9 AI-alusta, joka auttaa sinua luomaan Facebook Chatbot ��

Tavalla tapahtuu lukuisia muutoksia ihmiset ovat vuorovaikutuksessa erilaisten kaupallisten organisaatioiden kanssa.


Verkkosivut korvataan sovelluksilla, ja nyt Chatbots näyttää asteittain ottavan sovellusten aallon.

Mikä on Chatbot?

 chatbot on keinotekoinen keskusteluohjelma, joka auttaa automatisoimaan chat-vastaukset. Kuvittele, olet ostanut esineen verkossa ja halunnut tietää sen toimitus ETA. Mitä sinä tekisit?

Yleensä joko pudotat sähköpostin, soitat kauppaan tai kirjaudut sisään heidän verkkosivustoilleen tarkistaaksesi tilauksen tilan. Olla samaa mieltä?

Entä jos voisit mennä kaupan verkkosivusto tai Facebook-sivulla kirjoittaaksesi tilaustunnuksesi ja chatbot antaa sinulle toimitusaika-arvon.

Paljon parempi, eikö olekin?

Säästät aikaa soittaessasi tai lähettäessäsi sähköpostia, ja myymälä on vähentää toimintakustannuksia koska meillä ei ole asiakaspalvelua vastata helposti automatisoitaviin kyselyihin.

Miksi Chatbot on tärkeä?

 • Se säästää yritystukikustannuksia – keskustelu asiakkaan ja yritysorganisaation välillä ilman mukaan lukien ihminen. Henkilö voi kysyä kysymyksiä ja saada niihin vastauksia AI-pohjaisella chatbotilla.
 • Se säästää asiakkaan aikaa – asiakkaan ei tarvitse viettää aikaa soittamiseen tai sähköpostitse. Suurin osa meistä on chat-ympäristöissä, kuten Facebook, WhatsApp, jne., Joten keskustelu on helppoa vuorovaikutuksessa.

Voit luoda chatbotin yrityksellesi tai henkilökohtaiselle mille tahansa alustalle, mukaan lukien Facebook Messenger, WhatsApp, verkkosivusto, Slack, Twitter jne..

Seuraavat AI-käyttöinen ratkaisu auttaa sinua luomaan chatbotin monialustaiseksi, mukaan lukien Facebook Messenger.

Chatfuel

Erinomainen tuen automatisointiin Facebookissa, Chatfuel valtuudet 46% kaikista Messengerissä olevista chatboteista. Se on valtava määrä, ja se oikeuttaa sen täysin, koska se auttaa lisäämään myyntiä ja tuloksia huomattavasti. Yritykset, kuten LEGO ja HelloFresh, ovat nähneet loistavia tuloksia heidän kanssaan, ja suosittelen, että kokeilet myös heidän ilmaisen esittelynsa avulla.

Sinun ei tarvitse mitään koodausta tai aikaisempaa kokemusta oman chatbotin perustamiseen. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes rekisteröityä jo nyt. Napsauta vain “aloita”, ja sinut opastetaan matkalle automatisoimaan joukko tehtäviä. ��

chatbot

Voit muodostaa yhteyden chatbot Facebook-sivusi kanssa ja aloita asiakaskyselyjen hallinta autopilotilla. Se pystyy käsittelemään suurta määrää asiakkaita, kaikki heidän AI-tekniikansa ansiosta. Tämä puolestaan ​​auttaa lisäämään sitoutumista, kasvattamaan myyntiä ja rakentamaan hyvämaineisen yrityksen onnellisten asiakkaiden kanssa.

Voit mukauttaa viestejä jokaiselle henkilölle, muokata tervetulotekstiä ja antaa sen lisätä kuvia automaattisesti tarvittaessa. Lisäksi voit antaa sen upottaa kortteja, vastata ehdotuksiin ja toteutettavissa oleviin CTA-painikkeisiin.

Siinä on paljon valmiita malleja, joista valita, ja voit aloittaa ilmaiseksi heidän 14 päivän kokeiluversionsa avulla.

SendPulse

Erittäin älykäs ja visuaalisesti houkutteleva, SendPulse antaa sinun määrittää erilaisia ​​toimintoja ja mukauttaa niitä tarpeitasi vastaavasti. Voit esimerkiksi luoda viestivirtoja ohjataksesi asiakkaita elävälle edustajalle, kun keskustelu sitä vaatii. Voit järjestää viestintälogiikan myös avainsanojen, kuten “hinta”, “toimitus” ja “ostaminen”, perusteella.

Tämän lisäksi voit:

 • Tarkastele yksityiskohtaista analytiikkaa
 • Lisää tilauksen widgetit tulevia päivityksiä varten.
 • Viesti asiakkaillesi chatbotissa
 • Lisää chat-widget verkkosivustollesi.
 • Aseta tiedostoja, kortteja ja muita välineitä tarvittaessa

Siellä on paljon muuta, mitä haluat tutkia. Muista kirjautua ilmaiseksi.

Botsify

Muokatut viestit ja nopea vastausprosentti, Botsify voi auttaa sinua saavuttamaan viisinkertaisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin nopeasti, automaattisen asiakastuen avulla. Keräät keskustelulomakkeita, vaihdat robotista ihmisen edustajaksi ja valitset jopa useista eri kielistä palvellaksesi laajempaa yleisöä.

Botsify antaa sinun luoda chatbotteja Whatsappille, Facebookille, SMS: lle ja verkkosivustollesi. Ja hienoa on, että voit luoda useita chatboteja samalle alustalle suorittamaan erilaisia ​​tarkoituksia ja tehtäviä.

Jos kaikki kiinnostaa, siirry eteenpäin ja ota heidän 14 päivän ilmainen kokeiluversio.

Dialogflow

Voimanlähteenä on vankka AI-tekniikka, Dialogflow antaa sinun luoda luonnollisen tyyppisiä keskusteluja integroituna äänesovelluksiin ja tekstipohjaiseen chatbottiin. Se on myös Googlen ratkaisu, joten on hyvin vähemmän mahdollisuuksia, että se ei ole tyydyttävä. Siinä yhdistyvät koneoppimisen voima tuottaa entistä paremman kokemuksen.

Dialogflow tukee yli 20 eri kieltä ja toimii moitteettomasti asiakkaiden kanssa, jotka selaavat melkein mistä tahansa laitteesta, olipa kyseessä sitten puitteet, puhelimet, kaiuttimet jne..

Dominosin, Mercedesin ja Giorgio Armanin kaltaiset yritykset käyttävät tätä ratkaisua tasoittaakseen myyntiä edeltävän ja myynnin jälkeisen tiedustelukäsittelyn. Voit myös aloittaa sen rekisteröimällä ilmaiseksi.

Tarvitsetko apua päästäksesi alkuun? Katso tämä Dialogflow-kurssi.

Converse.ai

Converse.ai on San Franciscossa toimiva yritys, jonka avulla voit luoda chatboteja yrityksesi organisaatiolle helposti.

Converse.ai tarjoaa integraatiota Google, Slack, Twitter, Twilio, Kik, Kerros, Sisäpuhelin, Käytettävissä, Lentotilastot, MailChimp, Mailgun, ja Hubspot.

kohokohtia

 • Helppo käyttää verkkopohjaista käyttöliittymää.
 • Useita keskusteluja botin käyttäjien kanssa arvioidaan tarkasti ja heille annetaan sopiva vastaus.
 • Se tarjoaa yhdellä napsautuksella integraatiot useimmille alustoille.

ManyChat

FB-lähettiläs tukipalveluihin, myyntiin ja markkinointiin.

ManyChat tarjoa drag-n-drop bot -rakentaja, jolla voit määritellä logiikan, automatisoida lähettämisen ja paljon muuta ilman koodausta.

Ei vain Facebook-sivulta, mutta voit myös toteuttaa chat-kuvakkeen sivustossasi kasvattaaksesi tilaajaasi. Kuulostaa täydelliseltä markkinointi chatbot-alustana.

Pussata

Verkkotunnuksen tehokas sovellusliittymä Pussata, voit luoda chatboteja useille alustoille yhdessä Facebook Messengerin kanssa. Vain yksi yhtenäinen sovellusliittymä, saat vankan ominaisuusjoukon.

Smooch integroituu moniin erilaisiin alustoihin, kuten Messenger, Twitter, löysä, Zendesk, Android SDK, ja iOS SDK.

MobileMonkey

Yhdistä Facebook-sivusi saadaksesi sen alkuun ILMAISEKSI muutamassa minuutissa. MobileMonkey sai kaikki ominaisuudet, joita tarvitset Messenger-yhteystietojesi kasvattamiseen tuotteesi, sisällön, palveluidesi jne. markkinoimiseksi.

Jotkut parhaista ominaisuuksista ovat

 • Yleisön segmentointi
 • Räjäytä keskustelut mainostaaksesi, ilmoittaaksesi
 • Automatisoi päivittäiset operatiiviset tehtävät
 • Luo tulosuppilot
 • Käynnistä toiminto, joka perustuu avainsanoihin ja vuorovaikutukseen AI: n avulla
 • Tehokas analytiikka kasvun seuraamiseksi

MobileMonkey-apuna voit myös lisätä chat-widget sivustollesi.

Botkit

Botkit on avoimen lähdekoodin alustat chatbotien luomiseksi. Sen on suunnitellut Howdy-joukkue, joka tarjoaa semanttisen käyttöliittymän viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen, jotta kehittäjät voivat keskittyä loistavien sovellusten rakentamiseen sen sijaan, että keskittyisivät API-päätepisteisiin.

Tässä on joitain Botkitin tarjoamia työkaluja:

kohokohtia

 • Voit lisätä lisäkoodia sovellusliittymään toiminnallisuuden parantamiseksi.
 • Siinä on reaaliaikainen viestinhallinta toiminnan seuraamiseksi ja se tarjoaa yksityiskohtaiset käyttötilastot.
 • Voit lisätä kuplia, jotka lähettävät jälkiarvoja, kun käyttäjä napsauttaa niitä.
 • Voit mukauttaa viestisi siten, että siinä ei ole ilmoitusta tai ilmoitusta äänellä lähettäessään sitä käyttäjälle.

Botsociety

Botsociety on helppo työkalu chatbotien luomiseen. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on lähettää käyttäjän teksti ja robotin vastaus.

Tulos näkyy heti valitsemallasi käyttöliittymällä ruudulla. Se on enemmän kuin AI-pohjainen chatbot, se on chat-malli-sovellus.

Wit.ai

Wit.ai on Facebookin omistuksessa tammikuusta 2015 lähtien auttamaan kehittäjiään puheentunnistuksessa. Wit.ai: lla on yli 200000 kehittäjää, jotka ovat luoneet sovellusliittymän äänen aktivoimien rajapintojen rakentamiseksi.

Wit.ai integroituu Pythonin, Node.js: n ja Rubyn kanssa. Se on täysin avoimen lähdekoodin; voit käyttää toisen kehittäjän tarinaa käynnistääksesi projektisi.

johtopäätös

Toivon, että yllä oleva alusta auttaa sinua luomaan botisi yrityksillesi. Jos haluat oppia luomaan Chatbotia, suosittelen tarkistamaan tämä Udemy-kurssi.

Tunnisteet:

 • AI

 • chatbot

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map