Vi presenterer Geekflare Nexus – Du vil elske det

Jeg er spent på å dele med dere alle.


Det var travelt noen måneder med å gjennomgå hundrevis av produkter og verktøy for å finne de beste ressursene for å lade opp din online virksomhet og nettsted. Det var ikke lett for sikkert, men jeg antar at jeg har laget det (skamløst).

Så det jeg snakker om?

Geekflare Nexus

Geekflare Nexus har som mål å hjelpe en blogger, oppstart, designer, utvikler, frilanser, medium virksomhet med å finne det beste produktet, verktøy, tjenester, SaaS til øke salgsinntektene, sikre et nettsted, lage nettet side lastes raskere, generere potensielle kunder og mer.

Det er mer enn 1500 produkter jeg har vurdert, og ikke alle har laget en liste. I skrivende stund er det ~ 1000 ressurser, og jeg planlegger å oppdatere regelmessig.

For å gjøre det enklere å navigere har jeg gruppert ressurser i en “samlinger.” Det er ~ 100 samlinger for nå, og ja, jeg vil fortsette å legge det til.

Hvordan jeg fikk dette inn?

Det er hovedsakelig tre typer artikler jeg har på Geekflare.

 1. Opplæringen
 2. Feilsøking
 3. Liste

Opplæring og feilsøking av blogginnlegg er eviggrønne, og jeg skriver det som det krever. Et listebasert blogginnlegg er imidlertid annerledes.

I en liste skriver du om mange produkter som snakker om mer eller mindre samme ting.

La oss ta et eksempel hvis jeg må skrive om “10 WordPress Security Plugins”. Jeg vil inkludere alle de populære og være lovende, men arten av hver plugin er vanlig for å sikre et nettsted. Og de fleste av dem vil tilby de samme funksjonene.

Så, hvis jeg må skrive om det, vil jeg forklare dem og gjøre artikkellengden ~ 1000-1500 ord. Men hvis jeg ser på varmekartet, er ikke brukerne interessert i å lese alle detaljene, de vil alle vite produktnavnet, lenke og en kort introduksjon om det.

Jeg vet hva du foreslår – ikke gjør det lenge og hold det kort etter behov. jeg ønsker!

Men gjett hva, det vil være en annen artikkel på Internett om det samme emnet i mer enn 1000 eller 2000 ord, og det vil sannsynligvis rangere høyere i søkemotoren. Det er en trend å skrive lange artikler fordi SEO-eksperter gir råd. Jeg vet ikke hvor nøyaktig det er.

Etter å ha gjennomgått noen få listebaserte analyser, innså jeg at jeg ikke leverte verdien. Jeg inkluderer mange ting som brukere ikke er interessert i å lese, men fordi jeg må gjøre det for å gjøre det lenger. Det tilfredsstilte meg ikke.

Er det bare jeg som tenker på denne måten?

Jeg begynte å tenke på en løsning, og jeg kom over mange listebaserte nettsteder. De er gode, og jeg ble inspirert av dem og tenkte å lage noe nytt med verdiøkning. jeg bestemte meg for å hold det enkelt for brukere.

 • En side hvor du har de beste produktene og verktøyene for å løse et problem eller oppnå en bestemt ting, og du kan besøk et respektive nettsted med et enkelt klikk.
 • En bruker trenger ikke å gå gjennom en lang artikkel i stedet kjenne produktnavnet, og lite intro, og hvis du føler seg komfortabel med den, klikker du på “Besøk nettsted.”

Som du kan se ovenfor fra “Accepting Cryptocurrency” -samlinger. Du kan se dem alle og gå direkte til siden hvis du vil. Som standard vises bare ~ 30 ord, og du kan utvide hvis du vil lese detaljene.

Å utvide tar deg ikke til den nye siden.

Nå, du vet litt historie om Geekflare Nexus. La oss se på implementeringen.

Valg av navn

Da jeg kom på løsningen, beholdt jeg navnet “Geekflare Collections” – Enkelt, men for kjent. Jeg hadde noen idédugnad sammen med vennene mine og kom med få navn.

 • Launch
 • Stable
 • Runway
 • Liste
 • cocktail

Jeg likte Lansering, men det var ikke relatert til det jeg gjør. Jeg var ikke 100% overbevist.

Gjorde noe research og tenkte å få noen profesjonelle til å foreslå det. Jeg ansatt ham på Fiverr, og han foreslo noen få navn.

Jeg likte Nexus �� og her går du!

Velge teknologier

Det er mange alternativer i markedet. Til å begynne med ville jeg få det gjort i JS, men jeg skjønte at det ville koste meg mer. Siden jeg ikke vet hvordan et marked vil samhandle, tenkte jeg å holde det enkelt med lave investeringer, og du kan gjette den kostnadseffektive løsningen – Dets WordPress!

WordPress er et kraftig CMS som ikke bare er nyttig for blogging, men også kompleks applikasjon. Jeg fikk den vanlige utvikleren min, og det tok 3-4 dager å fullføre den.

 • Google Cloud Platform – vert for VM
 • Trives leder – for opt-in-skjemaene
 • Cloudflare – for CDN & Sikkerhet
 • ESSB – for å tillate folk å dele samlingene
 • Algolia – for søk

Lansering på produktjakt

Geekflare Nexus er klar til å lansere på Product Hunt 9. august. Jeg håper å se deg der!

Konklusjon

Jeg hadde en idé, og jeg gjorde det mulig med hjelp fra venner og dyktige mennesker. Nå er det din tur å dele hva du synes om det. Til syvende og sist er det dere som bestemmer om det er til hjelp.

Takk for at du leste, og dette ville ikke være mulig uten min kone og sønn støtte. Jeg har tatt mye av familien deres & leketimer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map