7 parhaiten hallittua VPS-hosting-palvelua pienille ja keskisuurille yrityksille

Jokaisessa menestyvässä yrityksessä on aika, jolloin joudut päivittämään resurssejasi, ja isännöinti näyttää olevan yksi ensimmäisistä.


Yrityksesi muuttuessa yhä suositummaksi ihmisten keskuudessa on vakava tarve päivittää isäntäpalvelimet jaetusta VPS: ään, jotta pystytään käsittelemään tulevien käyttäjien määrää..

Olen varma, että tiedät, mitä palvelinten resurssien ylikäyttö tekee yrityksellesi. Jos ei, niin sinun on parasta olla tietämättä, koska se on turhauttavaa.

Siirtyminen jaetusta VPS: ään on usein paras valinta, koska se sijaitsee oikein jaetun ja pilven välillä. Vaikka ”Jaettu” ei riitä, ”Pilvi” ei ehkä välttämättä ole välttämätön jo nyt, koska olet käyttänyt Jaettua koko tämän ajan..

VPS-isännöinti on ehdottomasti paras vaihtoehto, kun olet juuri päästy pois jaetusta isännöinnistä. Voit nauttia omistettujen palvelinresurssien eduista paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi ja mikä tärkeintä, antaa käyttäjillesi nopea ja viivästyksetön kokemus.

Ennen kuin jatkan parhaiten hallittujen VPS-hosting-luetteloiden luomista, tässä on joitain sen käytön tärkeimmistä eduista. ��

Antaa sinulle täyden hallinnan palvelimesta

Kun valitset VPS-isännöinnin, saat täyden pääkäyttäjän pääsyn palvelimeen. Tämä auttaa sinua olemaan palvelimen etuistuimella ja kyky säätää sitä haluamallasi tavalla. Voit esimerkiksi asentaa minkä tahansa mukautetun ohjelmiston odottamatta, että isännöintipalveluntarjoaja tukee sitä.

Lisää verkkosivustosi luotettavuutta

Jaettu hosting on kirjaimellisesti kuin lause: “Jos kuolet, kuolen kanssasi.” Se tarkoittaa, että on olemassa mahdollisuuksia, että asetat verkkosivustosi tiedot vaaraan, jos jotain menee pieleen saman palvelimen jonkun toisen verkkosivuston kanssa, koska se on jaettu.

Toisaalta VPS-isäntäpalvelin on tarkoitettu vain verkkosivustollesi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mitä ruokaa muilla palvelimen verkkosivustoilla, koska sinä olet ainoa läsnä oleva.

Helppo skaalata

VPS-hosting antaa sinulle vapauden skaalata resursseja saumattomasti kasvaessasi. Tämä on välttämätöntä, kun olet ylittämässä palvelinrajoja, joten voit helposti skaalata sitä ilman seisokkeja tai teknisiä ongelmia.

Sukellaan nyt luetteloon.

A2-hosting

Helppokäyttöisen ohjauspaneelin ja tehokkaan, eristetyn palvelimen avulla, A2-hosting hallittu VPS-hosting on hienosäädetty käsittelemään raskaita töitä. Sitä tukee 99,9%: n käytettävyyspiste ja älykäs tukitiimi, joka aloittaa toiminnan aina, kun kutsut heitä.

Hinnasuunnitelmat alkavat vain 25 dollarista / kk, ja lähtötasolla itsessään on uskomattomia ominaisuuksia, kuten:

 • 4 Gt RAM
 • 75 Gt tallennustilaa
 • Ilmainen SSL ja SSD
 • Valitse isäntä yhdessä heidän neljästä tietokeskuksesta – Arizonassa, Michiganissa, Amsterdamissa ja Singaporessa

Kaikissa suunnitelmissa saat vaihtoehdon nimeltä Turbo Server, joka antaa sinulle 20x nopeamman nopeuden, mikä on aika huomattavaa. Puhumattakaan, A2 Hosting painottaa paljon myös heidän turvallisuuttaan.

Nestemäinen verkko

Saat omistetun palvelimen valtaa ja pilvipalvelimen joustavuutta Nestemäinen verkko. Heidän VPS-hosting on varustettu joillakin vankilla turvaominaisuuksilla, ja se on myös melko nopea. Jokaisella suunnitelmalla saat Cloudflare CDN-, ServerSecure- ja DDoS Attack Protection -etujen edut..

Hienoa Liquid Webin VPS-isännöinnin käyttämisessä on, että ne tarjoavat räätälöityjä palvelinryhmiä, jotka on tarkoitettu suosituille sovelluksille, kuten WordPress, WooCommerce, jne. Niiden tukitiimi auttaa sinua hallitsemaan kaikkea niin, että sinun ei tarvitse vetää hiukset turhautuneena.

Liquid Web -yrityksen hinnasuunnitelmat alkavat 59 dollaria / kuukausi.

HostGator

HostGator tarjoaa täydellisen mukauttamisen ja joukon suojausominaisuuksia, kuten RAID 10 -levyn kokoonpano ja LVI-yksiköiden datakeskus. Voit helposti aloittaa pienen ja skaalaamisen nopeasti yhdellä napin painalluksella.

Paitsi, että voit:

 • Isäntä rajoittamaton verkkotunnukset ja aliverkkotunnukset
 • Lisää rajoittamaton sähköpostiosoite.
 • Lisää yksityisiä nimipalvelimia
 • Luo tietokantoja
 • Luo FTP-tilejä

HostGator työskentelee alan johtajien, kuten Intelin ja AMD: n, kanssa arvioidakseen ja ylläpitääkseen jatkuvasti tasaista suorituskykyä palvelimillaan. Heidän tukitiiminsä on myös käytettävissä ympäri vuorokauden chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

HostGatorin VPS-isännöinnin lähtötasotasuunnitelma on vain 19,95 dollaria kuukaudessa.

DreamHost

Alkaen vain 10 dollaria / kuukausi, DreamHost on helppo asentaa ja hallita. Se on täynnä olennaisia ​​suorituskyky- ja turvaominaisuuksia. Voit nauttia rajoittamattomasta kaistanleveydestä ja liikenteestä ja saada ilmaisia ​​SSD-, SSL-, TLS-, sähköposti- ja rajattomia verkkotunnuksia -vaihtoehto.

Tämän lisäksi tämä isännöintipalveluntarjoaja varmistaa 100% taatun käytettävyyden ja rajoittamattoman vuorokauden ympäri tapahtuvan tuen, joka ratkaisee kyselysi hetkessä. Rajoittamaton MySQL-tietokanta sisältyy myös jokaiseen suunnitelmaan, koska se on web-tietokantamaailman työhuone.

Viimeiseksi on tärkeää mainita, että saat myös automaattiset ohjelmistopäivitykset ja mahdollisuuden skaalata muistisi ja tallennustila vain 10 sekunnissa.

OVHcloud

Melko yksinkertainen, mutta tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, OVHcloud tekee VPS-isäntäpalvelimen mittaamisesta ja mukauttamisesta todella helpon. Sinulla on oikeus käyttää kaikkia laitteistoresursseja verkkosivustoillesi, ja saat myös täysimääräisen järjestelmänvalvojan pääsyn virtuaalipalvelimellesi.

Tämän VPS-palvelimen palvelin pystyy käsittelemään rajoittamatonta liikennettä enintään 2 Gt / s kaistanleveydellä. Se on paljon jokaiselle verkkosivustolle.

Lisäksi saat useita varmuuskopiovaihtoehtoja ja vaikuttavan käytettävyyspisteen. OVHcloudin hinnasuunnitelmat alkavat vain 5,52 dollarista kuukaudessa, kun heille maksetaan vuosittain. Hinta on melko alhainen niiden tarjoamiin nähden, joten jos hinta on päärajoituksesi, tämä palveluntarjoaja voi olla juuri etsimäsi.

Bluehost

Rakennettu maasta käyttäen kaikkia SSD-tallennusvälineitä, Bluehost on näkyvä nimi isännöintitilassa. Liittyessään voit nauttia eduista, kuten:

 • Helppo asentaa ja ajaa heti
 • Ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna
 • Äärimmäinen suorituskyky avoimen lähdekoodin tekniikan ansiosta
 • Taatut resurssit KVM-hypervisorin avulla
 • Täysin ohjattu ohjauspaneeli parannetuilla toiminnoilla

Kaiken lisäksi saat asiantuntijoiden apua ympäri vuorokauden erilaisilla välineillä. Jos mielestäsi tämä sopii hyvin, sinun kannattaa aloittaa heidän lähtötason suunnitelmansa hinnoittelulla 15 dollaria kuukaudessa.

Fasthosts

Kuten nimestä voi päätellä, Fasthosts on erittäin nopea, mutta myös melko edullinen. Voit aloittaa valitsemalla VPS-paketin ja mukauttamalla sitä sitten lisäämällä tallennustilaa, RAM-muistia ja suorittimia täsmällisiin vaatimuksiin.

Tässä on joitain tämän palveluntarjoajan pääpiirteitä:

 • Rajoittamaton liikenne
 • 999% käyttöaika taattu
 • Sertifioidut Yhdistyneen kuningaskunnan tietokeskukset, jotka ovat turvallisia
 • Täysi pääsy juurille
 • Ilmainen SSL-varmenne
 • Omistetut resurssit, jotka takaavat vakauden ja luotettavuuden
 • 24/7 tuki

Voit nousta ja ajaa heidän VPS-isännöintinsä kanssa vain 55 sekunnissa. Se on hullua, mutta juuri sitä nimi tarkoittaa – on nopea.

johtopäätös

Yllä olevat VPS-isännöintipalvelut auttavat sinua vastaamaan kasvavaan määrään käyttäjiä ja antavat sinulle paljon paremman hallinnan resursseihisi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector