Parhaat maksuratkaisut Bloggerille ja Freelancerille

Jos haluat olla freelance tai bloggaaja, sinun on käsiteltävä ulkomaisia ​​asiakkaita ja hyväksyttävä useita valuuttoja yrityksellesi.


Tämänpäiväisessä viestissä puhumme bloggaajien ja freelancerien suosituimmista maksuratkaisuista, jotka helpottavat maksujen vastaanottamista sinulle.

Tämä viesti on kokoelma, joka perustuu syvälliseen tutkimukseen ja joidenkin parhaiden freelancereiden suosituksiin, jotka ovat jo kokeilleet ja testaaneet näitä alustoja. Pidä luettelo lyhyt mutta kuvaava; Aion puhua kuudesta maksujärjestelmästä, joita sinun tulisi harkita.

Joten aloitetaan.

TransferWise

TranferWise on kansainvälinen siirtopalvelu, joka on suhteellisen uusi toimija markkinoilla. TransferWisen ainutlaatuinen ominaisuus on kilpailukykyiset valuuttakurssit, ennakkomaksujen tietoisuus.

Online-maksupalvelut
TransferWisen maksun käsittelyyn kuluva aika on muuttuva tekijä valuuttojen, maiden, maksutapojen ja summan mukaan.

Kun olet kirjautunut sisään kyseiselle sivustolle, sinulla on pääsy sisäänrakennettuun hinnoittelumuunnokseen, jossa voit valita valuutan sekä lähettäjälle että vastaanottajalle ja kirjoittaa summan. Reaaliaikainen valuuttakurssilaskuri muuntaa summan, joka sopii vastaanottajan maahan ja valuuttaan, soveltaa veloituksensa, antaa sinulle arvioidun päivämäärän tapahtuman suorittamiseen.

Joten näet, tiedät kaiken etukäteen ja jos olet onnellinen, voit jatkaa.

Freelancerina voit avata henkilökohtaisen tai yritystilin; se on sinun valintasi. Mutta riippumatta siitä, mitä valitset, se on ILMAINEN! Voit lähettää tai vastaanottaa maksuja kaikista tärkeimmistä maista, kuten Yhdysvalloista, Intiasta, Kiinasta, Yhdistyneestä kuningaskunnasta jne. Jos asuu Intiassa, se olisi loistava vaihtoehto saada USD ja saada maksaa INR parhaimmillaan valuuttakurssi.

BTW, TransferWise näyttää olevan 19 kertaa halvempaa kuin PayPal.

Payoneer

Jos etsit vaihtoehtoa PayPalille, Payoneer voi olla erinomainen vaihtoehto sinulle. Payoneer erottuu siitä, että käyttäjät voivat vastaanottaa & suorita online-maksuja muutamalla napsautuksella, seuraa heidän tilin saldoa ja jopa koko tapahtumahistoriaa.

Payoneerilla kestää 3-5 työpäivää maksujen käsittelyyn, ja se tukee seuraavia valuuttoja.

 • USD
 • EUR
 • GBP
 • CAD
 • AUD
 • JPY
 • CHN
 • CZK
 • PLN
 • HIEROA
 • dongia

Voit lähettää tai vastaanottaa maksuja toiselta Payoneer-tililtä tai perinteisiltä pankkitileiltä. Maksut vaihtelevat, ja voit tarkistaa niiden yksityiskohdat maksusivu.

Revolut

Revolut ylpeilee jo yli 6 miljoonalla uskollisella käyttäjällä yksinkertaisesti yksinkertaistamalla, vaivatta ja kätesi rahaliikennettä. Aloita Revolut-sovelluksella lataamalla sovellus ensin iStoresta tai GooglePlay Storesta, rekisteröimällä ja avaa tili.

Freelancerina on välttämätöntä seurata mistä rahasi tulevat ja minne ne menevät henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.

Revolut-mobiilisovellus on siisti, nopea ja melkein kaikki mitä voit tehdä sovelluksessa. Se on yksi parhaimmista, mitä olen koskaan nähnyt.

Revolutin yritystili auttaa sinua pääsemään eroon ei-toivotuista valuuttakurssien nimimuutoksista, rajat ylittävistä siirroista ja muista maksuista, joita kukaan meistä ei muista ja silti menettää osan rahastasi pitkällä tähtäimellä..

Revolut on myös kirjanpitäjän rooli ja hallinnoi tiliäsi antaen sinulle enemmän aikaa olla tuottava ja tehdä parhaiten. Se siirtää taitavasti jopa 29 valuuttaa.

Raita

Raita on siirtyminen maksujen käsittelyyn yrityksille, jotka luottavat tuloihinsa ja voittoihinsa Internetiin. Stripen tarjoamat ominaisuudet ovat älykäs maksusivu, räätälöity käyttöliittymätyökalu, laskutus, maksutavat korteilla, lompakot, valuutat, pankkisiirto ja paljon muuta.

Online-maksupalvelut

Voit myös käyttää mobiilirajapintoja, tulojen optimointivaltuutusta, raidatutkaa, 3D-turvallisuutta ja riitojen käsittelyä kytkeäksesi kaikenlaisiin petollisiin tilanteisiin, taloudellisen raportoinnin, konsolidoidun raportoinnin, kirjanpidollisen tuen monien muiden tällaisten nykyaikaisten ominaisuuksien joukossa..

Tavallinen aika, jonka Stripe suorittaa maksujen käsittelyyn, on 5-10 arkipäivää. Stripe toimii yli 20 maassa ja käsittelee yli 135 valuutassa.

Google Pay

Google Pay helpottaa rahaliikennettä ilmaiseksi mobiili- tai pöytälaitteeltasi. Asiakkaidesi tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi lähettääksesi sinulle rahat. Kun olet luonut tilin, sinun on luotava PIN-koodi, jota käytät kaikkien tapahtumien hallintaan.

Google on kaikkialla!

Maksujen käsittelyaika on nopea, eikä pankkikorteista ja pankkisiirroista peritä mitään maksua. Google Pay toimii yli 30 maassa ja tukee yli kymmentä valuuttaa.

PayPal

Tämä luettelo ei ole täydellinen ilman PayPal.

Kuten monet teistä ehkä jo tietävät, PayPal on online-maksupalvelu, jonka avulla voit hyväksyä maksun ja saada maksun täysin tehokkaasti ja nopeasti ja helposti. Yli 270 miljoonalla käyttäjällä, joka kattaa 200 maata ja jotka toimivat yli 26 valuutassa, PayPal on maailman laajimmin hyväksytty maksujenkäsittelyjärjestelmä, joka on erittäin käyttäjäystävällinen.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on luoda tili PayPalissa ja yhdistää se sitten luotto- tai maksukorttiisi. Tilisi tulee sitten vahvistaa 48 tunnin sisällä. Voit sitten alkaa vastaanottaa ja lähettää rahaa ihmisille eri puolilla maailmaa mistä tahansa oletkin.

Vastineeksi se perii tiettyjä maksuja maksujen käsittelystä. Sinulta veloitetaan 30 senttiä jokaisesta Yhdysvaltojen sisällä tehdystä tapahtumasta. Jos saat rahaa Yhdysvalloista, PayPal vähentää 2,9% kokonaismäärästä. Jos transaktiot tehdään muiden maiden välillä, veloitukset ovat 4,4% kunkin maan erityisen prosenttimaksun ohella. PayPalin tavallinen aika käsitellä maksuja on 3–5 arkipäivää (la, su.) & Lomat pois).

Jotkut fantastisista ominaisuuksista, joita PayPal tarjoaa, ovat PayPal.Me, jossa voit luoda oman linkin nimesi, kuvasi kanssa, jakaa tämän linkin tekstiviestien, sosiaalisen median ja sähköpostien kanssa asiakkaidesi kanssa..

Voit luoda mukautettuja laskuja, lähettää niitä useille tileille, lähettää aikatauluneita laskuja halutun päivämäärän mukaan, ja myös lähettää toistuvia laskuja, seurata kaikkia laskuja ja hyväksyä myös kokonaisia ​​tai osittaisia ​​maksuja. Voit myös jakaa maksupyynnön suoraan sähköpostien kautta. Asiakkaasi voivat suorittaa maksun omalla PayPal-tilillä tai pankkitilien kautta, veloittaa & luottokortit.

johtopäätös

Nämä olivat joitain suosituimmista maksupalveluista, joita voit valita. Tietysti on muitakin maksutapoja, joita voit tutkia, kuten Cash App, QuickBooks Online, Skrill, Venmo, Dwolla, Xero, Escrow, Western Union, Moneygram, Paymo jne..

Joten maksujenkäsittelyvälineistä ei ole puutetta markkinoilla. Mutta ole tietoinen huijareista, kun he parvivat näitä alustoja. Toivon, että tämä artikkeli auttaa sinua pääsemään haluamasi maksunkäsittelyjärjestelmän jäseneksi ja aloittamaan freelance-uran.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector