12 tjänster för att hjälpa till när WordPress-webbplatsen är hackad

Rengör en hackad WordPress-webbplats eller ta bort skadlig programvara snabbt


Det finns många skäl för en webbplats för att bli hackad, injicerad skadlig programvara, svartlistad, DDoSed i den nuvarande Internetvärlden. Den senaste säkerhetsrapporten från SUCURI visar en eller flera sårbarheter infekterar 56% av WordPress-webbplatser.

Det går fel, men hur kommer du snabbt åt det?

Det finns två sätt.

 • Om du är en skicklig säkerhetsproffs kan du undersöka och rengöra de infekterade filerna, skadliga koder för att återställa webbplatsen.
 • Om du inte är säker eller inte har tid kan du hyra professionella tjänster för att sätta din webbplats i branschen.

Låt oss utforska vilka onlinetjänster du kan hyra för att fixa din WordPress Security-webbplats.

Sucuri

SUCURI, en av de ledande molnbaserade säkerhetsleverantörerna, erbjuder också omedelbar hjälp för att reparera den hackade webbplatsen.

Det finns tre planer du kan välja mellan.

 • Business – svar inom 4 timmar
 • Pro – 6 timmar
 • Grundläggande – 12 timmar

Baserat på prioritering och budget kan du välja planen.

SUCURI fixar inte bara din webbplats en gång utan erbjuder kontinuerlig säkerhet och övervakning. Några av funktionerna är:

 • Stoppa framtida attacker
 • Ta bort säkerhetsvarning, svartlista, skadliga koder
 • Skikt 3,4 & 7 DDoS-skydd
 • Snabb & vänligt stöd
 • 30-dagars tillbaka-garanti

SUCURI fungerar på varje webbplatsplattform, inklusive WordPress, Joomla, Magento, Drupal, etc..

Sitelock

Är din webbplats avstängd av din webbhotell, svartlistad av en sökmotor eller attackerad av skadlig programvara?

SiteLock kan lösa dessa problem med omedelbara varningar om upptäckt av skadlig programvara och lösa det med alla pågående skydd med 24 * 7 med nödhackreparation.

Du kan dra nytta av tre produkter från SiteLock:

 • SiteLock SMART ™: Används för att ta bort skadlig programvara automatiskt från din webbplats.
 • SiteLock INFINITY ™: Tillhandahåller genast skanningstjänster för att hålla din webbplats säkrare & snabbare.
 • SiteLock TrueShield ™: Fungerar som en webbapplikationsbrandvägg för att öka kundernas förtroende och deras konverteringsgrad på webbplatsen.

Om din webbplats för närvarande är infekterad kan du välja One Time Website Clean för att ta bort en infektion från bakåtlänkar och upplösningssuspension på bara 199,99 dollar per domän. Eller så kan du gå med en reparations- och pågående skyddsplan för att rensa din webbplats från skadlig kod på 41,67 USD per månad / domän.

SiteLock erbjuder också skanner & sanering, brandväggssupport för webbapplikationer, säkerhetskopiering av webbplatser och andra experttjänster enligt olika planer, som SecureAlert, SecureStarter och SecureSpeed.

Astra

Astra WordPress Security städar din hackade WordPress-webbplats samma dag (vanligtvis inom 6-8 timmar). Där Astra är kompatibel med de flesta CMS (Magento, Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop) och anpassad PHP, fungerar det exceptionellt bra med WordPress.

Det finns tre planer i Astra – Essential, Pro & Företag. Rensning av skadlig programvara levereras med Pro årligen eller högre. Pro-planen innehåller också fortsatt skydd av din webbplats under ett helt år. Och ett löfte som går så här – “… om allt går söderut under denna tid så fixar vi det utan några frågor.”

Wordfence

Med WordPress?

Wordfence hjälpa till att rengöra obegränsade sidor på en enda webbplats för $ 179.

Wordfence inte bara rent utan också låta dig veta hur attackerade tog kontroll över din webbplats, en djupgående utredningsrapport och åtgärder för att skydda mot framtida attacker.

När du engagerar dem till rengöring ger de dig ett års premiumabonnemang (värt $ 99) för att övervaka och skydda din webbplats.

En timmes webbplatsfix

Som du kan gissa från namnet. OneHourSiteFix hjälper till att rengöra infekterade platser på en timme.

Det finns två alternativ.

Antingen kan du hyra dem för att reparera webbplatsen för $ 250 eller gå för kontinuerligt säkerhetsskydd för $ 24.99 per månad.

Hackreparation

Jim Walker hjälper dig att fixa den hackade webbplatsen snabbt. Jim är tillgänglig på ett telefonsamtal för konsultation.

Hackreparation hjälper dig också att implementera ett SSL-certifikat för att göra din webbplats tillgänglig via HTTPS till en gång till låg kostnad.

Malcare

En WordPress-specialiserad säkerhetsplugin för att skanna, skydda och övervaka webbplatsen.

Malcare låter dig rengöra webbplatsen från deras instrumentpanel. Men om du behöver akut hjälp kan du gå till en räddningstjänst.

SiteGuarding

Om du är ok att vänta i upp till 24 timmar kan du välja en vanlig borttagning av skadlig programvara; Men om du behöver städa snabbt, gå till räddningstjänst.

SiteGuarding fungerar med WordPress och Joomla CMS.

SiteGuarding är också känt för att tillhandahålla kompletta säkerhetslösningar för webbplatser, inklusive säkerhetskopiering.

Fix My Site

Från och med så låga som $ 99 för att reparera webbplatserna. Det är en trestegsprocess.

När webbplatsen är fixad, Fixmysite kommer att härda WP-webbplatsen med Wordfence-säkerhetsplugins.

WPHackedHelp

Behöver din hackade WordPress-webbplats en snabb lösning?

Sedan, WP Hacked Help kommer att vara det första valet för komplett webbplatssäkerhet och snabb borttagning av skadlig programvara & webbplats städa upp.

WP Hacked Help erbjuder en 360-graders skanning av din WordPress-webbplats med full analys av svartlistmöjligheter och infektionsmärken.

Det här verktyget finns med skadlig programvara & infektionsborttagning, reparation av webbplatshack, Googles svartlista & borttagning av varningar, analys av skadlig programvara & forskning, webbplatsskydd mot framtida hack, säker hosting och daglig automatisk säkerhetskopiering med 24 * 7 kundsupport online.

Det är WordPress-skyddsplaner för webbplatser som börjar med $ 99.99 för malware och virusrensning. Och dess Premium-skydd ger mer värde genom att förse Secure Hosting med skadlig programvara och virusrensning i $ 99,99 plus $ 10 / månad.

MageFix

Om du letar efter gratis obegränsad rengöring av skadlig programvara och kontamineringskontroll över hela webbplatsen, gå med Magefix. Det garanterar att man förhindrar framtida hackförsök från alla webbplattformar, som WordPress, Drupal, Joomla, & Magento.

Magefix är GDPR-kompatibel, och det glädjer alltid sina kunder med detaljer steg-för-steg-vägledning för upptäckt av skadlig programvara, borttagning av skräppost, hur man hanterar hackningsattacken och vad du inte bör göra med hackade webbplatser och så vidare.

Med en gratis prisplan har den ytterligare två prisplanstrukturer. Prisplanen för platina innehåller funktioner, som uppdatering och säkerhetskopiering av webbplatser, borttagning av svartlista, återställning av Google-annonser, 24/7 kontinuerligt skydd, säkerställer korrigering av sårbarhetsproblem på 1 till 12 timmar och obegränsad borttagning av skadlig programvara. Denna plan kostar endast 12 USD per månad per webbplats.

Och om du vill gå efter en stor och engångsbetalningsmetod med 100% pengar-tillbaka-garanti, kan du välja en guldplan på $ 99 per webbplats. Det erbjuder 1 års servicegaranti och 30 dagars återbetalningsgaranti.

Fiverr

Med den växande verksamheten inom populär mjukvara och webbplatser kan aggressiva hackare enkelt rikta in sig på det. Så det är avgörande att räkna ut att kaninhål i din webbplats sårbarheter. Eftersom du inte har en magisk kristallkula att se in i framtiden, hur kommer du att säkra din webbplats om du inte är en expert eller en tekniker?

Så utan att göra det mer komplicerat kan du anställa några WordPress-leverantörer av säkerhetstjänster från Fiverr som kan garantera webbplatssäkerhet i realtid med att förhindra din webbplats från framtida skadliga attacker. 

Fiverr är den största plattformen som förbinder alla företag med frilansare. Så om du tycker att anställande företag kommer att tynga din ficka kan du anställa de bästa leverantörerna av WordPress-tjänster som kan hjälpa dig med upptäckt av WordPress-skadlig programvara, borttagning av skadlig programvara med framtida säkerhetsförsäkring. 

Jag vet att det är panikaktigt ögonblick när en webbplats hackas, men tack vare ovanstående överlägsna tjänster som hjälper till att sätta igång ditt onlineföretag igen i drift.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector