9 Java EE Frameworks for Build Enterprise Applications

Java EE (Enterprise Edition) -rammer er kraftige verktøy for å lage kompliserte og brede organer med bedriftsapplikasjoner.


Java er allerede et av de mest populære og pålitelige programmeringsspråkene for utviklere. De siste årene forbedrer Java seg og kommer med nye oppdateringer og funksjoner som oppfordrer Java-programmerere til å utvikle nettapplikasjoner på bedriftsnivå, lage apper for Windows og tredjepartsapplikasjoner.

Vi tror vanligvis ikke at Java er et eneste språk for å lage kraftige webapplikasjoner. Men i markedet er det forskjellige rammer av høy kvalitet som gjør det mulig å lage webapplikasjoner. Java Virtual Machine er en pålitelig og pålitelig plattform, og den støtter ROWA (Read Once Write Anywhere) i webutvikling.

La oss se på følgende rammer for å utvikle komplekse applikasjoner.

Vår

De Vår, av Pivotal, er det mest brukte og velkjente rammeverket. Det er en inversjon av beholderen og kontrollert av Java-programmeringsspråket.

Dette rammeverket har integrerte avanserte funksjoner, ressurser og verktøy. Utviklere bruker disse ressursene til å lage nesten alle typer applikasjoner. Vårens rammeverk kjører på JVM og fungerer bra med andre programmeringsspråk som Groovy og Kotlin.

Vårens rammeverk brukes til å utføre gjentagende oppgaver i programmering som databehandling, meldinger og sikkerhet. Du kan være i stand til å produsere forretningslogikken for utvikling. Konfigurasjonen av vårens rammeverk er veldig komplisert for andre rammer, men den har mange avanserte funksjoner for å gi nyttige bedriftsutgaver.

Høydepunkter

 • Enkel testevne og bakoverkompatibilitet
 • Støtter et stort antall pakker og klasser
 • Gir effektivt økosystem og fellesskap
 • Nyttig dokumentasjon for å lære rammene mer effektivt
 • Gjør det mulig å lede fleksibel kodebase som Plain Old Java Objects (POJOs)

Hvis du ønsker å mestre vårrammen, så sjekk ut dette fantastisk kurs.

Hibernate

Hibernate er et annet mest populært Java Framework. Det kalles også Object Relational Mapping (ORM) framework av Java og er mye brukt til å bygge databasestrukturer. Hibernate gir spørrespråk for databasestyring kalt HQL

Dette rammeverket gir jevn integrasjon mellom databasene og Java-baserte webapplikasjoner. Den er tilgjengelig gratis som åpen kildekode, men under GNUs allmenne lisens 2.1.

Dvalemodus

Høydepunkter

 • Tilbyr en sikker og robust applikasjonsbase
 • HQL integrert med uavhengige databasekommandoer
 • Det tilbyr samlinger som Sett, kart og liste for å forbedre applikasjoner
 • Enkelt å endre data til flere databaser.

struts

Apache Struts er et gratis, open source og MVC rammeverk, som pleide å bygge elegante og attraktive Java-applikasjoner. Den brukes MVC, dvs. Model View Controller, for å utvikle interaktive Java-web-applikasjoner.

apache struts rammeverk

Apache Software Foundation utvikler Struts-rammeverket, og det har en sikker plug-in-arkitektur, og den gjør det mulig å utvide rammen ved å opprette JAR-filer til klassepaden til Java-web-applikasjoner. Rammeverket integreres med forskjellige plugins, og mange av disse pluginsene lar deg innlemme Struts med forskjellige Java-rammer som JSF, JUnit, Spring, etc..

Høydepunkter

 • Det fungerer effektivt med SOAP, AJAX og REST API
 • Mulig integrering med andre rammer via plugins
 • Lag webapplikasjoner ved hjelp av enkle POJO-handlinger
 • Støtter forskjellige typer maler og temaer
 • Godt testet og stabilt rammeverk

Hvis du er nybegynner, så sjekk ut dette Udemy-kurs.

JavaServer Faces (JSF)

JSF (JavaServer Faces) brukes hovedsakelig til å bygge UI-komponenter på serversiden så vel som i webapplikasjoner. Den inneholder et annet sett med API-er, med disse utviklerne, kan du administrere tilpassede tagbibliotek og brukergrensesnittkomponenter for å utvikle JSF-grensesnittet.

Dette rammeverket spiller en viktig rolle i Java Enterprise Edition. Hvis du bruker Integrated Development Environment (IDE), er det forbausende behagelig å bygge webapplikasjoner.

Google Web Kit (GWT)

GWT står for Google Web Toolkit og det er et av de mest populære nettverket, og det brukes hovedsakelig til å utvikle klient-Java-kode og utvide den til som JavaScript. Det er helt åpen kildekode. De populære Google-applikasjonene som Adsense, Adwords, Google Wallet og Blogger er bygget ved hjelp av GWT.

Googles rammeverk for nettkit

Dette rammeverket støtter utviklere til å bygge og teste Ajax-applikasjoner ved hjelp av Java. Det oppfordres også til å utvikle komplekse nettapplikasjoner brukt i bank og handel osv.

Spille

Spille web framework er en reaktiv, lett, brukervennlig og statsløs struktur som gjør det mulig å utvikle skalerbare webapplikasjoner raskt med Java & scala.

Spill opprettes ved å bruke Akka open source toolkit, og det kjøres på JVM (Java Virtual Machine). Dette verktøysettet er utstyrt med viktige verktøy og funksjoner og gir bedre brukervennlige grensesnitt, som inkluderer design, test og raskt skriver inn kodeformater for å utvikle webapplikasjoner. Dette rammeverket har økt produktiviteten i utviklingen.

Spill nettramme

Spillrammen følger prinsippene for reaktivt manifest. Derfor er det tillatt å opprette løst koblede webapplikasjoner.

Høydepunkter

 • Produktiviteten til utviklere er veldig høy
 • Sikker konfigurasjon
 • Enormt økosystem
 • Ingen Java EE-økter og komplette statsløse tilkoblinger
 • Tilgjengelig med enhetstesting, Selenium og JUnit

grails

grails er et Groovy-basert rammeverk, og det betyr at utviklere vil kunne utvikle applikasjoner ved bruk av Groovy-språk. Og det er åpen kildekode.

Hovedmålet med Groovy språk er å forbedre utviklerens produktivitet og gjør det mulig for Oops konsepter å bygge applikasjoner. Og den er laget på siden av vårstøvelen og tok tidsbesparende funksjoner fra vårstøvelen.

Grails wen rammeverk

Lære Groovy det er lett. Og det er enkelt å integrere andre Java-komponenter og funksjoner. Det har et vennlig fellesskap og tilbyr forskjellige typer plugins (mer enn 900) administreres av samfunnsnivå.

Vert.X

Vert.X inneholder brede muligheter. og støtter mange andre språk, men først og fremst bygget for Java. Hvis du bruker Groovy, Ceylon, Ruby eller JavaScript, har du dessuten lov til å bruke dem i Vert.X-rammeverket. En av de essensielle fakta er å vurdere at det er et bibliotek og ikke en container.

Høydepunkter

 • Hendelse Drevet kjøretid, ikke-blokkerende
 • Enkel å bruke skalerbarhet og samtidighet
 • Polyglot (støtter flere språk)

Apache Wicket

Wicket kalles også som “Apache WicketFordi den er tilgjengelig via Apache Software Foundation. Det er en lettvektsramme og et strålende brukergrensesnitt. Den er åpen kildekode og brukes til å lage web-applikasjoner på serversiden skriptet i Java.

Alle kan enkelt integreres med HTML-språket, som gjør det mulig å lage enkle HTML-sider, og som vil redusere kompleksiteten i utviklingen. Dette rammeverket inneholder kraftige testapplikasjoner for å forbedre produktiviteten i utviklingen.

Høydepunkter

 • Støtt HTML- og Java-språk
 • Enkelt å skrive og organisere koden
 • Feilsøk for å teste bestemte komponenter i koden din
 • Dokumentasjon og støtte

Konklusjon

Java er et kjent og mest brukt programmeringsspråk i verden. Som vi allerede har diskutert så mange rammer som er bygget i Java for å utvikle forskjellige applikasjoner i passende miljøer.

Så det neste spørsmålet kommer til deg er å velge hvilke rammer blant de ovennevnte for å bygge webapplikasjoner effektivt? Som nybegynner, og hvis du ikke har noen ide om hvordan du bruker nettrammer, må du velge en struktur som er enkel å lære og utvikle. Etter å ha fått erfaring, bør du velge andre etter ditt krav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map