13 parasta IDE-ohjelmaa, jonka jokaisen ohjelmoijan tulisi tietää

Integroitu kehitysympäristö (IDE) on ohjelmisto, joka auttaa ohjelmistojen kehittämisessä. Kuulostaa hauskulta, eikö??


IDE on kokoelma työkaluja ja laitteita, joita ohjelmoijat tarvitsevat ohjelmistojen suunnitteluun ja kehittämiseen. Se tarjoaa ohjelmoijalle ympäristön, jossa he voivat kirjoittaa ja testata koodejaan.

Miksi IDE: t ovat niin tärkeitä??

No, ajattele skenaariota – aiot tehdä pasta päivälliselle. Vaikka tiedät reseptin, tarvitset ainesosia ja asianmukaisia ​​työkaluja / laitteita ideasi toteuttamiseksi. Löydät kaikki tarvittavat välineet ja ainesosat keittiöstä. Joten se on työpaikkasi.

Samoin, vaikka kehittäjät tietävät kuinka koodata, he tarvitsevat työpaikan, jolla on kaikki asiaankuuluvat työkalut. IDE toimittaa kehittäjille kyseisen työaseman. Siksi IDE: t ovat erittäin tärkeitä.

Onneksi on olemassa monia IDE-ohjelmistoja, joista valita, ja seuraavat ovat joitakin parhaiden joukosta, joita suuri joukko kehittäjiä rakastaa.

BlueJ

Kenelle: JAVA

BlueJ on yksi suosituimmista IDE-sovelluksista JAVA-ohjelmoijille. Se on parasta ohjelmoijille, jotka työskentelevät henkilökohtaisesti tai joilla on pienimuotoinen ohjelmistokehitys. Sillä on erittäin interaktiivinen asettelu. Sen avulla kehittäjä voi testata koodiaan ja olla vuorovaikutuksessa uusien kohteiden kanssa.

Voit kehittää esineitä soveltamalla menetelmiä. Voit testata niiden arvoa ja skannata koodin myös visuaalisesti.

Se on suunniteltu opetukseen ja sillä on opetusresurssien portaali. Voit tarkistaa sen tässä.

Eclipse

Määrä: C ja C++

Eclipse antaa ohjelmoijien hyödyntää lähteitä avoimesti. Sen avulla käyttäjä voi käyttää mitä tahansa käyttöjärjestelmää, kuten Linuxia, Windowsia ja Macia.

Eclipsen tarjoama käyttöliittymä on yksi sen houkuttelevimmista elementeistä. Se sallii pudottamisen ja vetää myös toiminnallisuutta. Voit myös analysoida koodisi staattisen analyysin avulla. Se tukee myös elementtejä, kuten virheenkorjaus ja profilointi.

Jos tarvitset apua Eclipsen kanssa Java-sovellusten luomisessa, katso tämä loistava verkkokurssi.

KOODI :: BLOKIT

Määrä: C ja C++

KOODI :: BLOKIT on ilmainen työkalu C: n ja C ++: n ohjelmoijille. Se voidaan konfiguroida tarpeidesi mukaan, ja sen laajennukset ovat erittäin joustavia. Sen avulla voit ohjelmoida kohteita visuaalisesti oliopohjaisesti. Sitä kutsutaan luokaselaimeksi. Se tukee myös koodin automaattista täydentämistä ja virheenkorjausta.

Käyttää tämä online-työkalu C- ja C ++-ohjelmointiin.

Codenvy

Kenelle: JAVA

Parasta Codenvy on, että sillä on kolme erilaista muunnelmaa. Kolme variaatiota ovat a kehittäjä, yritys, ja tiimi.

Voit valita variantin, joka kuvaa sinua parhaiten. Se tarjoaa kehittäjille ominaisuuksia, kuten koodin automaattisen täydentämisen ja syntaksin korostamisen. Se on yksi harvoista IDE-ohjelmistoista. Voit käyttää sitä Linuxissa, Macissa, Windowsissa.

Helppo koodaus, parempi käyttökokemus ja Docker-tuki ovat sen pääominaisuuksia.

RJ TextEd

Varten: JAVA, PHP, HTML, CSS

RJ TextEd sallii koodin automaattisen täydentämisen yhdessä koodin taittamisen kanssa. Voit myös käyttää saraketilaa käyttäessäsi tätä IDE: tä. Siinä on edistyneitä värivihjeitä, jotka voivat helposti vaihdella värimuotojen välillä. Siinä on telakoitavat paneelit ja se tarjoaa myös merkintäpalkin. Se tarjoaa syntaksin muokkauksen. Se on erinomainen teksti- ja lähdetoimittaja, jolla on myös Unicode-tuki.

GNAT-ohjelmointistudio

Määrä: C ja C++

GNAT-ohjelmointistudio on tehokas IDE, joka tarjoaa usean alustan tukea kehittäjille. Se tukee täysin virheenkorjausta ja profilointia. Se on myös luokaselain, jonka avulla käyttäjä voi suorittaa olio-ohjelmointia. Siinä on myös vetämis- ja pudotusominaisuus.

Paras ominaisuus on, että se täydentää koodia automaattisesti.

Visual Studio -koodi

Kenelle: JAVA

Visual Studio -koodi voidaan käyttää kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä. Se on yksi parhaista IDE uusille ohjelmoijille. Se auttaa aloittelijoita ymmärtämään koodauksen ja siihen liittyvät menettelyt tunnisteina ja syntaksina. On hienoa ymmärtää virheiden käsittely. Siinä on syntaksin korostuksen ominaisuus. Se tukee myös automaattista täydennystä. Sillä on myös funktion määritelmä.

Siinä on myös IntelliSense-ominaisuus, joka täydentää koodia älykkäästi automaattisesti, pitäen silmällä käytetyn muuttujan tyyppiä.

sulkeet

Etu: JAVA, Python, Perl, Ruby

sulkeet on erittäin kevyt toimittaja. Siinä on hienot visuaaliset työkalut. Siinä on tekstieditorit, jotka sallivat reaaliaikaisen muokkauksen. Avoimen lähdekoodin versio on täysin ilmainen. Se tarjoaa myös useita laajennuksia. Sillä on erittäin käyttäjäystävällinen ja vuorovaikutteinen käyttöliittymä. Se tarjoaa myös jaetun näkymän tilan.

AWS Cloud9

Varten: JAVA, C, C ++, Python, Go, Ruby, Perl

AWS Cloud9 tukee reaaliaikaista analyysiä ja spontaania muokkausta. Sillä on ollut virheenkorjausominaisuuksia. Se korostaa syntaksia. Voit helposti laajentaa sen toiminnallisuutta käyttämällä haluamiasi laajennuksia. Voit myös mukauttaa ohjelmiston ulkonäköäsi hyödyntämällä IDE: n tarjoamia lukuisia teemoja.

CodeLite

Määrä: C ja C++

CodeLite tarjoaa yleistä tukea kehittäjille. Se on ilmainen ja avoimen lähdekoodin. Sillä on osa seuraavan sukupolven virheenkorjausta. Se tukee myös profilointia. Siinä on myös sisäänrakennettu RAD-työkalu. RAD antaa sinun kehittää ja suunnitella Widget-pohjaisia ​​sovelluksia. Se voi myös tukea koodianalyysiä käyttämällä staattista lähestymistapaa.

Greenfoot

Kenelle: JAVA

Greenfoot IDE on suunniteltu erityisesti helpottamaan lukiolaisten ja ala-asteen opiskelijoiden toimintaa. Siinä on vuorovaikutteisia pelejä, joiden avulla aloittelijat ymmärtävät koodausta hauskasti. Siinä on animoitu grafiikka ja äänet. Opiskelija osaa kehittää nopeasti 2D-graafisia kuvaajia. Se on täysin ilmainen. Siinä on myös sisäänrakennettu interaktiivinen simulaatio. Tämän IDE: n ainoa tarkoitus on auttaa tekemään ohjelmoinnista helppo ja hauska tehtävä.

Kevyt pöytä

Varten: JAVA, Python, CSS, HTML

Kevyt pöytä tarjoaa erittäin interaktiivisen käyttöliittymän. Voit helposti tutkia ja kehittää erilaisia ​​sovelluksia vaivattomasti. Ohjelmoija voi mukauttaa sen tarpeisiinsa. Se tarjoaa laajennusten hallinnan, joka auttaa hallitsemaan useita laajennuksia samanaikaisesti. Se tekee tyhjentämisestä vaivatonta tehtävää.

NetBeans

Varten: JAVA, C, C ++, Python, PHP, HTML

NetBeans toimii hyvin melkein kaikkien suosittujen ohjelmointikielten kanssa. Se tarjoaa linjan sisennyksen. Sitä on saatavana myös useilla kielillä, kuten englanti, venäjä, japani ja kiina. Se korostaa myös lähdekoodia. Työtila on täysin muokattavissa, ja ohjelmoija voi muokata sitä tarpeidensa mukaan. Se reagoi myös koodiin.

Kuinka valita IDE?

 • Ensinnäkin sinun tulisi laatia luettelo asioista, jotka ovat etusijallasi. Se on ratkaisevan tärkeää, koska yksi ohjelmoija voi etsiä IDE: tä, jolla on paras syntaksikorostaminen, kun taas toinen saattaa b etsiä IDE: tä, jolla on paras käyttöliittymä. Joten sinun on ensin määriteltävä tarpeesi.
 • Jotkut kriittiset kriteerit, jotka sisällytetään prioriteettiluetteloosi, ovat syntaksin korostaminen, virheenkorjaus, virheen korostaminen, käyttöliittymä ja staattinen koodianalyysi.
 • Sen jälkeen luokittele eri IDE: t prioriteettiluettelosi perusteella ja valitse sinulle sopivin.

Miksi verkkopohjaiset IDE: t ovat niin suosittuja?

Web-pohjaiset IDE korvaa työpöytä-IDE: t, koska niitä on helppo käyttää ja hallittavissa. Ohjelmointimaailma kiistää edelleen, mikä IDE-muoto on paras. Mutta emme voi kiistää yhtä seikkaa, että verkkopohjaiset IDE: t ajavat ohjelmoijia myrskyn kautta. Monet ohjelmoijat ovat siirtyneet verkkopohjaisiin IDE-ohjelmiin. Joten, yksi asia on varma, että verkkopohjainen IDE on uusi suuntaus ohjelmointimaailmassa.

johtopäätös

IDE: t, olivatpa ne verkko- tai työpöytäpohjaisia, ovat erittäin tärkeitä ohjelmoijalle. Oikean IDE: n valitseminen voi tehdä tai rikkoa ohjelmointikokemuksesi. Valitse IDE omien tarpeidesi mukaan, koska tarpeesi voivat poiketa kollegoidesi tarpeista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map