Kuinka suorittaa kuormitustestaus oikeilla selaimilla tulvaelementin avulla?

Joten ajattelet kuormituksen testaamista.


Ehkä olet turhautunut käyttämiisi ratkaisuihin ja huomaat, että testien kirjoittaminen ja ylläpitäminen on liian vaikeaa. Tai ehkä, ajattelit tehdä kuormitustestaus ensimmäistä kertaa. Joka tapauksessa se on loistava ensimmäinen askel ajatellessasi kuormitustestausta ollenkaan – monet yritykset eivät tee ja kärsivät seurauksista.

Sovelluksen suorituskyvyn ja liiketoiminnan tärkeiden muuttujien, kuten tulojen, asiakasrekisteröintien tai yleisemmän asiakastyytyväisyyden välillä on vakiintunut yhteys. Kaikkien yritysten, jotka harjoittavat liiketoimintaa verkossa, tulisi varmistaa, että suorituskyky ei vaikuta kielteisesti näihin avaintoimintoihin. Vaikka nämä toimenpiteet paranevat, saatat huomata, että sovellus voisi toimia paremmin kuluttaa vähemmän resursseja ja säästää sinulle ja käyttäjän rahaa matkan varrella.

Olitpa aivan uusi kuormitustestaukseen tai sinulla kokemusta kentästä, olet todennäköisesti tietoinen hemmottelevista työkaluista ja lähestymistavoista, jotka ovat käytettävissä työn tekemiseen. Tänään haluaisin kertoa sinulle uudesta suosikkikuorman testaustyökalustani – Tulva-elementti.

Monet suositut työkalut toimivat protokollatasolla – ne yrittävät lähentää käyttäjien käyttäytymistä sovelluksessasi lähettämällä verkkopyyntöjä. Nykyään maailmanlaajuisessa verkossa verkkosovellukset ovat kuitenkin entistä kehittyneempiä ja käyttävät paljon enemmän selainten jatkuvasti kasvavaa ominaisuusluetteloa kuin koskaan ennen..

Jopa näennäisesti yksinkertaiset sovellukset, kuten verkkokauppa, käyttävät lukuisia selaimen ominaisuuksia tehdäkseen tuotteista valinnan, tilaamisen ja maksamisen kokemuksen käyttäjälle mahdollisimman sujuvaa..

Ja niin, nykyajan web-aikakaudella, protokollatason käyttäjien (PLU) testaus voi antaa meille vain niin paljon kuvan sovelluksemme suorituskyvystä. Sitä vastoin uudet työkalut, kuten Flood Element -testi, simuloivat käyttäjän käyttäytymistä todellisilla selaimilla. Kutsumme tätä lähestymistapaa selaintason käyttäjiksi (BLU).

Tulvaelementissä simuloitu käyttäjän käyttäytyminen määritetään käyttämällä yksinkertaisia, luonnollisia toimintoja, kuten linkkien ja painikkeiden napsauttamista, Web-lomakkeiden täyttämistä ja niin edelleen. Kun olet määritellyt käytöksen, on helppoa ajaa valtavassa mittakaavassa flood.io – ja valtavan mittakaavan alla tarkoitan tuhansia käyttäjiä ja ympäri maailmaa.!

Kuormitustestaus tulvaelementillä voi auttaa sinua kehittämään kokonaisvaltaisen, intuitiivisen kuvan sovelluksen suorituskyvystä käyttäjän kokemana. Koska ajattelu käyttäjinä on mitä me kaikki luonnollisesti teemme, kun olemme käyttäjiä itse, on myös huomattavasti mukavampaa aloittaa Element BLU -testi kuin perinteisillä PLU-työkaluilla.

BLU: t auttavat sinua saamaan realistisen kuvan koko sovelluksesi suorituskyvystä ylhäältä alas. PLU: t todella vain testaavat sitä, mikä on vesilinjan alla – verkko- ja palvelininfrastruktuuriasi.

Kokonaisvaltainen näkemys

Flood Elementin käyttäminen koko sovelluksen suorituskyvyn mittaamiseen käyttäjien näkökulmasta on hieno tapa kehittää kokonaisnäkymä sovelluksesi suorituskyvystä ja suojautua siten selittämättömiltä muutoksilta – olivatpa ne sitten väliaikaisia ​​poikkeamia tai kenties regressioita.

Flood Element BLU -testit tarjoavat kuvan suorituskyvystä paljon lähempänä käyttökokemusta. Ne ottavat huomioon käyttäjän suorittaman suorituskyvyn jokaisen osan: verkon suorituskyvyn, mutta myös sivujen komentosarjojen suorituskyvyn sekä kolmansien osapuolien komentosarjojen, kuten analytiikan tai mainoslisäosien (itse asiassa testimme ovat niin realistisia, että täytyy ryhtyä toimiin, jotta ei luoda vääriä tietoja Google Analyticsissa.)

Jos BLU-lataustestin suorittaminen Elementin avulla antaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan sovelluksesi suorituskyvystä ajankohtaisesti, suorittamalla testit säännöllisesti voit luoda intuition siitä, onko sovelluksesi nopeampi vai hidas … Ehkä yhtäkkiä kuin kirjautumisen widget-skenaariossa.

Testin kirjoittaminen

Katsotaanpa nyt, kuinka helppo on aloittaa käyttö Flood Elementin kanssa.

Elementtikirjoitukset kirjoitetaan konekirjoitusteksti tai moderni JavaScript. Parhaan kokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään huomattavaa VS-koodilla muokattua TypeScriptin yhdistelmää, koska se antaa sinulle paljon hyödyllistä apua testien kehittämisessä.

Voit asentaa Elementin aloitusohjeiden avulla täältä: https://element.flood.io/

Kun olet asentanut, muokkaa ja testaa skriptiäsi paikallisesti ja kun olet valmis lähettämään sen osoitteeseen flood.io suorittamaan täysimittainen lataustesti kirjautumalla kokeiluversioon täällä: https://flood.io/load-performance-testing-tool/free-load-testing-trial/

Yllä oleva kirjautumisskenaarion peruselementti BLU-testi voi näyttää

Jos tunnet testauksen protokollatasolla, tiedät, että kaikki ajoitukset on järjestetty pyyntö-vastaus -tapahtumien ympärille. Kun opit testaamaan selaintason, on muutama ylimääräinen hienovaraisuus, joka tulee ottaa huomioon testien viimeistelyssä. Erityisesti ei ole olemassa todellisia sisäänrakennettuja ajoitusryhmiä, joten meidän on otettava oma käyttöön testimme rakenteessa.

Ajoittain ryhmitettävissä oleva tapa on odottaa tarvittavien elementtien näkymistä sivulla – aivan kuten käyttäjä.

Yllä olevan skenaarion perusteella olemme kiinnostuneita aikataulusta käyttäjäkokemukseen liittymisestä, mutta emme niin paljon sivun lataamisesta. Joten käydään ensimmäisessä vaiheessa URL-osoitetta ja odotetaan, että sivu saavuttaa tunnetun tilan – kunnes otsikko näkyy.

Seuraavaksi toimimme olemme kiinnostuneita pitämään silmällä, nimittäin täyttämään ja lähettämään ilmoittautuminen.

Nyt on aika tallentaa skripti paikallisesti, joten voimme lähettää skriptin tulvaan ja suorittaa sen satojen tai jopa tuhansien samanaikaisten käyttäjien kanssa.

 • Luo projekti

 • Napsauta ”luo tulva” -vaihtoehto uudessa projektissasi

 • Luo testi tulvaelementin avulla

 • Nimeä testi

 • Lataa luomasi .ts-skripti:

 • Aseta selainten lukumäärä (käyttäjät) ja # alueiden lukumäärä saadaksesi käyttäjien kokonaismäärä (# selaimet * # alueiden). Älä myöskään unohda asettaa testin kestoa:

 • Käynnistä testi ja odota tulosten saapumista:

 • Kun tulokset ovat, katso kuvaajaa ja siirry mahdollisiin ongelma-alueisiin, joita ne saattavat korostaa:

johtopäätös

Joten nyt tiedät miksi (ja miten) miten testata selaintason käyttäjille, jotka käyttävät Flood Elementtiä. Tämän uuden lähestymistavan avulla olemme poistaneet paljon vaivaa testikuvien luomisessa ja olemme myös tehneet tuloksista realistisempia samanaikaisesti.

Voi tuntua pelottavalta päästä testaamaan tuhansien käyttäjien kanssa, mutta on helppo ottaa kukin kappale kerrallaan:

 1. Lataa elementti
 2. Kirjoita yksinkertainen testi paikallisesti, joka kattaa tärkeimmän skenaarion (ts. Kassan)
 3. Suorita testi paikallisesti ‘elementtijuoksulla’ varmistaaksesi, että testi suoritetaan kokonaan
 4. Lataa testi tulvaan ja suorita 5–10% maksimikuormasta (ts. Jos enimmäiskuormasi on 5000 käyttäjää, aloita 250–500 käyttäjällä)
 5. Arvioi tulokset ja säädä skripti ja sovellus tarvittaessa
 6. Lataa testi tulvaan ja suorita 50–100% maksimikuormasta (ts. Jos maksimikuormitus on 5000 käyttäjää, suorita sitten 2 500–5 000 käyttäjää)
 7. Suurenna testipeittoa kattamaan tarvittavat lisäskenaariot, kunnes saavutat haluamasi testipeiton.

Testiskenaarion monimutkaisuudesta riippuen saatat pystyä nousemaan ja ajamaan tuhansien käyttäjien kanssa alle päivässä. Joten älä tuhlaa aikaa – siirry eteenpäin https://element.flood.io aloittaa kokeilu tänään tulvaelementillä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector