Implementering av forhåndsinnlasting, forhåndshenting, forhåndsforbindelse i WordPress

Dra nytte av moderne nettleserfunksjoner som forhåndsinnlasting, forhåndshenting, forhåndsforbindelse for å gjøre WordPress-nettstedet raskere.


Som nettstedseier, som ikke liker å gjøre alle mulige ting for å laste inn nettsiden raskere?

Det er utfordrende å sikre at nettstedet lastes raskere jevnlig over hele verden. Det er flere ting du kan gjøre for å laste inn nettstedsressursene raskt, inkludert aktivering av følgende nettleser hint. De er også kjent som forhåndsvisningsteknikker.

Merk: Tips om nettlesertips hjelper lite når du går inn på nettstedet for første gang, men påfølgende forespørsler er raskere.

Preload

Du kan bruke forhåndsinnlastingskode for å fortelle nettleseren om å hente noen av de statiske ressursene tidlig. De kan være et bilde, font, JavaScript, CSS, manus, video osv. Det hjelper å prioritere ressursbelastningen; dermed forbedres ytelsen.

Forhåndsinnlasting ville være en god idé å implementere hvis du forventer at brukerne dine vil besøke flere sider senere. Som eCommerce-butikken der brukeren besøker produktsiden og deretter sjekke informasjonen, sammenligne med andre produkter, legg i handlekurv, betale osv..

Du kan bruke følgende plugins for å konfigurere forhåndsinnlastingsfunksjonen.

Bedre ressurstips – en gratis plugin for å konfigurere CSS- og JS-filer.

WP Rocket – et førsteklasses plugin for å lade nettstedets ytelse med mange viktige teknikker, inkludert forhåndsinnlasting av hurtigbufring og nettstedskart.

Hvordan vet du om forhåndsinnlasting er aktivert?

Den raskeste måten å finne ut er ved å se sidekilden. Du skal se noe slik som nedenfor.

Ikke alle nettlesere støtter forhåndsinnlasting mens du skriver. Så sjekk ut kompatibilitetsmatrise før implementeringen.

forhåndstilkobling

Laster du ressurser fra andre domener? Kanskje CDN?

Hvis ikke, og hver ressurs blir lastet fra det ene domenet ditt, kan det hende at det ikke er til hjelp.

Forhåndsforbindelse hint nettleser for å etablere en forbindelse til andre domener i bakgrunnen for å spare tid for DNS-oppslag, omdirigering, TCP-håndtrykk, TLS-forhandlinger, etc. Tanken er å senke ventetiden for å gi rask ressursbelastning fra et annet domene.

Igjen, kan du bruke ovennevnte bedre ressurs hint plugin eller premium en lignende perfmatters.

Når du har konfigurert de nødvendige ressursene, bør du se dem i sidekilden som nedenfor.

Merk: Hvis du laster ressursene fra et domene som krever CORS, må du spesifisere det som crossorigin og output skal se ut.

Preconnect er kompatibel med den nyeste versjonen av Chrome, Edge, Firefox, Safari.

prefetch

La nettleseren hente den neste siden, som du tror vil være nødvendig når brukeren navigerer rundt. Prefetch vil laste ned nødvendige ressurser og lagre dem i den lokale cachen og tjene dem raskt når det er nødvendig. Det er to typer forhåndshenting.

DNS forhåndshenting – forklart nedenfor

Link forhåndshenting – konfigurert med. Brukes til å forhåndshente HTML- eller statiske ressurser. Du kan forhåndshente ressurser ved å bruke som attributt.

som attributt støtter forskjellige ressurser som lyd, video, skript, spor, stil, font, objekt, dokument osv. Forhåndsvisning av koblinger kan konfigureres ved hjelp av Pre Party Resource Tips-plugin.

DNS forhåndshenting

Laster inn ressurser fra mange domener og vil løse dem i bakgrunnen?

Dette raske oppsettet kan bidra til å løse alle potensielle domener tidligere, så når ressurser blir bedt om, lastes det raskere. Dette bidrar til å senke den totale forsinkelsen.

La oss si at du laster inn ressurser fra tre domener, og hvert domene tar rundt 100 ms å utføre DNS-oppslag, og du sparer 300 ms forsinkelse.

Er det ikke kult?

Du kan implementere ved å bruke perfmatters-plugin eller legge til følgende i features.php-filen av temaet ditt hvis du er komfortabel med å redigere temafilene..

// * forhåndshenting av DNS
funksjon dns_prefetch () {
ekko ‘

}
add_action (‘wp_head’, ‘dns_prefetch’, 0);

Du kan lese mer på Mozilla nettdokumenter.

Forhåndsgjengivelse

Forventer du at brukerne av nettstedet ditt navigerer på den potensielle siden?

Prerender kan være med på å laste disse eiendelene i bakgrunnen, og når brukeren klikker på den, får de det veldig raskt. Du kan oppnå dette med Pre Party Resource Hints plugin.

Prerendering er egnet for en side eller eiendel med liten vekt, men vær forsiktig med hele nettstedet eller store ressurser, da det kan øke CPU-bruken og båndbredden og bremse nettstedet. Så prøv med den mindre ressursen og test den for å sikre at den ikke har bivirkninger.

Som du kan se, er det fire hovedplugins involvert for å implementere nettlesertips i WordPress. Velg den du liker og tilpass kravet.

Pre Party Resource Tips-plugin – et gratis programtillegg tilbyr DNS-forhåndshenting, forhåndshenting, forhåndsforbindelse, forhåndsforbindelse og forhåndsinnlasting.

Bedre ressurstips – et alternativ til det ovennevnte.

Gratis plugin-modulen er god så lenge den vedlikeholdes og støttes. Dessverre skjer ikke dette for mange plugins, og det er derfor noen ganger det er bedre å gå for den betalte versjonen. Plugins for kommersiell versjon støttes profesjonelt og oppdatert med WordPress-standard & sikkerhetsrettinger. Hvis du er villig til å bruke noen kroner på å optimalisere ytelsen til nettstedet ditt, kan du sjekke ut følgende.

WP Rocket – godt kjent, klarert av mer enn 800 000 nettsteder. Det koster 49 dollar for ett nettsted.

Perfmatters – en lett og lett å følge koster 24,95 dollar for ett nettsted. Mens jeg skriver, tilbyr det følgende funksjoner.

Det er mye optimalisering.

Konklusjon

WordPress-kjerne er en lett vekt, men den blir klumpete avhengig av hvilket tema og plugins du bruker. Og det er viktig å optimalisere ytelsen til nettstedet ditt for bedre søkerangering og konvertering. Ovennevnte teknikker er enkle å følge, men du bør ikke stoppe der.

Du bør også vurdere å bruke en CDN for å hurtigbuffere og levere innhold raskere til brukerne dine, globalt. Det er mange, men jeg vil anbefale å prøve SUCURI som tilbyr CDN og sikkerhet, begge deler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector