8 yrityksen perustamispalvelu, joka auttaa sinua aloittamaan liiketoiminnan Yhdysvalloissa

Jos olet halunnut hyödyntää parhaiten integroituja kansallisia markkinoita alhaisimmalla verokannalla, sinun on perustettava yrityksesi Yhdysvaltoihin.


Ne ovat maailman suurimmat kansalliset markkinat, ja niihin sukellus merkitsisi valtavien menestysväylien avaamista. Itse asiassa se tekee toimeentulostasi paljon helpompaa ja mukana on venekuormituksia, kuten:

 • Yrityksesi maineen parantaminen
 • Mahdollisesti alentaa veroa Yhdysvalloista tulevista tuloista
 • Tekee melko helpoksi myydä Yhdysvaltojen markkinoilla tulli- ja verotuksellisesta näkökulmasta katsottuna
 • Mahdollistaa USA: n pääomamarkkinoiden hyödyntämisen erilaisiin liiketoiminnan tarkoituksiin

Tässä vaiheessa saatat myös miettiä, onko olemassa mahdollisuus käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi yrityksen rekisteröinnin sijaan. Vaikka siellä on, en suosittele sitä. Tässä on miksi.

Vähentää riskejä

Yrityksen rekisteröinti tarkoittaisi itsesi vapauttamista henkilökohtaisista vastuista ja riskeistä. Koska rekisteröidystä yrityksestäsi tulee erillinen oikeushenkilö, et “henkilökohtaisesti” ole vastuussa veloista. Henkilökohtaista omaisuuttasi ei myöskään takavarikoida.

Auttaa yritystäsi saamaan valtavan arvostuksen

Tultuaan rekisteröidyksi yritykseksi sen sijaan, että toimisit henkilökohtaisesta nimestä, se nostaa automaattisesti maineesi ja ammattitaitosi kirjaimellisesti kaikkien edessä. Se kuvastaa, että yrityksesi on sitoutunut tehokkaaseen ja vastuulliseen johtamiseen.

Rahoituksen saatavuus on helpompaa

Rekisteröitynä yrityksenä on paljon helpompaa lainata rahaa liikepankeilta tai lainanantajalta, koska he eivät halua lainata rahaa jokaiselle, joka on ”yöllä”. Legit-rekisteröinti antaa sinulle uskottavuuden ja luottamusmerkin.

Eri vaihtoehtoja yrityksen rekisteröimiseksi Yhdysvaltoihin

Yhdysvalloissa on kahta suosittua yritystyyppiä.

 1. Business Corporation
 2. Osakeyhtiö (LLC)

Yritysyrityksissä osakkeenomistajia pidetään omistajina. He voivat valita johtajat, jotka voivat sitten asettaa politiikat ja tavoitteet ja jopa analysoida edistymistä ja toimintaa. Johtajat voivat myös valita valitut upseerit, jotka voivat johtaa yritystä päivittäin.

Toisaalta osakeyhtiöissä (LLC) omistajia kutsutaan jäseniksi ja he ovat vastuussa kaiken hallinnasta. Ylikuormituksen tapauksessa jäsenet voivat nimittää johtajia jakamaan työmäärän jatkuvasti.

Näiden kahden välillä on paljon enemmän eroja, mutta suurin huolenaihe on yrityksen manuaalinen rekisteröinti. Mukana on paljon vaiheita, ja se voi olla naurettavan ylivoimainen joillekin.

Pelastustasi varten olen luonut nämä ratkaisut, jotka yksinkertaistavat yrityksesi luomisprosessia. He huolehtivat kaikesta paperityöstä ja lähettävät sinulle täydellisen arkistoinnin, kun se on valmistettu hyvin lyhyessä ajassa.

ZenBusiness

Loistava pienyritysten palvelualusta, ZenBusiness voi auttaa perustamaan yritystäsi, joka sisältää nimen saatavuushaun tekemisen, yhtiöjärjestyksen valmistelun, kaiken tarkkuuden tarkistamisen ja muodostumisasiakirjojen lähettämisen valtiolle.

Ne tarjoavat myös muita tärkeitä palveluita, jotka auttavat sinua johtamaan ja kasvattamaan yritystäsi, kuten valtion edellyttämät vaatimustenmukaisuuspalvelut, kuten rekisteröity edustaja ja huoleton takuu, sekä muun muassa kirjanpito, yritysvakuutukset ja verkkotunnukset.

Sanoisin, että ne ovat nopeita ja erittäin yksinkertaisia ​​verrattuna muihin siellä oleviin. Lisäksi niiden hinnasuunnitelmat eivät ole niin kalliita. Aloitussuunnitelma maksaa vain 49 dollaria, kun laskutetaan vuosittain.

Filenow

Ilmaisella EIN: llä ja rekisteröidyillä edustajilla, Filenow on uskomaton ammattilaisryhmä, joka voi auttaa sinua perustamaan yrityksesi Yhdysvaltoihin riippumatta siitä, onko kyseessä LLC tai Business Corporation. Saat pääsyn heidän asiantuntijatukipalveluunsa, eikä niistä ole piilotettuja maksuja.

Tässä on joitain Filenow-tarjouksista:

 • Minimi paperityö vaaditaan
 • Rajoittamaton prioriteetti puhelin- ja sähköpostituella
 • 24 tunnin tilausten käsittely
 • Pikakuljetus + asiakirjojen e-toimitus

Kaikista paras? Se maksaa vain murto-osan. Voit aloittaa niin nopeasti kuin nyt ja jopa valita heidän rahojen palautustakuun, jos et pidä heidän palvelustaan.

DelawareInc

Toiminut vuodesta 1981, DelawareInc on alhaiset muodostushinnat, mikä on vain 179 dollaria. Voit antaa tietosi nyt, ja he varmistavat, että lähettävät yrityksesi samana päivänä, mikä on hämmästyttävää. He ovat tähän mennessä palvelleet yli 175 000 asiakasta, joten voit sanoa, että he ovat melko taitavia tässä pelissä.

Heidän kotisivullaan voit joko suorittaa nopean nimen tarkistuksen tai aloittaa suoraan yrityksen perustamisprosessin.

MyCompanyWorks

Perustettiin yli 60 000 yritystä vuodesta 2001, MyCompanyWorks on toinen vaikuttava palvelu, joka auttaa sinua perustamaan yritystäsi. Voit nousta toimintaan valitsemalla yritystyypin ja valtion, täyttämällä online-lomakkeen ja se on se, saat arkistoidut paperit.

Ne ovat upeita seuraavista syistä:

 • Erittäin yksinkertainen kojelauta
 • Kyky seurata tilauksiasi
 • Asiakirjojen ilmainen sähköinen toimitus
 • Käsittelee arkistoinnin samana päivänä
 • Ohjattu helppo asennustoiminto selkeisiin ohjeisiin

Heidän kokonaisarvosana on 4,9 / 5 tähteä, mikä on aika mielellään.

Incfile

Ilman piilotettuja maksuja, Incfile voit perustaa yrityksesi niinkin alhaiseen hintaan kuin 0 dollaria. Ei edes vitsaile. Ensinnäkin sinun on vain katettava valtion maksut, ja sinulla on hyvä mennä. Kaikki heidän paketit sisältävät:

 • Nimihaku
 • Valmistelu ja arkistointi
 • Seuraavana päivänä käsittely
 • Yrityksen ilmoitukset elinaikana
 • Tilauksen online-seuranta
 • Liiketoiminnan veroneuvonta ilmaiseksi
 • Asiakastuki koko elämän ajan

Siellä on paljon enemmän, ja voit aloittaa kokea ne kaikki.

Swyftfilings

Aivan kuten muutkin tässä luettelossa, Swyftfilings, myös hoitaa kaikki paperit ja säästää aikaa ja rahaa prosessissa. Jokainen tukitiiminsä henkilö on liiketoiminnan asiantuntija, ja voit olla varma, että et jätä vaeltelemassa puolivälissä.

Voit myös käyttää heidän yrityksen nimen hakuvaihtoehtoa täyttämällä pienen lomakkeen kotisivulla. He saavat tunnin kuluessa palata ilmoittamaan sinulle, onko se käytettävissä vai ei..

Ehdotan ottaa suora puhelinsoitto tai keskustella heidän kanssaan prosessin poistamiseksi.

USFormation

USFormation n on tarkoitettu yksinomaan muualla kuin Yhdysvalloissa asuville, ja paketit on suunniteltu pitäen tämä mielessä, jotta pystyt asettamaan ja toimimaan yrityksen kanssa vain 24 tunnissa. Kun olet valinnut heidän palvelun, saat seuraavia etuja:

 • Ilmainen EIN-verotunnus
 • Ilmainen 2 kuukauden Yhdysvaltain virtuaalinen osoite
 • Ilmainen 15 minuutin veroneuvonta
 • Ilmainen Yhdysvaltain puhelinnumero
 • Vapaa rekisteröity agentti vuodeksi
 • Pankkiratkaisu Yhdysvalloissa varojen vastaanottamiseen ja lähettämiseen
 • Elinikäinen laatutuki

Siinä on paljon etuja, jotka saavat sinut lähelle heidän palvelun käyttöä. Et vain voi poistaa näitä. Muista ottaa heihin yhteyttä ennen ostamista liittyvistä kysymyksistä.

ClevverCompany

ClevverCompany auttaa sinua perustamaan yrityksesi Yhdysvalloissa ilman, että sinulla todella ole suurta budjettia. Prosessi on melko yksinkertainen, nopea ja suoraviivainen. Se näyttää noin:

 1. Täytät heidän lomakkeen
 2. Heidän lakimiehensä käy läpi toimitetut asiakirjat
 3. He valmistelevat tarvittavat asiakirjat ja jopa ajoittavat tapaamisen notaarin kanssa
 4. Kaikki asiakirjat lähetetään viranomaisille
 5. Ja olet valmis!

5-vaiheinen prosessi on kaikki mitä ClevverCompany vaatii.

johtopäätös

Siellä on luettelo parhaista yritysten perustamispalveluista, joita voit käyttää perustamaan yritykseesi Yhdysvaltoihin. Kaikki nämä ovat omalla tavallaan mahtavia. Sinun täytyy vain valita yksi hinta- ja ominaisuuskriteereistäsi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector