7 Hosting VPS Terurus Terbaik untuk Perniagaan Kecil hingga Sederhana

Terdapat masa dalam setiap perniagaan yang berjaya apabila anda harus meningkatkan sumber daya anda, dan hosting sepertinya merupakan salah satu yang pertama.


Oleh kerana perniagaan anda menjadi semakin popular di kalangan orang ramai, terdapat keperluan serius untuk menaik taraf pelayan hosting anda dari “Dikongsi” ke VPS untuk menangani jumlah pengguna yang masuk.

Saya pasti anda tahu apa yang dilakukan oleh sumber pelayan yang terlalu banyak menggunakan perniagaan anda. Sekiranya tidak, anda lebih baik tidak mengetahui kerana perkara itu mengecewakan.

Pergeseran dari “Shared” ke VPS sering merupakan pilihan terbaik kerana terletak tepat di antara “Shared” dan “Cloud.” Meskipun “Dikongsi” tidak cukup, “Awan” mungkin tidak diperlukan mulai sekarang, mengingat Anda telah menggunakan “Dikongsi” selama ini.

Dengan kata lain, hosting VPS pastinya merupakan pilihan terbaik ketika anda baru keluar dari hosting “Shared”. Anda dapat menikmati kelebihan sumber pelayan khusus untuk prestasi yang lebih baik, dan yang paling penting, memberi pengguna anda pengalaman cepat dan bebas dari ketinggalan.

Sebelum saya menyenaraikan hosting VPS terurus yang terbaik, berikut adalah beberapa faedah utama menggunakannya. ��

Memberi anda kawalan penuh pelayan

Apabila anda memilih hosting VPS, anda mendapat akses root sepenuhnya ke pelayan. Ini membantu anda berada di tempat duduk depan pelayan anda dan mempunyai kemampuan untuk mengubahnya dengan cara yang anda suka. Sebagai contoh, anda boleh memilih untuk memasang perisian tersuai tanpa perlu menunggu penyedia hosting untuk menyokongnya.

Meningkatkan kebolehpercayaan laman web anda

Hosting bersama secara harfiah seperti ungkapan itu, “Sekiranya anda mati, saya akan mati bersama anda.” Ini bermaksud ada kemungkinan bahawa anda akan meletakkan data laman web anda dalam risiko sekiranya ada yang tidak kena dengan laman web orang lain di pelayan yang sama kerana ia juga dikongsi.

Sebaliknya, pelayan hosting VPS hanya bertujuan untuk laman web anda sahaja. Anda tidak perlu risau tentang apa yang memasak di laman web lain di pelayan anda kerana satu-satunya yang akan hadir.

Memudahkan penimbangan

VPS hosting memberi anda kebebasan untuk meningkatkan sumber anda dengan lancar semasa anda berkembang. Ini sangat mustahak apabila anda akan melepasi had pelayan, sehingga anda dapat memperbesarnya dengan mudah tanpa gangguan atau masalah teknikal.

Sekarang, mari kita selami senarai.

Hosting A2

Dengan panel kawalan yang mudah digunakan dan pelayan terpencil yang kuat, Hosting A2 hosting VPS terurus disesuaikan untuk menangani kerja berat. Ini disokong oleh skor uptime 99.9% dan pasukan sokongan pintar yang akan bertindak setiap kali anda memanggil mereka.

Pelan harga bermula dari hanya $ 25 / bulan, dan tahap permulaannya sendiri mempunyai ciri-ciri luar biasa, seperti:

 • Ram 4 GB
 • Storan 75 GB
 • SSL dan SSD percuma
 • Pilih untuk menjadi tuan rumah di salah satu daripada empat pusat data mereka – Arizona, Michigan, Amsterdam, dan Singapura

Dalam semua rancangan, anda mendapat pilihan yang disebut Turbo Server, yang memberi anda kelajuan 20X lebih cepat, yang cukup luar biasa. Tidak ketinggalan, A2 Hosting memberi penekanan pada keselamatan mereka juga.

Web Cecair

Anda mendapat kekuatan pelayan khusus dan fleksibiliti hosting awan dengan Web Cecair. Hosting VPS mereka dilengkapi dengan beberapa ciri keselamatan yang mantap dan cukup pantas juga. Dengan setiap rancangan, anda mendapat faedah Cloudflare CDN, ServerSecure, dan DDoS Attack Protection.

Perkara yang hebat mengenai penggunaan hosting VPS Liquid Web adalah mereka menawarkan kelompok pelayan yang dibina khas dan bertujuan untuk aplikasi popular, seperti WordPress, WooCommerce, dll. Pasukan sokongan mereka juga membantu anda menguruskan semuanya sehingga anda tidak perlu menarik rambut anda dalam keadaan kecewa.

Pelan harga dari Web Cecair bermula dari $ 59 / bulan.

HostGator

HostGator menawarkan penyesuaian lengkap dan sekumpulan ciri keselamatan, seperti konfigurasi cakera RAID 10 dan pusat data unit HVAC. Anda boleh memulakan kecil dan skala dengan cepat dengan satu klik butang.

Selain daripada itu, anda boleh:

 • Hoskan domain dan sub-domain tanpa had
 • Tambahkan alamat e-mel tanpa had.
 • Tambahkan pelayan nama peribadi
 • Buat pangkalan data
 • Buat akaun FTP

HostGator bekerjasama dengan pemimpin industri seperti Intel dan AMD untuk sentiasa menilai dan mengekalkan prestasi yang mantap dalam pelayan mereka. Juga, pasukan sokongan mereka tersedia 24/7 melalui sembang, telefon, dan e-mel.

Pelan tahap awal hosting VPS HostGator berharga hanya $ 19.95 / bulan.

DreamHost

Bermula hanya $ 10 / bulan, DreamHost senang ditubuhkan dan diurus. Ia penuh dengan prestasi dan ciri keselamatan yang penting. Anda boleh menikmati lebar jalur dan lalu lintas tanpa had, dan mendapat pilihan SSD, SSL, TLS, e-mel, dan domain tanpa had percuma.

Selain daripada itu, penyedia hosting ini memastikan 100% masa operasi terjamin dan sokongan 24/7 tanpa had yang akan menyelesaikan pertanyaan anda dalam sekejap. Pangkalan data MySQL tanpa had juga disertakan dalam setiap rancangan kerana ini adalah rumah kerja dunia pangkalan data web.

Terakhir, penting untuk disebutkan bahawa anda juga mendapat kemas kini perisian automatik dan kemampuan untuk meningkatkan ram dan storan anda hanya dalam 10 saat.

OVHcloud

Cukup sederhana tetapi memberikan prestasi yang hebat, OVHcloud menjadikannya sangat mudah untuk membuat skala dan menyesuaikan pelayan hosting VPS anda. Anda dibenarkan menggunakan semua sumber perkakasan anda untuk laman web anda, dan anda mendapat akses pentadbir sepenuhnya ke pelayan maya anda juga.

Pelayan hosting VPS ini dapat menangani lalu lintas tanpa had dengan lebar jalur maksimum 2GB / s. Itu banyak untuk hampir semua laman web.

Selain daripada itu, anda mendapat beberapa pilihan sandaran dan skor waktu operasi yang mengagumkan. Pelan harga OVHcloud bermula dari hanya $ 5,52 / bulan apabila dibayar setiap tahun. Harganya cukup rendah berbanding dengan apa yang mereka tawarkan, jadi jika harganya adalah kekangan utama anda, penyedia hosting ini mungkin seperti yang anda cari.

Bluehost

Dibangun dari tanah menggunakan semua storan SSD, Bluehost adalah nama yang menonjol di ruang hosting. Setelah mendaftar, anda dapat menikmati faedah seperti:

 • Mudah disediakan dan berjalan dengan serta-merta
 • Nama domain percuma untuk tahun 1
 • Prestasi yang luar biasa, berkat teknologi sumber terbuka
 • Sumber yang terjamin dengan bantuan hypervisor KVM
 • Panel kawalan lengkap dengan fungsi yang dipertingkatkan

Selain itu, anda mendapat bantuan pakar 24/7 melalui pelbagai medium. Sekiranya anda merasa ini sesuai, maka anda ingin memulakan dengan rancangan peringkat permulaan mereka dengan harga $ 15 / bulan.

Fasthosts

Seperti namanya, Fasthosts sangat pantas tetapi juga berpatutan. Anda boleh bermula dengan memilih paket VPS dan kemudian menyesuaikannya dengan menambahkan storan, RAM, dan CPU agar sesuai dengan keperluan tepat anda.

Berikut adalah beberapa ciri utama penyedia hosting ini:

 • Trafik tanpa had
 • Masa operasi 999% dijamin
 • Pusat data UK yang diperakui selamat dan terjamin
 • Akses root penuh
 • Sijil SSL percuma
 • Sumber khusus yang menjamin kestabilan dan kebolehpercayaan
 • Sokongan 24/7

Anda boleh bangun dan berjalan dengan hosting VPS mereka dalam masa 55 saat sahaja. Gila, tapi itulah namanya – cepat.

Kesimpulannya

Perkhidmatan hosting VPS di atas akan membantu anda mengatasi peningkatan jumlah pengguna dan memberi anda lebih banyak kawalan terhadap sumber anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector