Bloggerin neljä suosituinta CDN: tä

Optimointi on yksi välttämättömistä harjoituksista verkkosivustojen omistajille ja bloggaajille.


Ilman oikeaa optimointia sisältösi ei koskaan saavuta kohdeyleisöä, mikä johtaa huonoihin tulosprosentteihin ja menestykseen. Yksi optimoinnin tehtävistä on nopeus, ja viivästyneet sivuvastaukset vähentävät tuloksia.

Sivuston omistajana olet ehkä nähnyt muiden bloggaajien käyttävän termiä CDN täällä. Jos olet miettinyt, mikä CDN on ja miksi bloggaajat pitävät sitä hyödyllisenä, olet oikeassa paikassa. Tutustutaan CDN: ään ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä.

CDN: n ymmärtäminen

Kun henkilö käy blogissasi, hänet ohjataan verkkosivustosi isäntäpalvelimeen, joka sijaitsee jossain muualla maailmassa. Jokainen henkilö, joka on tällä hetkellä verkkosivustollasi, käyttää tätä palvelinta. Tämä suuri liikennemäärä johtaa palvelimen ylikuormitukseen, mikä johtaa hitaisiin verkkosivujen vastauksiin.

Hitaasti reagoivat verkkosivustot eivät vaikuta käyttäjiä. Se voi aiheuttaa heille kärsimättömyyttä ja turhautumista, ja lopulta jättää sivuston etsimään paremmin ja nopeammin toimivaa sivustoa. Tämä tarkoittaa alennettuja tulosprosentteja yrityksellesi. Pahimmassa tapauksessa isäntäpalvelin voi kaatua, jolloin blogiisi ei pääse.

CDN on loistava ratkaisu näiden ongelmien estämiseksi, koska se on palvelinverkko, joka on levinnyt ympäri maailmaa. Sisältöjakeluverkostoa edustava CDN on työkalu, joka toimittaa verkkosivustosisältöä käyttäjille heidän maantieteellisen sijaintinsa perusteella.

Hyvä esimerkki Cloudflare.

Kun sivusto toteuttaa CDN: n, verkkosivustonsa staattinen (ja osa dynaamista) sisältöä välimuistiin tallennetaan ja tallennetaan näille palvelimille ympäri maailmaa. Staattinen sisältö voi olla esimerkiksi JavaScriptiä, CSS: tä, kuvia, videoita, fontteja jne.

Kun henkilö on käynyt sivustossa, CDN ohjaa sen toteutettuaan palvelimelle, joka on lähinnä heidän maantieteellistä sijaintiaan.

Jos esimerkiksi verkkosivustosi pääpalvelin sijaitsee Kaliforniassa ja Kapkaupungin käyttäjä yrittää käyttää sitä, CDN ohjaa ne automaattisesti lähimpään palvelimeen, joka voi sijaita Kapkaupungissa. Mitä lähempänä käyttäjää on isäntäpalvelimesi, sitä enemmän se vaikuttaa verkkosivustosi latausaikaan.

Hajottamalla sisältöä palvelimille ympäri maailmaa, se antaa sivuillesi latautumisen nopeammin aiheuttamatta liikaa painostusta isäntäpalvelimelle. Mitä lähempänä käyttäjää on CDN, sitä nopeampi verkkosivustovastaus on heille.

CDN on tullut suosituksi parin viime vuoden aikana.

Käyttäjäkokemuksella on valtava rooli verkkosivuston onnistumisessa, minkä vuoksi on hyvä idea sijoittaa CDN-verkkoon.

Miksi sivustosi tarvitsee CDN-tunnuksen?

Kuten mainittiin, CDN voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivuston menestykseen. Ilman sitä voi olla vaarassa menettää potentiaaliset asiakkaat. Tässä on joitain etuja.

Lataa sivusto nopeasti: Kun CDN on otettu käyttöön, verkkosivut avautuvat sekunnissa. Tämä koskee suuria verkkosivustoja, joissa on myös paljon videosisältöä.

Törmäyssuojaus: CDN: n avulla voit asentaa sisältöä palvelimille ympäri maailmaa. Tämä vähentää pääisäntäpalvelimen painetta ja vähentää sen tukkeutumisen tai kaatumisen riskejä.

Parannettu SEO: Nopeasti vastaavilla verkkosivustoilla on usein paremmat sijoitukset hakukoneissa Googlen mukaan. CDN auttaa verkkosivustojen optimoinnissa antamalla blogiisi etulyöntiaseman muihin nähden.

Parempi käyttökokemus: CDN-levyjen käyttö voi auttaa vähentämään verkkosivustosi poistumisprosenttia, mikä on hyvä asia, jos haluat parantaa käyttökokemusta. CDN: tä käyttävä sivuston omistaja on myös ilmoittanut lisääntyneestä liikenteestä ja yksittäisten käyttäjien sivun katseluista. Tämän perusteella voidaan päätellä, että nopeat verkkosivustot tuottavat tyydyttävämmän käyttökokemuksen.

Valmis käyttämään CDN-sivustoa tai blogia?

CDN77

CDN77 on pidetty edelläkävijänä markkinoiden suurten nimien joukossa. CDN77-palvelimet sijaitsevat strategisesti yli 30 tietokeskuksessa ympäri maailmaa.

Se tarjoaa salamannopean sisällön käsittelyn ja siirron, ja mukana tulee valikoima ominaisuuksia, jotka sopivat sekä pienille että suurille verkkosivustoille.

HTTP / 2, TLS 1.3, Gzip / Brotli -pakkaus, DDoS / alkuperäsuoja, CMS-integraatio ja paljon muuta tarjotaan.

CloudFlare

Suosittu CDN pienille ja jättiläisille verkkosivustoille, ja se on saatavana ilmaisina ja maksettuina versioina. CloudFlare on helppo integroida käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta.

Hienoa on hinnoittelu. Maksat kiinteän kuukausimaksun, eikä sinun tarvitse huolehtia kaistanleveyden käytöstä. Heidän verkko on saatavana yli 180 datakeskuksessa, joten voit kuvitella, että käyttäjät mistä tahansa saisivat sisällön nopeammin. Cloudflare tarjoaa satoja suorituskyky- ja turvaominaisuuksia, ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan niiden alustaa.

Sucuri

Sucuri tarjoaa all-in-one-ratkaisun – suorituskyvyn, suojauksen, vastauksen, varmuuskopion ja seurannan.

Sucuri WAF on integroitu CDN: ään, joten sisällön toimitus on nopeampaa ja samalla sivusto on suojattu online-uhkilta ja haavoittuvuuksilta. Jos mietit kuinka nopeaa on SUCURI, tarkista nämä testitulokset.

KeyCDN

Aloita se muutamassa minuutissa KeyCDN.

KeyCDN on nopea, skaalautuva ja luotettava. Ne tarjoavat kaikki uusimmat tekniset pinot, kuten HTTP / 2, pakkaus, suojaus DDoS: lta ja huonoilta botilta, suoratoistoratkaisu jne. Se integroituu hyvin suosittuihin CMS: iin, kuten WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop jne..

Jos käytät WordPressiä, voit kokeilla myös Kinstaa, joka sai ilmaisen CDN: n, jonka tuotti KeyCDN.

johtopäätös

Markkinoilla on monia muita CDN-levyjä, mutta huomasin, että yllä olevat ovat luotettavia ja luottavat lukuisiin sivustoihin maailmanlaajuisesti. Et voi mennä pieleen valitsemalla yhtä yllä olevista ratkaisuista.

Tunnisteet:

  • CloudFlare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map