11 Tema Serbaguna Terbaik untuk Membuat Laman Web WordPress yang Unik

Tidak pasti tema mana yang paling sesuai di laman web anda?


Tema pelbagai guna adalah penyelesaian yang tepat untuk menangani situasi seperti ini. Tema-tema ini dirancang agar sesuai untuk semua jenis laman web perniagaan. Ideanya adalah untuk membuat satu templat yang sesuai dengan mana-mana ceruk tanpa perlu terlalu bersusah payah. Sebilangan besar laman web pelbagai guna dilengkapi dengan ciri moden dan maju, jadi anda tidak perlu berkompromi dengan fungsi laman web anda.

Dalam catatan hari ini, kami telah mengumpulkan tema serbaguna terbaik yang dapat membantu anda merealisasikan impian anda untuk memiliki laman web WordPress yang sempurna – lengkap dengan daya tarikan visual dan fungsi yang mantap. Oleh itu, sama ada laman web perniagaan, portfolio, resume, laman blog atau konsep lain, pilih salah satu daripada pilihan ini dan mulailah membuat laman web anda tanpa kod.

Kejadian

Kejadian adalah rangka kerja untuk membina laman web serbaguna yang sangat maju dan super responsif yang dilengkapi dengan ciri-ciri luar biasa. Sekiranya anda mencari tema minimalis, tema ini boleh menjadi pilihan tepat untuk anda. Ia dilengkapi dengan widget kandungan unggulan, tajuk yang dapat disesuaikan, pilihan susun atur yang sangat baik dan banyak lagi.

Genesis hadir dengan tema percuma untuk memulakan anda. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa tema kanak-kanak yang cemerlang untuk membina laman web unik yang sebenar.

Kerangka kerja menunjukkan fleksibiliti yang luar biasa dari segi penyesuaian dan menawarkan sokongan yang sangat baik jika anda memerlukannya semasa penyediaan atau penyelenggaraan. Genesis serasi dengan versi terbaru WordPress dan kelihatan hebat di semua peranti dari semua jenis skrin.

Jevelin

Jevelin adalah tema seterusnya yang perlu anda periksa. Ini adalah tema responsif, mesra SEO, mudah alih, yang bukan hanya menawarkan daya tarikan visual yang hebat tetapi fungsi yang hebat juga. Dengan Jevelin, anda juga boleh mempunyai beberapa pemalam paling keren di pasaran yang turut disertakan. Oleh itu, anda boleh menggunakan plugin seperti Contact form 7 dan Slider Revolution tanpa perlu membayar apa-apa tambahan dari poket anda.

Tema Jevelin

Anda boleh memulakan kedai dalam talian anda dan mula menjual produk anda menggunakan plugin Woocommerce yang sesuai dengan tema. Selain semua itu, anda akan menyukai enam susun atur blog, susun atur portfolio 10+, fungsi perkongsian sosial, paralaks, dan sokongan video selain daripada senarai besar ciri yang anda dapat dengan tema.

Jevelin boleh didapati dengan harga mesra poket $ 59.

Astra

Astra adalah tema ringan, super cepat, mesra SEO, moden dan pelbagai guna yang menjadi pilihan terbaik bagi banyak blogger seperti anda.

Tema ini sesuai dengan beberapa plugin WordPress terkemuka lain yang membantu anda meningkatkan fungsinya dengan cekap dan dalam masa yang singkat. Astra juga mudah disesuaikan. Anda akan menyukai perpustakaan warna dan tipografi, pilihan tajuk dan demo laman web yang sesuai dengan tema.

Tema Astra, tema pelbagai guna

Dengan Astra, anda boleh merancang laman web berkualiti tinggi tanpa mempunyai pengalaman merancang profesional atau pengetahuan pengkodan anda sendiri. Anda juga boleh mengintegrasikan plugin Woocommerce dan menukar laman web anda menjadi kedai dalam talian jika anda ingin menjual produk atau perkhidmatan anda. Dengan hanya tema 50KB, ia menawarkan prestasi yang hebat, jadi anda tidak perlu berkompromi dengan kelajuan laman web anda.

Astra berada di bawah rancangan harga berbeza yang bermula pada $ 59.

Hasilkan Press

The Hasilkan Press Tema adalah tema WordPress yang sangat ringan, responsif dan maju yang dilengkapi dengan ciri-ciri luar biasa. Anda boleh menyesuaikan setiap elemen agar kelihatan lebih menarik bagi pengunjung anda. Anda juga boleh menterjemahkan laman web anda ke bahasa lain dan menjangkau lebih banyak orang di seluruh dunia. Ini berlaku untuk bahasa RTL seperti bahasa Arab juga.

Keserasian yang lancar dengan pemalam moden menjadikan tema sebagai pilihan kegemaran ramai blogger dan pembangun laman web yang popular. Kod bersih yang digunakan untuk membina tema menjadikan laman web anda sangat pantas setiap masa. Jadi sekarang dengan GeneratePress, anda tidak perlu berkompromi dengan kelajuan anda atau kehilangan satu pelawat yang melayari laman web anda.

Divi

Sekiranya anda telah menggunakan WordPress selama ini, Divi adalah nama yang mesti anda dengar. Ini adalah salah satu tema serbaguna yang paling popular yang disertakan dengan pembangun halaman seret dan lepas. Anda boleh menggunakannya untuk membina laman web yang indah di sebelah kanan anda atau memilih salah satu templat pra-binaan yang disertakan dengan tema.

Divi dipenuhi dengan begitu banyak ciri luar biasa sehingga anda pasti akan jatuh cinta dengannya. Anda dapat menggunakan 46+ elemen kandungan, banyak komponen moden, 20+ templat susun atur dan banyak lagi. Tema ini menyokong video di laman web anda selain daripada kandungan media jenis lain. Sama ada anda ingin membuat laman web untuk agensi kreatif anda, reka bentuk dalaman, portfolio mudah atau apa sahaja, Divi boleh menjadi pilihan tepat untuk anda.

Ia boleh dimuat turun dengan membayar $ 89. Dengan senarai ciri yang begitu besar, saya rasa $ 89 hanyalah jumlah yang sesuai.

Penjaga kedai

Dengan lebih daripada 26,000 jualan, Penjaga kedai adalah satu lagi tema pelbagai guna terkemuka di pasaran WordPress. Sesuai untuk semua penyemak imbas moden dan saiz skrin dari semua jenis tema ini adalah penyelesaian cemerlang untuk mana-mana laman web dengan sokongan e-dagang.

Tema ini dilengkapi dengan pembangun halaman drag-and-drop yang mantap, yang menawarkan cara termudah untuk membina laman web anda dalam masa dan usaha yang lebih sedikit.

Tema pekedai

Anda juga mendapat gaya header tanpa had, templat siap pakai, prestasi terbina dalam yang pantas dan banyak lagi. Tema ini sangat responsif dan kelihatan hebat di semua peranti. Anda boleh memanfaatkan produk ini dengan membayar hanya $ 69 yang merangkumi kemas kini percuma juga. Tema telah didokumentasikan dengan baik, jadi anda tidak akan menghadapi masalah menggunakannya.

TheGem

TheGem lagi merupakan tema WordPress yang telah mendapat populariti di pasaran. Tema yang menakjubkan ini hadir dengan banyak templat pra-binaan yang boleh dipilih terus ke laman web anda. Dari agensi kreatif, fotografi & portfolio, perniagaan e-dagang, mata wang kripto atau niche lain, tema ini menawarkan penyelesaian sempurna tepat di hujung jari anda.

TheG

Anda dapat menjangkau lebih banyak khalayak dan membina rangkaian dan komuniti yang lebih kuat dengan laman web anda dengan memilih untuk menggunakan pilihan terjemahan. Bukan hanya itu, anda juga boleh menggunakan header dan footer fleksibel, skema warna dan tipografi tanpa had, 2500+ fon disesuaikan, 150+ halaman demo unik, navigasi 8x dalam lebih dari 20 gaya selain senarai panjang ciri lain yang disertakan.

Anda boleh mendapatkan TheGem dengan harga $ 59 sahaja.

Tanpa kod

Tanpa kod adalah tema WordPress yang indah yang bukan sahaja menambah penampilan baik di laman web anda tetapi juga mempersiapkannya untuk bersaing dengan laman web lain yang lebih baik dari niche anda dengan fungsi yang mantap. Dengan Uncode, anda boleh membawa laman WordPress anda ke tahap yang baru dengan senarai ciri-ciri yang besar.

Ini membolehkan anda mengawal setiap bahagian laman web anda dan menyesuaikannya dengan fon mewah, warna menarik, dan tajuk dan footer yang indah juga.

Sistem grid canggih menambah dimensi lain dalam kemahiran merancang anda. Pengurus Galeri Uncode memudahkan anda memuat naik dan menguruskan gambar di laman web ini.

Kallyas

Kallyas adalah tema WordPress pelbagai guna yang kreatif dan berkualiti tinggi yang direka untuk menyokong fungsi e-dagang. Plugin komposer visual pelengkap yang dilengkapi dengan tema menjadikan pembuatan laman web anda sangat mudah. Dengan pertolongannya, anda kini boleh membuat laman web yang paling menarik walaupun tanpa pengetahuan sebelumnya mengenai reka bentuk web.

Tema ini telah dikuasakan oleh lebih dari 100 elemen unik untuk memenuhi setiap aplikasi. Anda juga akan menyukai Revolusi Slaid yang kuat, sokongan profesional, kotak alat WordPress yang besar dan semua ciri menakjubkan lain yang ditawarkan oleh tema tersebut. Kallyas telah didokumentasikan secara meluas sehingga anda dapat mengaksesnya jika anda pernah menghadapi masalah menggunakannya.

Kallyas boleh didapati dengan harga $ 69 sahaja.

Ultra

Ultra adalah salah satu tema pelbagai guna yang popular yang membolehkan anda mengawal laman web anda dari tajuk ke kaki bawah. Anda boleh memulakan laman web anda dengan menggunakan salah satu templat yang telah dibina sebelumnya atau merancangnya dari awal. Ia menawarkan penyelesaian elegan untuk semua jenis perniagaan. Ia juga menawarkan 12 tambahan bonus pembangun seperti kaunter, undur, kenalan, jadual harga, dll.

Tema pelbagai guna

Tema ini juga menyokong latar belakang video, tatal paralaks, animasi dan banyak lagi. Pilihan susun atur pintar akan membolehkan anda menyelaraskan elemen header dan footer anda dengan pelbagai cara untuk menjadikannya menarik bagi pengunjung anda. Anda juga mempunyai 5 susun atur pos satu halaman untuk anda. Kerana temanya sangat responsif, ia kelihatan sama baiknya di semua skrin.

Tema X

X mungkin hanya tema WP pada harga $ 59 dengan banyak ciri. Tidak hairanlah ia telah menghasilkan lebih dari 200,000 penjualan.

Terus terang, X memerlukan catatan blog yang berasingan untuk membincangkan semua ciri mereka tetapi bagi anda idea, berikut adalah beberapa dari mereka.

 • Penyuntingan sebaris
 • Kandungan dinamik
 • Sekatan global untuk penggunaan semula yang lebih baik
 • Pengurus templat
 • Perpustakaan elemen
 • Plugin premium terbina dalam seperti UberMeny, Cornerstone, ConvertPlug, ACF Pro, Content Dock, MailPoet, dll..

Terdapat empat timbunan utama – Etos, Ikon, Pembaharuan, Integriti. Pilih yang anda suka.

Kesimpulannya

Ini adalah beberapa tema serbaguna terbaik untuk laman web anda. Semua tema telah diuji untuk kelajuan dan prestasi, dan kami yakin, tidak ada yang akan mengecewakan anda. Sama ada untuk penampilan atau penampilan, tema dalam senarai ini akan memberikan hasil terbaik kepada anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector