Mikä on Favicon ja miten verkkosivustoa luodaan?

Usein pienillä asioilla on valtava merkitys yleisesti samoin kuin liiketoiminnassa.


Aivan kuten brändäyksessä, uskon, että pienet asiat tekevät todella upean vaikutelmasi potentiaalisten asiakkaiden edessä. Yksi tällainen elementti siinä on favicon.

Favicon on pieni 16 × 16 pikselin kuvake, joka tarttuu verkkosivustosi otsikon viereen selain-välilehdellä.

Se auttaa käyttäjiä tunnistamaan verkkosivustosi kaikista avoimista välilehdistä. On tärkeää pitää mielessä, että favicon eroaa logosta, mutta voit vapaasti pitää saman mallin molemmilla..

Ennen kuin jatkat sanoa, että ”tämä pieni asia ei ole tärkeä”, anna minun kertoa teille, se todella on. Se lisää laillisuutta verkkosivustollesi ja auttaa brändisi erottumaan. Lisäksi se, että kävijät ymmärtävät, että suunnitteluun ja brändämiseen on panostettu, lisää heti luottamusta.

Suosittelen, että jokaisella sivustolla on favicon, jos haluat tehdä erittäin kestävän vaikutelman käyttäjien edessä.

Nyt todellinen kysymys on ”miten sellainen luoda”? No, se ei ole vaikein tehtävä. Ainakin ei alla mainituilla resursseilla. Niitä käyttämällä voit helposti luoda oman faviconsi nopeasti.

Sukellaan siihen.

Favic-O-Matic

Heti lepakosta, voit valita kaksi eri kokoa Favic-O-Matic. Ensimmäinen on normaali 16 × 16 + 32 × 32 pikseliä ja toinen on universaali, mikä tuottaa faviksin jokaiselle laitteelle ja alustalle.

Voit myös tarkastella joitain lisäasetuksia, joiden avulla voit valita taustavärin, esiasetetut koot ja muut toiminnot. Voit ladata favicon PNG- ja ICO-muodossa tavalliseen tapaan.

Voit heti ladata kuvan ja katsoa taikuutta. Sitä on täysin ilmainen käyttää, mutta heidän puolueensa arvostaa pieniä lahjoituksia. Joten, jos pidät siitä hyödyllistä, älä unohda tehdä asioita. ��

RealFaviconGenerator

Voit luoda sopivan favicon jokaiselle selaimelle ja alustalle RealFaviconGenerator, niin, että se näyttää terävältä kaikkialla. Sinun tarvitsee vain ladata kuvasi, ja se optimoi sen yleisesti, joten sinun ei tarvitse tehdä mitään käsityötä.

Jos et pidä favoni ulkoasusta tietyllä alustalla, voit käyttää heidän työkaluaan tarkistaa ja parantaa sitä hetkessä. Koko prosessin suorittaminen vie enintään 5 minuuttia.

Tämän lisäksi se on täysin ilmainen käyttää.

Favicon.io

Todennäköisesti helpoin menetelmä koskaan, Favicon.io voit luoda tai muuntaa annetun kuvan faviconiksi. Työkalun käyttö on täysin ilmainen, ja voit laittaa luodun favicon minne haluat. Saat PNG- ja ICO-muodot vietäväksi.

On olemassa muutamia tapoja luoda favicon tällä työkalulla. Ensimmäinen teksti on selkeää. Jos sinulla ei ole kuvaa tai logoa, joka muuttuu faviciksi, voit käyttää tätä vaihtoehtoa luodaksesi normaalin tekstipohjaisen faviconin heti.

Toinen on kuvan tai logon mukainen. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on ladata haluamasi kuva / logo, ja tämä työkalu muuttaa sen sopivaan kokoon ja muotoon.

Viimeinen vaihtoehto on emojoista. Heillä on erilaisia ​​esivalmiita hymiöitä, joista voit valita ja tehdä itsesi. Suosittelen tätä vaihtoehtoa vain, jos sinulla on pieni verkkosivusto tai sivusto, joka ei ole “liian vakava”.

Fiverr

Voit ajatella kirjaimellisesti mitä tahansa palvelua, ja se on varmasti saatavana Fiverr.

Se on valtava markkinapaikka, jossa voi palkata freelancereita yksinkertaisiin ja monimutkaisiin tehtäviin. Faviconin suunnittelu tapahtuu olevan yksi heistä.

Vaikka ei ole välttämätöntä, että kaikki tämän alustan kautta ostamasi palvelut ovat tyydyttäviä, minun on myös sanottava, että suunnitteluluokka ei milloinkaan jätä vaikuttamaan. Ja kun puhumme faviconista, olet varma, että saat hyvän.

Suurin osa keikoista alkaa vain 5 dollarista, ja saat yleensä rajoittamattomia versioita, kunnes olet täysin tyytyväinen. Arvostelut ovat iso asia freelancereille, joten heidän on täytettävä vaatimuksesi. Kaikki mitä ostat sopivan keikan ja annat tarkat vaatimukset. Toimitusajasta riippuen he saavat sen yleensä aikaan päivässä tai kahdessa.

Suosittelen menemään keikkaan, joka tarjoaa myös faviconin lähdetiedoston, jotta voit mukautua hiukan täällä, jos haluat.

Faviconer

Faviconer voit piirtää oman faviconasi tai ladata valmiiden kuvien muuntaaksesi sopivaan muotoon. Voit valita 16 × 16 ja 32 × 32 -kokoista tai riittävän paremmin, valitse molemmat.

Tämän työkalun mielenkiintoinen ominaisuus on, että voit ladata kuvan ja piirtää sen jälkeen. Tämä on hyödyllistä, jos haluat pieniä lisäyksiä jo tehtyyn kuvaan. Voit viedä favicon ICO-muodossa, koska sen tiedetään olevan sopivin faviconeille.

Yleensä tätä työkalua on helppo käyttää, mutta jos tarvitset silti apua, voit viitata heidän video-opetusohjelmaansa sivun alaosassa. Voit käyttää kaikkea ilmaiseksi.

Favicon-generaattori

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Favicon-generaattori on toinen helppo ja ilmainen työkalu favicon luomiseen verkkosivustollesi. Sinulla ei ole mahdollisuutta ladata kuvaa, vaan luoda sen tyhjästä käyttämällä niiden muokattavia asetuksia. Se on täysin tekstipohjainen, mutta värillinen.

Voit pelata:

 • Tekstin tyyppi
 • Taustaväri
 • Tekstin väri
 • Reunuksen väri

Vaihtoehtojen alla on myös yksinkertaisia ​​ohjeita, jotta voit saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen. Sinun ei tarvitse tehdä paljon muutakin kuin tekstin lisäämistä ja värien valitsemista, ja voit viedä favicosi ICO-muodossa heti sukupolven jälkeen.

Jos olet epäilevä, kuinka favoni näyttää, voit tarkistaa sivun yläosassa olevat esimerkit nähdäksesi itsesi..

johtopäätös

Yllä olevat resurssit, joiden avulla voit luoda ficon verkkosivustollesi, tulevat varmasti käteväksi tuotemerkkimatkalla. Suurin osa heistä on ilmaisia, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että he ovat uskomattomia.

Jos haluat tietyn tyyppisen favicon-suunnittelun, suosittelen jatkamaan Fiverrin kanssa. Tai muuten, muut mainitut vaihtoehdot ovat hienoja palata takaisin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector