15 parasta työkalua ja resursseja tullaksesi ammattikirjoittajaksi

Kirjoittaminen ei ole helpointa työtä maailmassa, mutta oikeilla työkaluilla ja resursseilla voit keventää taakkaa massiivisesti.


Sen sijaan, että yrittäisit tehdä kaiken itse, voit luottaa tiettyihin työkaluihin, jotka auttavat sinua prosessissa. Ja itse asiassa näiden työkalujen ja resurssien käyttäminen, jotka aion mainita tässä luettelossa, auttaa sinua tulemaan paremmaksi kirjoittajaksi ja voittamaan potentiaalisesti enemmän asiakkaita.

Jos haluat erottua joukosta, sinun on otettava ”fiksu”Reitin sijasta, että teemme asioita perinteisesti. Esimerkiksi jotkut työkalut auttavat sinua organisoitumaan paremmin asiakkaidesi ja projektiesi kanssa, ja jotkut auttavat sinua keksimään loistavan otsikon.

Jos jatkat ja yrität tehdä näitä asioita manuaalisesti, tuhlaat vain aikaa, mutta myös jäät muihin alan kirjoittajiin, ja se ei ole hyvä urallesi.

Olen samaa mieltä siitä, että harvat asiat pitäisi tehdä manuaalisesti, mutta tässä luettelossa mainitut ratkaisut ovat kirjaimellisesti tuntien tarvetta kirjoittajille. Haluat todennäköisesti alkaa käyttää niitä kaikkia heti, joten hyppäämme suoraan luetteloon.

Grammarly

Koska olemme kaikki ihmisiä, kieliopillisia virheitä tulee aina olemaan riippumatta siitä, kuinka hyvin pidät englantiasi. Kun olet kirjoittanut kappaleen kirjoittamisen, voit joko palata takaisin ja lukea koko jutun manuaalisesti tai tehdä tehtävästä 100% helpompaa Grammarlyn avulla.

Jos kirjoitat KAIKKI tietokoneellesi, sinun täytyy saada GRAMMARLY. Kirjoitan melko paljon KAIKKI PÄIVÄT joka päivä, ja GRAMMARLY tekee kirjoittamisesta paremman.

– Aaron (@dreadlesstv) 25. helmikuuta 2020

Se on erittäin älykäs työkalu, jonka avulla voit kiillottaa kirjoitettuja kappaleitasi joukolla erilaisia ​​tapoja, kuten:

 • Kielioppi
 • Oikeinkirjoitus
 • välimerkit
 • tiiviyttä
 • Muodollisuus
 • sanasto

Voit myös tarkistaa sisältösi plagioinnin varalta ja myös selvittää, onko kirjoitettu sävy sopiva. Voit ladata sen Google Chrome-, Firefox- tai Safari-laajennuksena tai käyttää sitä suoraan heidän verkkosivustonsa kautta.

Dropbox-paperi

Kuten nimestä voi päätellä, Dropbox-paperi on yksinkertaisesti paperi, mutta se voi auttaa sinua erilaisissa tehtävissä, kuten luomalla nopeasti luovan viestin asiakkaille lähetettäväksi tai ideoimalla uusia sisällöllisiä ideoita. Sitä voidaan helposti käyttää monenlaisiin aktiviteetteihin, jopa kirjoittamisen ulkopuolella.

Joten, jos halusit laatia kokousmuistiinpanon tai tuotteen lanseeraussuunnitelman, voit tehdä sen kaiken vain muutamassa minuutissa. Lisäksi voit integroida erilaisia ​​sovelluksia toiminnallisuuden parantamiseksi ja jopa ladata heidän älypuhelinsovelluksensa kiinnittääksesi mielenkiintoisia ideoita tien päällä.

Zoho-kirjoittaja

Jos olet kyllästynyt käyttämääsi perinteiseen tekstinkäsittelyohjelmaan, sinun kannattaa kokeilla Zoho-kirjoittaja. Siinä on kaikki perinteisellä sanallasi, mutta siinä on paljon muita ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua pitkällä tähtäimellä.

Puhtaalla ja tyylikkäällä käyttöliittymällä voit pumpata sanoja paljon vähemmän vaivaa heidän kirjoitusavustajansa ansiosta. Se pystyy havaitsemaan kieliopilliset virheet, parantamaan luettavuutta ja ehdottamaan parempaa kirjoitustyyliä.

Lisäksi voit lähettää sisältösi suoraan WordPressiin ja jopa integroida sen Zoho CRM: ään.

Otsikkoanalysaattori

Jos olet kuin minä, joka kamppailee löytääkseen upeita otsikoita, niin CoSchedule-otsikkoanalysaattori on pelastajasi. Aloita kirjoittamalla otsikko ja tarkista, onko se tarpeeksi vahva ja kykenevä tarttumaan huomioon ja parempaan SEO-sijoitukseen.

Rakastan CoSchedule-otsikkoanalysaattoria. Käytän sitä nyt joka kerta. ��

– Michelle Warner (@ gratefulone11) 17. joulukuuta 2019

Vain monet ihmiset ymmärtävät, että otsikolla on suuri merkitys lukijoiden huomion kiinnittämisessä. Pieni virhe, ja olet jo menettänyt mahdollisuutesi houkutella katsojia. Joten seuraavan kerran kirjoittaessasi sisältöä, muista käyttää tätä työkalua keksiä loistavia otsikoita.

Läpimenon otsikkoanalysaattori

Läpimenon otsikkoanalysaattori on toinen työkalu, jonka avulla voit pakata täydellisen otsikon. Syy siihen, että olen sisällyttänyt kaksi otsikkoanalysaattoria, on se, että haluat joskus ristiintarkistaa ja vahvistaa otsikoidesi vahvuuden eri lähteissä. On aina hyvä, että sinulla on enemmän vaihtoehtoja.

Kun kirjoitat otsikkoosi, voit tarkistaa vahvuudet, laatupisteet ja tarkistaa ehdotukset löytääksesi jotain parempaa.

iA Writer

Kirjailijoina olemme usein häirittyneitä pienimmistä asioista, ja se vaikuttaa kirjoitustapaan. Voit välttää sen mahdollisesti käyttämällä iA Writer. Se luo koko näytön ja suunnittelee kirjoitustilaa, jotta voit käyttää aikaa ja keskittyä siihen häiritsemättä.

Niiden rajapinnasta ei ole paljon sanottavaa, koska se on täysin selkeä ja yksinkertainen. Se on kaikki sinä ja teksti, se on se. iA Writer on saatavana Windowsille, Macille, Androidille ja iPhonelle / iPadille.

ProWritingAid

Jos olet etsinyt jotain, joka suorittaa joukon erilaisia ​​tehtäviä kaikki yhdessä työkalussa, niin ProWritingAid saattaa olla vain etsimäsi. Se voi nopeasti tarkistaa kieliopin, parantaa tyyliä ja tarjota vinkkejä, joiden avulla voit tulla paremmiksi kirjoittajaksi.

Yksi suosikkiominaisuuksistani on kyky löytää oikea sana, kun et voi ajatella sitä, käyttämällä heidän sanatutkijaaan tai kontekstuaalista tesaurusta.

Kaiken kaikkiaan, se voi auttaa sinua välttämään toistokykyä, hämmentäviä sanoja, suuria lauseita ja niin paljon muuta. Voit poistaa kaikki virheet ja viimeistellä puhtaalla ja ammattimaisella kappaleella, joka on valmis julkaistavaksi.

Ommwriter

Samanlainen kuin iA Writer, Ommwriter liian auttaa sinua keskittymään enemmän kirjoittamiseen ja välttämään häiriötekijöitä. Toimittaja avautuu koko näytön tilassa luonnollisella taustalla ja hyvin pienillä ominaisuuksilla, jotka ovat melkein tarpeellisia, jotta työsi tehdään virheetömästi.

Siinä on myös ääniraitoja ja näppäinääniä, joiden avulla voit keskittyä pelkästään kirjoittamasi sanoihin. Sanoisin, että jokainen Ommwriterissa oleva elementti auttaa sinua lisäämään luovuuttasi ja keksimään hienoa sisältöä.

Ei väliä kirjoitatko laulua, kirjaa, rakkauskirjettä tai jotain muuta. Tämä työkalu on tarkoitettu kaikentyyppisille kirjoittajille.

Milanote

On tunnettu tosiasia, että kirjoittajat eivät ajattele suoraviivaisesti. Heidän ideansa aina sekoitetaan, ja lopulta ideat muodostavat kauniin ja viimeistellyn teoksen. Pidä tämä mielessä, Milanote on keksinyt tämän kirjoitusohjelmiston, jonka avulla voit tallentaa ideasi ja keskeneräinen sisältö yhteen paikkaan ja työskennellä sitten viimeisen kappaleen parissa.

Sen sijaan, että säilytät ideoitasi siellä kaikkialla, voit sijoittaa ne kaikki saman katon alle konfliktien ja sekaannusten välttämiseksi. Milanoten avulla voit:

 • Lisää kuvia
 • Lisää mielenkarttoja
 • Upota videoita
 • Kirjoita teksti
 • Kokoa tarinahahmosi piirteet
 • Valmistele ääriviivat nopeasti

Tämän ohjelmiston avulla on paljon muuta, joten muista kirjautua ja aloittaa ilmaiseksi.

Käsite

Järjestäytyminen on yhtä tärkeää kuin sotkuisten ideoiden esittäminen; muuten, tuhlaat aikaasi harhaillaksesi yrittääksesi muistaa missä säilytit luonnoksesi. Käsite auttaa sinua kirjoittamaan, suunnittelemaan, tekemään yhteistyötä ja organisoitumaan paremmin työsi kanssa.

Kun kaikki on yhdessä paikassa, voit välttää kaaoksen ja hiusten vetämisen. Siinä on loistava toimittaja, joten voit kirjoittaa sisältöäsi ja lisätä yli 30 erilaista mediatyyppiä. Voit myös määrittää tehtäviä, lisätä kalenterin ja pitää kirjaa kaikesta.

Juuri löytänyt @NotionHQ ja OMG ottaa rahani, tämä on uskomatonta.

– T (@thomaswde) 25. helmikuuta 2020

Toinen vaikuttava ominaisuus on kyky lisätä tietopohjaa, jotta löydät kaikki vastauksesi saumattomasti. Jos olet aina halunnut pysyä keskittyneenä kirjoittamiseen ja olla järjestäytyneempi, niin käsitys on loistava vaihtoehto.

Sisällön SEO-tarkistus

Kysy mille tahansa verkkomarkkinoijalle: “Mikä liikenteen lähde on arvokkain?” ja he sanovat sen Google.

Jos haluat ohjata liikennettä Googlelta, mutta kamppailet hakukoneoptimoinnin (SEO) kanssa, niin Sisällön SEO-tarkistus saattaa auttaa sinua iso aika.

Kun kirjoitat avainsanan, tämä työkalu ehdottaa LSI-avainsanoja ja muita arvokkaita vinkkejä, jotka auttavat sinua sijoittumaan paremmin hakukoneissa. Tämän jälkeen voit kirjoittaa koko sisällön heidän toimittajaansa ja opastaa aina, kun teet väärinkäytöksiä, jotka voivat vaikuttaa sijoituksesi.

Viimeiseksi, voit arvioida SEO-pisteet ja julkaista se blogissasi / verkkosivustossasi, jos olet tyytyväinen.

Copywritely

Copywritely on toinen hämmästyttävä työkalu SEO-tarkoituksiin. Se auttaa sinua kiillottamaan sisältösi mahdollisimman korkealle sijoitukselle hakukoneissa. Kun olet liittänyt sisältösi tähän työkaluun, se voi havaita ongelmat, jotka saattavat estää paremman sijoituksen, ja myös ehdottaa tai poistaa tiettyjä sisällön osia niiden laatupisteiden läpi.

Lisäksi se voi:

 • Tunnista plagiointi
 • Tutki kannattavia avainsanoja
 • Estä avainsanojen täyttö
 • Paranna luettavuutta

Heidän tukitiiminsä on käytettävissä 24 tuntia vuorokauden ympäri, joten et ole koskaan poistunut ongelmien ilmetessä, mikä on aika hyvä uutinen.

Kirjoittaminen hohto

Huolimatta siitä, kuinka hyvä kirjailija olet, parantamisen varaa on aina. Tätä Ex-Wall Street Journal -lehden toimittajan Shani Rajan Udemy-kurssia kutsuttiin Kirjoittaminen hohto, on kyse opettamisesta sinulle, kuinka tehdä itsestäsi poikkeuksellinen kirjailija nopeasti.

Voit odottaa oppivan perusteet jaoteltuina neljään helppo seurata moduuliin. Kun olet suorittanut kurssin, pystyt soveltamaan näitä strategioita mihin tahansa kirjoittamasi kappaleeseen, olipa kyse sitten kirjoista, blogeista tai melkein kaikesta..

Siinä on yli 85 000 opiskelijaa, joiden kokonaisarvio on 4,5 / 5 tähteä, joten voit olla varma, että hyppää jotain todella hyvää.

Kangas

Sisällössä visuaalit ovat yhtä tärkeitä kuin teksti. Jos sinulla on valtavia tekstilohkoja, joiden välissä ei ole visioita, lukijoilla on vaikea viimeistellä koko asia. Siitä tulee vain liian tylsää. Tämän välttämiseksi voit käyttää tätä Canva-nimistä työkalua.

Jos yrityksesi on melko uutta eikä sinulla ole varaa palkata UI / IX-suunnittelijaa tai sinä olet Photoshopin / Illustratorin tekemistä, ota viikonloppu ja opi Canva.

Canva on erittäin käyttäjäystävällinen ja voit luoda kauniita malleja / grafiikoita muutamassa minuutissa.

– �� (@jasminexETH) 19. helmikuuta 2020

Sen avulla voit suunnitella sisältöön erilaisia ​​grafiikoita, olivatpa ne sitten kaavioita, esillä olevia kuvia, kaavioita, taulukoita tai mitään. Nimeä mikä tahansa graafinen tyyppi, ja voit olla varma, että Canvalla on se. Sinun ei tarvitse suunnittelutaitoja käyttääksesi sitä. Sinun tarvitsee vain valita malli ja mukauttaa sitä tarpeitasi vastaavaksi.

Pixabay

Kuka ei pidä ilmaisista valokuvista ja grafiikoista, liian laadukkaista?

Pixabay on suuri keskus ilmaisille grafiikoille ja valokuville, joita voidaan käyttää antamatta välttämättä mitään määrityksiä, vaikka sitä arvostetaan aina.

Tältä sivustolta löydät kaikenlaisia ​​rojaltittomia elementtejä ja voit käyttää niitä henkilökohtaisissa ja kaupallisissa projekteissa. Jos sinulla on erityisiä kokovaatimuksia, voit valita useista vaihtoehdoista ja ladata haluamasi vaihtoehdon. Kuinka siistiä?

johtopäätös

Toivon, että yllä olevat työkalut ja resurssit auttavat sinua tulemaan paremmaksi kirjoittajaksi ja laskemaan enemmän projekteja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector