Vi presenterar Geekflare Nexus – Du kommer att älska det

Jag har spännande nyheter att dela med er alla.


Det var upptagen några månader med att granska hundratals produkter och verktyg för att hitta de bästa resurserna för att ladda din online-verksamhet och webbplats. Det var inte lätt för säker, men jag antar att jag gjorde det (skamlöst).

Så vad jag pratar om?

Geekflare Nexus

Geekflare Nexus syftar till att hjälpa en bloggare, start, designer, utvecklare, frilansare, medelstora företag att hitta den bästa produkten, verktyg, tjänster, SaaS till öka försäljningsintäkterna, säkra en webbplats, göra webben sidan laddas snabbare, generera leads och Mer.

Det finns mer än 1 500 produkter jag har granskat, och inte alla gjorde en lista. I skrivande stund finns det ~ 1000 resurser, och jag planerar att uppdatera regelbundet.

För att göra det lättare att navigera har jag grupperat resurser i en “samling”. Det finns ~ 100 samlingar för tillfället, och ja, jag kommer att fortsätta lägga till det.

Hur jag fick in det här?

Det finns huvudsakligen tre typer av artiklar som jag har på Geekflare.

 1. Handledning
 2. Felsökning
 3. Lista

Handledning och felsökning av blogginlägg är ständigt gröna, och jag skriver det som det kräver. Ett listbaserat blogginlägg är dock annorlunda.

I en lista skriver du om många produkter som talar om mer eller mindre samma sak.

Låt oss ta ett exempel om jag måste skriva om “10 WordPress Security Plugins”. Jag kommer att inkludera alla populära och vara lovande, men arten av varje plugin är vanligt för att säkra en webbplats. Och de flesta av dem skulle erbjuda samma funktioner.

Så om jag måste skriva om det, kommer jag att förklara om dem och göra artikelns längd ~ 1000-1500 ord. Men om jag tittar på värmekartan är användarna inte intresserade av att läsa alla detaljer, de vill alla veta produktnamn, länk och kort introduktion om det.

Jag vet vad du föreslår – gör det inte långt och håll det kort efter behov. jag önskar!

Men gissa vad, det kommer att finnas en annan artikel på Internet om samma ämne i mer än 1000 eller 2000 ord, och det kommer förmodligen att rankas högre i sökmotorn. Det finns en trend att skriva långa artiklar eftersom SEO-expertrådgivning. Jag vet inte hur exakt det är.

Efter att ha granskat några listbaserade analyser, insåg jag att jag inte levererade värdet. Jag inkluderar många saker som användare inte är intresserade av att läsa men för att jag måste göra det för att göra det längre. Det tillfredsställde mig inte.

Är det bara jag som tänker på detta sätt?

Jag började tänka på en lösning och stötte på många listbaserade webbplatser. De är bra, och jag blev inspirerad av dem och tänkte göra något nytt med mervärde. jag bestämde mig för att hålla det enkelt för användare.

 • En sida där du har de bästa produkterna och verktygen för att lösa ett problem eller uppnå en specifik sak och du kan besök en respektive webbplats med ett enda klick.
 • En användare behöver inte gå igenom en lång artikel i stället känner till produktnamnet och lite intro och om man känner sig bekväm med den klickar du på “Besök webbplats.”

Som du kan se ovan från “Acceptera Cryptocurrency” -samlingar. Du kan se dem alla och gå direkt till webbplatsen om du vill. Som standard visas endast ~ 30 ord, och du kan expandera om du ska läsa in detaljer.

Att utvidga tar dig inte till den nya sidan.

Nu vet du lite historia om Geekflare Nexus. Låt oss ta en titt på genomförandet.

Att välja namn

När jag kom fram till lösningen behöll jag namnet “Geekflare Collections” – Enkelt men för bekant. Jag hade några idéer med mina vänner och kom med några namn.

 • Lansera
 • Stack
 • Runway
 • Lista
 • Cocktail

Jag gillade Starta, men det var inte relaterat till vad jag gör. Jag var inte 100% övertygad.

Undersökte och tänkte få en professionell för att föreslå det. Jag anställde honom på Fiverr, och han föreslog några namn.

Jag gillade Nexus �� och här går du!

Att välja teknik

Det finns många alternativ på marknaden. Till att börja med skulle jag få det gjort i JS, men jag insåg att det skulle kosta mig mer. Eftersom jag inte vet hur en marknad kommer att interagera tänkte jag att hålla det enkelt med låga investeringar, och du kan gissa den kostnadseffektiva lösningen – Dess WordPress!

WordPress är ett kraftfullt CMS som inte bara är användbart för bloggning utan också komplex applikation. Jag fick min vanliga utvecklare, och det tog ~ 3-4 veckor att slutföra det.

 • Google Cloud Platform – värd för VM
 • Trivas leder – för opt-in-formulär
 • Cloudflare – för CDN & säkerhet
 • ESSB – att låta folk dela samlingarna
 • Algolia – för sökning

Lansering på produktjakt

Geekflare Nexus kommer alltså att lanseras på Product Hunt den 9 augusti. jag hoppas att jag ser dig där!

Slutsats

Jag hade en idé, och jag gjorde det möjligt med hjälp av vänner och begåvade människor. Nu är det din tur att dela vad du tycker om det. I slutändan är det ni människorna som bestämmer om det är till hjälp.

Tack för att du läste och detta skulle inte vara möjligt utan min fru och son stöd. Jag har tagit mycket familj & spela timmar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector