9 Krypterte e-posttjenester og -apper for bedre personvern

E-postadressen har vært den som har vært for alle typer kommunikasjon i alle virksomheter. Ingen kan ignorere eller ofre dets pålitelighet, økonomi og mobilitet for meldingene mottatt i innboksen.


Den første tingen som dukker opp når du snakker om e-post er populære tjenester som Gmail, Yahoo og Outlook. Selv om de alle er gode for sending og mottak av webmeldinger, har de en felles ulempe.

De gir ikke ende-til-ende-kryptering for å beskytte meldinger under transport.

Det er ikke et betydelig problem med noen tilfeldige meldinger du sender. Problemet oppstår imidlertid hvis kommunikasjonen din inneholder sensitiv informasjon som personnummer, kredittkort og kontonummer eller andre topphemmelige firmadata.

Hvorfor?

Det skyldes at det eneste som trengs er en enkelt sleip for å avsløre denne sensitive informasjonen. Dette er grunnen til at e-postkryptering er så viktig og bør være en del av virksomhetssikkerhetsplanene. Å sende en sikker e-post er annerledes enn anonyme e-poster.

Hva er e-postkryptering?

Kryptering av e-post er ikke annet enn konvertering av e-postmeldinger til en hemmelig kode for å forhindre uautorisert tilgang og bedre personvern. Det er gjort for å beskytte det sensitive innholdet ditt mot å bli lest av andre enheter, bortsett fra den tiltenkte mottakeren. Det kan inneholde autentisering.

Det er nødvendig fordi de fleste meldinger overføres i klar form. Det er en sjanse for at andre mennesker enn den utpekte mottakeren bruker spesifikke verktøy for å lese innholdet. Du kan forstå implikasjonene av det bedre hvis du ser på det som en algoritme som pirrer og legger gjennom sensitive data som kjærlighetsnotater og legeavtaler.!

E-postkryptering bruker offentlig nøkkelkryptografi der brukere bruker en offentlig nøkkel til å kode meldinger. De beholder og bruker imidlertid en hemmelig privat nøkkel for å dekryptere meldingene. Private nøkler krypterer og signerer meldinger digitalt før du sender dem.

Fordeler med e-postkryptering

Nå vet du viktigheten, les følgende hovedfordeler.

Beskytter privat informasjon

Med så mye privat, sensitiv og hemmelig informasjon som utveksles over meldinger, må bare den tiltenkte mottakeren se den. Husk at til og med ditt ‘hemmelige passord og brukernavn’ lett kan få tilgang til og stjålet av hackere.

En e-postkrypteringsserver forhindrer hackere i å dekryptere denne hemmelige informasjonen og misbruke den.

Rimelig sikkerhet

Det er ikke nødvendig å kjøpe noen ekstra programvare eller maskinvare. Det er så mange tjenester som du kan stole på for å sikre informasjonen din til en kostnadseffektiv pris.

Følger forskrifter

Mange bransjer har sine regler som skal følges når det kommer til kommunikasjon. For eksempel skal pasientens informasjon holdes konfidensiell og ikke deles uten pasientens samtykke. Så en hacker som får tak i informasjonen vil bli betraktet som et brudd. Kryptering av e-post hjelper til med å forhindre at disse dokumentene faller i gale hender.

Populære sikre e-posttjenester

Nå som du vet fordelene og hvorfor du bør bruke dem i stedet for standardleverandører som Gmail, vil du naturligvis vite mer om tilgjengelige alternativer.

Hushmail

Hushmail er en populær, sikker e-postleverandør med base i Vancouver, Canada, som ble lansert i 1999. Den, med sitt Delaware-baserte morselskap, har et utmerket rykte for å tilby pålitelig postfunksjonalitet.

Funksjoner

 • OpenPGP-kryptering
 • Avanserte krypteringsmetoder
 • Ubegrensede postaliaser for å maskere den elektroniske identiteten
 • IMAP, POP-støtte
 • Importerer komprimeringer fra CSV-fil
 • Auto-responder og spamfilter
 • Kunne sende krypterte e-postmeldinger til andre leverandører

Hushmail tilbyr en spesiell løsning for en virksomhet som helsevesen, advokatfirma, småbedrifter for å oppfylle HIPPA-kravene.

Protonmail

Protonmail kan være en relativt ny e-posttjeneste med base i Sveits. Det er i dag verdens største sikre e-postleverandør, med millioner av verdensomspennende brukere som bruker de beste sikkerhetsfunksjonene. Du kan bruke over en nettleser eller bruke en mobilapp på Android og iOS.

Funksjoner

 • Robust kryptering med avanserte sikkerhetsfunksjoner
 • Brukervennlig og støtter tredjepartskunder
 • Avanserte alternativer for sending av meldinger
 • Sikret anonymitet

Du kan komme i gang GRATIS.

Tutanota

Tutanota er en sikker e-posttjenesteleverandør lansert i 2011 i Tyskland, som har sterke personvernlover. Det er en seriøs og pålitelig service, drevet av et team av personvernentusiaster. De planlegger å bli det personlige respekt for Google-alternativet med sin krypterte kalender, skylagring og notater.

Funksjoner

 • Anonym registrering uten telefonnummer eller identifiserbare data
 • Bruker et hybrid krypteringssystem i stedet for PGP
 • Beskyttet av GDPR og andre EU-regler for personvern
 • Krypter selv emnelinje og adressebok og lagres på tyske servere
 • Tømmer e-postmeldinger med IP-adresse for å forhindre logging
 • Sender krypterte e-postmeldinger til og med ikke-Tutanota-brukere
 • Tilpassede mapper hjelper deg med å organisere meldinger

Det er ingen annonser, heller ikke i GRATIS plan.

Mailfence

Mailfence er en fullt dedikert, personvernfokusert nettleverandør med base i Belgia, og har fulgt Belgias sterke lov om personvern siden 1999.

Det gir brukere fortjent sikkerhet gjennom kryptering fra ende til ende. Den nettleserbaserte tjenestens tofaktors autentiseringssystem gir ekstra sikkerhet for kontoen din med null sporinger av personopplysninger.

Funksjoner

 • Kryptering med digitale signaturer ved hjelp av OpenPGP-nøkler
 • Støtter alle populære e-postprotokoller som SMTP, IMAP og POP
 • Spamblokker
 • Inkluderer kalendere, dokumentlagring og kontaktadministrasjon
 • Vis forfatterskap gjennom digitale e-postsignaturer

Hvis du er ute etter forretningsformål, kan det være lurt å ha en betalt plan som tilbyr e-postmeldinger på et tilpasset domene.

Zoho

Zoho mail, er en flott plattform som tilbyr kraftige funksjoner perfekt for forretnings- og personlig bruk. Med det kraftige kontrollpanelet kan du konfigurere og konfigurere organisasjonens e-postprinsipper.

Funksjoner

 • Automatiserer slitsomme oppgaver og lager regler for håndtering av innkommende e-post
 • Det avanserte søket hjelper deg med å raskt finne meldinger
 • Skurefunksjonen hjelper til med å slette eller arkivere web-poster i bulk
 • Velger spesifikke mapper for varslinger
 • Lag gjenbrukbare postmaler
 • Kontroller og administrer spesifikke teammedlemmer sin postkassetilgang
 • Svært sikrede datasentre med fysisk sikkerhet og DDOS-beskyttelse
 • Ubegrensede grupper med attraktive samarbeidsfunksjoner

Du kan lese og sende e-postmeldinger ved hjelp av mobilapper eller på nettet. Zoho tilbyr en bedriftsklar løsning.

Nyttige e-krypteringsverktøy

Det er ikke bare krypterte e-postleverandører som forhindrer algoritmer fra å pirke inn sensitive data og informasjon. Det er også ganske mange verktøy du kan bruke med dine eksisterende e-posttjenester.

Mesince

Mesince er en e-postklient for Android iOS og Windows. Det er programmert til automatisk å konfigurere et gratis krypteringssertifikat for brukeren til å kode hver utgående melding. Det sikrer internettkommunikasjon for optimal online personvern. Bare mottakeren med en privat nøkkel som tilsvarer den offentlige nøkkelen, kan tyde og lese meldingen. Alle som ikke har tilsvarende tast, ser bare virket tekst.

 PreVeil

Preveil e-post fungerer med Gmail, Outlook og Apple Mail. E-postinnhold og vedlegg er kryptert på enheten din, som bare dekrypteres på mottakerens enhet. Hvis du ønsker å bruke mobilappen deres, kan du dra nytte av øyeblikkelig varsling og autentisering av biometri. Men ingen bekymringer hvis du ikke kan det, du kan bruke nettversjonen deres.

CipherMail

CipherMail var tidligere kjent som DJIGZO og har base i Amsterdam, Nederland. Det er en åpen kildesentralt styrt postserver som koder og avkoder e-post ved gatewayen.

Det er en android-applikasjon som sender og mottar S / MIME digitalt signerte og krypterte meldinger gjennom en Android-smarttelefon.

Funksjoner

 • Støtter S / MIME, OpenPGP, PDF og TLS-kryptert e-post
 • Maskinvaresikkerhetsmodul (HSM) for ekstra personvern
 • En innebygd sertifikatmyndighet (CA)
 • Integrert modul for forebygging av datalekkasje (DLP) forhindrer lekkasjer av informasjon
 • Genererer selvsignerte sertifikater for privat PKI

Mailvelope

Mailevelope har base i Tyskland; Det beskytter dine sensitive data sikkert, slik at ingen uautorisert person, selv leverandøren, leser data under transport. Du kan bruke den til å sende meldinger på en sikker måte med din nåværende e-postadresse.

Det er en åpen kildekode-løsning og kan starte den GRATIS. For forretninger kan det imidlertid være lurt å gå for en betalt plan hvis du er interessert i å integrere G-Suite, GDPR-kompatibel, support osv..

Det handler om det.

Du vet nå alt om e-postkryptering og fordelene. Du vet også om de forskjellige alternativene for å sende sikre e-postmeldinger. Så det burde ikke være noen annen grunn til at du ikke vurderer å gå over til å bruke krypterte e-poster for ekstra personvern også!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector