyttäjille, lähtöhinta on 34,99 dollaria vuodessa yhdeltä tietokoneelta, kun taas sen edistynyt paketti maksaa 59,99 dollaria vuodessa yhden tietokoneen kohdalla..

Avira Prime

Suojaa kaikki online-toiminnot ja tietosi Avira Prime, joka suojaa laitettasi, henkilökohtaisia ​​hakuja, ostoksia, kotiverkkoa ja muuta. Sen tehokas virustorjunta säästää sinua haittaohjelmilta ja muilta online-uhkilta, kun päivittää ohjaimet ja itse ohjelmistot automaattisesti.

Estä selaimen seurantalaitteet, häiritsevät mainokset ja tartunnan saaneet sivustot suojatun selaamisen avulla. Ohjelmisto löytää turvallisia kuponkeja ja tarjouksia verkko-ostoksilla, ja estää halutut soittajat ja tietojenkalastelusivustot ennen kuin ne voisivat aiheuttaa haittaa.

Nauti lisääntyneestä tietosuojatasosta pysymällä nimettömänä, joten etsimäsi tuotteet, ostamasi tuotteet ja antamasi salasanat pysyvät yksityisinä. Se optimoi yli 200 yksityisyyden asetusta sinulle ja tukee vahvempaa salasanan hallintaa. Se parantaa myös tietokoneesi suorituskykyä ja nopeutta puhdistamalla turhat tiedostot, vähentämällä viiveitä, nopeuttamalla käynnistysaikaa ja maksimoimalla muistia.

Voit käyttää tätä käyttöympäristövälistä ohjelmistoa monissa laitteissa niiden käyttöjärjestelmistä riippumatta. Voit tilata enintään 25 laitetta ja enintään 3 vuotta. Jos olet kiinni, ota hänen VIP-asiakastuki kysyäksesi kysymyksiä.

BullGuard Premium

Hanki lopullinen kyberturvallisuus käyttämällä BullGuard Premium -suojaus suojata henkilöllisyytesi ja online-tietosi. Palkittu haittaohjelmien torjunta hyödyntää hienostuneita tekniikoita, kuten koneoppimista, turvallisen selaamisen ja verkkoskannauksen aikaansaamiseksi. Jopa päämielen kybervarkaat eivät voi rikkoa sen kovia suojakerroksia.

Tehokkaiden henkilöllisyyssuojausjärjestelmien avulla ohjelmisto voi nopeasti havaita tietokoneesi vastaanottamat haitalliset tiedot ja lähettää sinulle varoituksen sähköpostitse suojaustoimien toteuttamiseksi. Käyttämällä syvällisiä oppimismenetelmiä ja edistyneitä matemaattisia algoritmeja, se tarjoaa nopean uhkien havaitsemisen. Sen useat oppimistasot pystyvät analysoimaan tehokkaasti haittaohjelmien ominaisuudet ja koodit. Siksi se voi poistaa riskit nopeammin, ennen kuin se voi vaikuttaa järjestelmään.

BullGuard tarjoaa raskaita palomuureja pitämään sinut turvallisella satamalla ja suojaamaan samalla tunkeilijoilta. Se vähentää välittömästi luvattomia yrityksiä yhdistää tiettyä laitetta Internetiin ja tarjoaa päästä päähän -suojauksen ennen sovellusten lataamista ja sen jälkeen.

Jos olet muodostanut yhteyden turvattomaan Wi-Fi-verkkoon, ohjelmisto hälyttää sinut tarkistamalla sen digitaalisen allekirjoituksen. Pelin ystäville se antaa heidän nauttia nopeammista ja turvallisemmista peleistä vaarantamatta suorituskykyä. Sen kotiverkkoskanneri voi tehokkaasti valvoa yhteyksiäsi ja verkkoasi ympäri vuorokauden kytkettyjen laitteiden kanssa, kuten älykkäät kaiuttimet, vauvamonitorit, termostaatit jne..

Kokeile tietosuojakeskeisiä selaimia ��

Luuletko, että selaimen historian puhdistaminen poistaa kaikki tahrat?

Mieti uudelleen.

Jälkiä online-toiminnastasi on edelleen olemassa. Jopa verkkosivustot tallentavat evästeitä, ja voit lukea verkkosivuston käyttöehdot tai tietosuojakäytännön vahvistaaksesi ne. Joten miettiä, mitä voisi tapahtua, jos joku hakkeroi verkkosivustoa, jossa henkilökohtaisia ​​tietojasi tallennetaan?

Vastaus on, ettei mieltä ole!

Siksi yksityisyyteen keskittyvien selainten käyttö on kohtuullista. Nämä selaimet sisältävät yksityiset selaustoiminnot, joiden avulla voit suojata tietojasi Internetiä käytettäessä. Katsotaanpa joitain niistä!

urhea

Koe vertaansa vailla oleva tietoturva ja yksityisyys sallimalla urhea taistella “rohkeasti” jäljittäjien ja haittaohjelmien kanssa puolestasi. Tietojen turvallisuus on ensisijainen tavoite, eikä palvelimet koskaan tallenna tai näe selaustietojasi. Jopa niiden poistamisen jälkeen, ei tahroja jää.

Erinomaisen suorituskyvyn ansiosta Brave voi ladata verkkosivuja 3–6 kertaa nopeammin. Se tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla voidaan tuoda asetuksia muista selaimista, joita käytät sen tervetuliaiskierroksen aikana tai sen jälkeen valikoiden kautta. Se luo luettelon, jossa kaikki aiemmat selainprofiilisi näkyvät, ja voit tuoda tietoja myös muista selaimista.

Brave Rewards tukee rakastamasi sivustoja antamalla sinulle mahdollisuuden ansaita lentolehtisten kaltaisia ​​rahakkeita yksityisyyteen liittyvien mainosten katselusta. Voit jopa laittaa suosikkisivustosi säännöllisin väliajoin; voit suorittaa kaikki nämä toiminnot riskiin henkilökohtaisista tiedoistasi, koska varat siirretään nimettömän pääkirjan avulla.

Tämä selain antaa sinulle joustavuuden mukauttaa asetuksiasi ja analysoida estettyjen seurantalaitteiden, komentosarjojen jne. Lukumäärää. Brave päivittää itsensä HTTPS kaikkialle HTTPS kaikkialle, jotta voit nauttia turvallisemmasta, salatusta viestinnästä..

Sen oletusasetukset on jo optimoitu estämään haittaohjelmat, tietojenkalastelu ja muut haitalliset mainokset. Se myös poistaa käytöstä oletuslaajennukset turvallisuutesi vuoksi. Se tarjoaa Brave Sync -ominaisuuden synkronoidaksesi ja salaa haluamasi kirjanmerkit ja asetukset.

Muut ominaisuudet:

 • Sormenjälkien estäminen
 • Sivustokohtainen suojaus
 • Oletus globaalin suojan kokoonpano
 • Raahaa ja pudota
 • Kiinnitetyt välilehdet ja automaattinen purku
 • Etsi sivulta ja tulosta sivu.
 • Lomakkeen automaattinen täyttö
 • DuckDuckGo yksityiseen ikkunahakuun
 • Chromen laajennukset

Tor

Selaa Internetiä luottavaisesti Tor ja pysy suojassa valvontaa, seurantaa ja sensuuria vastaan. Käytätpä Windowsia, Androidia, iOS: ää ja Linuxia, voit silti ladata Tor-laitteen laitteellesi.

Vapaasti jaettu ohjelmisto seuraa luotettavaa ja turvallista sipulimaista rakennetta. Suojaaksesi yksityisyyttäsi, se kääri tietosi useisiin salauskerroksiin ja lähettää sen sitten turvallisesti, kunnes se saapuu oikeaan DNS-palvelimeen.

Tor-selaimen mukana toimitetaan tietoturvakorjaukset, mukaan lukien NoScript, HTTPS Everywhere ja muut, jotta ne tarjoavat erinomaisen tietosuojan ja turvallisuuden. Se pystyy estämään selaimen laajennuksia, kuten Flash, Quicktime, RealPlayer jne., Joita ihmiset voivat manipuloida paljastamaan käyttäjän IP-osoitteen. Siksi se ei suosittele ylimääräisten laajennusten tai lisäosien asentamista.

Tämä selain on seurausta Tor-projektista + Firefox-selaimesta, ja voit myös käydä jopa lukituissa verkkosivustoissa. Se pystyy reitittämään tietoja palomuurien takana oleviin piilotettuihin palveluihin. FTP: n asettaminen ja määrittäminen on myös helppoa. Tor on kannettava, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä USB-laitteelta, jos se on valmiiksi määritetty siinä; Siksi et tarvitse paikallista asennusta.

Eeppinen

Haluatko käyttää Internetiä saadaksesi “eeppisen” surffailukokemuksen?

Asenna Epic Privacy Browser!

Epic on turvallinen ja yksityinen selain, joka pystyy estämään jäljittäjiä, mainoksia, salaustekniikan louhinnan, ultraäänimerkintöjä, sormenjälkiä ja monia muita. Se voi keskeyttää keskimäärin yli 600 seurantatoimintaa selausistunnossa.

Selain voi estää 11 ydinselaimeen liittyvät yksityisyysvuodot. Tätä varten se voi poistaa URL-seurannan ja osoitepalkin, asennuksen seurannan ja virheiden seurannan. Selain estää tietyt WebRTC-puhelut, jotka voivat paljastaa tietosi, kuten IP-osoitteet, jopa VPN: n tai salatun välityspalvelimen käytön jälkeen.

Toinen vaikuttava ominaisuus, jonka Epic tarjoaa, on sormenjälkisuojaus sormenjälkimenetelmien estämiseksi, mukaan lukien kuvan piirtoalustan, fonttikankaan, äänikontekstitietojen avaaminen jne. Lisäksi se rajoittaa puhelimesi ultraäänisignaaleja, jotka on lähetetty eri verkkosivustoilta seurannan hallitsemiseksi..

Kun olet sulkenut selaimen, se poistaa tietokannat, historian, asetukset, DNS-välimuistin ja sovellukset, pikakuvakkeet, vieraillut linkit, mediavälimuistin, Flashin ja evästeet, kirjautumistiedot, paikallisen tallennustilan ja monet muut. Voit käynnistää sen salatun välityspalvelimen salataksesi selaamisen ja piilottaaksesi IP-osoitteesi. Tällä tavalla olet turvassa käyttäessäsi julkista Wi-Fi-yhteyttä.

Katso mobiililaitteille tämä viesti.

Käytä VPN ��

Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) on eräänlainen ohjelmisto suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Se luo yksityisen verkon, joka käyttää julkista Internet-yhteyttä peittämään IP-osoitteesi. Se yhdistää käyttäjät verkkoon toisen palvelimen kautta. Tämän jälkeen VPN-palveluntarjoaja salaa tämän yhteyden. Siksi sinusta tulee nimettömänä, ja Internet-aktiviteettiasi ei voi jäljittää.

Sinun on käytettävä VPN-verkkoa käytännössä, kun käytät julkista Wi-Fi-yhteyttä kahvilassa, kirjastossa tai muissa julkisissa paikoissa. Joten VPN: n avulla voit pitää verkkorikolliset loitolla ja suojata online-tietojasi.

Katsotaanpa siis joitain parhaimmista VPN-palveluista.

Surfshark

Demystifioi Internetin teho käyttämällä Surfshark huolehtimatta yksityisyydestäsi ja turvallisuudestasi. Se käyttää nykyaikaista tekniikkaa suojaamaan sinua tietojenkalasteluyrityksiltä, ​​haittaohjelmilta ja jäljittäjiltä varmistaaksesi, että sijaintisi pysyy yksityisenä tietosi suojaamana joka kerta, kun selaat Internetiä.

Suojaa laaja valikoima laitteita riippumatta siitä, minkä käyttöjärjestelmän tyypistä Surfshark on yhteensopiva alustojen välillä. Anna tiettyjen verkkosivustojen ja sovellusten ohittaa VPN: n sallittujen luetteloiden kautta, ja ohjelmisto toimii myös uskomattoman hyvin matkapuhelimen pankkisovellusten kanssa.

Surfshark noudattaa tiukasti noudattamatta jättämistä -käytäntöä, mikä tarkoittaa, että ne eivät seuraa, säilytä tai seuraa online-toimintaa. Se tarjoaa tappajakytkimen, joka toimii turvaverkkona, jos VPN-yhteys katkeaa. Se välittää tietoturvastasi tarjoamalla yksityisen DNS: n erillisellä palvelimella vuodonsuojauksen lisäksi.

Nauti nimettömästä käyttäessään web-sisältöä naamiointitilan kautta. Sen Multihop-ominaisuuden avulla voit muodostaa yhteyden useiden maiden kautta samaan aikaan samalla kun peität henkilöllisyyttäsi. NoBorders-tilassa voit myös käyttää ohjelmistoa tietyillä rajoitetuilla alueilla.

Surfshark käyttää alan johtavaa AES-256-GCM-salausta yksityisten tietojen suojaamiseksi paremmin. Se tarjoaa myös kaikissa sovelluksissaan oletusarvoisen suojausprotokollan IKEv2 / IPsec sekä ympärivuorokautisen asiakastuen, joka auttaa sinua.

Hotspot-kilpi

Ui huoleton Cyber ​​Ocean -alueella käyttääksesi sisältöä milloin tahansa, missä tahansa Hotspot-kilpi. Ooklan Speedtest on vahvistanut sen nopeimmaksi VPN: ksi maailmassa. Nauti salatusta selaamisesta suojataksesi arkaluontoiset tietosi yhdistämällä sen 3200+ VPN-verkon yli 80 maahan.

Aloita lataamalla, yhdistämällä ja valitsemalla sijaintisi selataksesi haluamaasi sisältöä erittäin nopealla nopeudella ja helppokäyttöisyydellä. Hotspot Shield käyttää armeijan luokan salausta, joka pystyy estämään 57 miljoonaa tietokalastelusivustoa ja haittaohjelmaa päivässä. Teollisuuden asiantuntijat ovat todenneet sen patentoidun protokollan Hydra olevan nopein ja turvallisin protokolla nykyisillä markkinoilla.

Jos ongelmia esiintyy, ota yhteyttä heidän 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaan tekniseen tukeen. Voit yhdistää enintään 5 laitetta tähän VPN-ohjelmistoon, mukaan lukien kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin ja televisio. Se ei koskaan tallenna selailutehtävääsi, todistaen siis niiden uskottavuuden tuumaa enemmän.

Tietosuojaan keskittyvät hakukoneet ��

Monet hakukoneet voivat seurata online-toimintaa. Tietoja voidaan säilyttää useita päiviä ja käyttää mainontaan.

Voit pelastaa itsesi tästä valitsemalla yksityisyyteen keskittyvät hakukoneet. He eivät kerää tai jaa hakutuloksia kenellekään. Voit siis pysyä nimettömänä ja estää jäljittäjiä käydessäsi millä tahansa verkkosivustolla.

Tässä on yksityisiä hakukoneita sinulle:

duckduckgo

Älä koskaan vaaranna yksityisyyttäsi.

Luottamus duckduckgo etsiä asioita, jotka ajavat mieltäsi, ja saada tuloksia sekunneissa. Etsiminen, turvallisen yhteyden nauttiminen ja jäljittäjien estäminen ovat mahdollisia vaivattomasti tällä hakukoneella ilmaiseksi.

Voit jopa lisätä sen laajennuksen Chromeen ja surffata ilman huolenaiheita. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat jo luottaneet DuckDuckGon olevan turvallinen hakukumppani, ja nyt on sinun vuorosi, koska verkkorikokset lisääntyvät päivittäin.

Aloittaaksesi tarvitset sen asentaaksesi sen muutamalla napsautuksella ja selataksesi sitten milloin haluat. Se salaa yhteydet ja estää tunkeilijoita antamaan yksityisen selauskokemuksen.

Kaikki käymäsi sivustot, DuckDuckGo Privacy Essentials, ovat suojassa yksityisyyttäsi eivätkä koskaan tallenna tai kerää tietojasi.

ecosia

Luodaan innovaatioilla, ecosia seisoo muualta ainutlaatuisella visiollaan – istuttaa puita tarvittaessa. Vaikka se tarjoaa sinulle erinomaisen selauskokemuksen, se hyödyntää puiden istuttamisen tuottoa pyrittäessä palauttamaan planeetta maa.

Onko sinulla vaikea uskoa?

Ecosia julkaisee taloudellisen raporttinsa joka kuukausi osoittaakseen, mihin he ovat sijoittaneet voitot hakutuloksista.

Ecosian kanssa yksityisyytesi on täysin turvallinen, koska se ei koskaan myy henkilökohtaisia ​​tietojasi kenellekään. Se nimeää kaikki verkossa tekemäsi haut viikon sisällä. Yhdessä askeleen eteenpäin ympäristönsuojelussa se käyttää palvelimiaan käyttämään uusiutuvaa energiaa.

Lisää vain Ecosia Chromiin ja nauti Internetistä.

Käytä yksityisyyteen keskittyvää välityspalvelinta ��‍��

Voit löytää Internetistä erityyppisiä välityspalvelimia yksityisyyden suojaamiseksi.

Mutta miten?

Välityspalvelimella tarkoitetaan palvelinta, joka toimii välittäjänä laitteen ja Internetin välillä. Se voi hyväksyä yhteyspyynnöt, välittää ne edelleen ja palauttaa tiedot sinulle.

Se muodostaa verkkopalvelut, verkkosivustot ja verkot, ja ihmiset käyttävät niitä moniin online-tietosuoja- ja turvallisuustarkoituksiin, kuten:

 • Vaihda IP-osoite
 • Suojaa verkkosivustoja
 • Todenna julkinen Wi-Fi
 • Vältä maantieteellisiä rajoituksia
 • Vältä kieltoja ja palomuureja.
 • Automatisoi prosessit verkossa ja paljon muuta

Voit käyttää välityspalvelinta monissa selaimissa, kuten Chromessa, Firefoxissa, Internet Explorerissa jne., Ja se on yhteensopiva monien laitteiden kanssa..

Katso näitä välityspalvelimia:

Smartproxy

Älä koskaan anna kenenkään hiipiä hakuhistoriaasi käyttämällä asuntovälityspalvelimia Smartproxy tarjoukset. Asuessaan näitä välityspalvelimia on vaikea havaita, koska niiden IP-osoitteet kuuluvat todellisiin ja fyysisiin laitteisiin. Välityspalvelimen avulla voit estää maantieteelliset rajoitukset. Se ei vaadi asennusta tai aliverkkoja ja tarjoaa vain suojatut asunto-IP: t.

Smartproxy -sovelluksella voit käyttää useita yhteyksiä kerrallaan kaapiaksesi eri lähteitä ja optimoidaksesi tiedonsiirron. Se tarjoaa rajattomat yhteydet, HTTP-välityspalvelimet, yli 10 miljoonan IP: n yli 195 sijainnista ympäri maailmaa. Ei ole väliä mistä päin maailmaa käytät välityspalvelinta, päätepisteiden määrittäminen IP-osoitteiden käyttämistä varten on helppoa.

MyIPHide

Nauti nopeasta selaamisesta, piilota IP-osoitteesi ja poista verkkosivustojen esto käyttämällä MyIPHide , joka tarjoaa vakaan ja 13x nopeamman suorituskyvyn kuin VPN: n käyttö. Se salaa älykkäästi kaikki välityspalvelimensa, jotta kukaan ei koskaan saisi paljastaa todellista henkilöllisyyttäsi. Siksi voit käyttää mitä tahansa verkkosivustoa, josta haluat syöttää jatkuvaa himoasi saadaksesi lisätietoja.

Valitse IP-osoitteesi 77 premium-tarjouksesta 27 maasta. MyIPHiden avulla voit rikkoa verkkosivustorajoituksia sijainnin perusteella, kuten YouTube. Ja sinun tarvitsee vain 0,1 sekunnin vaihtaaksesi toiseen IP: hen. Käytä Internetiä millä tahansa laitteella, jolla on sama lisenssi, eikä se myöskään rajoita tiedonsiirtoa.

Bonusvinkit ��

 • Rajoita henkilökohtaisia ​​tietojasi sosiaalisessa mediassa
 • Ole varovainen napsauttamalla linkkiä
 • Suojaa älypuhelimesi vahvoilla salasanoilla
 • Vahvista kirjautumistietoja
 • Tarkista uudelleen Wi-Fi
 • Varo tietojenkalastelukampanjoita
 • Käytä salausmoodia kaikilla viestintäkanavillasi
 • Päivitä järjestelmäsi ja sovelluksesi
 • Käytä HTTPS-linkkejä
 • Muista aina kirjautua ulos
 • Älä vastaa spam-sähköposteihin

johtopäätös

Ota aina online-yksityisyyttäsi vakavasti, koska turvallisuudenaikaamisesta verkossa on tullut yhtä tärkeää kuin talosi etuoven sulkeminen. Säästä itsesi ryöstöltä verkossa käyttämällä yllä mainittuja menetelmiä ja työkaluja nauttiaksesi surffailusta Internetin valtavalla valtamerellä etsimään jatkuvaa tiedonkulkua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector