9 Bra antivirus för små och medelstora företag

När varje år passerar fortsätter behovet av ett bra antivirus.


Speciellt för närvarande är efterfrågan på det hela tiden högt eftersom de flesta av oss arbetar hemifrån och använder öppet internet. Att hålla det åt sidan har virus alltid varit ett hot för alla internetanvändare, så att använda ett antivirus kan definitivt bidra till att minska faran till en stor nivå.

Det kan förhindra vissa verkligen upprörande situationer som dataläckage, informationsförlust och så vidare. Du kanske redan vet att att bli offer för dessa otäcka attacker kan lägga dig på ditt rykte och det övergripande företaget, så förebyggande är alltid bättre än att bota.

Dessa nedan nämnda antivirusprogram hjälper dig att förhindra farliga attacker och rengöra ditt system med lätthet. ��

Avira

Du kan få skydd mot olika hot, inklusive ransomware, virus, hackare och phishing med hjälp av Avira. Det är GDPR-kompatibelt, och alla personer med liten eller ingen förkunskaper kan vänja sig till funktionerna inom den.

Den är utrustad med Avira Protection Cloud, som är en kombination av olika tekniker, som AI, Multi-scan motor, swarm intelligence och beteendeanalys. Alla dessa kombinerade ger dig en sinnesrörande säkerhetsupplevelse som håller dig i fred medan du surfar på internet.

Du kan komma igång med den kostnadsfria prövningen innan du uppgraderar till en premiumplan som börjar på $ 38.

Bullguard

Med trippelskikt och flera priser under bältet, Bullguard är ganska kraftfull när det gäller hantering av virus och andra hot. Det skyddar dig genom att använda flera taktiker, som att förhindra åtkomst till misstänkta webbplatser och stoppa ransomware i dess spår.

Dessutom är det enkelt att använda och du kan skydda flera enheter med en prenumeration. Deras supportteam dygnet runt är också värt att nämna. Du kan kontakta dem med hjälp av deras livechattfunktion när som helst, när du stöter på problem.

Under en begränsad tid erbjuder BullGuard tre hela månader med en gratis provperiod, som inkluderar skyddet av 50 olika enheter. Var noga med att kolla in den här.

Avast

En veteran i antivirusutrymmet, Avast ger dig fullständigt skydd mot olika hot. Den har en smart teknik som kan upptäcka hot innan den utsätter dig för fara. När hotet identifieras går det vidare och blockerar det inte bara från din enhet utan också från hela nätverket, så att alla är säkra från det.

En annan stor funktion är den centraliserade kontrollen. Genom att använda den kan du få en centraliserad bild av dina IT-tillgångar och låta användare inte stänga av antivirusprogrammet för att se till att allt är väl skyddat.

Genom att installera den här programvaran kan du använda den på olika enheter över hela ditt kontor och få en allt-i-ett-översikt för att avgöra eventuella problem.

McAfee

Med 24/7 support och omfattande skydd, McAfee är ett annat bra alternativ för ditt företag. Du kan använda den på flera enheter och njuta av e-post-, webb- och brandväggsskydd, allt i ett. Detta antivirusprogramvaruföretag har fungerat sedan 1987 och har sedan dess bara förbättrat sin tjänst.

Det kostar bara 94,99 dollar för det första året, men om du är på staketet om deras tjänst, så skulle jag rekommendera att du använder deras gratis prövning först. Det fungerar med Windows, Mac, Android och IOS.

AVG

Priset till bara $ 46.99, AVG skyddar ditt företag mot ett antal hot, som virus, ransomware, skadlig programvara, hackare osv. Det använder en mängd olika tekniker för att skydda dig. Till exempel meddelar det dig i förväg om webbsidan du besöker är säker eller inte. Den kontrollerar också om filen som du laddar ner innehåller något farligt.

Tack vare deras molnbaserade realtidsutbrottdetektion och proaktiv AI-upptäckt kan du till och med skydda dig från den senaste skadliga programvaran som finns.

Här är några andra funktioner du kommer att älska:

 • Brandvägg för att skydda mot skräppost, virus, hackare osv.
 • Identitetsskydd mot spionprogram och adware
 • Krypterar och lagrar dina filer säkert på den lösenordsskyddade virtuella disken
 • Tar bort misstänkta filer
 • Komplett systemsökning för att upptäcka hot
 • Fjärrhantering för din administratör för att ta kontroll över AVG på olika enheter

Det finns mycket fler funktioner, och du kan knappast gå fel med den här programvaran, för den används väl av över 600 000 företag över hela världen.

Bitdefender GravityZone

Ofta rankad som nr 1 i oberoende säkerhetstester, Bitdefender GravityZone gör ett fantastiskt jobb med att hålla ditt system och informationssäkerhet. Den använder AI och maskininlärning och har funktioner som:

 • Skiktat skydd för slutpunkter
 • Försvar mot nätattacker, som brute force
 • Universellt kontrollområde för alla anslutna enheter
 • Endpoint risk management för att hålla slutpunkten stark och säker
 • Övervakar applikationen för tecken på skadligt beteende

Det är superlätt att installera och hantera och levereras med en tvåvägs brandvägg med intrångsdetektering / förebyggande. Denna programvara kostar $ 77,69 för tre enheter och en server. Du kan dock köpa fler enheter och servrar om du vill.

Det finns också en 30-dagars kostnadsfri testperiod du kan använda.

ESET Endpoint Antivirus

Ger avancerat skydd mot hot i snabb hastighet, ESET Endpoint Antivirus bär sin prisbelönta status ganska bra. I varje plan kan du blockera riktade attacker, förhindra dataintrång, skydda ditt system mot ransomware och mycket mer.

Du får det flerlagrade försvaret på hela skadeprogrammet för skadlig programvara och inte bara från ena sidan. Detta innebär att det kan upptäcka skadlig programvara före, post och under körning. Det goda med den här programvaran är också att den inte kräver enorma systemspecifikationer. Även om du har en avancerad dator så kommer den förmodligen att fungera på det också.

Annars får du fjärrstyrd nätverkshantering för att kontrollera allt från en punkt. ESET Endpoint Antiviruss prisplaner börjar från $ 190.

Malwarebytes för lag

Lätt, prisvärd och mycket kraftfull, Malwarebytes för lag kan hjälpa dig att skydda din dator, smartphone och surfplatta mot olika cyberhot. Det håller din enhet att fungera smidigt och fritt från eventuella dysfunktioner.

Det kan driva upp till 20 olika enheter, så om du har ett team av denna storlek är det högsta prioritet att hålla sina system säkra. Ovanpå allt detta har de ett imponerande supportteam tillgängligt dygnet runt via telefon, chat och e-post.

Om du vill förenkla din säkerhet är Malwarebytes for Team ett bra alternativ att överväga. Du kan komma igång med deras kostnadsfria testversion.

Vipre Endpoint Security

Drivs av avancerad maskininlärning, Vipre Endpoint Security ger skydd mot hot som har funnits här länge, och även för de som just börjat krypa in. Det har i realtid beteendeanalys och hot intelligens nätverk för att slå av allt misstänkt som dyker upp.

Denna lösning har några fantastiska funktioner, som:

 • Flerskikts slutpunktsskydd
 • Enkel och enkel administratörspanel för bra kontroll
 • Kontroll av webbåtkomst för övervakning av policyer för användning av internet
 • Detaljerad instrumentpanel för att se allt djupare

Utöver det får du också realtidsrapporter och ett responsivt mobilgränssnitt för att övervaka din säkerhet när som helst och var som helst. Om det är något du har letat efter, se till att använda den kostnadsfria testversionen.

Slutsats

Säkerhet är verkligen nödvändigt för alla företag, så jag hoppas att ovanstående lösningar kommer att skydda din information och tillgångar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map