Kuinka lopettaa harvinainen hakkerointi?

Siitä on tullut suuntaus tänään.


Kun herätät tapahtumahälytystä, jota et aloittanut, huomasi, että yksityiset tietosi ovat verkossa jossain. Jopa huomannut, että joku on vaihtanut salasanasi Bitcoin-tiliisi.

Jos koskaan oli tarpeen oppia hakkereiden lopettamiseen taistelulajeja, nyt on aika.

Kuinka turvallinen olet verkossa?

Mikään ei ole niin ärsyttävää ja saastuttavaa, koska yksityisyytesi ja tietosi ovat myynnissä, 2 senttiä jokaisella tumma verkko. Tämä on riittävä tapa kuvata hakkeroinnin tunnetta. Se on turhauttavaa ja epämiellyttävää, kun joku taivaasta-tietää-mistä murtautuu tilillesi. Hakkeri varastaa myös tietosi, tietosi ja muut käyttöoikeustietosi vain todistaaksesi, että pystyvät. Siksi on erittäin tärkeää lopettaa hakkerointi ja heidän tekijät.

9 mielenkiintoista tapaa seurata Cyberattackia reaaliajassa maailmanlaajuisesti

Ongelma

Viime aikoina kyberturvallisuudesta on tullut kasvava huolenaihe organisaatioiden ja turvallisuusvirastojen keskuudessa maailmassa. Järjestäytynyt rikollisuus on saanut uuden muodon. Se on mitä kaikki ovat tottuneet tietoverkko hakkerointi. Kohdistaminen suuriin yrityksiin, yrityksiin, poliitikkoihin, henkilökohtaisiin pankkitileihin, verkkosivustoihin tai Facebook-tiliisi.

Ei ole loppua siihen, mitä hakkeri voi tunkeutua.

Kysymyksesi on nyt; Miksi minä? Siihen ei ole suoraa vastausta.

Kuinka voit tietää mitä rikollisen mielessä tapahtuu? Totuus on, kun olet heidän tutkansa, he jatkavat hyökkäystä, kunnes ne ottavat ensimmäisen veren. Puolustusrakenteestasi riippuen he voivat vuotaa sinut ulos, jos et ole vartioituna.

Tietoverkkorikollisuuden torjunta vaatii panssarisi kiillottamista ja miekkan terävöittämistä. Jos olet joka tapauksessa 1300-luvun harrastaja. Suojaudu itse hakkereilta ja harvoin tapahtuvalta hakkeroinnilta on elintärkeää digitaaliselle olemassaolollesi.

Turvallisuutesi aukot

Vaikka useimmilla hakkereilla ei ole mallia hyökkäysoperaatioistaan. On ehdottomasti ymmärrettävä, että on joitain vaarallisia käytäntöjä, joita harjoitat alitajuisesti verkossa. Nämä vaarantavat, ja asettavat sinut hakkeri prioriteettiluetteloon.

Suurin osa ihmisistä on kuin hunaja, joka houkuttelee mehiläisiä, koska heidän online-tilassaan ei ole tarkistettu. Jotkut verkkoaktiviteetit vain huutavat: ‘täällä minä olen!’.

Alla on joitain asioita, jotka sinun pitäisi ehdottomasti EI tee, kun verkossa.

Älä anna uteliaisuutesi saada sinusta parempaa.

Useimmiten hakkerit pääsevät tilaasi läpi; ei-toivotut ponnahdusikkunat, roskapostit, omituisen linkin linkit tai kuvat ja joskus väärennetyt mainokset. Vain napsautus, ja se on se.

Älä lataa mitään ohjelmistoja, joista et ole varma

Raaputa tämä käsite; “Vain siksi, että se on halpaa ja, tai ilmainen, ei tarkoita, että se ei olisi hyvä.” Tämä on saanut monet epäilyttävät ihmiset menettämään tietonsa hakkereille. On parasta hankkia parhaat tuotteet ja ohjelmistot tunnetuilta ja luotettavilta kehittäjiltä, ​​joka tapauksessa.

Älä jätä tietosi julkiseen tietokoneeseen

Tämä on hyvin yleinen virhe, jonka ihmiset tekevät. Joskus koska he unohtavat. Muina aikoina he eivät vain näe merkitystä. Et tiedä ihmisten mieltä, joten pidä tietosi turvassa.

Älä unohda kirjautua ulos tileiltä

Tämä on myös yhtä tärkeää kuin muut. Tililtä uloskirjautuminen pitää tunkeilijat poissa. Varsinkin pankkitilit ja yritystilit. Et halua jättää itsesi hakkeri armoille.

Älä liian innokkaasti jätä henkilökohtaisia ​​tietojasi Pilveen.

Henkilökohtaisten tietojen online-jättäminen on kuin pudottamalla leivänmuruja, jotta hakkeri voi seurata. Se on sekä epäviisaata että vaarallista. Useimmat ihmiset ovat joutuneet saaliin tapauksista, joissa identiteetti on päällekkäinen. Se ei ole jotain mitä sinun pitäisi tehdä.

Joskus teit kaiken oikein, mutta sinusta kuitenkin hakkeroitiin. Suurin osa ihmisistä ei tule verkkoon ollenkaan. Silti he ovat uhreja.

Ratkaisu

Joten miten lopettaa harvinaisen hakkeroinnin??

Ensimmäinen askel on tietää, että sinut on hakkeroitu. Useimmiten hakkerit eivät kerro sinulle, kun he hakkeroivat tai varastavat tietosi. Sinun on lopettaa heidät heidän kappaleissaan.

Parhaat hakkerit piilottavat digitaalisen jalanjälkensä. Mutta he jättävät joitain asioita taakse, joten tiedät, että he olivat siellä.

Merkkivalot

Merkit on koottu seuraaviin luettelokohtiin:

 • Verkkohakujen usein tapahtuva uudelleenohjaus
 • Satunnaiset ja usein esiintyvät ponnahdusikkunat
 • Salasanat eivät ole toimivia
 • Ilmoitus tekemästäsi liiketoimista
 • Virustorjunta on poistettu käytöstä
 • Ei-toivotut ohjelmat ja ohjelmistot
 • Ransom-viestit
 • Toistuvat järjestelmän kaatumiset
 • Ohjelmat, joita et asentanut, ilmestyvät
 • Sosiaalisen median tililläsi on oma mielensä. Todella!
 • Tililtäsi puuttuu rahaa

Seuraavat vaiheet

Tunnistettuasi nämä merkit, seuraava asia on taistella takaisin. Taistelevat hakkerit vaativat korkeatasoista hajua, hienoja taistelusuunnitelmia ja suojattua ohjelmistoa.

Strategiasi ja suunnitelmasi voivat olla integrointi useampaan kuin yhteen näistä ratkaisuista. Se on kuitenkin suositeltavaa.

Nämä toimenpiteet ovat ennalta ehkäiseviä kuin parantavia. Joten jos haluat lopettaa hakkeroinnin, voit myös vain noudattaa näitä sääntöjä.

Ole ajan tasalla

Ohjelmiston ja käyttöjärjestelmän päivittäminen pitää laitteen toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi se lisää suojauskorjauksia tunnettuihin haavoittuvuuksiin.

Käytä monimutkaisia ​​salasanoja

Vaikka eri salasanojen käyttö ei ole helppoa, se on suositeltavaa. Salasanasuojauksen temppu on pitkien, monimutkaisten sanojen käyttäminen. Hyödynnä salasananhallintaa, kuten LastPass tai jokin muu tässä lueteltu. Salasananhallinnan käytön kauneus on, että voit suojata online-tilisi vahvalla salasanalla, mutta sinun ei tarvitse muistaa niitä.

Salaa kaikki

Voit salata kiintolevyn korkean tason salausohjelmistolla. Käytä lisäksi VPN-tapaa Hotspot-kilpi tai enemmän tässä lueteltuja salaamaan Web-tiedot ja liikenne. Voit selata verkkoa tunnistamatta. Tiedostosi ovat turvassa, ja olet suojattu.

Vain muutama lisää …

Suojattujen verkkojen käyttäminen

Verkkojen, reitittimien ja WiFi suojaaminen on myös välttämätöntä. Se on yksinkertainen strategia, mutta yhtä tehokas. Suojattujen salasanojen asettaminen pitää hyökkääjät poissa järjestelmästäsi.

Päivitä palomuuri

Palomuurin määrittäminen on kuin aidan rakentaminen konkreettisilla lohkoilla. Huono palomuuri antaa todennäköisesti tunkeilijoille pääsyn järjestelmään. Palomuurin asettaminen antaa sinulle etulyöntiaseman kaikille hakkereille. Varsinkin kun teet oikein, estät kaiken tunkeutumisen.

Voit harkita käyttöä McAfee täydellinen suoja joka sisältää laitteillesi henkilökohtaisen palomuurin.

Pysy kanssani…

Älä kyllästy vielä, vielä on jotain kerrottavaa.

Turvallisuuskysymykset

Turvallisuuskysymyksiä esitetään, lähinnä pitämään sinut turvassa. Mutta hakkerit ovat suunnitelleet tavan tunkeutua tilillesi. Suurin osa vastauksista on arvioitavissa. Siksi on turvallisempaa päivittää vastauksesi. Voit yrittää vastata riippumattomalla skenaariossa. Esimerkiksi: ‘Missä on syntymäpaikka?’ Vastauksesi voi olla ‘syntymäpäiväni’. Kokeile vain jotain, jota kukaan ei koskaan ajattele.

Suosituimpien virustentorjunta- / haittaohjelmien torjunta

Valitsemasi virustorjuntaohjelmisto suojaa järjestelmääsi haittaohjelmilta. Se ilmoittaa sinulle lähestyvistä hyökkäyksistä ja pitää vartijasi yllä. Virustentorjuntaohjelmalla on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka on suunniteltu suojaamaan sinua online-uhkilta.

Voit jälleen luottaa McAfee tuotteet tai Thorin kotiin Heimdal-turvallisuus.

Kaksifaktorisen todennuksen käyttäminen

Et todellakaan voi olla liian varovainen. Tietojen suojaamisessa piilotettu ässä on avain. Toinen suojakerros on älykäs ja tehokas. Se on myös odottamatonta. Siksi on suositeltavaa käyttää sitä.

Varmuuskopio tietosi

On tärkeää, että sinulla on varmuuskopiotiedosto, joka tapauksessa. Hakkeri ei välitä siitä, ovatko tietosi yksityisiä vai eivät. Tai jos se on miljoonien arvoinen. Varmuuskopiotiedoston luominen antaa sinulle suunnitelman B, vaihtoehdon palata takaisin. Varmista, että varmuuskopiojärjestelmäsi on erittäin turvallinen ja läpäisemätön. Jotkut luotetut kehittäjät tekevät melko hyviä varmuuskopio-ohjelmistoja ja -sovelluksia.

Taistelulinja

Näiden ratkaisujen on osoitettu toimivan hyvin ja tehokkaasti. Valinta taistella tässä taistelussa on perimmäinen sinusta.

Saatat ajatella, että tämä ei ole sotaa, kannattaa ehkä ajatella kahdesti. Maailma on menettänyt miljardeja verkkohyökkäyksille ja hakkereille. Äskettäin mies menetti paljon Bitcoinia, miljoonien arvoinen.

Se voi olla sinä seuraavaksi tai joku, jonka tunnet.

Se on taistelu

Tehdään tämä tosiasia suoraan, hakkerit ovat rikollisia, ja he eivät välitä. Suojella itseäsi on melko yksinkertaista, pidä varkaat poissa, ja sinä olet kunnossa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map