Beskytt smarttelefondataene dine med disse fem appene

Gjør din personlige informasjon sikker.


La oss se på noen viktige smarte enhetsdata:

 • 62% av forbrukerne bruker nettbank
 • 27% av årtusener bruker dem til opprette nye bankkontoer
 • 33% av forbrukerne betaler regninger via disse enhetene
 • 60% av amerikanerne kjøper smarte hjem produkter de overvåker på smarttelefonene sine

Med andre ord, en god mengde personlig identifiserbar informasjon (PII) sendes gjennom trådløse nettverk. I sin tur øker risikoen for online identitetstyveri.

Mangel på oppdateringer

Resultatene fra en Pew Research Survey 2017 ble avslørt en fjerdedel smarttelefoneiere ikke bruk en passord for å låse telefonene deres. I tillegg sa 40% av de spurte at de bare oppdaterer operativsystemet og appene på telefonen når det er praktisk.

Å ikke være flittig forårsaker problemer med personopplysningene dine og informasjonen til andre personer. Noen kan for eksempel ta e-posten din, legge ved malware og sende den ut e-postlisten din. Og hvis de åpner disse e-postene …

Slå ned appene

Passordkoder og oppdaterte apper gir fortsatt ikke 100% beskyttelse til en smart enhet. Å legge til et ekstra lag med beskyttelse via en sikkerhetsapp reduserer imidlertid forsøket på å stjele PII eller forårsake infeksjoner.

Mens noen apper krever abonnement, er avkastningen av investeringen for å redusere tap av data verdt det. Noen apper tilbyr også gratis versjoner som gir flere alternativer enn du tror. Her er noen av de beste sikkerhetsappene som kan beskytte alles informasjon.

Se opp

Du har sikkert sett Se opp men visste aldri formålet. Bak kulissene forhindrer det at data på Android- eller Apple-enheten din blir ødelagt eller stjålet. Og det gjør det gratis.

Uansett om du befinner deg på enheten din eller ikke, beskytter Lookup den mot mistenkelige elementer som falske URL-er, ondsinnede tilbakekoblinger og applikkende apper. I tillegg til dette kan gratisversjonen dyrebare sikkerhetskopikontakter. Skulle de bli ødelagt eller gå tapt, kan de hentes på nettet eller gjennom enheten. For iPhone og iPads kan dette brukes som en sekundær hentemetode hvis du glemmer iCloud-legitimasjonen.

LookoutWorks

En annen gratis funksjon Lookout tilbyr en telefonplassering. Selv om enhetens innebygde GPS er deaktivert, finner sikkerhetsappen den på Google Maps. Den avgir en høy alarm når den er funnet, selv om enheten er i stille modus.

Det er andre funksjoner for Lookout. For eksempel fjernlåsing eller sikker surfing. Disse er imidlertid en del av selskapets abonnementstjeneste.

Bullguard

Uansett gratis- eller lønnsmodell, Bullguard gjør mye for å beskytte den smarte enheten din. Høydepunktet er fjernsikkerhet. Hvis telefonen eller nettbrettet er tapt, kan du gå til enheten via en online konto for å låse den og tørke dataene. Ikke bare gjør det dette på enhetens iOS, men også på SIM-kortet.

Bullguard sikkerhetsapp

Å kjøpe et BullGuardd-abonnement gir foreldrekontroll. Når de er aktivert, kan foreldre spore plasseringen til barnet sitt på Apple- eller Android-enheten og se hvilke apper de laster ned. Det virker Orwellian; målet er imidlertid å minimere samhandlingen mellom barn og de som ønsker å gjøre dem skade.

McAfee WaveSecure

Selv om mange kjenner McAfee for sin serie av datamaskinbasert antivirusbeskyttelse, tilbyr den også et like kraftig skjold for mobile enheter.

Tilgjengelig på Android- og Apple-enheter,  McAfee WaveSecure er en betalt tjeneste som har fjernlåsing og sletting av data samt sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data. Den sjekker også nettadresser i e-post, tekster og QR-koder for mistenkelig aktivitet.

McAfee WaveSecure

Hvis en bruker mister telefonen sin, peker McAfee WaveSecure på stedet selv om GPS er deaktivert. Videre beregner den flere steder i nærheten som plottpunkter. Dette hjelper med å begrense enhetens plassering.

McAfee fikk også et annet produkt kalt Mobilsikkerhet for å beskytte personlig identitet og følgende funksjoner.

 • Tyverisikring
 • Administrer sentralt – ta kontrollen hvor som helst
 • Beskytt bilder og videoer med en privat PIN-kode
 • Fungerer med Apple-klokke
 • og mye mer …

F-Secure

Foreløpig for Android-enheter, F-Secure fremmer beskyttelse av data fra online identitetstyveri. Det tar også et skritt videre ved å blokkere uønskede telefonsamtaler og tekstmeldinger. En klar bonus siden ondsinnede nettadresser finnes i tilsynelatende uskyldige tekster.

Sikkerhetsapp F-Secure

Selskapet tilbyr for tiden en 30-dagers prøveperiode for å prøve alle tilbudene deres. Hvis du bestemmer deg for ikke å abonnere, tilbyr F-Secure sin antidyveri-app gratis. Dette lar deg finne telefonen din og tørke av dataene om nødvendig.

Avast Mobile Security

Det er mye å like i Avast Mobile Security-app. For eksempel hvor mange opsjoner du får gratis som andre selskaper tar betalt for. Noen av disse inkluderer spamblokkere, gjenkjenning av ondsinnede apper før installasjon og WiFi-sikkerhetsverifisering. Det hjelper også brukere å spore hvor mye tid de bruker på bestemte apper, øker enhetens RAM og sjekker apptillatelser.

Pro og Ultimate betalingsalternativer er tilgjengelige. Imidlertid, med antall gratis verktøy som er tilgjengelige, kan det hende at ekstramaterialet ikke er nødvendig.

Avast Mobile Security

Til slutt er det å teste alle disse sikkerhetsappene før du abonnerer på betalingsplaner. Selv om selskaper kan si at gratisversjonene deres er robuste, kan det være alternativer som ikke kan brukes uten en plan.

Snakk med andre eiere av smartenheter – stort sett alle i din krets – for å se hva de bruker og hvordan fungerer for dem. Ved å samle alle alternativene deres, bør du ha en god ide om hvor du skal begynne. Så, lett i lettelse når dataene dine er beskyttet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector