Generera Disclaimer, EULA, Return and Refund Policy för ditt företag med dessa verktyg

Om din webbplats ser bäst ut i världen men inte har de nödvändiga juridiska sidorna, skulle du vilja rätta upp saker lite.


När man bygger en webbplats tenderar många att ignorera den ”lagliga” sidan av sakerna och fokuserar bara på intressanta uppgifter. Jag håller med om att det är en av de tråkigaste uppgifterna att ställa in juridiska saker, men kom ihåg att det är viktigare än allt annat.

Du kan ha den bäst designade webbplatsen, men du skulle fortfarande vara i problem om du inte ställer in lagliga sidor. För din bekvämlighet har jag listat några av de bästa tjänsterna som låter dig generera en ansvarsfriskrivning, EULA och en retur- och återbetalningspolicy med lätthet.

Du kanske också vill kolla in mitt tidigare inlägg om att generera integritetspolicy, villkor och cookies samtycke.

Men först är det här du behöver veta om dessa policyfördelar.

Minskar ditt ansvar om något går fel

Om ditt företag är involverat i reklam från tredje part, hälsoprodukter eller råd som lovar en viss fördel, är det viktigt att ha en korrekt ansvarsfriskrivning på plats. Det skyddar dig från alla framtida anklagelser om resultatet av rådgivningen / produkten / annonsen.

En ansvarsfriskrivning informerar kunden om att du inte kommer att vara ansvarig om något går fel.

Begränsar missbruk av din app / programvara

Att ha EULA för din app eller programvara begränsar användaren för olaglig eller olämplig användning av produkten. Med tanke på att din programvara är avsedd för bra användning kan du till exempel begränsa användare på följande:

 • skräppost
 • Dataintrång
 • Omvänd teknik
 • Och andra

Försäkrar dina kunder

Att prata om en retur- och återbetalningspolicy, att ha en växtkänsla på dina kunders huvuden. Dina kunder får veta att vad de än köper är representerat som det är, och de kan returnera / återbetala det om det inte är tillfredsställande.

Låt oss utforska följande verktyg och tjänster.

TermsFeed

Du kan skapa lagliga avtal helt gratis med TermsFeed. Den enda gången du behöver betala är när du behöver lägga till några ytterligare klausuler som är lämpliga för ditt företag, och det är en engångsavgift. Du kan skapa dessa sidor för olika ändamål inklusive:

 • webbplatser
 • Mobilappar
 • Facebook-appar
 • SaaS

Det har alla de tre dokumenten som vi pratar om i den här artikeln, vilket innebär att du får allt under ett tak gratis.

termly

Hjälper dig att hålla dig uppdaterad och följa lagen, termly är en tjänst som du kan lita på när det gäller att hantera de ständigt föränderliga sekretesslagarna. Det låter dig generera en handfull sidor inklusive:

 • varning
 • Returpolicy
 • Villkor

Du kan komma igång genom att bara svara på några grundläggande frågor, välja önskad layout och sedan bädda in den där du vill.

Termly kostar bara $ 10 / månad, men du kan också använda deras gratisversion med ett begränsat bidrag.

WebsitePolicies

En professionell retur- och återbetalningspolicy kan ta ditt företag långt, och WebsitePolices ger dig just det. Allt du gör är att välja plattformen och syftet med policyn, anpassa den efter dina behov och slutligen publicera den. Så enkelt som det!

Varje policy de skapar är unik och skräddarsydd för ditt företag endast med hjälp av de detaljer du tillhandahåller. Du kan komma igång och prova det gratis.

EULAtemplate

EULAtemplate är en fantastisk samling EULA-mallar som du kan anpassa och passa in i dina behov. Varje mall är professionellt skriven, och du kan se ordräkningen innan du laddar ner den.

Som vanligt måste du för varje mall ange grundlig information om din programvara / app och sedan anpassa den för att den ska användas i dina projekt.

Fiverr Gig

Inte många är medvetna om denna underbara webbplats som gör att du kan anställa frilansare för bokstavligen alla uppgifter. Även om jag inte kommer att gå till varje uppgift, kan jag säga att jag tyckte att det var vackert imponerande spelning som kommer att skriva till dig en anpassad ansvarsfriskrivning och återbetalnings- / returpolicy för bara $ 10.

Det har några bra recensioner och betyg, så det är förmodligen värt att kolla in.

Shopify

Shopify är känt för sin fantastiska eCommerce-programvara, men de har till och med lite användbara verktyg på sidan som kan göra din dag mycket enklare. En av dem är generatorn för fri returpolicy. Med bara några klick och anpassningar kan du generera en fullständig returpolicy för att ditt företag ska användas direkt.

Dessutom får du också en gratis 14-dagars testversion av Shopify som låter dig våga ut e-com-utrymmet för en möjlig framtida verksamhet.

Friskrivningsgenerator

Ett lysande och gratis verktyg för att generera ansvarsfriskrivningar, Friskrivningsgenerator är ett ganska enkelt alternativ i den här listan. De debiterar ingenting eftersom de vet att ansvarsfriskrivning är nödvändig för varje företag.

Innan du ens fyller i formuläret ser du förhandsgranskningen av vilken typ av ansvarsfriskrivning du får. Det hjälper dig att avgöra om du vill ha något liknande. Om du är okej med det kan du fortsätta och fylla i frågeformuläret. Du får din ansvarsfriskrivning direkt via e-post.

LegalTemplates

En annan gratis och professionell mall för EULA, LegalTemplates, gör ett Guds verk med den här tjänsten. De erbjuder lite för mycket utan kostnad, vilket är en fantastisk sak. Du får en EULA på advokatnivå som skyddar dig genom att förbjuda återförsäljning och missbruk av din programvara.

Du kan direkt ladda ner EULA-mallen i form av MS Word och redigera den enligt dina önskemål. De har också fördelaktiga kunskapsavsnitt på hemsidan som förklarar mer om EULA. Jag rekommenderar starkt att gå igenom och läsa de avsnitten för en bättre förståelse.

Slutsats

Jag hoppas att ovanstående tjänster hjälper dig att skapa dessa juridiska sidor och följa lagen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map