12 palvelua, jotka auttavat, kun WordPress-sivusto on hakkeroitu

Puhdista hakkeroitu WordPress -sivusto tai poista haittaohjelmat nopeasti


Verkkosivustolle on monia syitä saada hakkeroitu, haittaohjelmia injektoitu, mustalle listalle, DDoSed nykyiseen Internet-maailmaan. SUCURI: n viimeisin tietoturvaraportti osoittaa yhden tai useamman haavoittuvuuden tartuttavan 56% WordPress-sivustoihin.

Asiat menee pieleen, mutta kuinka toipua siitä nopeasti?

On olemassa kaksi tapaa.

 • Jos olet taitava tietoturvaammattilainen, voit tutkia ja puhdistaa tartunnan saaneet tiedostot ja haitalliset koodit sivuston palauttamiseksi.
 • Jos et ole varma tai sinulla ei ole aikaa, voit vuokrata ammattimaisia ​​palveluja sijoittaaksesi sivustosi liiketoimintaan.

Tutkitaan, mitä kaikki verkkopalvelut voit vuokrata WordPress Security -sivustosi korjaamiseksi.

Sucuri

SUCURI, yksi johtavista pilvipalveluiden tarjoajista, tarjoaa myös välitöntä apua hakkeroidun sivuston korjaamiseen.

Voit valita kolmesta suunnitelmasta.

 • Liiketoiminta – vastaus 4 tunnin sisällä
 • Pro – 6 tuntia
 • Perus – 12 tuntia

Voit valita prioriteetin ja budjetin perusteella suunnitelman.

SUCURI ei vain korjaa sivustoasi kerran, vaan tarjoaa jatkuvaa tietoturvaa ja seurantaa. Jotkut ominaisuuksista ovat:

 • Lopeta tulevat hyökkäykset
 • Poista suojausvaroitus, musta lista, haitalliset koodit
 • Kerros 3,4 & 7 DDoS-suojaus
 • Nopeasti & ystävällinen tuki
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

SUCURI toimii millä tahansa verkkosivustolla, mukaan lukien WordPress, Joomla, Magento, Drupal jne.

SiteLock

Onko web-isäntä keskeyttänyt verkkosivustosi, hakukone mustalle listalle vai haittaohjelmat hyökkäävät sinne?

SiteLock voi korjata nämä ongelmat haittaohjelmien havaitsemista koskevilla välittömillä hälytyksillä ja ratkaista sen kaikilla käynnissä olevilla suojauksilla vuorokauden ympäri 24 * 7 hätä hakkeroinnin avulla.

Voit hyötyä kolmesta SiteLock-tuotteesta:

 • SiteLock SMART ™: Käytetään haittaohjelmien poistamiseen automaattisesti verkkosivustostasi.
 • SiteLock INFINITY ™: Tarjoaa jatkuvan skannauspalvelun sivustosi turvallisuuden varmistamiseksi & nopeampi.
 • SiteLock TrueShield ™: Toimii verkkosovelluksen palomuurina lisätäksesi asiakkaiden luottamusta ja heidän muuntoosuuttaan verkkosivustolla.

Jos verkkosivustosi on tartunnan saanut, voit valita kertaluonteisen verkkosivuston puhdistuksen poistamaan tartunnan käänteistä ja resoluution jäädytyksestä vain 199,99 dollaria per verkkotunnus. Tai voit käyttää Korjaus- ja Jatkuva-suoja -suunnitelmaa puhdistaaksesi sivustosi haittaohjelmilta 41,67 dollaria kuukaudessa / toimialue.

SiteLock tarjoaa myös skannerin & korjaukset, verkkosovellusten palomuurituet, verkkosivustojen varmuuskopiointi ja muut asiantuntijapalvelut eri suunnitelmien mukaan, kuten SecureAlert, SecureStarter ja SecureSpeed.

Astra

Astra WordPress Security puhdistaa hakkeroidun WordPress-verkkosivustosi samana päivänä (yleensä 6-8 tunnin sisällä). Jos Astra on yhteensopiva suurimman osan CMS: n (Magento, Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop) ja mukautetun PHP: n kanssa, se toimii poikkeuksellisen hyvin WordPressin kanssa.

Astrassa on kolme suunnitelmaa – Essential, Pro & Liiketoimintaa. Haittaohjelmien puhdistus tulee Pro: n käyttöön vuosittain tai uudemmin. Pro-suunnitelmaan sisältyy myös verkkosivustosi jatkuva suojaus koko vuoden ajan. Ja tällainen lupaus – “..Jos jotain menee etelään tänä aikana, emme korjaa sitä, että meille olisi esitetty kysymyksiä”.

Wordfence

WordPressin käyttäminen?

Wordfence auttaa puhdistamaan rajattomat sivut yhdestä sivustosta 179 dollarilla.

Wordfence ei ole vain puhdasta, vaan antaa sinulle myös tiedon siitä, kuinka hyökkäykset ottivat sivustosi hallintaan, perusteellisen tutkimusraportin ja tulevia hyökkäyksiä vastaan ​​suojattavien toimien kohteita..

Kun otat heidät siivoamaan, he tarjoavat sinulle yhden vuoden premium-tilauksen (99 dollaria) seuraamaan ja suojaamaan sivustoasi.

Yhden tunnin korjaus

Kuten nimestä voidaan arvata. OneHourSiteFix auttaa puhdistamaan tartunnan saaneet kohteet tunnissa.

On olemassa kaksi vaihtoehtoa.

Voit joko vuokrata heidät korjaamaan sivuston 250 dollarilla tai jatkamaan tietosuojaa 24,99 dollarilla kuukaudessa.

Hakata korjaus

Jim Walker auttaa sinua korjaamaan hakkeroidun sivuston nopeasti. Jim on saatavana puhelun aikana konsultoitavaksi.

Hack Repair auttaa sinua myös ottamaan käyttöön SSL-sertifikaatin, jotta sivustosi on saatavana HTTPS: n kautta yhdellä kertaa edullisin hinnoin.

Malcare

WordPress-erikoistunut tietoturvalaajennus sivuston skannaamiseen, suojaamiseen ja seuraamiseen.

Malcare voit puhdistaa sivuston kojelaudasta. Jos tarvitset kiireellistä apua, voit kuitenkin siirtyä hätäpuhdistuspalveluun.

SiteGuarding

Jos olet oikeassa odottamaan jopa 24 tuntia, voit valita säännöllisen haittaohjelmien poistopalvelun. Jos sinun on kuitenkin puhdistettava kiireellisesti, mene hätäpalveluun.

SiteGuarding toimii WordPressin ja Joomla CMS: n kanssa.

SiteGuarding tunnetaan myös kattavien sivustoturvaratkaisujen tarjoamisesta, mukaan lukien varmuuskopiointi.

Korjaa sivustoni

Alkaen niinkin alhaisesta hinnasta kuin 99 dollaria sivustojen korjaamiseen. Se on kolmen vaiheen prosessi.

Kun sivusto on korjattu, Fixmysite kovettaa WP-sivuston käyttämällä Wordfence-suojauslisäosia.

WPHackedHelp

Tee hakkeroitu WordPress-verkkosivusto vaatii nopean ratkaisun?

Sitten, WP hakkeroitu ohje tulee 1. vaihtoehtona täydelliselle verkkosivustoturvalle ja nopealle haittaohjelmien poistolle & verkkosivuston siivoaminen.

WP Hacked -ohje tarjoaa 360 asteen tarkistuksen WordPress-verkkosivustostasi analysoimalla mustan listan mahdollisuudet ja tartuntamerkit..

Tämä työkalu on varustettu haittaohjelmilla & tartunnan poisto, verkkosivustojen hakkerointi, google-musta lista & varoitusten poistaminen, haittaohjelmien analyysi & tutkimus, verkkosivustojen suojaaminen tulevaisuuden hakkereilta, turvallinen isännöinti ja päivittäinen automaattinen varmuuskopio online-24 * 7 -tuella.

Sen WordPress-verkkosivustojen suojaussuunnitelmat alkavat 99,99 dollarilla haittaohjelmien ja virusten puhdistamiseen. Sen premium-suojaus lisää lisäarvoa tarjoamalla suojatun isännöinnin haittaohjelmien ja virusten puhdistukselle 99,99 dollarilla plus 10 dollarilla / kuukausi.

MageFix

Jos etsit ilmaista, rajoittamatonta haittaohjelmien puhdistusta ja sivustojen välisen saastumisen tarkistusta, siirry Magefixin mukana. Se varmistaa, että vältetään tulevat hakkerointiyritykset kaikilta verkkoalustoilta, kuten WordPress, Drupal, Joomla, & Magento.

Magefix on GDPR-yhteensopiva, ja se nauttii asiakkaitaan aina yksityiskohtaisista vaiheittaisista ohjeista haittaohjelmien havaitsemisesta, roskapostin poistosta, hakkerointiin liittyvistä asioista ja siitä, mitä sinun ei pitäisi tehdä hakkeroitujen verkkosivustojen kanssa ja niin edelleen.

Ilmaisella hinnasuunnitelmalla sillä on kaksi muuta hinnasuunnitelmarakennetta. Platinum-hintasuunnitelmaan sisältyy ominaisuuksia, kuten sivuston päivitys ja varmuuskopiot, mustan listan poistaminen, google-mainosten palauttaminen, 24/7 jatkuva suojaus, varmistaa haavoittuvuusongelmien ratkaisemisen 1–12 tunnissa ja rajoittamattoman haittaohjelmien poiston. Tämä suunnitelma maksaa sinulle vain 12 dollaria kuukaudessa / sivusto.

Ja jos haluat mennä isoun ja kertaluonteiseen maksutapaan 100%: n rahat takaisin -takuulla, voit valita kultaohjelman 99 dollaria / sivusto. Se tarjoaa yhden vuoden palvelutakuun ja 30 päivän rahojen palautustakuun.

Fiverr

Suosittujen ohjelmistojen ja verkkosivustojen kasvavan toiminnan myötä aggressiiviset hakkerit voivat helposti kohdistaa siihen. Joten on ratkaisevan tärkeää selvittää, että kaninreiät verkkosivustosi haavoittuvuuksissa ovat. Koska sinulla ei ole maagista kristallipalloa tulevaisuuden näkemistä varten, kuinka suojaat verkkosivustosi, jos et ole asiantuntija tai tekniikan ammattilainen?

Joten tekemättä siitä monimutkaisempaa, voit palkata joitain Fiverrin WordPress-palveluntarjoajat kuka voi taata verkkosivujen tietoturvan reaaliajassa estämällä verkkosivustosi tulevaisuuden haittaohjelmahyökkäyksiltä. 

Fiverr on suurin alusta, joka yhdistää kaikki yritykset freelancereihin. Joten jos löydät palkkaavia yrityksiä rasittavan taskuasi, voit palkata parhaita WordPress-palveluntarjoajia, jotka voivat auttaa sinua WordPressin haittaohjelmien havaitsemisessa, haittaohjelmien poistopalveluissa tulevaisuuden hyökkäysten estämisen yhteydessä.. 

Tiedän, että on paniikkikohta, kun sivustoon hakkeroidaan, mutta kiitos yllä mainittujen erinomaisten palveluiden, jotka auttavat palauttamaan online-liiketoiminnan takaisin toimintaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map