18 Penjana Tandatangan E-mel Terbaik untuk Perniagaan Anda

Mempunyai tandatangan e-mel membolehkan anda mencantumkan identiti jenama anda dan kelihatan lebih profesional.


Saya pasti anda pasti melihat banyak dari mereka dan tertanya-tanya adakah anda boleh membuatnya sendiri, terutamanya yang muncul dengan gambar profil yang hebat. Pada ketika ini, anda mungkin berfikir bahawa membuatnya adalah sains roket, tetapi tidak. Sesiapa sahaja yang tidak mempunyai pengetahuan pengekodan boleh melakukan ini. Yang perlu anda buat ialah memilih salah satu alat yang disebutkan dalam senarai ini dan menghasilkannya sendiri.

Itu mudah!

Tetapi, sebelum saya menyenaraikannya, berikut adalah beberapa kelebihan mempunyai tandatangan e-mel yang harus anda ketahui.

Faedah Memiliki Tandatangan E-mel

Sangat mudah untuk berfikir bahawa tandatangan e-mel tidak lebih daripada reka bentuk mewah dengan nama dan foto anda yang terselit di dalamnya. Ia lebih daripada itu. Ini adalah taktik pemasaran yang berguna yang boleh membuahkan hasil untuk perniagaan anda.

Inilah sebabnya:

Kesedaran jenama

Mempunyai tandatangan e-mel adalah cara terbaik untuk memberitahu penerima anda mengetahui siapa anda sebagai jenama dan apa yang anda lakukan. Ini mewujudkan cara untuk anda mencap jenama anda tanpa berusaha keras.

Memandangkan anda mempunyai semua maklumat syarikat seperti nama, logo, kenalan, dan warna yang terdapat di dalam tandatangan, mudah bagi penerima untuk mengenali jenama anda.

Sentuhan Peribadi

Semasa saya bercakap di atas mengenai gambar profil yang muncul dalam tandatangan e-mel, ini adalah cara yang hebat untuk membuat hubungan yang lebih peribadi dengan penerima anda.

Pada era kecerdasan buatan, mempunyai gambar diri anda di dalam tandatangan e-mel memberi isyarat kepada pembaca anda bahawa anda adalah orang sebenar di belakang meja dan bukan robot.

Menjangkau

Saya yakin mengetahui maklumat hubungan syarikat tidaklah sukar. Yang anda buat hanyalah mencari laman web mereka, pergi ke halaman kenalan, dan BOOM; di sana anda mempunyai maklumat hubungan.

Tetapi, bagaimana jika anda membuat tugas 70% lebih mudah dengan memasukkan maklumat hubungan anda dalam tandatangan e-mel anda? Dengan cara ini, penerima anda tidak perlu melalui halaman tambahan tersebut hanya untuk mencari nombor telefon anda.

Tidak hairanlah kerana anda memberi kelayakan kepada penerima.

Kami akhirnya sampai pada bahagian penting artikel ini. Di bawah ini saya telah menyenaraikan beberapa penjana tandatangan e-mel terbaik yang membolehkan anda membuat tandatangan yang kelihatan profesional anda di dalam bisikan.

Gimmio

Gimmio (sebelumnya dikenal sebagai ZippySig) memiliki banyak pilihan penyesuaian dan gaya canggih yang sesuai dengan perniagaan dan agensi reka bentuk yang ingin menghasilkan reka bentuk khusus yang menakjubkan.

Sekiranya anda tidak banyak pereka, mereka mempunyai lebih daripada 40 templat profesional yang tersedia untuk digunakan secara percuma. Mengikut laman web mereka, lebih dari 63,000 profesional menggunakan alat mereka, termasuk banyak agensi reka bentuk web yang menyediakan perkhidmatan tandatangan e-mel kepada pelanggan mereka sendiri (berlabel putih).

Mereka telah dinilai sebagai Penjana Tandatangan E-mel # 1 oleh jenama seperti Freelancer.com, Template.net, Wondershare.com, dan banyak lagi.

tandatangan.email

signature.email adalah alat reka bentuk tandatangan e-mel yang fleksibel. Pereka dan agensi boleh membuat tandatangan khas yang indah untuk pelanggan mereka. Mulakan dengan templat, ubah warna, fon, dan jarak, susun semula susunan maklumat, dan tambahkan sejumlah bidang atau bahagian tambahan.

Tidak ada batasan pada bidang yang boleh anda tambahkan atau dalam konfigurasi apa. Anda boleh membuat tandatangan e-mel yang berjenama untuk diri sendiri atau pelanggan anda dengan tepat seperti yang anda perlukan.

Dengan rancangan berbayar, syarikat dan organisasi dapat membuat pautan perkongsian tandatangan sederhana. Kemudian mana-mana pekerja boleh mengisi tandatangan e-mel berjenama mereka dalam beberapa saat dan menyalinnya ke pelanggan e-mel pilihan mereka. Pelan signature.email adalah berpatutan berbanding dengan kos per tandatangan lain yang dapat bertambah dengan cepat berdasarkan ukuran organisasi anda.

Individu boleh membina dan menyimpan tandatangan peribadi secara percuma.

Designhill

Ini mesti menjadi yang paling popular dalam senarai ini. Designhill’s tandatangan e-mel telah dihargai oleh banyak jenama besar seperti Forbes, HuffPost, Entrepreneur, dll.

Untuk membuat tandatangan e-mel anda di DesignHill, anda perlu mengisi butiran syarikat anda, memilih gaya, CTA, dan memberikan pautan media sosial. Setelah semua itu selesai, anda perlu menekan butang “buat tandatangan” untuk tanda tangan yang kelihatan cantik yang siap disisipkan dalam e-mel anda.

Pembuat Tandatangan

Seperti namanya, Pembuat Tandatangan adalah pilihan terbaik untuk membuat tandatangan yang disesuaikan untuk e-mel anda. Laman web mempunyai susun atur yang sangat jelas, sehingga menjadikan tugas lebih selesa. Yang diminta adalah –

 • Nama
 • Tajuk Pekerjaan
 • Alamat emel
 • nama syarikat
 • Nombor telefon
 • URL laman web
 • Alamat
 • URL avatar
 • Pautan Media Sosial

Semasa memasukkan butiran tersebut, anda dapat melihat pratonton masa nyata mini yang menunjukkan bagaimana rupa tandatangan anda. Cukup kemas!

Surat Mel

Alat ini sedikit berbeza daripada dua perkara di atas, dan untuk kebaikan. Ia sedikit lebih banyak daripada yang kita minta. Selain menjadi penjana tandatangan e-mel, alat ini akan mengesan semua e-mel yang mengandungi tanda tangan yang anda buat dan memberitahu anda setiap kali penerima membacanya. Dengan cara ini, anda tahu siapa yang membaca e-mel anda dan siapa yang tidak.

Sekiranya anda sudah menggunakan perisian pemasaran e-mel, anda tidak memerlukan ciri tambahan ini. Tetapi berguna untuk orang yang tidak memilikinya.

Surat Mel mempunyai rancangan percuma yang membolehkan anda mengesan sehingga 3 e-mel setiap hari. Pelan berbayar mereka berharga $ 5 sahaja dan membenarkan faedah maksimum.

Cap Newold

Cap Newold menawarkan lebih banyak pilihan penyesuaian dan ciri menarik yang sukar dijumpai pada orang lain. Ini membolehkan anda mengintegrasikan lencana aplikasi dan media sosial dalam tandatangan e-mel anda. Bukan hanya itu, tetapi anda juga mempunyai pilihan untuk memasukkan sepanduk promo di akhir e-mel bersama dengan ajakan bertindak. Betapa hebatnya itu?

Hubspot

Hubspot mempunyai banyak alat dan templat di bawah tali pinggang mereka, dan salah satunya adalah penjana tandatangan e-mel. Tidak sering kita mempercayai alat secara membuta tuli, tetapi ketika datang ke Hubspot, kita tahu alat itu hebat. Sama ada kandungan atau alat; mereka mempunyai nama yang unik untuk barangan berkualiti mereka.

Mereka mempunyai salah satu penjana tandatangan yang direka dengan baik, dan mudah untuk meneruskannya. Yang anda buat hanyalah memilih templat, taipkan butiran syarikat anda, gayakan, dan selesaikan dengan memuat naik gambar paparan anda.

Setem Bijaksana

Dengan keupayaan untuk menambah ikon media sosial, Wisestamp adalah penjana tandatangan e-mel lain yang tidak akan mengecewakan anda. Ciri-ciri mereka dibahagikan mengikut rancangan, dengan salah satunya 100% percuma. Alat ini mempunyai lebih daripada 50 templat untuk dipilih, jadi anda boleh yakin ada sesuatu untuk semua orang.

Akhir-akhir ini, mereka telah menambah ciri-ciri berikut.

 • Widget penjadualan panggilan
 • Zum panggilan integrasi
 • Butang CTA tersuai
 • Tandatangan bergaya

Tanda Tangan Saya

Alat ini membolehkan anda membuat dan menyesuaikan tandatangan e-mel anda ke tahap yang lebih mendalam. Saya juga tidak bergurau! Mereka mempunyai lima tab berbeza yang bertujuan memberi anda pelbagai pilihan untuk membuat tandatangan anda. Dari butiran syarikat hingga logo hingga sepanduk hingga gaya, Tanda Tangan Saya adalah alat yang hebat untuk dikalahkan.

Tandatangan Mel

Biasanya dianggap sebagai salah satu alat penjana tandatangan yang paling mudah di luar sana, Tandatangan Mel adalah pesaing hebat dalam senarai ini. Anda boleh membuat tandatangan dari awal atau memilih dari pelbagai templatnya dan membawanya dari sana.

Si.gnat.re

Reka bentuk laman web alat ini sangat menyeronokkan seperti namanya. Tetapi ketika membuat tandatangan e-mel yang hebat, itu mudah dan profesional. Si.gnat.re mempunyai empat tab di halaman penjana bersama dengan pratonton masa nyata. Yang anda buat hanyalah memasukkan butiran syarikat anda, menambah gambar, menggayakannya, dan akhirnya memasukkan pautan sosial anda.

Surat Pertumbuhan

Sekiranya anda perhatikan, kebanyakan alat yang disebutkan di atas mempunyai banyak ciri yang sama. Kecuali beberapa yang menawarkan beberapa ciri inovatif dan alat ini dipanggil Surat Pertumbuhan adalah salah satu daripadanya. Ia mempunyai semua ciri-ciri monoton yang anda dapati di setiap alat PLUS beberapa fungsi tambahan yang patut dibincangkan.

Salah satunya adalah pilihan untuk mengubah tanda tangan anda menjadi iklan perniagaan yang lengkap yang akan membantu anda mengarahkan lalu lintas ke laman web anda tanpa mencuba.

Biji roket

Biji roket membolehkan anda membuat tandatangan e-mel yang responsif sepenuhnya dan kelihatan hebat di setiap peranti. Ia mempunyai beberapa ciri hebat seperti:

 • Keupayaan untuk menambahkan sepanduk dalam e-mel
 • Keupayaan untuk mengesan hasil melalui analitiknya
 • Keupayaan untuk memeriksa CTR
 • Sangat senang disediakan

Selain itu, mereka digunakan dan dipercayai oleh beberapa jenama terbesar di dunia, termasuk Chelsea Football Club, Dell EMC, dan Konica Minolta. Saya sangat mengesyorkan memeriksa ini.

Buku Madu

Buku Madu adalah rangkaian pengurusan pelanggan yang lengkap, tetapi laman web mereka mempunyai penjana tandatangan e-mel 100% percuma yang boleh anda gunakan. Anda boleh membuatnya dari awal atau memilih templat dari koleksi mereka.

Membuat tandatangan e-mel dari laman web ini sangat mudah. Yang anda buat hanyalah memilih templat, masukkan maklumat syarikat anda, tambahkan pautan sosial, dan anda sudah selesai. Walaupun ini tidak mempunyai pilihan penyesuaian; masih merupakan alat yang hebat untuk dicuba.

Penyelamat Tandatangan E-mel

Tidak ada alat lain yang mempunyai nama yang lebih tepat daripada yang ini. Penyelamat Tandatangan E-mel benar-benar membantu anda dengan antara muka yang mudah digunakan. Mereka mempunyai ciri seperti:

 • Lebih daripada 20 templat untuk dipilih
 • Menjejaki integrasi dengan Google Analitis
 • Keupayaan untuk menambah Gif animasi dan sepanduk
 • Ribuan ikon media sosial yang berbeza
 • Dan banyak lagi

Ini adalah alat berbayar, dan rancangan mereka bermula dari $ 48 / tahun dan meningkat hingga $ 192 / tahun. Dengan jumlah ciri unik yang ditawarkan alat ini, perlu diperhatikan.

Tandatangan Mel Crossware

Ini adalah alat yang kuat yang membolehkan anda membuat tandatangan e-mel yang cantik, termasuk sepanduk promosi dan menjejaki semuanya. Tandatangan Mel Crossware berintegrasi dengan baik dengan Office 365, Exchange dan Domino.

Rancangan mereka bermula dari $ 10 / bulan untuk sepuluh pengguna dan membolehkan anda memilih lebih dari 500 pengguna untuk kenaikan harga. Mereka juga mempunyai percubaan bebas risiko selama 30 hari untuk anda mencubanya.

Xink

Xink adalah satu lagi alat yang sangat baik untuk membuat dan menguruskan tandatangan e-mel dari satu tempat. Ini sepenuhnya berintegrasi dengan G-suite, Office 365, Outlook, dan Mail. Bahagian terbaik? Ia mematuhi GDPR. Tanda tangan dijamin kelihatan baik di semua peranti, dan mereka juga mempunyai kempen sepanduk promosi yang boleh anda masukkan dalam e-mel anda.

Rancangan mereka bermula dari $ 11 / bulan untuk sepuluh pekerja dan meningkat sehingga 500 untuk $ 273 / bulan. Anda juga boleh menggunakan percubaan percuma mereka untuk mengujinya.

Pemenang

Akhir sekali, Pemenang perisian tandatangan e-mel adalah pilihan yang menarik untuk dipertimbangkan. Ia berfungsi dengan baik dengan G-suite, Office 365, Exchange, dan Outlook. Dengan pencipta tandatangan HTML mereka, anda dapat memberikan tanda tangan yang hebat dengan foto bersama dengan penafian yang diperlukan untuk pematuhan undang-undang. Anda boleh mengalaminya tanpa kos menggunakan percubaan percuma mereka.

Kesimpulannya

Kebenaran yang akan diberitahu, menggunakan tandatangan e-mel tidak diremehkan, dan tidak semua syarikat menggunakannya. Saya sangat mengesyorkan melihat ini sebagai taktik pemasaran dan memanfaatkannya dengan memasukkannya dalam e-mel anda hari ini. Saya percaya penjana di atas akan melakukan silap mata untuk anda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector