Esittelyssä Geekflare Nexus – Rakastat sitä

Olen innoissani uutisista, jotka voin kertoa teille kaikille.


Muutaman kuukauden aikana oli kiireinen tarkistaa satoja tuotteita ja työkaluja löytääkseen parhaat resurssit verkkoyrityksen ja verkkosivuston lataamiseen. Se ei ollut helppoa varmasti, mutta luulen että tein sen (häpeämätöntä).

Joten mistä puhun?

Geekflare Nexus

Geekflare Nexus pyrkii auttamaan bloggaajaa, startupia, suunnittelijaa, kehittäjää, freelanceria, keskisuuria yrityksiä löytämään parhaat tuotteet, työkalut, palvelut, SaaS to lisätä myyntituloja, suojaa sivusto, tee verkko sivu latautuu nopeammin, tuottaa johtoja ja lisää.

Olen tarkistanut yli 1 500 tuotetta, ja kaikki eivät ole luoneet luetteloa. Kirjoittamishetkellä resursseja on ~ 1000, ja aion päivittää niitä säännöllisesti.

Jotta navigointi olisi helpompaa, olen ryhmitellyt resurssit kokoelmiin. Tällä hetkellä on ~ 100 kokoelmaa, ja kyllä, jatkan sen lisäämistä.

Kuinka sain tämän?

Geekflaressa on pääasiassa kolmen tyyppisiä artikkeleita.

 1. oppitunti
 2. Ongelmien karttoittaminen
 3. Lista

Opetusohjelma ja vianmääritys blogin kirjoituksissa ovat ikivihreitä, ja kirjoitan sen vaadittaessa. Listapohjainen blogiviesti on kuitenkin erilainen.

Luettelossa kirjoitat monista tuotteista, jotka puhuvat enemmän tai vähemmän samasta asiasta.

Otetaan esimerkki, jos minun täytyy kirjoittaa “10 WordPress-tietoturvalaajennuksesta”. Mukana on kaikki suositut ja lupaavat, mutta jokaisen laajennuksen luonne on yhteinen sivuston suojaamiseksi. Ja suurin osa heistä tarjoaisi samat ominaisuudet.

Joten, jos minun on kirjoitettava siitä, selitän heistä ja teen artikkelin pituudeksi ~ 1000-1500 sanaa. Mutta jos tarkastelen lämpökarttaa, käyttäjät eivät ole kiinnostuneita lukemaan kaikkia yksityiskohtia, he kaikki haluavat tietää tuotteen nimen, linkin ja lyhyen esittelyn siitä.

Tiedän, mitä ehdotat – älä tee siitä pitkää ja pidä se tarvittaessa lyhyenä. Toivon!

Mutta arvaa mitä, Internetistä tulee toinen artikkeli samasta aiheesta yli 1000 tai 2000 sanalla, ja se sijoittuu luultavasti korkeammalle hakukoneessa. Pitkien artikkelien kirjoittamisessa on suuntaus, koska SEO-asiantuntijat neuvovat. En tiedä kuinka tarkka se on.

Tutkittuaani muutama luetteloon perustuva analytiikka, huomasin, että en toimittanut arvoa. Sisältän monia asioita, joita käyttäjät eivät ole kiinnostuneita lukemisesta, vaan koska minun on tehtävä se tehdäkseni pidempään. Se ei tyydyttänyt minua.

Onko vain minä sitä mieltä tällä tavalla?

Aloin miettiä ratkaisua ja löysin monia luettelopohjaisia ​​sivustoja. Ne ovat hyviä, ja sain heistä innoitusta ja ajattelin tehdä jotain uutta lisäarvon avulla. päätin Pidä se yksinkertaisena käyttäjille.

 • Sivu, jolla sinulla on parhaat tuotteet ja työkalut ratkaista ongelma tai saavuttaa tietty asia, ja voit käy kyseisessä sivustossa yhdellä napsautuksella.
 • Käyttäjän ei tarvitse käydä läpi pitkää artikkelia, vaan tietää tuotteen nimen ja pienen esittelyn. Jos olet tyytyväinen siihen, napsauta sitten Käy verkkosivustolla.

Kuten yllä olevasta voit nähdä ”Cryptocurrency” -kokoelmista. Voit nähdä ne kaikki ja siirtyä suoraan sivustolle, jos haluat. Oletuksena vain ~ 30 sanaa näytetään, ja voit laajentaa, jos aiot lukea yksityiskohtia.

Laajentaminen ei vie sinut uudelle sivulle.

Nyt tiedät vähän historiaa Geekflare Nexuksesta. Katsotaanpa toteutusta.

Nimen valitseminen

Kun keksin ratkaisun, pidasin nimeä “Geekflare-kokoelmat” – yksinkertainen, mutta liian tuttu. Minulla oli muutama aivoriihi-istunto ystävieni kanssa ja keksi muutamia nimiä.

 • Tuoda markkinoille
 • Pino
 • kiitorata
 • Lista
 • Cocktail

Pidin Launchista, mutta se ei liittynyt siihen, mitä teen. En ollut täysin vakuuttunut.

Tutkiiko hän jotain ammattilaista ehdottaa sitä. Palkan hänet Fiverrissä, ja hän ehdotti muutamaa nimeä.

Pidin Nexus ��: sta ja täältä!

Teknologioiden valinta

Markkinoilla on monia vaihtoehtoja. Aluksi saisin sen aikaan JS: ssä, mutta tajusin, että se maksaa minulle enemmän. Koska en tiedä miten markkinat toimivat vuorovaikutuksessa, ajattelin pitää sen yksinkertaisena pienillä investoinneilla, ja voit arvata kustannustehokkaan ratkaisun – Sen WordPress!

WordPress on tehokas CMS, joka ei ole vain hyödyllinen bloggaamisessa, vaan myös monimutkaisissa sovelluksissa. Sain säännöllisen kehittäjäni, ja hänellä kului ~ 3-4 viikkoa sen suorittamiseen.

 • Google Cloud Platform – VM: n isäntä
 • Menestyvät johdot – opt-in-lomakkeille
 • Cloudflare – CDN: lle & turvallisuus
 • ESSB – jotta ihmiset voivat jakaa kokoelmia
 • Algolia – hakua varten

Käynnistäminen tuotemetsästyksessä

Kaikkien Geekflare Nexus -sovellusten on tarkoitus käynnistyä tuotemetsästyksessä 9. elokuuta. Toivottavasti nähdään siellä!

johtopäätös

Minulla oli idea, ja tein sen mahdolliseksi ystävien ja lahjakkaiden ihmisten avulla. Nyt on sinun vuoro jakaa mielipiteesi siitä. Viime kädessä juuri sinä päätät, onko siitä hyötyä.

Kiitos käsittelystä, ja se ei olisi mahdollista ilman vaimoni ja poikani tukea. Olen ottanut heidän paljon perhettään & pelitunnit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map