5 Bästa Virtual Desktop Solution för enskilda eller företag

Med utvecklingen av arbetsytor kan vi nu komma åt vår digitala värld från vilken enhet som helst, var som helst och när som helst.


Desktop virtualisering har betraktats som en lösning för att möjliggöra central hanteringssäkerhet för din användares stationära datorer och med mindre IT-förvaltningskostnader.

Med hjälp av virtuella stationära datorer som har ett Windows-operativsystem kan du komma åt det från en iPad och Android-enhetens skrivbord eller en bärbar dator. Du har tillgång till din personliga skrivbordsmiljö eller ett arbetsområde. Det betyder att jag kan arbeta hemma, på kontoret, från ett hotell eller någon annanstans. Och från varje enhet har jag tillgång till mina data och applikationer.

Nu skiljer detta tillvägagångssätt ditt operativsystem data och appar från lokal hårdvara och kör dem istället separat på en fjärrserver.

Att skapa en desktop virtualiseringsmiljö internt har varit dyrt och komplicerat. Användare har ofta saknat produktivitetsupplevelsen för ett lokalt anpassat skrivbord, och det kan ta veckor och ibland månader att få en framgångsrik implementering igång.

Så varför inte använda värdplattformar?

V2 Cloud

För små och medelstora företag kan det vara dyrt och svårt att hantera ett molnbaserat skrivbordsinfrastruktur. V2 Cloud kan hjälpa till.

V2-molnet är ett skrivbord som ett tjänsteerbjudande. Det gör att du säkert får åtkomst till data, affärsprogram, dokument och andra resurser var som helst på vilken enhet som helst.

Det har ett operativsystem för flera användare med Microsoft Office. Dina anställda och konsulter kan komma åt alla dina affärsapplikationer från vilken dator, telefon eller surfplatta som helst.

Med V2 Cloud behöver du inte skriva någon kod för att ha en molnversion av din programvara. Du kan enkelt utnyttja den prenumerationsbaserade modellen istället för Perpetual licenser.

V2 Cloud ger säker kostnadseffektivitet i högkvalitativ skrivbordsupplevelse med liveövervakning och 24/7 teknisk support. På ditt virtuella V2-molnskrivbord kan du lägga till upp till 250 medlemmar, och de kan dela filer och applikationer med varandra medan de har sin session.

Det är värd för dina Cloud-datorer så att de alltid är optimala och tillgängliga. Allt säkerhetskopieras automatiskt varje dag, och du har all administrationskontroll. Som administratör kan du installera all programvara du behöver och lägga till så många användare du vill. När användare har lagts till i arbetsytan kan de komma åt sina skrivbord och alla dina affärsprogram från personliga enheter med bara en webbläsare, ingen plug-in krävs. Så data lämnar aldrig arbetsytan, och allt förblir säkert värdigt i molnet.

Microsoft Active Directory är kompatibelt med V2-moln. Det kan stödja autentisering med flera faktorer med AD Connector. Du behöver inte kopiera dem till V2 Cloud för att använda din befintliga katalog och företagsinformation.

Du kan välja vilken säker datacenterplats du vill att din arbetsyta ska vara belägen i. Data lämnar aldrig den platsen. Du vill inte skynda dina data på V2 Cloud, köpa V2 Cloud-licens och ha dina data på andra Cloud-leverantörer som Microsoft Azure Amazon AWS eller Google Cloud-plattform för mjukvaruleverantörer.

Amazon WorkSpaces

Amazon-arbetsytor är en DaaS-lösning (Desktop as a Service). Det är säkert hanterade molnskrivbord som gör det enkelt för användare att komma åt applikationsdokument och resurser var som helst på vilken enhet som helst som stöds.

Du kan tillhandahålla Windows- eller Linux-stationära datorer på några minuter för att leverera löfte om “ta med din enhet.” Det möjliggör anställda på distans, mobil och kontrakt och effektiviserar test- och utvecklingsprocesser. Eftersom informationen strömmas till dina enheter i ett krypterat format och inte lagras lokalt, hjälper Amazon arbetsytor att förbättra din säkerhet. Det gör att du kan minska kostnader och komplexitet genom att eliminera behovet av att bygga ut den lokala infrastrukturen för äldre VDI-distributioner.

Amazon WAM (Workplace-applikationshanteraren) gör implementering och hantering av dina applikationer på amazon-arbetsplatsen flexibel, snabbare och säkrad. Det tar hand om alla uppdateringar, korrigeringar och borttagning av appar i det virtuella systemet. Det kan snabbt tillhandahålla skrivbordsapplikationer till ditt virtualiserade system som containrar. Så här ser Amazon Workplace Application Manager-gränssnitt ut:

amazon arbetsytor - virtuellt skrivbord

Med hjälp av Amazon Workspaces behöver du inte köpa skrivbord och bärbara datorer överköp. Du kan ha tillgång till molnskrivbord på begäran för att tillgodose användarens behov. Så kostnaden minskas med en god marginal.

Alla administrativa uppgifter som tillhandahållande, underhåll, återvinning av stationära datorer tas om hand av Amazon Workspace. Du kan komma åt Amazon Workspace från alla Windows- eller Mac-datorer, iPads, Android-surfplattor och Chrome och Firefox webbläsare.

Kamatera

Kamatera erbjuder Windows 10 och 8 skrivbord

Du kan välja ett anpassat läge som ger dig möjlighet att vara värd för din server i något av de 13 datacentren. Kamatera stöder Linux, Windows och anpassade operativsystem.

De är förmodligen det snabbaste molnet på planeten på grund av nedanbjudanden:

 • Snabbaste Intel Platinum 8270-processor
 • 40 Gbit Public & Privat nätverkshastighet
 • SSD-lagring i fast tillstånd utan flaskhalsar i I / O
 • Garanterade dedikerade resurser för varje server
 • Den användarvänliga molnhanteringskonsolen för distribution på några sekunder

Microsoft Azure

Windows virtuellt skrivbord av Microsoft Azure är en perfekt molnlösning för desktop virtualisering. Du kan komma åt det från vilken som helst av dina enheter. Det erbjuder native client support för Windows, Android, Mac och HTML5 så att du kan komma åt fjärrskrivbord och appar för nästan alla moderna webbläsare.

azurblå Windows virtuella skrivbord

Det ger dig en fjärrskrivbordsinfrastruktur som innehåller de roller du skulle behöva hantera. Alla dina VM: er i Windows Virtual Desktop Service kommunicerar via en säker utgående anslutning, och du drar nytta av obegränsad kapacitet. Baserat på arbetsbelastningen ger det dig också mer val och hur du kan distribuera användare över dessa VMS.

Det har stöd för moderna appar som OneNote och Office 365-appar. Du kan distribuera ett komplett skrivbord, fjärrappar eller båda och också skala upp eller skala ner efter behov och du betalar endast enligt användning.

Du kan tilldela flera användare till en enda VM med hjälp av ett klient OS, inte ett server OS. Windows Virtual Desktop bryter unikt bort från en användare per VM och levererar den enda Windows 10-sessionen med flera sessioner.

Det ger också ett alternativ att ladda balansanvändare på dina värdpooler för virtuella maskiner. Så för bästa prestanda kan du konfigurera andetagsläge. Det fördelar dina användare jämnt över värdpoolen för din arbetsbelastning. Det har också förbyggda Azure-resurshanteringsmallar tillgängliga för att skapa och uppdatera dina värdundersökningar konsekvent.

Nu är kombinationen av den virtuella maskininfrastrukturen värd Microsofts moln, och anslutningen till obegränsad OneDrive-lagring är både snabb och bottenlös.

Windows 7-stationära datorer erbjuder den unika fördelen med att du kan köra dem i molnet i upp till tre år utan att behöva betala för utökade säkerhetsuppdateringar som alla passerade den 14 januari 2020 och supportdatum, du kan också migrera ditt befintliga RDS.

OVHcloud

OVH är ett franskt företag som tillhandahåller virtuella molnskrivbord och andra webbtjänster. Med ett skrivbord får du en maskin som du kan komma åt från valfri webbläsare eller arbetsstation. Du kan komma åt ditt skrivbord, applikationer, innehåll från vilken enhet som helst.

Nedan är de viktigaste funktionerna:

 • Även om din bärbara dator går förlorad, är dina data och applikationer säkrade på OVH Cloud
 • Få åtkomst till ditt skrivbord hemifrån, på kontoret eller från ett hotell; upplevelsen förblir identisk
 • Spara kostnader genom att tilldela virtuella stationära datorer till nya anställda och ta bort dem när så krävs

Här är konfigurationen och kostnadsinformationen för OVH Virtual Cloud Desktop, beställ enligt dina krav:

prissättning på ovhcloud

Slutsats

Jag hoppas att informationen ovan hjälper dig att välja den webbhotellleverantör för virtuella skrivbord baserat på dina behov. Det är ett smart beslut att utnyttja ovanstående plattformar när du eller din anställd är på språng.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector