3 kriittisen web-sovellusongelman vianmäärityksen apuvälineet

Sovellusten vianetsintä voi olla turhauttavaa, jos sinulla ei ole työkaluja ja tietoa tuotteesta. Jos sinulla on väliohjelma, tuotannon tuki ja analyytikko, sinun on usein puututtava tuotantoongelmien vianetsintään.


On monia ilmaisia ​​työkaluja, jotka voivat nopeuttaa Internet-sovellusten vianetsintää ja lyhentää ratkaisuun kuluvaa aikaa.

Aloitetaan ja katsotaan, mikä niistä on sinulle hyödyllinen.

Hitaasti ladattava verkkosivusto / sovellus

Todennäköisesti tunnetuin ongelma työskennellessäsi tuettaessa Internet-sovellusten tuotantotukia on sovelluksen hidas jonkin käyttäjän tai jostakin paikasta.

Jos näin tapahtuu kaikille käyttäjille, tiedät, että kyseessä on vakava ongelma, ja sinun on ehkä istuttava yhdessä kehittäjien kanssa ja analysoitava infrastruktuurisi, koodi ja optimoitava se. Kuitenkin, jos tämä on tarkoitettu vain harvoille käyttäjille tai jostain paikasta, niin tämä voi olla turhauttava.

Sanokaamme; saat valituksen, että Kiinasta tulevalla käyttäjällä on ongelma ladatessasi sovelluksia. Mutta kun tarkastat loppusi, kaikki latautuu normaalisti.

Kuinka käsittelet sitä?

Jos sinulla on joukkue läsnä tässä paikassa, voit kuitenkin välittää asian kollegallesi. Jos ei, niin seuraavien työkalujen avulla voit tarkistaa, kuinka paljon aikaa kuluu lataamiseen eri puolilta maailmaa..

GTMetrix – Voit testata Dallasista, Hongkongista, Lontoosta, Mumbaista, Brasiliasta ja Vancouverista Chromella tai Firefoxilla.

Verkkosivutesti – sivun latausaikatesti yli 60 sijainnista useilla selaimilla, kuten IE, Chrome, Firefox, Android jne., Ei ole vain tiedossa kulunut aika, vaan myös mikä resurssi on hidas, joten tiedät mistä tutkimuksen aloittaminen.

Dotcom-Monitor – voi valita jopa 24 testattavaa sijaintia Chromen, IE: n, Firefoxin, Safarin, Androidin tai Blackberryn avulla.

Olen vielä seitsemän, jotka olen maininnut täällä.

Selaimen yhteensopivuusongelma

Kun otetaan huomioon selainten, nykyaikaisten laitteiden ja tekniikoiden kasvava määrä, et voi olla 100% varma, että se toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä / selaimissa. Jos sovellustasi tuetaan eri alustoilla, voit odottaa seuraavaa:

 • Tietyt toiminnot eivät toimi oikein tietyssä selaimessa
 • Sivu rikkoi tietyn version
 • Ei lataudu niin kuin sen pitäisi olla

Jotta voisit toistaa tämän ongelman tutkittavaksi, sinulla on oltava ne selainversiot, jotka eivät välttämättä ole todellisuudessa.

Mutta älä huoli, on olemassa ratkaisu. Voit hyödyntää seuraavia online-työkaluja, jotka antavat sinulle virtuaaliselaimen, jotta voit tehdä vianetsintää edelleen.

DNS-IP: n, sijainnin ja etenemisen löytäminen

DNS-ongelma on aina mielenkiintoinen, ja ilman tarvittavien työkalujen tuntemusta voi olla aikaa vievää. Globaalin sovelluksen tukeminen on aina haastavaa, varsinkin kun odotat verkkosivustosi olevan saatavana useilla laitteilla, maissa, verkoissa.

Saatat kuulla seuraavia aiheita:

 • Verkkosivulla näkyy vanhoja tietoja
 • Sivustoa ei voi näyttää
 • URL-osoitetta ei löytynyt

Ongelma voi johtua useista syistä ja tutkimuksen aloittamiseksi haluat tarkistaa seuraavan.

Tarkistetaan DNS IP

Voit pyytää käyttäjää tarkistamaan DNS IP: n nslookup tai ping; Jos tämä on kuitenkin poistettu käytöstä heidän verkossaan, voit hyödyntää seuraavia online-työkaluja.

DNS Watch – tarkista välittömästi ratkaiseva IP

nslookup – Suorita nslookup verkossa

Jäljitysreitti – erittäin kätevä tarkistaa kuinka pyyntö reititetään määränpäähän

IP-sijainnin löytäminen

Jos käytät CDN Web-kiihdytystä varten CDN-palveluntarjoaja ratkaisee DNS: n usealle IP: lle pyynnön alkuperän perusteella. Voi olla tilanne, että käyttäjä sanoo hitaasti ladattavan sovelluksen ja haluat tarkistaa, ratkaistaanko pyyntö lähimpään verkkopaikkaan.

IP-sijainti – etsi IP-maa, kaupunki, Internet-palveluntarjoaja

IP2Location – toinen verkkotyökalu, joka suorittaa työn

DNS-leviäminen

DNS-muutosten heijastaminen globaalisti voi kestää jopa 24 tuntia. Jos saat ongelmia, kuten muutokset eivät näy tietystä sijainnista, seuraava työkalu auttaa sinua tarkistamaan, mihin IP-osoitteesi verkkotunnuksesi ratkaisee.

Mikä on minun DNS – nopein tapa tarkistaa verkkotunnuksesi ratkaisu IP: stä Yhdysvalloista, Euroopasta, Intiasta, Kiinasta & Australia.

Tarkista DNS – löytää IP-ratkaisuja yli 50 sijainnista ympäri maailmaa.

Toivon, että yllä olevat työkalut auttavat sinua vianmäärityksessä Internetin kohdalla olevissa verkkosovelluksissa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map