12 plattformer for å lage kunnskapsbase og vanlige spørsmål for din virksomhet

Lag en kunnskapsbase (KB) med vanlige spørsmål (ofte stilte spørsmål) for bedriften


Vi vil! Nøyaktigheten med letthet du kan løse kundens smertepunkt med løsninger er alt en del av god kundeopplevelse. En godt planlagt “Knowledge Base eller FAQ-seksjon” er et av selvbetjeningsverktøyene du kan tilby kundene dine slik at de kan finne gode løsninger for seg selv.

Videre er dette en annen måte å ha spart dem tid slik at de kunne være trygge på å ta de nødvendige tiltak. Kunnskapsbasen er en motiverende, pedagogisk og organisert guide som dekker alle aspekter av produktene og tjenestene dine som en kunde kan forhøre seg for å ta en beslutning eller feilsøke et problem.

Skape et godt kunnskapsgrunnlag

Før du velger en plattform for kunnskapsbase og vanlige spørsmål, vil du vurdere noen viktige punkter.

 • Knowledge Base-artikkelformat – En god brukeropplevelse, design og arkitektur
 • Dokumentasjonsens lesbarhet
 • Navigering og synlighet av de fremtredende artiklene
 • Gode ​​søkefunksjoner
 • Link til nyttige ressurser
 • En FAQ for mest essensielle spørsmål i support-billettsystemet
 • Gjennomgangsvideoer som forklarer funksjonaliteten til produktet eller tjenestene.

Valg av KB-emner

Hvordan kverner du temaer for kunnskapsbasen din?

Kom i gang med å grave i databasen eller CRM. Er det en haug med spørsmål som finner et mål for deg å få svar på? Det er sannsynligvis ditt viktigste tema for kunnskapsbasen.

I tillegg kan du se for deg selv eller ta en undersøkelse for å få mer relevante spørsmål rundt kjerneemnet for å utvide hjelpeguiden.

Fra et annet perspektiv kan det være lurt å ta hjelp av konvertering av markedsføringstrakter i analysene dine og identifisere få flaskehalser for brukeropplevelse og utforme løsninger deretter i kunnskapsbasen eller FAQ-seksjonene..

Samlet sett, uansett hvilken tilnærming du tar, bør det sikte på å gjøre ting enkelt for de besøkende å generere ekte interesse. Når du introduserer kunnskapsbasen og FAQ-delen i forretningsmodellen din, gjør du det mulig for brukerne å våge seg inn i de dype røttene på nettstedet ditt. Og det kommer til å belønne seg tilbake i form av inntektsgenerering.

La oss utforske følgende plattformer for å lage kunnskapsbaser med selvbetjening som lar kunder effektivt finne svar på spørsmålene deres (den raskeste og mest kostnadseffektive kundesupportmetoden).

Document360

Kunnskapsbase-programvaren som lar deg lage en godt organisert kunnskapsbase for selvbetjening (publisert offentlig eller privat) med et kraftig AI-basert sanntids søk. Dette hjelper kundene dine med å finne løsninger for sine problemer øyeblikkelig ved hjelp av AI-drevet søk. Til tross for volumet av artikler i kunnskapsbasen, vil AI-søkemotoren kunne hente relevante resultater i en brøkdel av millisekunder.

Søkeanalyse er en annen viktig funksjon i denne kunnskapsbasen. Den vil vise nøkkelordene som ofte søkes av brukere, hvor ofte bestemte ‘søkeord’ brukes, og om de kan finne artiklene i kunnskapsbasen din og så videre.

En annen fremtredende funksjon inkluderer – veldig enkelt brukergrensesnitt for å administrere og organisere dokumentene dine.

 • Støtter Markdown-editor for effektiv og strukturert skriving.
 • SEO-funksjoner vil hjelpe produktkunnskapsbasen din til å rangere høyere i søkemotorer.
 • Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
 • Artikkelversjonering
 • Tilpass det på en måte som det samsvarer med retningslinjene for merkevarer

Videre gir denne utrolige plattformen tilpasset domene og får beskjed om hva som har endret seg i kunnskapsbasen din og mer. Prøv!

Freshdesk

Freshdesk lar deg opprette en selvbetjeningsopplevelsesportal for å forbedre kundetilfredsheten. Det er inkludert i deres skybaserte helpdesk-programvare, som støtter samarbeidet om alle støttekanaler fra et enkelt vindu. Suiten består av en plettfri menighet med intuitive funksjoner som fokuserer på produktivitet og samarbeid; det gjør det enkelt for lag i alle størrelser å sikre en god støtteopplevelse for kundene.

De tilbyr to typer løsninger – enterprise og SMB. Pakkeløsningen for bedriften tilbyr alle levedyktige funksjoner for kundeservice i verdensklasse – Konfigurering og implementering, selvbetjening og global support. Videre har de fått anerkjennelse for deres evne til å tilby tilpasningsdyktige tjenester for å spore ytelse med beregninger.

For SMB er de i tillegg forpliktet til å tilby en løsning på alle problemene dine – Ta med alle dine supportforespørsler på Freshdesk – det være seg fra e-post, chat, telefon eller sosiale medier. Prioriter, kategoriser og tildel billetter automatisk.

Andre høydepunkter inkluderer:

 • SaaS og distribusjon av nettet
 • Opplæring via dokumentasjon, webinar
 • 24/7 support
 • KB muligheter med nettverksovervåking
 • Forutsigbar støtte

Imidlertid er den gode delen at hele pakken er rimelig, og du kan komme i gang med at “Sprout Plan” er GRATIS.

KBase

KBase er et kunnskapsbase WordPress-tema med Wiki, Helpdesk, Customer Support System, brukerstøtte eller fellestema. Det viktigste plusspoenget med dette er dens utrolige oppdagbarhet. Ettersom det bruker et direkte Ajax-søk, kan du raskt filtrere søkeresultatene med kategorier og tilpassede verdier.

Andre fremtredende funksjoner inkluderer – vanlige spørsmål, kunnskapsbase og støttefora. Du får velge mellom en rekke kunnskapsbaser med over 20+ skinn. Annen integrasjon inkluderer BBpress og BuddyPress Integration for å skape et sømløst diskusjonsforum.

For innholdsmålinger er det tre typer artikler – standard, forhånd og moderne. Ved hjelp av funksjonaliteten til forskjellige artikkelsøkbokser vil nettstedet bli ekstremt raskt når det gjelder å søke og finne filene eller artiklene.

Høydepunkter

 • Respons på alle enheter
 • Unike elementer for en bedre brukeropplevelse
 • Ett-klikk-installasjon
 • SEO vennlig
 • E-handel integrerer funksjonalitet

Zoho Desk

Zoho Desk er en flerkanals helpdeskløsning fra Zoho. Det henvender seg til bedrifter i alle størrelser. Fremfor alt er plattformens store rampelyser feilfrihet i billetter til kundesupport, en kundesupportportal, kontraktstyring og rapportering av rapporter.

I forkant samler den interaksjoner fra forskjellige medier som e-post, telefon, chat, sosiale medier, fora og skjemaer og presenterer dem på ett sted.

I bakgrunnen kan oppgaver som billettoppdrag, tjenestegrapperinger, varslingsregler og tidsbaserte handlinger automatiseres ved å sette arbeidsflytregler. Når du måler ytelsen, gir pakken tilpassbare og planlagte rapporter, lykkevurderinger og et grafisk instrumentbord for å analysere kundetilfredshet.

For å få en grundig oversikt over kundeatferd, kan du også integrere denne plattformen med kundenes interne systemer slik at kundeinformasjonen kan mates inn i billetter innlogget i Zoho Desk, som gjør at serviceagenter kan vite mer om kundene.

Dessuten er det noen andre høydepunkter:

 • Zia – kunstig intelligens for kundeserviceteamene dine
 • Selvbetjening – Gi kundene mulighet til å finne svar på spørsmål på egen hånd
 • Fasiliteter med automatisering for arbeidsflyt og tilpasninger
 • Tredjepartsintegrasjoner
 • GDPR-kompatibel og fullt sikret – for å oppnå en balanse mellom å beskytte kundedata og gi teamet ditt nok fleksibilitet.

Støtt helten

Rett frem, mens nettstedet snakker – ”Få færre supportbilletter.” Støtt helten er kunnskapsbasen i appen som hjelper deg med å redusere antallet supportbilletter som du administrerer hver dag. Dessuten støtter KB-administrasjonsfunksjonaliteten fulltekstsøk.

SupportHero: Full støtte i appen

Opplæringsprogrammer og vanlige spørsmål er nøkkelen for å hjelpe brukerne dine med å oppdage appens funksjoner. Men det er bare sant hvis de er enkle å finne! Derfor vil du ikke hoppe over denne plattformen hvis du leter etter avanserte funksjoner for selvhjelpsstøtte. Basert på resultatene vil du for eksempel lage nye artikler og justere / oppdatere eksisterende eller til og med oppdatere applikasjonenes funksjoner.

Andre høydepunkter inkluderer:

 • Avansert statistikk for grundig kundeundersøkelse
 • Sporbarhet av brukerintensjon
 • Stor ytelses instrumentbord for resultatoversikten
 • En favoritt blant SaaS-gründerne

Utover det, som de garanterer, er det en flott plattform for lønnsomme investeringer. Så fang dem opp planene dine som passer for deg.

KnowAll

KnowAll er et moderne, svært responsivt og SEO-vennlig med et utrolig navigasjonssystem. Som et resultat er funnbarheten godt utviklet for å gi kundene mulighet til å finne svarene sine med minimal støttebillettgenerering.

KnowAll: WordPress Theme

Enda mer inkluderer pluginen fasiliteter for øyeblikkelig svar og er enkel å tilpasse. Til slutt, med alle de grunnleggende funksjonene inkluderer, introduserer denne WordPress-plugin-en analyserbarhet. Du kan også finne innholdshull.

Andre høydepunkter inkluderer:

 • Beslektet innhold antyder
 • Stor tilpasning for merkevarebygging
 • Brukbar innsikt med tilbakemeldinger på artikkelen for bedre forståelse

Videre bruker denne utrolige plattformen kortkoder som veksler, trekkspill, faner og merknader for bedre kundeopplevelse.

Haash

Har du en nett-app i salg? Du har fått Haash for deg.

Haash: Et smart HelpCenter

Og så er dette en brukersentrisk KB som gjetter seg ut av vanlige spørsmål. Så vil du redde brukerne fra å slutte på nettstedet ditt og sjonglere mellom nettleserfanene for å finne hjelp med denne smarte widgeten. I tillegg har de alle dokumentene på nettstedet til installasjoner av widgets.

Andre høydepunkter inkluderer:

 • Intuitivt søk
 • Tilpasning av domenet
 • Kvora-lignende Q&En motor for umiddelbare svar
 • Dra og slipp grensesnittbygger

Kort sagt, få hendene snart over dette med den grunnleggende gratis planen.

TypeForm

Vil du dele informasjon gjennom skjemaer, eller vil at undersøkelser skal være enkle, morsomme og feilfrie på noen enheter? -Deretter TypeForm er ditt agn.

TypeForm: FAQ Maler

Videre integreres denne utrolige tingen med over 500 av favorittappene dine. Så det være å sende data til MailChimp for å lage listen, Google Sheets for analyse eller Salesforce for å tilpasse kundeopplevelsen din — TypeForm har alt for deg.

I tillegg kan du bruke mange maler til forskjellige formål som undersøkelser & spørreskjemaer, hovedgenerasjon eller noe kreativt.

Spesielt er markedsanalyse uunnværlig for datasamling, og du vil derfor ikke gå glipp av å prøve disse produktene. I detalj tillater de integrering med nettsteder som MailChimp eller HubSpot, og det vil gi mer verdi til din e-postmarkedsføring og leadgenerasjonsstrategier.

TypeForm er en flott løsning for teknologier.

HelpSite

HelpSite er en enkel tjeneste som hjelper deg med å sette opp det perfekte brukerstøttesenteret eller “hjelpesiden.” Den fokuserer på tre viktige ting – vanlige spørsmål og kunnskapsbase, et smart kontaktskjema og en rask søkeboks.

HelpSite: Et fantastisk støttesenter

Nettstedet er selvfølgelig vertskap for en menighet med veiledende dokumenter også. Angivelig, ifølge dem, deres USP er at de tilbyr muligheten til å bruke et tilpasset domene.

Dessuten har de et utrolig billettstyringssystem for en jevn arbeidsflyt.

HelpJuice

Det er ikke noe bedre alternativ hvis du spesielt fokuserer på “Knowledge Base-programvare” –HelpJuice tilpasser til og med kunnskapsbasen din for deg. Den passer for bedrifter i alle størrelser og i alle bransjesegmenter. Videre inkluderer det applikasjoner for opprettelse og styring av både interne og eksterne kunnskapsbaser.

HelpJuice: Knowledge Base-programvaren

Merkingsfunksjonen lar deg tagge spørsmål i flere relevante kategorier. Systemet begynner å søke etter de viktigste emnene og artiklene basert på søket.

Deretter gjør denne programvarepakken det enkelt å forstå “Hvordan gjør” ting gjennom forskjellige ressurser og eksempler på nettstedet som et treningsmiddel.

Flowlu

Flowlu gjør det enkelt for tekniske og ikke-tekniske brukere å administrere alle typer data eller informasjon i en konsolidert kunnskapsbase, og koble folk med interne ressurser.

FlowLu: The Free KB

Programmet har flere innebygde verktøy – for eksempel mentale kart og smidige moduler.

Andre høydepunkter inkluderer:

 • Online Finance management system – forbedrer kontantstrømmen din med kraftig rapportering.
 • Plettfrie samarbeidsverktøy – samtale er den beste måten å starte samarbeid om en oppgave eller et dokument.
 • Tredjepartsintegrasjoner – ZenDesk, Google Drive, integrert betaling online.

Happyfox

Happyfox tilbyr helpdesk- og billettløsninger til bedrifter i forskjellige bransjer, inkludert datamaskin og programvare, utdanning, reise og fritid, media og publisering, energi, detaljhandel og mer.

HappyFox-programvare

Happyfox har forskjellige helpdesk-integrasjoner. For eksempel når du går inn i app-katalog, kan du utforske med tredjepartsintegrasjoner som Zapier for automatisering av oppgaver, eller Shopify – hvis du er e-handel.

Konklusjon

Jeg håper at de ovennevnte verktøyene hjelper deg med å skape en fantastisk kunnskapsbase eller fakta for bedriften din. De fleste av dem tilbyr en gratis plan eller prøve, så prøv dem og se hva som fungerer best for dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector