Midphase Services-gennemgang, funktioner, pris og mere

Midphase blev født i 2003 og leveres med alle muligheder, der er nødvendige for websteder af alle slags. Efter at have været i hostingbranchen i femten år, lover Midphase at levere hosting-tjenester til nogens budget og behov.


De har hold over hele verden – i større byer som Providence og Salt Lake City, Utah, over Atlanterhavet i London, UK og så langt øst som Lviv, Ukraine.

Organisationen gør meget for at holde kundedataene sikre. Når han lover at holde brugeroplysninger låst og nøglen, gemmes Midphase’s data i et Tier 3-datacenter i et katastrofesikkert rum i Salt Lake City, Utah.

Datacentret er beskyttet af 24-timers overvågning og har backup-strømgeneratorer til sine backup-strømgeneratorer og er udstyret med baldakin kold række køling.

Midfase-hosting kommer til rimelige priser og giver brugerne masser af muligheder for deres servere.

Oversigt over tjenester og priser

Midphase

Midphase tilbyder et stort udvalg af tjenester ud over grundlæggende webhosting.

Domænenavne, WordPress-hosting, alle mulige typer webhosting og ekstra funktioner som Cloudflare og Sitelock giver dig masser af nyttige muligheder at vælge imellem.

domæner

domæner

Valg af det rigtige domænenavn kan gøre hele forskellen i succes for et websted. Det definerer dit billede på Internettet. Verden vil opfatte dig i overensstemmelse hermed.

Med Midfase kan du finde dit ideelle domænenavn til dit websted. Vælg mellem deres bedst sælgere eller gennemse deres nyere domæneudvidelser. De fleste af indstillingerne passer til nogens budget.

De lokationsbaserede domæner er generelt de dyreste. Navne som .ca og .tokyo koster $ 16,99 / år, mens andre, som .la, kan være så meget som $ 39,50 / år.

Nyere domænenavne er også noget dyrere for så vidt angår domæner. .agency går for $ 23,99 / år, mens. opløsninger koster $ 29,99 / år.

En nyttig funktion, som Midphase leverer, er et værktøj til søgning i domænenavne. Alt hvad du skal gøre er at indtaste det domænenavn, du ønsker, for at finde de tilgængelige domæneudvidelser. De har også et bulkregistreringsværktøj til dem, der har brug for flere domæner.

Midfase-domæner leveres med flere funktioner, herunder:

 • En gratis webside pr. Domæne
 • Videresendelse af e-mail fra op til 5 forskellige e-mail-konti
 • Gratis fuld DNS-kontrol
 • 24/7 Kundesupport
 • Gratis beskyttelse af privatlivets fred, når du registrerer et nyt domæne

Dette ser ud til at være en af ​​de bedste webhostingtjenester at købe dit domæne fra.

WordPress Hosting

WordPress Hosting

Midphase tilbyder også WordPress hosting-tjenester. 25% af alle onlinebrugssteder WordPress, og det er den mest foretrukne platform for virksomheder, bloggere og e-handelswebsteder. Midphase indeholder tre primære kategorier af WordPress-websteder, herunder e-handel, blogs og websteder.

WordPress-hosting fra Midphase starter ved $ 1,99 / måned og inkluderer funktioner såsom automatisk fjernelse af malware, 10 GB SSD-diskplads, FTP-adgang, 50 optimerede temaer, en 30-dages pengene-tilbage-garanti og mere.

Cloud, dedikeret, VPS og administreret hosting

Cloud, dedikeret, VPS og administreret hosting

Fra delt hosting til dedikeret hosting og alt derimellem, Midphase gør det hele.

Pro-medlemmer får muligheden for at vælge mellem alle tilgængelige hostingmetoder, som er bedre, delt, dedikeret eller skyhosting? inklusive:

 • Webhosting
 • Cloud hosting
 • SSD-virtuelle private servere
 • Dedikerede servere
 • Administreret hosting

Cloud hosting kommer med fordelen ved at være i stand til at skalere for at ændre krav til en webserver. For websteder, der har brug for den største ydeevne og fleksibilitet, er en administreret cloud-server ofte den ideelle løsning. Planerne starter ved $ 45,82 / måned.

SSD VPS-servere leveres med lynhurtig forbindelse og giver mulighed for præcis kontrol. VPS-servere er også meget skalerbare. Planerne starter ved $ 8,00 / måned.

Dedikerede servere er til dem, der har brug for den fulde pakke med hensyn til hosting – total kontrol, maksimal sikkerhed og indstillinger, der kan tilpasses. Større selskaber og følsomme datakontrollere foretrækker denne mulighed. Planerne starter ved $ 117,60 / måned.

Administreret hosting kombinerer det bedste fra både delt hosting og dedikeret hosting. Med administreret hosting kan du nyde alle fordelene ved dedikeret hosting uden besværet med at skulle køre og vedligeholde din egen server.

Et helt teknisk team håndterer detaljerne for dig (for en pris, selvfølgelig). Som med andre udbydere er dette den billigste mulighed. Planerne starter ved $ 216,60 / måned.

Yderligere tjenester

Midfase har også muligheder for nogle tilføjelsesfunktioner til e-mail, sikkerhed og SEO.

Deres “Website SEO Guru” -værktøj hævder at vise dig, hvor din SEO mest mangler, og foreslår ændringer for at forbedre. Brug af dette værktøj starter ved $ 14,95 / måned.

Midphase tilbyder Cloudflare-tjenester som en gratis tilføjelse til dit websted. Cloudflare hjælper med at forbedre dit websteds sikkerhed ved at føre al dens trafik gennem deres indholdsleveringsnetværk. Over to millioner websteder bruger Cloudflare.

Ved at opbevare dine data på 35 forskellige steder rundt om i verden, kan dit websted nå ud til ethvert netværk, der anmoder om det dobbelt så hurtigt. Søgemaskiner og besøgende vil være mest tilfredse. Denne lagringsmetode øger også dit webstids oppetid til næsten 99,99%. Igen kommer Cloudflare gratis med Midphase hosting.

Derudover giver Midphase dig muligheden for $ 0,50 / måned e-mail-hosting og $ 1,67 / måned Sitelock malware-detekteringsscanning.

Dette er kun en introduktion til de tjenester, der tilbydes af Midphase.

Anmeldelser af Midphase Services

Pige bruger bærbar computer

Midphase har en fire-stjernet samlet vurdering på TrustPIlot.com alle disse anmeldelser er fem stjerner, så det er sikkert at antage, at det samlede antal er trukket ned på grund af et par vrede trold. Dette alene antyder, at Midfase muligvis er en af ​​de bedste tilgængelige hostingtjenester.

Lad os se på nogle af disse femstjernede anmeldelser fra TrustPilot.com.

Positive midtfaseanmeldelser

En bruger ved navn “D.M.S.B.Randiligama” hævder at finde Midphase overlegen i forhold til de andre 5 store hostingfirmaer, han eller hun har brugt i fortiden. Denne bruger beskriver deres ydelse som værende “meget høj” og siger, at de har den “bedste 24/7 kundesupport service.”

Tyler Wearing of Sideways Gaming Network giver Midphase en fem-stjernet vurdering. Efter at have vildt med, hvordan GoDaddy var “ubrugelig” til domænehosting, kontrasterer han den oplevelse, han havde der med Midphase, ved at sige, at de har “stor støtte” og “ingen skjulte gebyrer.”

Jefferson Imgbi beskriver tjenesten som “fantastisk.” Han siger, at han har brugt Midphase i mere end 5 år og lige er flyttet til sin egen dedikerede server. Gennem årene har de forblevet “meget fantastiske” og reageret på supportbilletter på en rettidig måde.

Naturligvis er disse tre anmeldelser vist på selve Midphase-webstedet, hvilket betyder, at de muligvis er partiske. Ville du være vært for negative anmeldelser af din service på dit websted? Sikkert ikke.

Et positivt aspekt, der vises gang på gang i disse anmeldelser, har at gøre med server oppetid. I henhold til langt de fleste brugere har websteder, der er vært på Midphase-servere, en gennemsnit på ca. 99,97%. Oftest er oppetiden endnu tættere på 100%. Sammenlign dette med branchegennemsnittet på 99,94%.

En anden betydelig fordel, der ofte nævnes, er det faktum, at Midphase tilbyder gratis webstedsmigrering og filoverførsler. Mens nogle konkurrenter opkræver op til $ 150 for blot at flytte dit eksisterende websted til deres nye server, vil Midphase lade dig gøre det gratis. Så hvis du allerede har et websted og ikke er tilfreds med din nuværende hostingudbyder, kan dette give dig et incitament til at give Midphase et skud.

Mange mennesker bemærker, at kundeservicen på Midphase er fremragende. Nogle hævder at have fået deres problemer løst på 40 minutter eller mindre. Virksomheden tilbyder gratis og international telefonsupport.

Der er stadig mindre positive midtfaseanmeldelser andre steder.

Negative midtfaseanmeldelser

En ting, der gentages igen og igen, er, hvor forfærdeligt kundesupporten er i Midphase.

Dette er interessant, i betragtning af, at det nøjagtige modsatte er tilfældet, når man ser på de positive anmeldelser. Nogle mennesker siger, at det er fantastisk, andre siger, at det er det værste i verden.

Det er naturligvis ikke let at have konsekvent kundesupport. Det er svært at besvare opkald og håndtere frustrerede kunder hele dagen. Måske fanget de negative mennesker nogen på en dårlig dag eller bare tilfældigvis havde uheld og nå frem til en inkompetent kundeservicerepræsentant.

En ting er helt sikkert – næsten enhver virksomhed online i dag har klager over sin kundesupport et sted derude. Nogle kunder bliver aldrig tilfredse, uanset hvad du gør. Og nogle mennesker bare nyder at være trold og papirkurve alle i hele cyberspace, hvor de kan.

Uanset årsagen, skal negative anmeldelser, der nævner dårlig kundeservice som deres primære punkt for kontroverser, betragtes i den rigtige kontekst.

Noget langsom sideindlæsningstid er en anden potentiel bekymring. En bruger loggede deres gennemsnitlige indlæsningstid for en periode på otte måneder fra slutningen af ​​3. kvartal 2017 til begyndelsen af ​​andet kvartal 2018. De fandt ud af, at deres side tog alt fra 1.088 til 1.299ms at indlæse.

Dette er ikke rigtig meget – dyre muligheder kan have lidt bedre belastningstider, men ikke meget. Et par hundrede millisekunder langsommere belastning vil ikke være en stor aftale for de fleste mennesker og kan være værd at de reducerede omkostninger sammenlignet med konkurrenterne.

Andre, dog især dem, der driver kommercielle websteder, der er meget afhængige af konverteringer og brugervenlighed, foretrækker dog muligvis at være vært for deres forretningssted andetsteds. Den lille stigning i betalte hostingpriser kunne kompenseres med øget fortjeneste.

Thiru M. fra payscardriving.info beskriver sin oplevelse af Midfase som værende ”et mareridt”..

Han siger, at deres støtte overhovedet ikke er “hjælpsom”, og han ser langsomt ud til at svare halvdelen af ​​tiden, og han ser ud til at tage spørgsmål med en støttemedarbejder ved navn David. Denne person beder bare Thiru M. om at sende ham en e-mail hver gang han har et problem, og intet mere.

Denne bruger hævder også, at deres server gik ned i hele 24 timer på et tidspunkt.

Merril Guice fra thegoosenest.com siger, at han betaler et gebyr på $ 150 for at migrere sine websteder væk fra Midphase og til en anden hostingudbyders servere.

Hans primære klage er, at lige siden virksomheden blev kompromitteret af hackere, har de været så alt for sikkerhedsbevidste, at de begrænser funktionaliteten på deres brugers websteder. Det er svært at endda logge på uden at kontakte kundesupport.

Ifølge denne bruger er Midphase ikke det værd, selv ikke for den fantastiske pris. At skulle ringe til kundeservice hver gang du skal logge på er for meget besvær, siger han.

Hashem Zahran fra hashemzahran.com siger, at “Midfase var den værste inden for teknisk support.” Han citerer lange responstider for supportbilletter som værende grunden til hans kritik.

Imidlertid er hans omtale af at vente fem timer på et svar på en højprioritet billet ikke så slem i forhold til de fleste virksomheder derude, uanset om de arbejder i webhosting eller andre tjenester. Han hævder også, at online-chats er ubrukelige, og at repræsentanterne “vil tale med dig i 90 minutter uden at løse dit problem.”

Det ser ud til, at de fleste negative Midfase-anmeldelser har én ting til fælles: dårlige oplevelser med kundesupport.

Konklusion: Sammendrag af midtfaseanmeldelse

Mand bruger laptop

Alt i alt er Midphase et godt tilbud til delt webhosting. De tilbyder alle de muligheder, som enhver muligvis kunne have brug for – dedikerede servere, cloud-servere, virtuelle private servere, administrerede servere og selvfølgelig delte servere. Yderligere tilføjelser er også rigelige.

Så vidt vi kan vide, var alle de ovennævnte anmeldelser til delte servere, der er vært af Miphase. Medmindre nogen anfører andet, er det sikkert at antage, at de bruger en delt server, da det er den mest almindeligt anvendte og billigste hosting-mulighed.

Hvis du lige er startet, er Midfase en fantastisk mulighed.

Hvis du allerede har et websted og ønsker at ændre hostingudbydere, er Midphase den perfekte løsning, da de giver dig mulighed for at migrere dit websted 100% gratis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map