Luo näistä työkaluista vastuuvapauslauseke, EULA, palautus- ja palautuskäytäntö yrityksellesi

Jos verkkosivustosi näyttää maailman parhaalta, mutta sillä ei ole vaadittavia laillisia sivuja, sinun kannattaa suoristaa asioita hieman.


Verkkosivun rakentamisen aikana monet ihmiset sivuuttavat asioiden “laillisen” puolen ja keskittyvät vain mielenkiintoisiin tehtäviin. Olen samaa mieltä siitä, että laillisten asioiden perustaminen on kaikkein tylsin tehtävä, mutta muista, että se on tärkeämpää kuin mikään muu.

Sinulla voisi olla parhaiten suunniteltu verkkosivusto, mutta olet silti vaikeuksissa, jos et määritä laillisia sivuja. Palvelusi avuksi olen luonut joitain parhaista palveluista, joiden avulla voit luoda vastuuvapauslausekkeen, EULA: n ja palautus- ja palautuskäytännön helposti.

Voit myös tarkistaa aiemman viestini tietosuojakäytännön, ehtojen ja evästeiden suostumuksen luomisesta.

Mutta ensin, sinun on tiedettävä nämä käytännölliset edut.

Vähentää vastuuta, jos jokin menee pieleen

Jos yrityksesi on mukana kolmansien osapuolien mainonnassa, terveystuotteissa tai muissa neuvoissa, jotka lupaavat tiettyä hyötyä, on tärkeää, että sinulla on asianmukainen vastuuvapauslauseke. Se suojaa sinua tulevaisuuden väitteiltä, ​​jotka koskevat neuvonnan / tuotteen / mainonnan tulosta.

Vastuuvapauslauseke ilmoittaa asiakkaalle, että et ole vastuussa, jos jokin menee pieleen.

Rajoittaa sovelluksen / ohjelmiston väärinkäyttöä

Jos sinulla on EULA sovelluksellesi tai ohjelmistollesi, käyttäjä rajoittaa tuotteen laittoman tai sopimattoman käytön. Koska ohjelmistosi on esimerkiksi tarkoitettu hyvään käyttöön, voit rajoittaa käyttäjiä seuraaviin:

 • roskapostia
 • hakkerointi
 • Käänteinen suunnittelu
 • Ja muut

Vakuuttaa asiakkaasi

Kun puhutaan palautus- ja palautuskäytännöistä, yksi kasvattaa varmuuden tunnetta asiakkaiden päähän. Asiakkaasi tietävät, että mitä tahansa he ostavat, ne edustavat sitä sellaista kuin se on, ja he voivat palauttaa / palauttaa sen, jos se ei ole tyydyttävä.

Tutkitaan seuraavia työkaluja ja palveluita.

TermsFeed

Voit luoda laillisia sopimuksia ilmaiseksi TermsFeed. Ainoa maksettava aika on, kun sinun on lisättävä joitain yritykseesi sopivia lausekkeita, ja se on kertaluonteinen maksu. Voit luoda näitä sivuja erilaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien:

 • sivustot
 • Mobiilisovellukset
 • Facebook-sovellukset
 • SaaS

Siinä on kaikki kolme asiakirjaa, joista puhumme tässä artikkelissa, mikä tarkoittaa, että saat kaiken saman katon alle ilmaiseksi.

Termly

Auttaa pysymään ajan tasalla ja noudattamaan lakia, Termly on yksi palvelu, johon voit luottaa jatkuvasti muuttuvien tietosuojalakien selviytymiseen. Sen avulla voit luoda kourallinen sivuja, mukaan lukien:

 • Vastuuvapauslauseke
 • PALAUTUSKÄYTÄNTÖ
 • Käyttöehdot

Voit aloittaa vastaamalla vain muutamiin peruskysymyksiin, valitsemalla haluamasi asettelun ja upottamalla sen sitten minne haluat..

Maksaa vain 10 dollaria kuukaudessa, mutta voit käyttää myös heidän ilmaista versiota rajoitetusti.

WebsitePolicies

Ammattimainen palautus- ja palautuskäytäntö voi viedä yrityksesi pitkälle, ja WebsitePolices tarjoaa sinulle juuri sen. Ainoa mitä valitset foorumi ja käytännön tarkoitus, mukauta sitä tarpeisiisi ja julkaise lopulta. Niin yksinkertaista!

Jokainen heidän tuottama käytäntö on ainutlaatuinen ja räätälöity yrityksesi tarpeisiin vain antamasi yksityiskohtien avulla. Voit aloittaa ja kokeilla sitä ilmaiseksi.

EULAtemplate

EULAtemplate on fantastinen kokoelma EULA-malleja, joita voit muokata ja sovittaa tarpeisiisi. Jokainen malli on kirjoitettu ammattimaisesti, ja voit nähdä sanamäärän ennen sen lataamista.

Kuten tavallista, jokaiselle mallille sinun on annettava perusteelliset tiedot ohjelmistostasi / sovellustasi ja sitten muokattava sitä käytettäväksi projektissasi..

Fiverr keikka

Harvat ihmiset eivät ole tietoisia tästä upeasta verkkosivustosta, jonka avulla voit palkata freelancereita kirjaimellisesti kaikkiin tehtäviin. Vaikka en aio mennä jokaiseen tehtävään, voin kertoa, että löysin kauniin vaikuttava keikka että kirjoitat sinulle mukautetun vastuuvapauslausekkeen ja hyvitys- / palautuskäytännön vain 10 dollaria.

Sillä on hienoja arvosteluja ja arvioita, joten se kannattaa todennäköisesti tutustua.

Shopify

Shopify on tunnettu loistavasta verkkokaupan ohjelmistosta, mutta niillä on jopa vähän hyödyllisiä työkaluja, jotka voivat tehdä päivästäsi paljon helpompaa. Yksi niistä on ilmainen palautuspolitiikka. Muutamalla napsautuksella ja mukautuksilla voit luoda täydellisen palautuskäytännön, jonka yrityksesi voi käyttää välittömästi..

Lisäksi saat myös ilmaisen 14 päivän kokeilun Shopifesta, jonka avulla voit lähteä e-com-tilaan mahdollista tulevaa yritystä varten.

Vastuuvapauslauseke

Loistava ja ilmainen työkalu vastuuvapauslausekkeiden luomiseen, Vastuuvapauslauseke on melko yksinkertainen vaihtoehto tässä luettelossa. He eivät veloita mitään, koska he tietävät, että vastuuvapauslauseke on välttämätön jokaiselle yritykselle.

Ennen edes lomakkeen täyttämistä näet esikatselun siitä, millaista vastuuvapauslauseketta saat. Se auttaa sinua päättämään, haluatko jotain tällaista. Jos sinulla on kunnossa, voit jatkaa ja täyttää kyselylomakkeen. Saat vastuuvapauslausekkeen heti sähköpostitse.

LegalTemplates

Toinen ilmainen ja ammattimainen malli EULA: lle, LegalTemplates, tekee Jumalan työtä tämän palvelun kanssa. He tarjoavat vähän liikaa ilmaiseksi, mikä on hienoa. Saat asianajajatason EULA: n, joka suojaa sinua kieltämällä ohjelmien jälleenmyynnin ja väärinkäytön.

Voit heti ladata EULA-mallin MS Word -muodossa ja muokata sitä haluamallasi tavalla. Heillä on myös kotisivulla hyödyllisiä tietämystä käsitteleviä osioita, jotka selittävät enemmän EULA: sta. Suosittelen läpikäymistä ja lukemista noiden osioiden ymmärtämiseksi paremmin.

johtopäätös

Toivon, että yllä olevat palvelut auttavat sinua luomaan näitä laillisia sivuja ja olemaan lakien mukaisia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector