Hvor finner du gode SaaS-produkttilbud for oppstart og blogg?

Hvis du nettopp har startet med den nye satsingen din, ville du vite hvor vanskelig det er å administrere alle forretningsoppgavene uten å bruke de riktige verktøyene.


Det er hundrevis av verktøy, og ikke alt er GRATIS. De fleste av kvalitetsverktøyene blir betalt, og du vil ende opp med å bruke noen hundre eller tusenlapper på å kjøpe dem. Denne situasjonen er kjent; hver gründer står overfor det. I det minste frem til tiden, deres virksomhet gjør det godt nok til å kunne betale for det.

Så hva er løsningen?

Det beste svaret er sannsynligvis å finne de nødvendige produktene i tilbudene. Bruk SaaS-produkt, så du betaler for det du bruker.

Hva er Saas?

SaaS (Software as a Service) er en modell som lar brukerne sine koble seg til og bruke skybaserte applikasjoner som er tilgjengelige via Internett. Enten det er for å utføre tekstbehandling, e-postadministrasjon, innholdsstyring og samarbeid, regnskapsfunksjoner eller noe annet, SaaS har en løsning for alt det.

Så avhengig av dine behov, kan du kjøpe tjenestene på abonnementsbasis. I motsetning til den tradisjonelle forretningsprogramvaren, vil en tjenesteleverandør være vert for tjenesten i deres datasenter, og du får direkte tilgang ved å bruke en standard nettleser.

Hvis en oppdatering for tjenesten er tilgjengelig, implementeres den automatisk slik at du kan glede deg over fordelene.

Grunnen til at populariteten til SaaS øker er at den frigjør brukerne fra den kompliserte og kjedelige prosessen med programvare- og maskinvarestyring. Du er også fri til å få tilgang til den fra alle deler av verden. Alt du trenger er internettforbindelsen og en nettleser.

Forskjellen mellom Saas og tradisjonell programvare

Mange andre faktorer skiller den ene fra den andre. La oss se raskt på noen av dem.

SaaS Tradisjonell programvare
AbonnementsavgiftEngangs avgift
Du trenger ikke å installere og konfigurere kjerneprogramvarenInstallasjon og konfigurasjon kreves
Forutsigbare kostnaderKan være dyrt
Ikke bekymre deg for lapping; programvareoppdateringerPlanlegg regelmessig lapping og oppgraderinger
Frihet til å lukke planen og bytte til en annen leverandørLåst ute

Samlet sett, hvis du sammenligner de to, kommer SaaS utvilsomt med flere fordeler, noe som gjør det til favorittvalget av mange etablerte virksomheter så vel som oppstartshubber. Og hvorfor ikke? Tross alt er det kostnadseffektivt, pålitelig og trenger mindre vedlikehold sammenlignet med tradisjonell programvare.

SaaS produkttilbud for oppstart og blogg

Å få SaaS med en avtale vil spare deg for noen hundre dollar. La oss ta en titt på noen av nettbutikkene for å finne en.

Stresskoffert

Akkurat som navnet antyder, Stresskoffert er en komplett pakke som tilbyr dusinvis av programvareverktøy for å lage, vokse og skalere virksomheten din. Denne plattformen er bygget av AppSumo for å tilby kuratert abonnementsbunt med premium forretningsprogramvare.

Det er mange produkter fra flere kategorier er tilgjengelige.

 • regnskap
 • Ledende generasjon
 • Prosjektering
 • Produktivitet
 • Automatisering av sosiale medier
 • Salgs
 • Reklame
 • og mye mer…

Se for deg å få all programvare til en minimal månedlig kostnad, bare $ 45 per måned. Mye mye!

Noen av favorittproduktene som er inkludert i pakken er:

 • DesignBold
 • stencil
 • Virale løkker
 • Awario
 • Plutio
 • SE-rangering
 • Innholdsstudio
 • PixelME

Hvis du kjøper dem enkeltvis, må du bruke noen hundre dollar månedlig, og med kofferten betaler du 45 dollar.

StackSocial

Finn gode tilbud på mobilapper, programvare, dings, online kurs og livsstil. Det er mange avtaler for å øke produktiviteten og administrere virksomheten din effektivt.

Saas Deals, SaaS Product, Stacksocial

Spesielt for SaaS, vil du finne en avtale for SEO-programvare, VPN, design, passordbehandling, videoredigerer, etc. Noen av de populære produktene:

 • Upmetrics
 • SEOPop
 • Animatron
 • Passord sjef
 • ProtonVPN
 • Wave.video

Tilbudene oppdateres regelmessig. StackSocial tilbyr også fantastiske Giveaways og freebies. Så sjekk ut nettstedet for å få det beste tilbudet.

Dealify

De fleste av tilbudene er målrettet mot veksthakk, noe som er avgjørende for oppstartvekst.

Spar opptil 90%. Det beste er at selv med så lave priser får du de samme funksjonene som produktet tilbyr til sin opprinnelige pris. Du kan også tillate Dealify å sende deg en varslingsvarsel hver gang det er en god del tilgjengelig for deg.

AppSumo

AppSumo er et kjent sted for å finne en attraktiv del av tidlig oppstart. De fleste av tilbudene er på ~ 50 dollar, som vanligvis koster $ 300-500. AppSumo startet av Noah Kagan har hjulpet tusenvis av bedrifter med å finne et perfekt produkt til lavest mulig pris.

De fleste av disse er livstidsavtaler, så det er ikke nødvendig å fornye dem. Du kan bruke dem så lenge du vil.

Noen av følgende avtaler tidligere var tilgjengelige for under 50 dollar.

Dette bør gi deg en ide om kostnadsbesparelsen.

Over til deg

Ovennevnte plattformer har hjulpet flere ledende forretningsbedrifter med å implementere sin vekst- og skalestrategi med positive resultater. Jeg er sikker på at bedriften din kan dra nytte av det også.

Så gå foran og velg de beste tilbudene for din virksomhet og se hvordan det hjelper deg. I mellomtiden, ikke glem å komme tilbake og gi oss dine tilbakemeldinger. Vi vil gjerne høre fra deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector