Fördel med att använda Chatbots för ditt företag

Växa ditt företag med bots


Om du söker efter ett sätt att locka till sig och hålla dina kunder kanske du måste vänja dig med Chatbots. Du kanske har stött på termen “Chatbots”, men du kan kanske glömma bort informationen om att dessa chatbots är “nästa stora sak”, och de är här för att tjäna en komplett revolution med hur företag fungerar idag.

Företag i alla branscher har generellt omfattande kundbaser. Som ett slut kan det vara ett krav att tillhandahålla personlig, praktisk vägledning till kunder och kunder i skala. Därför har chatbots för dessa fält så snabbt ökat i efterfrågan.

Rutinuppgifter dödar kreativitet och produktivitet.

Det är ett obestridligt faktum, men om du behöver bevis bevisar data att människor spenderar upp till 80 procent av sin genomsnittliga arbetsdag på aktiviteter med ett litet till nollvärde.

Hur kan företag hantera frågan? Att integrera chatbots är ett av de nyaste och praktiska svaren.

Även om chatbots ännu är i början, samlar de primära teknikföretagen alla typer av verktyg för att förbereda dem med artificiell intelligens. Snart kan användarna inte längre kunna berätta om de pratar med en riktig person eller med en chatbot.

Låter intressant?

Återförsäljare kommer att kräva att ompröva sina tillvägagångssätt om deras kunder börjar undvika butiksspecifika appar eller mobilwebbplatser och håller ut nästan helt i meddelandeprogram, som för det mesta är ganska betydande.

Det finns dock ingen sådan information som en idealvärld när det gäller chatbots. Även om kommunikation med virtuella assistenter kan låta blygsam, måste den skyddas för att hantera personuppgifter.

Chatbots

Hur är chatbots exemplifierande för företag?

Chatbots är mer tillgängliga att bygga och implementera än en fullständig, separat företagets app.

Exempelvis finns chatbots också på Facebook Messenger, så de behöver inte ett team av utvecklare och månader för att implementera.

Det behövs ingen kodningskunskap för att använda Chatbots, och du kan bygga din första bot på en eftermiddag med några verktyg som är tillgängliga online. Och det bästa är att chatbots tillåter användare att utföra specifika rutinuppgifter utan hjälp från en mänsklig agent.

Det betyder inte bara att de får snabbare service, utan också att mänsklig supportpersonal kan spara tid också. När samtalssamtal äger rum i Messenger sparas dessutom chatthistoriken. Detta innebär att användare alltid kan gå tillbaka och granska information som har delats med dem tidigare och att mänskliga agenter kan visa en användares tidigare chattar med bot också för kontekst.

Låt oss utforska några fall av chattbots för affärsanvändning.

Generera Leads

Chatbots är ett måsteverktyg när det vänder sig att generera leads. Låt oss säga att det finns en chatbot som ger fitness-tips, och cirka 30 000 personer har prenumererat på det. Nu kommer chatboten att leverera dagliga fakta om hälsa och näring eller en ny övning för prenumeranter att prova.

Chatbots

Om ett annat tygmärke kräver att marknadsföra sina produkter kan det transporteras via en chatbot eller så kan företagets produkt överlämnas med en länk för individer att köpa direkt. Den mest exceptionella delen med att tillämpa sådana strategier för marknadsföring av affiliate är att du kan utveckla dina produkter till din målgrupp.

Spåra arbete med Chatbots

Chatbots kan inte ta över projektledare, men de är lämpliga för att minska PM-arbetsbelastningen och höja produktiviteten i arbetet. Till exempel fokuserar en bot på att skapa uppgifter, tilldela dem till teammedlemmar, bygga checklistor och skicka varningar innan tilldelningens tid.

 • Frånvaro / ledighet
 • Arbetsrapportering
 • Uppgiftshantering
 • Skiftplanering
 • Tidsuppföljning

Förvandlas till en konversationshjälp

Chatbots är inte som någon annan chattbaserad programvara. De beskriver behoven hos kunder som söker efter produkten och ger en personlig känsla för varje kommunikation.

Chatbots

De Al-powered chatbots får dina kunder att veta att de kommunicerar med en människa. Det beror på att de ser kundens typmönster och diskuterar på lämpligt sätt. Vidare kan du släppa pushmeddelanden om de senaste erbjudanden och rabatter till dina kunder.

Hjälp med att göra betalningar

Användningen av chatbots är inte bara begränsad till att ta hand om kunder med online shopping. Man kan också göra betalningar genom att använda den. Det utför uppgiften att beställa tidsbesparande och enkelt.

Chatbots

Snapchat tillkännagav nyligen ett verktyg som heter Snapcash. Det är en virtuell plånbok som innehåller kortinformation för användarna. Genom att använda den kan individer skicka betalning till märken de köper från eller ge den till sina vänner och släktingar. Detta kan öka försäljningen online.

Även om chatbots behövs för att välja och handla saker, finns det en liten skepsis när det gäller att göra betalningar genom dem. Detta är avgörande eftersom transaktionen sker genom meddelanden.

Human Resource (HR) Management

HR-chatbots har en utmärkt förmåga för alla syften och syften att hantera upprepade frågor med tanke på att HR-avdelningar huvudsakligen ägnar 30 till 50 procent av sin tid på att svara på vanliga frågor om företagspolicy, semester eller sjuklön, som för det mesta är ganska betydande.

Chatbots

Du kommer att bli förvånad över att bokstavligen veta att i juni 2018 introducerade ett kosmetikföretag L ”Oreal sin nya rekryterare, en AI-driven Mya chatbot på ett subtilt sätt. Den digitala medarbetaren måste definitivt väsentligt förbättra upplevelsen hos jobbkandidater och på sorts sätt öka produktiviteten hos 145 rekryterare som redan arbetar för företaget..

Cirka 2 miljoner människor i alla syften skickar in sina ansökningar till generellt L’Oreal varje år, medan varumärket inte definitivt ger mer än 5 000 för det mesta anställer i genomsnitt. Nu tar Mya hand om kandidater i faktiskt tidiga stadier, svarar på sina frågor och utvärderar sina CV: er mot företagets krav, särskilt i strid med den allmänna tron.

Tack vare slags inledande vetting kan rekryterare fokusera på en kortlista med rätt kandidater för en position, eller så trodde de. Mya slags har också förbättrat kandidattillfredsställelsen: detta nådde nästan 100% efter de första 10 000 jobbintervjuerna. Vackra multifunktionella chatbots ger också en hjälpande hand med olika HR-frågor, eller så trodde de faktiskt.

Enterprise är för alla syften goda exempel på one-stop bots för allt, vilket oftast är relativt betydande. Deras funktioner består av pre-boarding, on-boarding, utbildning, utnämning och svara på frågor. Dessa rastlösa HR-chefer fungerar som assistenter dygnet runt för varje anställd och ger för det mesta de flesta upprepningsbara uppgifter med grundläggande resurser på ett betydande sätt.

Chatbots som kundvårdsledare

De flesta av de framstående märkena har nu sina sidor på Facebook, Twitter, Instagram och andra sociala medieplattformar. Experterna på dessa varumärken interagerar regelbundet med sina kunder och hanterar sina frågor.

Chatbots

Nu kan du ställa in Chatbots för att göra samma sak. Exempelvis om någon plockar upp en Täckenbäddsats och han / hon behöver veta om det kommer med kuddar och filtar, kan de chatta med botten och de får svaret. Detta sparar tid för både kunder och köpmän eftersom de inte behöver byta e-post över mindre frågor.

Chatbots som evenemangschefer

Att organisera möten har många små men ändå tidsförstörda steg som att synkronisera scheman för aktiva kollegor, kontrollera tid för rum och sprida meddelanden till deltagare. Det handlar om uppgifter som chatbots specifikt kan hjälpa till med.

Chatbots

 • Skicka varningar till deltagarna
 • Mötesplanering
 • Möte återapplikation
 • Insamling av feedback efter händelsen
 • Mötesförberedelser

Få AI-drivna digitala assistenter informerar deltagarna om scheman, primära evenemang och ändringar i sista minuten, och dessutom låter deltagarna direkt kontakta arrangörerna i alla frågor. Sammantaget hjälper bots att köra viktiga händelser mer sömlöst och tillåter samordnare att fokusera på mer komplexa uppgifter snarare än att ge nödvändig information.

Slutsats

Det vackraste med chatbots är att du kan anpassa dem efter specifika behov i ditt företag såväl som för konversationsplattformen som din organisation tidigare använder. Digitala assistenter har redan visat sig vara värdefulla när det gäller att testa, filtrera och rapportera information, räkna ut och planera scheman, skicka varningar, genomföra anpassade aktiviteter, hantera enkla frågor, informera alla och spåra dussintals transformationer. Så fortsätt och använd dessa verktyg för att bygga din första chatbot.

Under de kommande åren kommer chatbots helt enkelt att förbättra sin nuvarande kompetens och behärska olika. Det finns misstankar om att chatbots kommer att vinna över vissa mänskliga jobb och därmed bygga upp arbetslösheten.

Men vi på Geekflare har i ett mer optimistiskt scenario: automatisering av anpassade uppgifter kommer att bidra till lägre priser, större löner och fler olika jobb som kommer att dyka upp. Är det inte denna feel-good situation? Chatbots har lett till en revolution med hur människor hänger sig åt shopping eller skaffar tjänster. De är personliga, engagerande och fantastiska!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector