12 fantastiske verktøy for å finne smarte domenenavn for virksomheten din

En av de utfordrende oppgavene i planleggingsfasen for oppstart / bedriftseier er å finne det smarte domenenavnet. Et domenenavn som er kort, lett å uttale, husk og SEO-vennlig.


Tatt i betraktning veksten i en online nettside, kan det være frustrerende å se domenet er registrert som du leter etter.

Det er mer enn 330 millioner domene registrert, så det er sannsynlig at uansett hva du synes om kort ordbok.

Takk til følgende verktøy som hjelper deg å gjøre det finn et relevant domenenavn til bedriften din med flere kombinasjoner.

De fleste av de listede verktøyene lar deg kjøpe det direkte fra søkeresultatet, men hvis du vil kjøpe separat, kan du gå til GoDaddy, Namecheap, Sveve, etc.

Og hvis du planlegger å være vertskap for nettstedet ditt på delt hosting, kan du prøve SiteGround eller Bluehost som tilbyr en GRATIS domene.

La oss se på domenesøkverktøyene.

Navnetett er en av favorittene mine til å søke på kjempebra domenenavn. Du kan legge inn to-tre nøkkelord og la navnetetting generere fra over 6 millioner ord.

Den bruker mer enn 20 generatorer for å produsere domenenavnet og vise resultatene fra flere kategorier.

 • Vanlig – sjekk mot vanlig TLD (øverste domene) som .com, .net, .org
 • SEO – Bruk hovednøkkelordet med populært suffiks & prefiks
 • Ny – sjekk mot nylig lanserte TLD
 • Ekstra – sjekk mot ekstra TLD
 • Kort – lag et kort navn som geekfla.re
 • Lignende – sjekk med et vanlig alternativt navn
 • Morsomt – bland eller masker ordene som er morsomme og meget brennbare
 • Bland – generer ved å legge til annet ord og blande med populært suffiks / prefiks

Domener Bot

Konverter ideen din til navn med Domener Bot. En domenenavn-søkemotor som lar deg filtrere søket basert på TLD, språk, prefiks, suffiks, et alternativ for bare å vise tilgjengelig domene eller ved salg.

Hvis du driver et vertsfirma, kan du være interessert i deres API for å integrere med domenenavnsøk.

Domene-Hack

Driver du et SaaS-selskap, API eller delbar tjeneste? Du vil elske Domene-Hack. Det kombinerer toppdomener fra hele verden og viser deg det korte navnet.

En tjeneste av Automatisk finne tusenvis av mulige domenenavn fra nøkkelordene.

Du kan sortere resultatet etter popularitet, lengde eller alfabetisk.

Domainling

Domainling er enkelt å søkeverktøy for å fortelle deg om et bestemt domene er tatt og alternativt alternativ med prefiks, skrivefeil & synonymer.

Direkte domenesøk

Et annet fantastisk responsivt søkeverktøy viser resultatet mens du skriver. Det gir et resultat fra populære utvidelser og noen nyttige forslag.

Hvis det ønskede domenet ditt allerede er registrert, kan søkeresultatet gi deg et alternativ for å sjekke eieren og andre detaljer ved å bruke WHOIS.

Forretningsnavngenerator

EN forretningsnavn generator av Shopify øyeblikkelig søk etter tilgjengelig domene og lar deg reservere merkenavnet ditt på Shopify.

Flamme domene

Vil du generere domenenavn basert på beliggenhet, nisjer, merkevarer, tilfeldig, hack, ett ord, navn? Prøve Flamme domene

NameBounce

NameBounce er en ny forretningsnavngenerator. Du kan oppgi ett til tre separate nøkkelord på hjemmesiden. NameBounce genererer deretter forretningsnavnideer med tilgjengelige domenenavn.

En kul funksjon er at du kan søke i landskode-TLDer, som .co.uk, .com.au og .in.

Når resultatene vises, kan du bruke filtrene på venstre side av siden for å begrense resultatene. Du kan klikke på stjernen ved siden av et domenenavn for å legge den til i favorittlisten din.

Panabee

Panabee er en av de populære der for å foreslå et alternativt navn, sjekk tilgjengeligheten til appnavnet, brukernavnet på sosiale medier for merkevaren din.

navn grep som navnet antyder er perfekt designet for nørder å søke ved å bruke vanlig uttrykk og sett.

Wordoid

Wordoid er et utmerket verktøy hvis du leter etter et “merkbart” domenenavn. Alle navnene de oppgir er sammensatte ord. Du kan søke på flere språk og bruke filtrene på venstre side for å generere nye resultater.

Jeg håper over verktøy på nettet hjelper deg å finne domenenavnet til bedriften din. Når du er ferdig med domenenavnet, kan du sjekke ut disse premiumhotellene hvis du bestemmer deg for å bruke WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector