7 parasta jälleenmyyjä-hosting-alustaa seuraavalle yrityksellesi

Web-hosting-yrityksen johtaminen on melko tuottoisaa, mutta sen perustaminen tyhjästä ei ole helpointa.


Prosessi on melko monimutkainen, ja joudut hallitsemaan tietokeskuksia pitämään sitä käynnissä. Lyhyesti sanottuna, se on todellinen yritys, ja se vie paljon aikaa ja vaivaa.

Jos kuitenkin etsit jotain linjojen mukaan, mutta et halua käyttää niin hullua aikaa ja vaivaa, niin minulla on sinulle ratkaisu. Sitä kutsutaan jälleenmyyjänä.

Helpoin selitys jälleenmyyjien isännöinnistä olisi seuraava: ostat tarpeeksi palvelimen tehoa (tilaa / kaistanleveyttä) luotetulta palveluntarjoajalta ja jatkat sitten tarjoten sitä suoraan asiakkaille ikään kuin sinä itse olet web-palveluntarjoaja. Tällä tavoin voit myydä isännöintipalveluita omistamatta mitään tietokeskuksia. Käytät vain Valkoinen etiketti.

Prosessissa ansaitset myös huomattavan määrän tuloja ja rakennat yritystä sen ympärille. Tämän tyyppinen yritys voidaan skaalata vaikuttavalle tasolle ja voit nauttia puoliksi passiivisten tulojen virrasta.

Nyt on myös asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä valittaessa isännöintipalveluntarjoajaa, josta ostat palvelinresursseja. Joitakin niistä käsitellään jäljempänä.

Uptime pisteet

Todennäköisesti ensimmäinen asia, jonka täytyy olla tarkistuslistallasi valittaessa isäntäalustaa, käytettävyyspiste on erittäin tärkeä. Sinun on valittava yksi, joka käyttää 24 × 7 -sarjaa, rakennettu tehokkaille palvelimille ja jolla on luotettavat verkkoyhteydet.

Jotta asiat olisivat helpompia, sinun kannattaa tarkastella isännöintipalveluntarjoajia, joiden käyttöaikapiste on vähintään 99,5%. Kaikki alla oleva, joka vaikeuttaa asioita sinulle ja asiakkaillesi.

Asiakaspalvelu

Asioilla on paljon mahdollisuuksia mennä pieleen tai olla jumissa jossain vaiheessa, joten vankka tekninen tuki on välttämätöntä. Joku, joka toimii 24 × 7 ja jolla on erilaiset yhteydenottotavat, kuten puhelin, sähköposti ja live-chat, on ihanteellinen.

Ympärivuorokautinen tukijärjestelmä on tärkeä, kun asut toisella aikavyöhykkeellä.

ylläpito

Säännöllinen huoltotoimenpide on välttämätöntä etsiä isännöintipalveluntarjoajalta. Heidän tulisi suorittaa laitteistopäivitykset oikeaan aikaan, ohjelmistopäivitykset, palvelintarkastus ja suojauskorjaukset.

turvallisuus

Riippumatta siitä kuinka tiukka turvallisuus on, siellä on ainakin vähäiset mahdollisuudet hakkeroida tai manipuloida. Jotta pysyy parhaana mahdollisuutena saada osumaton siitä, on tärkeää valita isännöintipalveluntarjoaja, joka korostaa paljon turvallisuutta.

Hyppäämme luetteloon kaiken tämän vallitessa.

A2Hosting

Erittäin luotettavilla palvelimilla, A2Hosting tarjoaa erittäin nopean palvelun sinulle ja asiakkaillesi. Heidän ”Turbo-palvelimet” -vaihtoehto auttaa sinua saavuttamaan mielenkiintoisen 20x nopeammat sivulataukset, ja se on yksi markkinoiden parhaimmista.

Voit odottaa 99,9%: n käyttöajan ja palvelimen, joka tuskin aiheuttaa hikkauksia. He ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella, ja se johtuu puhtaasti heidän erinomaisesta palvelustaan. Heidän palvelimet on optimoitu nopeuteen, ja saat vapauden valita haluamasi palvelimen sijainti yhdessä ilmaisten SSD-levyjen kanssa.

Lisäksi se on kehittäjäystävällinen ja helppokäyttöinen heidän Web Host Manager (WHM) -ohjauspaneelinsa ansiosta. Saat 24 × 7 -tukea tiimiltä, ​​joka on erittäin tunteva ja taitava ratkaisemaan mahdolliset tekniset ongelmat.

Olisi sääli, jos sanoisin, että tämä isäntä maksaa käden ja jalan. Onneksi näin ei ole. Heidän lähtösuunnitelma on niinkin alhainen kuin 9,80 dollaria / kuukausi.

SiteGround

Olen sanonut sen aiemmin, ja aion sanoa sen uudelleen, SiteGround, yleensä on yksi suosikki isännöintipalveluntarjoajistani. Olen ollut heidän kanssaan vuosia eikä koskaan tuntenut tarvetta vaihtaa toiseen yritykseen. He ovat todella hyviä, etenkin heidän tukitiiminsä.

Alle 15 dollaria kuukaudessa saat heidän jälleenmyyjänsä GoGeek-hosting-suunnitelman, joka tarjoaa 40 Gt verkkotilaa. Saat myös:

 • Mittaamaton liikenne
 • Rajoittamaton määrä sivustoja
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Prioriteetti 24 × 7 -tuki
 • Lisää jäsenillesi yhteistyötilit.
 • Ilmainen SSL
 • Cloudflare CDN -integraatio

Voit tarjota asiakkaillesi täydellisen White Label -version isännöinnistä ilman SiteGroundin tuotemerkkiä. Kaiken kaikkiaan tällä palveluntarjoajalla on niin paljon muita ominaisuuksia, jotka tekevät yrityksestäsi paljon palkitsevamman.

InMotion-hosting

Ilmaisilla SSD-levyillä, SSL, cPanel ja WHMCS, InMotion-hosting on yhtä hyvä kuin muut tässä luettelossa. Saat ilmaisia ​​siirtoja, loistavaa 24 × 7 -tukea ja lyömätöntä hinnoittelua. Heidän lähtötaso maksaa vain 15,39 dollaria / kuukausi ja tarjoaa 800 Gt kaistanleveyttä ja 80 Gt levytilaa.

Se on kehittäjäystävällinen, ja saat ilmaisia ​​sähköpostitilejä, rajoittamattoman verkkotunnuksen vaihtoehdon ja erilaisia ​​suojausominaisuuksia. Saat täyden hallinnan jälleenmyyjän isännöinnistä ja voit mukauttaa sitä haluamallasi tavalla.

Hienoa on, että heidän palvelimet on varustettu Coreron DDoS-suojauksella ja Patchmanin haittaohjelmien havainnoinnilla, joten turvallisuuden suhteen sinun ei tarvitse murehtia paljon..

namecheap

Saat mittaamaton kaistanleveys ja ilmaiset cPanel-tilit jälleenmyyjällesi hosting-palveluna namecheap. Kaikkia on helppo hallita yhdestä kojetaulusta ja sisällönhallintajärjestelmien saumattomasti määrittäminen omien nimipalvelimien luomisen ohella.

Voit myös lisätä rajoittamattomia verkkotunnuksia ja suojata kaikkea palomuureilla ja virustorjuntaohjelmilla. Lisäksi voit hallita asiakkaidesi hosting-tilejä helposti Web Host Manager (WHM) -sovelluksen avulla.

Puhumattakaan, voit mukauttaa kaiken ja perustaa oman laskutusalustasi White Label -palveluun. Turvallisuus ja nopeus eivät ole koskaan ongelma Namecheapissa, koska se on ollut heidän keskeinen keskittymisensä aina.

HostGator

Monta vuotta HostGator oli jälleenmyyjien ylläpidon valinta, mutta sitten ilmestyi muita vaihtoehtoja, ja se sai hiukan sivuun. Mutta mikä on vaikuttavaa, se on silti yksi näkyvimmistä, ja siksi sillä on paikka tässä luettelossa.

Tässä on joitain monista HostGator-jälleenmyyjän isäntämahdollisuuksien hyödyistä:

 • Rajoittamaton verkkotunnus ja sähköpostitili
 • 99,9% käyttöaika taattu
 • Yksityiset nimipalvelimet verkkotunnuksesi perusteella
 • Ilmainen WHMCS-asiakashallinta- ja laskutusohjelmisto
 • WHS / cPanel-ohjauspaneeli
 • Kehittäjä sopiva
 • 24 × 7 tekninen tuki

Voit aloittaa niin alhaisen hinnan kuin 19,95 dollaria / kk ja perustaa web-hosting-yritys.

Vauhtipyörä

Voit käyttää Vauhtipyörä White Labeliin ja myydä heidän palvelunsa omilla hinnoilla, myös toistuvasti. Saat oman asiakashallinta-alueen ja laskutusjärjestelmän, jonka avulla voit aloittaa noppaa liikkumisen alusta lähtien. ��

Voit myös integroida Stripe: n laskutusjärjestelmään niin, että maksut menevät suoraan pankkitilillesi. Vauhtipyörällä on hämmästyttävä tukihenkilöstö, joka auttaa sinua missä tahansa prosessin vaiheessa. Niitä on saatavana 24 × 7 varmuuskopiointia varten.

Yksi huomionarvoinen asia on, että Flywheel-jälleenmyyjä-isäntä on saatavana lisäosaksi kaikille heidän suunnitelmilleen. Tämä tarkoittaa, että joudut valitsemaan heiltä web-hosting-suunnitelman ja ostamaan sitten White Label -lisäosan. Lisäosa maksaa 99 dollaria / kk tavallisten hosting-maksujen lisäksi.

ResellerClub

Kanssa ResellerClub n Linux-jälleenmyyjä hosting, voit aloittaa vain 11,39 dollaria kuukaudessa, kun laskutat kolme vuotta ja aloittaa oma web-hosting-yritys. Kaikkien sivustojen asettaminen ja hallinta on melko helppoa yhdellä hallintapaneelilla.

Tässä on joitain tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka sinun on tiedettävä:

 • Ilmainen WHM ja cPanel
 • Yhden napsautuksen sovelluksen asennus Softaculous Installer -ohjelmalla.
 • Suojattu CDN: llä
 • Rajoittamaton sähköpostitili
 • Vapaa siirto toiselta palveluntarjoajalta
 • Verraton palvelimen nopeus

Lisäksi voit nauttia kovasta turvallisuudesta ja tukitiimistä, joka on erittäin tunteva kaikista asioista.

johtopäätös

Kuten aiemmin todettiin, jälleenmyyjän isännöintiyrityksen aloittaminen on melko kannattavaa, eikä se varmasti vaadi mitään rakettitieteitä. Epäilemättä yllä olevat palveluntarjoajat ovat sinun, joista sinun täytyy valita, jotta pääset alkuun parhaalla mahdollisella tavalla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector