Mistä löytää mahtavia SaaS-tuotetarjouksia käynnistystä ja blogia varten?

Jos olet vasta aloittanut uuden yritystoiminnan, tiedät kuinka vaikeaa on hallita kaikkia liiketoimintatehtäviä käyttämättä oikeita työkaluja.


Työkaluja on satoja, ja kaikki ei ole ilmaista. Suurin osa laatutyökaluista maksetaan, ja lopulta kulutat muutama sata tai tuhat dollaria niiden ostamiseen. Tämä tilanne on tuttu; jokainen yrittäjä kohtaa sen. Ainakin siihen asti, kunnes heidän liiketoimintansa menee riittävän hyvin voidakseen maksaa siitä.

Joten mikä on ratkaisu?

Paras vastaus on todennäköisesti löytää tarvittavat tuotteet tarjouksista. Käytä SaaS-tuotetta, joten maksat käyttämästäsi.

Mikä on Saas?

SaaS (Software as a Service) on malli, jonka avulla sen käyttäjät voivat muodostaa yhteyden pilvipohjaisiin sovelluksiin, joihin pääsee Internetin kautta. SaaS: lla on ratkaisu kaikkeen tekstinkäsittelyyn, sähköpostin hallintaan, sisällön hallintaan ja yhteistyöhön, kirjanpitotoimintoihin tai muuhun..

Joten vaatimuksistasi riippuen, voit ostaa sen palveluita tilauksen perusteella. Toisin kuin perinteinen yritysohjelmisto, palveluntarjoaja isännöi palvelua datakeskuksessaan, ja voit käyttää sitä suoraan tavallisella selaimella.

Jos palvelulle on saatavana päivitys, se otetaan automaattisesti käyttöön, jotta voit nauttia eduista.

SaaS: n suosio on nousussa sillä, että se vapauttaa käyttäjät monimutkaisesta ja työlästä ohjelmisto- ja laitteistohallintaprosessista. Voit käyttää sitä myös vapaasti mistä päin maailmaa tahansa. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja selaimen.

Ero saasien ja perinteisten ohjelmistojen välillä

Monet muut tekijät erottavat toisistaan. Katsotaanpa joitain niistä nopeasti.

SaaS Perinteinen ohjelmisto
TilausmaksuKertamaksu
Perusohjelmistoa ei tarvitse asentaa ja määrittääAsennus ja kokoonpano vaaditaan
Ennustavat kustannuksetVoi olla kallista
Älä ole huolissasi korjaamisesta; ohjelmistopäivityksetSuunnittele säännölliset korjaukset ja päivitykset
Vapaus sulkea suunnitelma ja vaihtaa toiseen myyjäänLukittu

Kaiken kaikkiaan, jos vertailet näitä kahta, SaaS: lla on epäilemättä enemmän etuja, joten se on suosittu valinta monille vakiintuneille yrityksille sekä käynnistyskeskuksille. Ja miksi ei? Loppujen lopuksi se on kustannustehokas, luotettava ja vaatii vähemmän huoltoa verrattuna perinteisiin ohjelmistoihin.

SaaS-tuotetarjoukset käynnistystäsi ja blogia varten

SaaS-sopimuksen tekeminen säästää muutamia satoja dollareita. Katsotaanpa jotain verkkokaupasta löytääksesi sellainen.

Salkku

Aivan kuten nimi viittaa, Salkku on täydellinen paketti, joka tarjoaa kymmeniä ohjelmistotyökaluja liiketoiminnan luomiseen, kasvattamiseen ja mitoittamiseen. AppSumo on rakentanut tämän alustan tarjoamaan kuratoitua tilauskokonaisuutta premium-yritysohjelmistoista.

Saatavana on monia tuotteita useista luokista.

 • Kirjanpito
 • Johtava sukupolvi
 • Suunnittelu
 • tuottavuus
 • Sosiaalisen median automaatio
 • Myynti
 • Mainonta
 • ja paljon enemmän…

Kuvittele, että saat kaikki ohjelmistot pienillä kuukausikustannuksilla, vain 45 dollaria kuukaudessa. Paljon!

Jotkut suosikkituotteet sisältyvät pakettiin ovat:

 • DesignBold
 • Sapluuna
 • Viral Loops
 • Awario
 • Plutio
 • SE-sijoitus
 • Sisältöstudio
 • PixelME

Jos ostat niitä erikseen, sinun on käytettävä muutama sata dollaria kuukaudessa, jolloin Salkku maksat 45 dollaria.

StackSocial

Löydä hienoja tarjouksia mobiilisovelluksista, ohjelmistoista, gadgeteista, verkkokurssista ja elämäntavoista. Tuottavuuden lisäämiseksi ja liiketoiminnan tehokkaaseen johtamiseen on monia tarjouksia.

Saas-tarjoukset, SaaS-tuote, Stacksocial

SaaS: lle ominaisia ​​kauppoja löydät SEO-ohjelmistoista, VPN: stä, suunnittelusta, salasanan hallinnasta, videon muokkaamisesta jne. Joitakin suosittuja tuotteita:

 • Upmetrics
 • SEOPop
 • Animatron
 • Salasanan pomo
 • ProtonVPN
 • Wave.video

Tarjouksia päivitetään säännöllisesti. StackSocial tarjoaa myös upeita lahjoja ja ilmaisia ​​maksuja. Joten tutustu sivustoon tarttuaksesi parhaaseen tarjoukseen.

Dealify

Suurin osa kaupoista on suunnattu kasvun hakkerointiin, mikä on välttämätöntä startupien kasvulle.

Säästä jopa 90%. Parasta on, että jopa niin alhaisilla hinnoilla saat samat ominaisuudet, joita tuote tarjoaa alkuperäiseen hintaan. Voit myös sallia Dealify lähettää sinulle hälytysilmoituksen joka kerta, kun sinulle on paljon tarjousta.

AppSumo

AppSumo on kuuluisa sivusto löytää houkutteleva tarjous varhaisesta käynnistyksestä. Suurin osa tarjouksista on ~ 50 dollaria, jotka yleensä maksavat 300–500 dollaria. AppSumo aloitti Noah Kagan on auttanut tuhansia yrityksiä löytämään täydellisen tuotteen alhaisin kustannuksin.

Suurin osa näistä on elinikäisiä sopimuksia, joten niitä ei tarvitse uusia. Voit käyttää niitä niin kauan kuin haluat.

Jotkut seuraavista aikaisemmista kaupoista olivat saatavilla alle 50 dollarilla.

Tämän pitäisi antaa sinulle käsityksen kustannussäästöistä.

Sinulle

Yllä olevat alustat ovat auttaneet useita johtavia yritysyrityksiä toteuttamaan kasvu- ja mittakaavastrategiansa positiivisin tuloksin. Olen varma, että yrityksesi voi hyötyä siitä myös.

Joten mene eteenpäin ja valitse parhaat tarjoukset yrityksellesi ja katso kuinka se auttaa sinua. Samalla älä unohda palata ja antaa meille palautetta. Haluaisimme kuulla sinusta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector