7 Best Managed VPS Hosting for små til mellomstore bedrifter

Det kommer en tid i enhver vellykket virksomhet når du må oppgradere ressursene dine, og hosting ser ut til å være en av de første.


Når bedriften din blir mer og mer populær blant folk, kommer det et alvorlig behov for å oppgradere hosting-serverne dine fra “Delt” til VPS for å håndtere antall brukere som kommer inn.

Jeg er sikker på at du vet hva overdreven utnyttelse av serverressurser gjør for bedriften din. Hvis ikke, er det bedre å ikke vite fordi den tingen er frustrerende.

Et skifte fra “Delt” til VPS er ofte det beste valget fordi det sitter rett mellom “Delt” og “Cloud.” Selv om “Delt” ikke er nok, er “Cloud” kanskje ikke nødvendig fra nå av, gitt at du har brukt “Delt” hele denne tiden.

Når det er sagt, er VPS-hosting definitivt det beste alternativet når du bare kommer ut av “Delt” hosting. Du kan nyte fordelen med dedikerte serverressurser for bedre ytelse, og viktigst av alt: gi brukerne dine en rask og forsinkelsesfri opplevelse.

Før jeg fortsetter med å liste over best administrerte VPS-hosting, er her noen hovedfordelene med å bruke den. ��

Gir deg full kontroll over serveren

Når du velger VPS-hosting, får du full root-tilgang til serveren. Dette hjelper deg å være på forsetet på serveren din og ha muligheten til å finjustere den på hvilken som helst måte du vil. Du kan for eksempel velge å installere hvilken som helst tilpasset programvare uten å måtte vente på at leverandøren støtter den.

Øker påliteligheten til nettstedet ditt

Delt hosting er bokstavelig talt som den frasen: “Hvis du dør, vil jeg dø med deg.” Det betyr at det er muligheter for at du vil risikere at nettstedets data blir utsatt hvis noe går galt med andres nettsted på samme server, for vel, det er delt.

På den annen side er VPS-hosting-serveren kun ment for nettstedet ditt. Du trenger ikke å bekymre deg for hva som lager mat på andre nettsteder på serveren din, fordi du vil være den eneste tilstedeværende.

Gjør det enkelt å skalere

VPS hosting gir deg friheten til å skalere ressursene dine sømløst når du vokser. Dette er avgjørende når du skal overgå servergrensene, slik at du enkelt kan skalere den opp uten driftsstans eller tekniske problemer.

La oss dykke ned på listen.

A2 Hosting

Med det brukervennlige kontrollpanelet og den kraftige, isolerte serveren, A2 Hosting’s administrert VPS-hosting er finjustert for å håndtere tungt arbeid. Det støttes av en 99,9% oppetidsscore og et smart supportteam som vil komme i gang når du ber dem.

Prisplaner starter fra bare $ 25 per måned, og selve inngangsnivået har fantastiske funksjoner, som:

 • 4 GB ram
 • 75 GB lagring
 • Gratis SSL og SSD
 • Velg å være vertskap i et av de fire datasentrene – Arizona, Michigan, Amsterdam og Singapore

I alle planene får du et alternativ som heter Turbo Server, som gir deg 20X raskere hastighet, noe som er ganske bemerkelsesverdig. For ikke å nevne, A2 Hosting legger mye vekt på sikkerheten deres også.

Flytende nett

Du får kraften fra en dedikert server og fleksibiliteten til skyhosting med Flytende nett. Deres VPS-hosting er utstyrt med noen robuste sikkerhetsfunksjoner og er ganske raskt også. Med hver plan får du fordelene med Cloudflare CDN, ServerSecure og DDoS Attack Protection.

Det fine med å bruke Liquid Web VPS-hosting er at de tilbyr serverklynger som er spesialbygget og er ment for populære apper, som WordPress, WooCommerce, osv. Deres supportteam hjelper deg også å administrere alt slik at du ikke trenger å trekke håret ditt blir frustrert.

Prisplaner for Liquid Web starter fra $ 59 / måned.

HostGator

HostGator tilbyr komplett tilpasning og en rekke sikkerhetsfunksjoner, for eksempel RAID 10-diskkonfigurasjon og HVAC-enhets datasenter. Du kan enkelt starte smått og skalere raskt ved å klikke på en knapp.

Annet enn det kan du:

 • Vert for ubegrensede domener og underdomener
 • Legg til ubegrensede e-postadresser.
 • Legg til private navneservere
 • Lag databaser
 • Opprett FTP-kontoer

HostGator samarbeider med industriledere som Intel og AMD for kontinuerlig å evaluere og opprettholde en jevn ytelse på deres servere. Supportsteamet deres er også tilgjengelig 24/7 via chat, telefon og e-post.

Inngangsplanen for HostGators VPS-hosting er priset til bare $ 19,95 per måned.

Dreamhost

Fra $ 10 per måned, Dreamhost er enkelt å sette opp og administrere. Den er fullpakket med viktige ytelses- og sikkerhetsfunksjoner. Du kan nyte ubegrenset båndbredde og trafikk, og få gratis SSD-er, SSL, TLS, e-post og ubegrenset domener.

Bortsett fra det, sørger denne hostingleverandøren for 100% garantert oppetid og ubegrenset 24/7 support som vil løse spørsmålene dine på en jiffy. Ubegrensede MySQL-databaser er også inkludert i alle planer fordi det er arbeidshuset for webdatabasens verden.

Til slutt er det viktig å nevne at du også får automatiske programvareoppdateringer og muligheten til å skalere ram og lagring i løpet av bare 10 sekunder.

OVHcloud

Ganske enkelt, men leverer god ytelse, OVHcloud gjør det veldig enkelt å skalere og tilpasse VPS-hosting-serveren. Du har lov til å bruke alle maskinvareressursene dine for nettstedene dine, og du får full tilgang til administratoradgang til den virtuelle serveren din også.

Denne VPS-hosting-serveren kan håndtere ubegrenset trafikk med en maksimal båndbredde på 2 GB / s. Det er mye for omtrent alle nettsteder.

Annet enn det får du flere alternativer for sikkerhetskopiering og en imponerende oppetidsscore. OVHcloud sine prisplaner starter fra bare 5,52 dollar per måned når de betales årlig. Prisen er ganske lav i motsetning til hva de tilbyr, så hvis prisen er din viktigste begrensning, kan denne vertsleverandøren bare være det du leter etter.

Bluehost

Bluehost er bygget fra bakken med all SSD-lagring, og er et fremtredende navn på vertsområdet. Når du registrerer deg, kan du nyte fordeler som:

 • Enkelt å sette opp og få kjørt øyeblikkelig
 • Et gratis domenenavn for første år
 • Ekstrem ytelse, takket være open source-teknologi
 • Garantert ressurser ved hjelp av KVM hypervisor
 • Fullverdig kontrollpanel med forbedrede funksjoner

På toppen av alt dette får du hjelp av eksperter 24/7 via forskjellige medier. Hvis du føler at dette passer godt, vil du komme i gang med planen for inngangsnivå til $ 15 / måned.

Fasthosts

Som navnet tilsier, Fasthosts er veldig rask, men også ganske rimelig. Du kan komme i gang ved å velge en VPS-pakke og deretter tilpasse den ved å legge til lagringsplass, RAM og CPUer for å passe dine nøyaktige krav.

Her er noen hovedfunksjoner i denne hosting-leverandøren:

 • Ubegrenset trafikk
 • 999% oppetid garantert
 • Sertifiserte britiske datasentre som er trygge og sikre
 • Full root-tilgang
 • Gratis SSL-sertifikat
 • Dedikerte ressurser som garanterer stabilitet og pålitelighet
 • 24/7 support

Du kan komme i gang med VPS-hosting på så lite som 55 sekunder. Det er sprøtt, men det er det navnet står for – å være rask.

Konklusjon

Ovennevnte VPS-hosting-tjenester vil hjelpe deg å takle den økende mengden brukere og gi deg mye mer kontroll over ressursene dine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map