Fire viktige tips for å sikre smartwatch

Når du adopterer avanserte teknologimoduler i livet ditt, så må vi også forstå nødvendigheten av vedlikehold og sikkerhet for enheten.


Flere ting må gjøres for å skaffe best beskyttelse til enheten din, men hvis du bare forstår det grunnleggende kravet til den smarte dingsen din, vil ikke vedlikeholds- og sikkerhetsadministrasjonsprosedyren være veldig vanskelig for deg.

Smartwatches er utmerket gadgetvalg for de som håper å konsolidere bærbar appell med enhetsfunksjonalitet på neste nivå.

De sporer helsen din, hjelper deg å huske møtene dine, og – normalt – fortelle klokka. Imidlertid, akkurat som noen annen gadget i dag, er det sikkerhetshensyn som du bør være klar over.

Etter en del undersøkelser om smartwatch-sikkerhetsproblemene, lærte en pedagog Stevens Institute of Technology fant ut at det var fullt mulig for programmerere og hackere å få uautorisert tilgang og stjele minibank-PIN-koden fra smartklokker.

Alt de trengte å gjøre var å snuse informasjonspakkene som utveksles mellom smartwatch og smarttelefon.

lyder skummelt?

Det er ingen tvil om at datasikkerhet er nødvendig. Derfor er her noen viktige råd om smartwatch-sikkerhet, slik at smartwatchet ditt ikke gjør deg forsvarsløs mot hackere.

Skjerm smarttelefonen din

Dette er det faktum at smartwatch-sikkerheten starter med smarttelefonens sikkerhet. I følge forskningen og analysen fra en pedagog ved Stevens Institute of Technology, fant de ut at det største risikopunktet i tilfelle ATM PIN-tyveri er kommunikasjonslenken vi mener mellom smarttelefon og smartur.

I tillegg trenger ikke hackere engang å trenge gjennom begge deler for å snuse informasjon – de trenger bare å ha tilgang til en.

Den enkleste veien for en annen person å komme seg inn på smarttelefonen er gjennom forfalskede applikasjoner. Dette er mest dominerende på smarttelefoner som kjører Android, men smarttelefoner som kjører iOS er likevel ikke helt trygge.

En generell retningslinje er å holde seg til applikasjoner som selges i Google Play Store eller iOS App Store. Utforske troverdighet og pålitelighet av applikasjoner før du laster ned dem på enheten din. I tilfelle du er en iOS-bruker, kan det å bli jailbreaking smarttelefonen din – mens du frigjør – også være grunnen til å åpne deg for noen sikkerhetshodepine.

Oppdater din Smartwatch-programvare regelmessig

Utviklere legger ut nylige oppdateringer for brukere, og det er en betydelig Årsaken bak det. Ikke bare de gjør det med det formål å forbedre ytelsen til et program eller operativsystem, men de gjør også forbedringen i funksjonaliteten for å avgjøre farlige sikkerhetsfeil.

Selv om det kan plage deg at du må vente i 30 sekunder mens smarturet eller applikasjonen starter på nytt, kan det spare deg for å bruke timer på å forholde deg til svikefulle hackere.

Vær forsiktig med din treningsinformasjon

Hackere er ikke de eneste lovbryterne av smartwatch-sikkerhet – sponsorreklame og forsikringsbyråer kan også gjøre dette. Organisasjoner kjøper regelmessig informasjon om kjøpere med et spesifikt mål å informere om priser og markedsføring.

Dette er veldig slitsomt når det er snakk om data om sikkerhet og helse. Smartwatches kan være kilden for deg å bære en enorm mengde data om deg.

For eksempel, hvis en forsikringsbyrå ser at du har hjerteproblemer, eller at du spiser et høyt mål på gjennomvåt fett, de kan forsøke å treffe deg med uønskede premier, eller i en verre situasjon kan de avvise å ivareta deg i det hele tatt.

Før du bruker noen treningsapplikasjoner, må du sjekke sikkerhetsinnstillinger. Velg hva som blir delt offentlig. Du kan også vurdere å bruke alias som et brukernavn slik at natriumforbruket dag for dag ikke kan knyttes til deg.

Aktiver innstillinger som beskytter mot tyveri

Bortsett fra digitale farer for enheten din, bør du alltid huske det faktum at noen direkte kan stjele smartwatchet eller smartenheten din fra deg, og så kan de enkelt få tilgang til dataene dine uten begrensninger.

Smartwatch-produksjonsbedrifter er veldig klar over denne sannsynligheten. Det er grunnen til at mange virksomheter har gjort sikkerhetsinnstillinger som er ment å beskytte deg mot tyveri.

For eksempel, Apples aktiveringslås på enhet – det holder deg borte fra tyverimulighetene og tillater ingen å koble Apple Watch med noen enheter som ikke er godkjent av eieren.

Ulike smartwatches har sine spesielle funksjoner for dette, så uansett hva navnet på sikkerhetsfunksjonen kan være, må du vite alt om det og holde den aktivert for beste sikkerhet for smartwatchet ditt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map