Asioiden Internet web-kehityksessä

Viime vuosina tekniikka on nähnyt suurta kasvua, ja sitä tapahtuu jatkuvasti. Se on myötävaikuttanut paljon ihmisten elämän parantamiseen ja luonut rajattomia monitoimilaitteita, kuten supernopeita tietokoneita, älypuhelimia, edistyneitä robotteja, itse ajavia autoja ja paljon muuta. Kaikki nämä asiat ovat tehneet ihmis elämästämme paremman, nopeamman ja mukavamman


Asioiden Internet (IoT) koettiin kaikilla, joilla on matkapuhelimia, kannettavia tietokoneita, kannettavia, pesukone, älykaiutin ja elektroniset välineet, jotka ovat yhteydessä Internetiin. Monet alueet, joita Internet-verkko tekee muutoksia, mukaan lukien verkkosuunnittelu ja kehittäminen. Se voi auttaa meitä kehittämään tulevaisuutta tehokkaasti.

Asioiden Internet on tekniikka, joka yhdistää digitaalisen maailman muuttamalla käyttäjän ja koneen välisiä käyttöliittymiä. Nyt Internet on tullut verkkokehityksen alueeseen, ja se lisää käyttäjiä vuorovaikutteisesti verkkosivustojen kanssa. Ja luo älykäs & merkittävä rooli kehitysmaailmassa.

Yhdistävyyden ja tietokoneistetun herkkyysominaisuuden valtava voima auttaa ymmärtämään asiakasominaisuuksia ja rakentamaan oikeita strategioita.

IoT-reuna web-kehityksessä muuttaa käyttöliittymää ja käyttäjän vuorovaikutusta jne. Kaikki käyttäjät käyttävät tätä käyttöliittymää kommunikoidakseen kameroiden, anturien ja muiden Internet-laitteiden kanssa.

IoT-verkkoon liitetyt laitteet saavuttavat lähes 75 miljardia euroa vuoteen 2025 mennessä, mukaan Statista.

IoT kytketyt laitteet -raportti

Joten mitä asioita Internetissä on, onko sinulla mitään ideaa?

Ja miten se aikoo vaikuttaa verkkokehityksen tulevaisuuteen?

Suhtaudutaan syvällisesti siihen, kuinka esineiden Internet muuttaa web-kehitystä,

IoT on Internet-yhteyteen kytkettyjen koti-, mobiili- ja sulautettujen sovellusten kehitys, ja se myös integroi korkeamman laskentakyvyn ja käyttää data-analytiikkaa merkityksellisen tiedon poimimiseen.

IoT: n rooli verkkokehityksessä

Asioiden Internet yhdistää laitteet & ihminen, jolla on innovaatio. Nyt IoT perustaa verkkokehitysalaan tekemään verkkoarkkitehtuurista ja käyttöliittymästä luovamman ja vuorovaikutteisemman. IoT luo etukäteen viestinnän verkkosivustojen asettelujen ja toimintamallien välillä.

IoT: lla on laaja intensiteetti asioita, kuten anturit, kamerat, merkinantolaitteet jne. Se varmistaa, että asiakaspyynnöt ratkaistaan ​​tehokkaasti ja rakennetaan oikeat suunnat.

Tällä hetkellä monet Internet-laitteet voivat näyttää verkkosivustojen tietoja ja tuloksia. Se sisältää kannettavat tietokoneet, älykkäät laitteet, kuten vaihtovirta- ja mikroaaltouunit, jne., Ja teollisuusmonitorit, kuten sulautetut järjestelmät. Sillä on tärkeä rooli verkkokehityksessä, ja se on kaikkien näiden tekniikoiden ulkopuolella.

IoT-verkkokehitys eroaa perinteisestä

Asioiden Internet web-kehityksessä on monimutkaisempaa kuin nykyinen web-kehitys ja -suunnittelu. IOT-verkkokehitys käsittelee suurta määrää dataa, liiallista viestintää, turvallisuutta, jatkuvasti muuttuvia käyttöliittymiä ja luotettavuusongelmia.

Seuraavassa on joitain olennaisia ​​tekijöitä, joiden perusteella Internet-muutokset tekevät muutoksia web-kehitykseen.

Suurien tietomäärien kerääminen ja käsitteleminen

IoT-järjestelmät toimivat valtavan määrän datan kanssa, koska ne keräävät tietoja sensoreilta ja käsittelevät niitä tiedon siirtämiseksi pilviverkon kautta. Jos tällainen tieto siirtyy säännöllisten verkkosivustojen kautta, se aiheuttaa viiveitä järjestelmissä. IoT-järjestelmissä nämä tiedot kuitenkin käsitellään ja lähetetään pilvipalveluverkkojen kautta, joten järjestelmän viivästymisestä ei tarvitse huolehtia. IoT-kehitys keskittyy enemmän verkon luotettavuuteen ja skaalautuvuuteen kuin tavallinen web-kehitys.

Mikä on skaalautuvuus?

Se varmistaa tietojen jakelun ja keräämisen, mutta eivät ole riippuvaisia ​​tiedon määrästä.

Mikä on luotettavuus??
Se tarkoittaa, että jokainen järjestelmä tuottaa tarkkoja tuloksia viipymättä IoT-tiedonkeruussa ja tietojen toimittamisessa ilman virheitä.

Tästä syystä internetin kehittäjät pitävät parempana ohjelmointikieliä ja ratkaisuja skaalautuvien web-sovellusten, kuten C, JavaScript ja Java, rakentamiseen. Kriittinen tekijä internetin kehityksessä on lähettää kuormituksia dataa tiedonvaihtoa varten haluttujen protokollien kautta, joihin sisältyy XMPP reaaliaikaiseen pääsyyn ja AMQP tietojen lähettämiseen / vastaanottamiseen.

Dynaaminen käyttöliittymäkokemus

Erinomaisen käyttöliittymän kehittäminen ei ole helppoa, koska tekniikka kehittyy, emmekä voi odottaa, mikä toimii täydellisesti millä alustalla.

Integrointi IoT: n kanssa on tehokasta luomalla käyttöliittymä on erittäin trendi ja antaa käyttäjille dynaamisen kokemuksen. Se lisää myös web-kehittäjän roolia nykyisillä kehityssuunnilla. Kehittäjät pystyvät tekemään A / B-jakotestejä kehitystyössä valitakseen trendikkään.

Chatbots-integraatio ja luovat käyttäjän vuorovaikutukset

Chatbots-integraatio verkkosivustoilla on lisääntynyt viime vuosina. Nämä chatbotit integroituvat koneoppimisalgoritmeihin vastatakseen käyttäjien esittämiin kyselyihin ilman ihmisen väliintuloa. Odotamme tulevaisuudessa arvokkaampia tuloksia lisäämällä Internetin käyttöä web-kehityksessä.

Päivä päivältä äänihaku tulee tehokkaammaksi web-kehityksessä. Ja hakukone jättiläinen Google julkaisi äskettäin yhden tärkeän algoritmipäivityksen verkkosivuille nimeltä “Florida”. Tämän algoritmin äänihaun mukaan integroidut verkkosivustot sijoittuvat korkeammalle kuin ei-äänisivut.

IoT: n käyttö web-kehityksessä mahdollistaa puhehaun sisällyttämisen verkkosivustoihin tehokkaammin. Tämä on yksi Internetin reunuksista verkkokehitysalalla.

Live-tuki ja verkkoturvallisuus

IoT tarjoaa myös erinomaisen tietoturvan, joka auttaa suojaamaan sekä yritystietoja että käyttäjätietoja. IoT: tä sisältävät nykyaikaiset verkkosivustot antavat mahdollisuuden kriittisiin tunnistustekniikoihin ymmärtää tietojen väärinkäyttäytymistä ja saavuttaa turvallisuus.

Mukaan Globaali Internet-kysely, IoT-tietoturvamarkkinat vuonna 2017 ovat 7550 miljoonaa dollaria, ja niiden määrä kasvaa 34% vuoteen 2026 mennessä.

IoT keskittyy pääasiassa automatisointiprosesseihin, jotka mahdollistavat ihmisen toimenpiteiden vähentämisen tai poistamisen. Verkkotekniikan Internet on tunnettu yksinkertaistamaan web-kehitysprosessia ja tarjoamaan hyödyllistä tietoturvaa.

Oivaltava tuki mobiiliympäristöissä

Asioiden Internet tarjoaa oivallista tietoa ja joka voi ohjata laitteita syrjäisiltä alueilta. Hyödyntäen analysointia IoT mahdollistaa kommunikoinnin laitteiden kanssa ja tietojen jakamisen. Pienet näyttölaitteet, kuten älypuhelimet, kuntobändit, vaihtovirtalaitteet, mikroaaltouunit jne. Ja kaikki ovat yhteydessä Internetiin, jakavat tietoja ja tekevät ihmisen elämästä tuottavampaa.

Lähes kaikki internetin integroidut laitteet voivat näyttää verkkosivustotulokset. Joten keskustelemme näistä laitteista ja miten ne vaikuttavat päivittäiseen elämäämme.

Älykellot: Se on laskennallinen ja käytettävä laite. Se voi tarjota tärkeitä tehtävän tuloksia, kuten näyttää ajan, laskea suorittamasi matkan, syke, BP, harjoituksen intensiteetti jne. Ja näyttää kaiken pienissä näytöissä.

Pian nämä kellot tukevat myös verkkoselaimia.

Henkilökohtaiset avustajat: Henkilökohtainen avustaja on nouseva trendi digitaalimaailmassa. Se tarjoaa ääniassistenttiin perustuvan tuloksen. Markkinoilla meillä on Amazon Alexa, Apple Siri, Microsoft Cortana ja Google’s Home jne. Nämä laitteet ovat hyödyllisiä kaikkien lisälaitteiden, kuten AC: n, mikroaaltouunien, tuulettimen, polttimon, jne. Käyttämiseen..

Kaikki tulokset ovat näkyneet pienillä näytöillä.

Internet-Internet-kehityksen vaikutus eri aloihin

IoT: n käyttöönotto saattaa muuttaa toimialoja, kuten vähittäiskauppaa, terveydenhuoltoa, kuljetusta jne. Nämä alat tarvitsevat nykyaikaisia ​​web-sovelluksia, kuten lääketieteessä, syketasojen, BP: n, MRI-skannauksen, suoritettavien toimenpiteiden määrän jne. Tarkistamiseksi. sijainti, liikennetiedot ja onnettomuustiedot kuuluvat kuljetusalaan.

Asioiden Internetin tulevaisuuden arkkitehtuuri

Nykyaikainen verkkosovellus mahdollistaa verkkokaupoissa tapahtuvan kokemisen kuuluvan vähittäiskauppaan. Joten näin, on erityyppisiä luokkia, joille verkkosovelluksia kehitetään. Tällä hetkellä sovelluskehittäjät käyttävät Internet-ratkaisuja Internet-sovellusten toteuttamiseen asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. Katso lisätietoja kuvan alla.

Kuvaresurssi: UNCTAD Teknologia- ja innovaatioraportti 2018

johtopäätös

Teknologia on jotain, joka kehittyy jatkuvasti uusiin korkeuksiin tekemällä ihmisten elämästä mukavampaa ja parempaa.

Asioiden Internet on mullistettu tekniikka, jota suurin osa teollisuudesta on ottanut käyttöön perinteisen prosessin muuttamiseksi älykkäämmäksi. IoT aikoo viedä tärkeitä muutoksia, jotka vievät web-kehityksen uudelle tasolle. Jos tarvitset apua internetin rakentamisen oppimisessa, tutustu tähän Udemy-kurssi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector