20 ILMAINEN työkalua erinomaisen visuaalisen jatkamisen luomiseen

Tiesitkö, että voit luoda visuaalisen jatkamisen vapaa? Visuaalisen ansioluettelon luominen on hauskaa, ja se kasvattaa tuotemerkkiäsi. Tässä on paras valinta ja toivon, että ne tekevät sinulle vaikutuksen.


Vaihtoehtoisesti voit oppia tekemään ammatillisen jatkamisen, haastattelun valmistelun, henkilökohtaisen brändäyksen, saatekirjeen kirjoittamisen jne David Jones Udemyssä.

Resumonk

Luo kaunis jatka Resumonk neljästä ilmaisesta mallista. Kuten tavallista, voit tuoda profiilin LinkedInistä ja mahdollisuuden ladata se PDF-muodossa.

resumonk

Oletuksena voit lisätä yhteystietoja, yhteenvedon, kokemuksen, koulutuksen & taitoja. Jos kuitenkin haluat lisätä joitain lisää, sinulla on mahdollisuus lisätä kohta, johon voit laittaa mielikuvituksen.

Ineedresu.me

Ineedresume on jatkamisen rakentaja, jossa syötät kaikki tarvittavat tiedot, kuten saatekirjeen, yhteenvedon, kokemuksen, projektit, koulutuksen, taidot ja saat ammatillisen jatkamisen valmiiksi minuutissa.

Zety

Zety jatkaa rakentajaa antaa sinun luoda työvoittoprosessin 5 minuutissa. Voit valita kymmeniä malleja ja satoja värimalleja.

Lisäksi sisäänrakennetut vinkit ja asiantuntija-apu auttavat sinua kirjoittamaan täydellisen jatkamisen. Siellä on enemmän! Uptowork-jatkamisen luoja ilmoittaa sinulle, milloin rekrytoija lataa ansioluettelosi, joten tiedät tarkalleen, mikä on sovelluksesi tila.

Zety ei ole täysin ILMAINEN. Se on kuitenkin tarkoitettu Geekflare-yleisölle. Käytä ”ZgyI50xW”; alennuskoodi kassalla lisämaksun saamiseksi suunnitelma On VAPAA.

Hienoa, eikö olekin?

Resumeup

Luo voittava ansioluettelo Resumeup.  Sen avulla voit luoda herättävän visuaalisen asettelun ammattikokemuksestasi ja persoonallisuudestasi.

resumup

Jatka CANVA: lta

Kangas on paljon hienoja työkaluja kauniiden kuvien luomiseen, kuten Jatka. On yli kymmenen mallia, joita voit käyttää ilmaiseksi ansioluettelosi tietojen näyttämiseen.

Hyvä asia CANVAssa on se, että voit ladata ansioluettelosi PDF-, PNG- tai JPG-muodossa.

Kangas-jatkaa

Aloita jatkaminen

Luo erinomainen ansioluettelo ja saatekirje muutamassa minuutissa Aloita jatkaminen. Yli 300 000 työnhakija luottaa jatkamiseen, ja voit valita malleja ammateista, kuten hallinto, kirjanpito, pankkitoiminta, auto, IT-laki jne..

kickresume

Atbox

Atbox voit luoda täydellisen ansioluettelon PDF-muodossa ja vaihtoehdon valita useista ammattimaisen näköisistä malleista. Voit tuoda tarvittavat tiedot sosiaalisesta mediasta, kuten Google, Facebook tai Twitter.

häkellyttävän

häkellyttävän Muunna LinkedIn-profiilisi verkkosivustoksi ottamalla kaikki LinkedIn-sivustollasi olevat tiedot. Joten jos LinkedIn-profiilisi on valmis, mene eteenpäin ja tee vaikutelmasi verkossa Strikingly-sivustolla.

CakeResume

CakeResume on vedä-n-pudonnut editori, jossa voit mukauttaa tietoja, asettelua, kuvia, sosiaalisia kuvakkeita, värejä ja kaikkea täydellisen jatkamisen aikaansaamiseksi. Kun olet tyytyväinen, voit ladata ne PDF-muodossa.

Valmistaja Liuskekivi

Kehittäjänä tai suunnittelijana sinun on esiteltävä projektisi, taitosi ja laatuluotain, jotta voit järjestää ne. Sinä pystyt näkemään Valmistaja Liuskekivi toiminnassa.

Visuaalinen CV

Yli 3 miljoonaa ihmistä luottaa.

VisualCV antaa sinun joko hakea tietoja LinkedInistä tai syöttää manuaalisesti. Olitpa tuoreempi tai C-tason avainhenkilöt, luot täydellisen ansioluettelosi muutamassa minuutissa.

Malleja on yli 20, joten voit aloittaa sen haluamallasi tavalla.

Tavallinen jatkaminen

Tavallinen jatkaminen voit joko tuoda LinkedIn-profiilin tai manuaalisesti lataamalla PDF-tiedoston. Kun mukauttaminen on valmis, voit ladata ne PDF-muodossa tai jakaa jatka-linkin rekrytoijalle. Tavallista jatkamista voidaan katsella työpöydällä tai matkapuhelimella.

Responsiivinen ansioluettelo

Responsiivinen ansioluettelo voit luoda ensimmäisen vaikutelman vaikuttavalla jatkamalla joko luomalla sen manuaalisesti tai tuomalla tietoja LinkedInistä.

Jatka rakennusta toimitetaan välitön esikatselu, joten sinun ei tarvitse tallentaa ja päivittää sivua nähdäksesi miltä se näyttää.

Onlineresume.us

Näytä koko potentiaalisi luomalla paras mahdollinen ansioluettelo niiden häiritsevien online-ansioluetteloiden ja herättävien PDF-mallien avulla!

Online-ansioluettelon etuna on, että voit sisällyttää enemmän kokemuksia ja pidempiä kuvauksia, jotka eivät välttämättä sovi perinteiseen paperin jatkamiseen.

On olemassa monia ainutlaatuisia online-jatkamismalleja, joista valita onlineresume.us jatkaa edelleen lataamista. Voit jopa luoda jaettavan henkilökohtaisen linkin ja QR-koodin, joka näkyy paperisessa CV: ssä ja yhdistää potentiaaliset työnantajat yksilölliseen online-ansiosi.

Resume.io

Kanssa Resume.io, voit luoda oman ammatillisen jatkamisen muutamassa minuutissa. Heillä on paljon valmiita malleja, joista voit valita, ja nämä mallit noudattavat “jatka-sääntöjä”, joilla on kaikki vaatimukset, joita mahdollisesti saada sinut vuokraamaan. ��

Sitä on helppo käyttää, ja heillä on työkaluja, jotka auttavat sinua jokaisessa vaiheessa. Voit esimerkiksi voittaa vaivattomasti kirjoittajan esteen hyödyntämällä ennalta kirjoitettuja lauseita ja jopa automaattisen oikoluvun avulla varmistaaksesi, ettei virheitä ole.

Kun olet valmistunut ansioluettelosi, voit viedä sen sovelluksiin, kuten Wordiin.

ResumeGenius

Käyttämällä ResumeGenius n palvelu, ihmiset saivat palkkaamaan sellaisia ​​yrityksiä kuten Amazon, Adidas ja Mercedes. Se on iso lausunto aluksi, mutta näin se on. Heillä on joitain uskomattomia ominaisuuksia, joiden vuoksi on vaikea sivuuttaa.

Suurimmalla osalla sinun tarvitsee vain täyttää lomakkeet, ja ansioluettelosi on matkalla loppuun. Voit valita runsaasta mallista ja yli 50 000 tehtäväkuvauksen luettelosta. Ohita se läpi ja valitse pisteitä, jotka vastaavat pätevyyttäsi, ja sinulla on hyvä mennä.

Voit myös saada 100% ilmaisen jatkamisen kritiikin yhdeltä heidän asiantuntijoiltaan. Tarkoitan, se ei parane paremmin kuin tämä.

NovoResume

Voit aloittaa NovoResume valitsemalla sopiva malli heidän kirjastostaan ​​ja käyttämällä sitten niiden asettelun optimoijaa varmistaaksesi, että kaikki elementit ovat kohdistettu ja järjestetty. Siellä on myös sisällönoptimoija, joka analysoi ja ehdottaa parannuksia, vain siltä varalta, että et hyödynnä sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit käyttää ja ottaa ideoita rekrytoijien hyväksymistä jatkamisnäytteistä ja nähdä, mitä jatkamistasi puuttuu. Tämä on ilmiömäistä, koska harva meistä ei tiedä, mikä on todellisuudessa vaadittava palkkaamiseksi.

NovoResume tukee useita eri kieliä, ja parasta on, että kaikki henkilökohtaiset tietosi on suojattu korkean tason turvatoimenpiteillä.

Enhancv

Toinen hieno jatka-rakentaja, jolla on hienostuneet mallit, Enhancv tarjoaa tuhansia suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja. Voit muuttaa taustaa, kuvakkeita, osioita ja säveltä. Mahdollisuus on rajaton, ja parasta on, että oppimiskäyrästä on vähän tai ei ollenkaan. Kuka tahansa voi luoda ammatillisen jatkamisen muutamassa minuutissa, olipa suunnittelussa hyvä vai ei.

Kun olet valmis täyttämään kaikki osiot, voit analysoida sisältöäsi heidän työkalunsa avulla ja saada välitöntä palautetta alueiden parantamiseksi. Itse asiassa voit jopa lähettää ansioluettelosi yhdelle heidän asiantuntijoistaan, ja he järjestävät sinut rakentavien ohjeiden avulla.

CVmaker

Kuten mainitaan Mashable-, LifeHacker- ja Recruiter-sivustoilla, CVmaker antaa sinun luoda luetteloita omalla kielelläsi ja ylläpitää niitä myös heidän sivustollaan. Jos haluat viedä sen, voit tehdä sen PDF-, HTML- ja TXT-muodossa.

Aluksi sinulle annetaan valittavissa oleva malli, johon on sulautettu sopivimmat osiot. Sinun tarvitsee vain täyttää lomakkeet ja lisätä haluttaessa ylimääräisiä elementtejä.

Kaiken kaikkiaan se on yksinkertainen, nopea ja suojattu 256-bittisellä SSL-salauksella.

Lucidpress

Lucidpress n Jatka malleja ovat joustavia ja ammattimaisia. Se on hieno resurssi korvaamalla vanha ansioluettelosi uudella, jolla on merkitystä muutoksen aikaansaamiseen.

Itse asiassa mallien sisäosat on tehty huolellisesti. Siinä on vain täydellinen määrä ja tyyppejä elementtejä, joten voit jättää pois ne, jotka eivät sovi sisään. Tämä varmistaa, että pystyt kiinnittämään asiakkaiden huomion lyhyessä ajassa..

Hienoa on, että voit lisätä oman logon, fontit, kuvat ja muut tuotemerkkiominaisuudet kokonaan omistaaksesi sen.

johtopäätös

Toivon, että yllä olevat työkalut auttavat sinua visualisoimaan ansioluettelosi ja antamaan erinomaisen vaikutelman haastattelijan kanssa. Onnea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector