7 Hosting Drupal Terbaik untuk Laman Kecil hingga Besar

Drupal – tidak popular seperti WordPress, tetapi sama mampu membuat laman web yang kukuh dan selamat untuk perniagaan anda. Sama ada anda ingin menerbitkan sejumlah besar kandungan atau menjual produk di kedai digital, Drupal boleh menjadi pilihan yang masuk akal sebagai Sistem Pengurusan Kandungan (CMS).


Apa itu Drupal?

Sekiranya anda tertanya-tanya – Drupal adalah CMS sumber terbuka yang berjalan di PHP. Percuma dan diedarkan di bawah Lesen Awam Umum GNU. Drupal diciptakan pada tahun 2000 sebagai cara untuk membina laman web kecil. Hari ini, ia berada pada versi 8 dan mengeluarkan 2.3% laman web di dunia.

Drupal kedudukan ke-3 dalam senarai CMS paling popular di dunia, dengan WordPress dan Joomla memegang 2 tempat teratas. Bahagian pasaran adalah 4.7% dengan lebih daripada 577.000 laman web aktif dikesan. Mungkin tidak mudah dipelajari untuk pengguna kasual. Ia memerlukan pengetahuan asas dalam pembangunan PHP dan web, jadi tidak begitu mesra pengguna seperti WordPress. Walau bagaimanapun, versi yang diperbaharui telah diperbaiki pada kemudahan penggunaan dan fleksibiliti.

Kelebihan Drupal adalah keselamatannya, sebab itulah syarikat besar seperti Verizon, Cisco, dan Infusionsoft menggunakan Drupal untuk laman web mereka. Agensi kerajaan seperti London dan Dewan Bandaraya Los Angeles juga bergantung pada kerangka keselamatan Drupal.

Selain aman, kerangka Drupal dirancang untuk menangani struktur kandungan yang lebih rumit. Ini membolehkan beberapa pengguna berkongsi dan bekerjasama dalam platform, menjadikan aliran kerja kandungan lebih lancar.

Platform Web Hosting Terbaik untuk Drupal

Sekiranya anda ingin menjalankan Drupal, maka penting untuk memilih hos web yang tepat yang menawarkan pengoptimuman khusus Drupal. Sekiranya anda baru menggunakan kerangka kerja atau memerlukan bantuan, ada baiknya jika tuan rumah web anda dapat membantu anda.

Mari terokai beberapa platform hosting terbaik untuk menjadi tuan rumah laman Drupal anda.

Platform.sh

Platform.sh menawarkan web hosting premium untuk laman Drupal yang pantas dan selamat. Beberapa ciri hosting web untuk Drupal di Platform.sh merangkumi:

 • Komposer terbina dalam
 • Konsol Drupal dan sokongan Drush
 • CDN terurus
 • Dikuasakan oleh SSD
 • API Git

Anda boleh menguji hosting Platform.sh dengan percubaan percuma, selepas itu rancangan pembangunan bermula pada $ 10 / bulan. Terdapat rancangan Profesional ($ 50 / bulan / projek) dan Perusahaan ($ 1250 / bulan / projek) jika anda mahu meningkatkan laman web anda untuk lalu lintas yang lebih besar.

Tapak Tapak

Tapak Tapak adalah peneraju hosting laman web pantas. Ia menawarkan hosting berkualiti untuk Drupal. Pelan hosting web untuk Drupal bermula pada $ 3,95 / bulan.

Mendapatkan SiteGround untuk Drupal akan memberi anda:

 • Pengehosan premium dengan persediaan yang mesra pengguna
 • Alat pembinaan laman web yang berfungsi secara individu untuk Drupal
 • Waktu operasi 24/7 dan sandaran laman web harian

Hosting A2

Hosting A2 menawarkan hosting Drupal 20X lebih pantas pada tiga pakej berpatutan bermula dari $ 3.92 / bulan. Drupal sudah diprapasang dengan rancangan hosting A2 dan dioptimumkan untuk kelajuan dan prestasi.

Inilah yang anda dapat dengan rancangan hosting A2:

Lite – $ 3.92 / bulanSwift – $ 4.90 / bulanTurbo – $ 9.31 / bulan
1 Laman WebLaman Web Tanpa HadLaman Web Tanpa Had
5 Pangkalan DataPangkalan Data Tanpa HadPangkalan Data Tanpa Had
Storan Tanpa HadStoran Tanpa HadStoran Tanpa Had
Pemindahan tanpa hadPemindahan tanpa hadPemindahan tanpa had
Panel Kawalan cPanelPanel Kawalan cPanelPanel Kawalan cPanel
SSL percuma & SSDSSL percuma & SSDSSL percuma & SSD
Percuma & Pemindahan Tapak yang MudahPercuma & Pemindahan Tapak yang MudahPercuma & Pemindahan Tapak yang Mudah
Turbo (Sehingga 20X Lebih Cepat)

inMotion Hosting

inMotion Hosting mempunyai rancangan hosting asas dan lanjutan untuk laman web berasaskan Drupal. Kedua-duanya merangkumi akses ke tutorial dan panduan Drupal.

Untuk rancangan asas, inMotion hosting untuk Drupal berharga $ 6.39 / bulan dan termasuk:

 • SSD percuma
 • Domain percuma
 • Ruang cakera tidak terhad
 • Pemasang Aplikasi 1-Klik
 • Penghijrahan laman web percuma

Pelan maju, yang menyediakan hosting Virtual Private Server, bermula pada $ 29,19 / bulan. Ia termasuk:

 • RAM 4GB – 8GB
 • Storan 75 – 260 GB
 • Lebar jalur 4TB – 6TB
 • 3 – 5 alamat IP

Laluan Awan

Laluan Awan menawarkan hosting terurus untuk Drupal. Anda boleh memilih untuk menjadi tuan rumah laman web anda di Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode, dan Vultr. Mempunyai banyak pilihan bermakna anda boleh memilih untuk menjadi tuan rumah laman web anda kepada khalayak sasaran anda.

Cloudflare mengoptimumkan pelayan untuk menyampaikan kandungan dengan lebih pantas dan selamat dari ancaman dalam talian. Beberapa ciri termasuk:

 • PHP 7 siap
 • Cache terbina dalam
 • Sokongan HTTP / 2
 • SSL percuma
 • Sandaran
 • Pengesahan dua faktor

dan, sokongan hebat untuk menjawab pertanyaan anda.

Pantheon

Pantheon mendakwa sebagai hosting “terbaik di kelas” untuk Drupal dan WordPress dengan kemampuan untuk menskalakan mana-mana laman web dengan penyampaian kandungan pantas. Antara ciri khasnya ialah HTTPS yang dikendalikan, pentadbir sistem automatik, dan waktu operasi yang tidak dapat dilupakan. Anda boleh mendaftar untuk akaun demo percuma sebelum melaksanakan rancangan berbayarnya.

Pantheon siap untuk syarikat dan dipercayai oleh tableau, Yale, apigee, dan banyak lagi.

Rochen

Rochen dapat menjadi tuan rumah laman Drupal anda dan memastikan kejayaannya dengan sokongan dan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik. Migrasi laman web dan onboarding dibantu termasuk dalam pakej hosting web Rochen untuk Drupal.

Pelanggan boleh memilih antara hosting bersama (bermula pada $ 4,95 / bulan) atau pelayan cloud yang diuruskan (bermula pada $ 200 / bulan).

Kesimpulannya

Drupal mungkin tidak semudah digunakan seperti WordPress, tetapi ia adalah alat yang ampuh untuk mengurus laman web dengan kandungan yang tinggi. Keselamatannya tiada duanya, jadi jika ini adalah perhatian utama anda, sebaiknya gunakan kerangka ini.

Atas sebab ini, anda memerlukan pakej hosting untuk menyokong fungsi Drupal. Sekiranya anda mempunyai anggaran, perjalanan dengan SiteGround atau A2 Hosting akan mencukupi.

TAG:

 • Drupal

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector