7 parasta SaaS HRMS -yritystä aloittaville ja yrityksille

HR on ihmisten ammatti. Ihmiset, parempi sanoa, ovat työntekijöitä, jotka ajavat yrityksiä.


Siksi heidän pitäminen motivoituneina ja viisaasti hallitseminen ovat ratkaisevan tärkeitä. Teknisten läpimurtojen, kuten tekoälyä ja automaatiota sisältävän HRMS-ohjelmiston ansiosta HR-prosessit ovat vähentyneet.

Yrityksesi kasvaessa eri asiat alkavat pintaa, joka sisältää skaalauksen, prosessien ja datan hallinnan, työvoiman optimoinnin ja paljon muuta. Työntekijöiden kasvaessa myös henkilöstöhallinnosta tulee monimutkaista, seulonnasta, palkkaamisesta, koulutuksesta ja palkanhallinnasta lainsäädännön noudattamiseen. Lisäksi arkaluontoiset tietosi ovat hajallaan monissa paikoissa ja kansioissa.

Tämän seurauksena se aiheuttaa HR-palovammoja laskien samalla kokonaistehokkuutta.

Mutta niska-niska-kilpailussa, jossa aika on rahaa, sinulla ei ole varaa tehottomuuteen, etenkin kasvuvaiheessa.

Joten, jos HR-prosessisi silti liikuttaa laskentataulukoita ja paperityötä paikoillaan arkistossa, puuttuu jotain!

Mikä on ratkaisu?

HR-hallintaohjelmisto tai HRMS!

Mikä on HRMS?

Yksinkertaisesti sanottuna, HRMS on ohjelmisto, joka hyödyntää tekniikan voimaa hallita HR-prosesseja. Sen tavoitteena on parantaa yrityksesi tehokkuutta ja tuottavuutta automatisoimalla manuaaliset ja toistuvat tehtävät. Tämän seurauksena HR-tiimisi voi hallita prosesseja hyvin ja löytää enemmän aikaa hyödyntää muissa liiketoiminnan kasvun kannalta tärkeissä toiminnoissa.

Ohjelmisto kattaa henkilöstöhallinnon eri näkökohdat, mukaan lukien:

 • Työvoiman suunnittelu
 • rekrytointi
 • Perehdytys
 • Työn vahvistusprosessi koeajan jälkeen
 • Työntekijöiden tiedonhallinta
 • Tapahtumat ja poistotapojen hallinta
 • Seuraamalla läsnäoloaikoja ja aikaa
 • Palkanlaskenta
 • Palkanmuutoslaskelmat
 • Eroaminen
 • Viestintä ja sääntöjen ja säännösten hallinta
 • Työntekijöiden sitoutuminen
 • Lakisääteinen noudattaminen
 • MIS-raportit
 • Koulutus ja kehitys
 • Suorituskyvyn arviointi
 • Perintösuunnittelu

Miksi yritykset tarvitsevat HRMS: ää?

Kynä- ja paperitila voivat auttaa alkuvaiheissa, mutta eivät ole terveellisiä yrityksellesi kasvaessaan. Pienille ja keskisuurille yrityksille kunnollisen HRMS: n käyttö on tärkeää, koska se voi nopeuttaa kasvuprosessia automatisoimalla monimutkaisia ​​tehtäviä ja poistamalla mahdolliset virheet, koska pienetkin virheet voivat olla tappavia tuottavuudellesi.

HRMS, joka on sidottu nousevaan tekniikkaan, kuten data-analytiikkaan ja automaatioon, hyödyttää paitsi työnantajia myös työntekijöitä ja asiakkaita, koska oikea tieto voi tavoittaa oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan.

raportti sanoo, että HR-ohjelmistojen maailmanmarkkinoiden ennustetaan olevan huikeat 30 miljardia dollaria vuoteen 2030 mennessä. Se ennustaa myös 9,4%: n kasvunsa vuosina 2017-2025..

Katsotaanpa joitain sen eduista nykyaikaiselle yritykselle.

Tehokas työntekijöiden hallinta

HR-tiimisi voi seurata työntekijöiden läsnäoloaikoja ja työaikoja, jotta voidaan varmistaa suurin tuottavuus ja korvaus ylityöistä. Voit myös hallita työntekijöiden koulutusta, palkanmaksua, suoritusta ja parempaa sitoutumista, jotta he voivat tuntea olevansa kiinnostuneita organisaatiostasi.

KPI-seuranta

HRMS pystyy tarkasti automatisoimaan KPI: n (Performance Performance Indicator) seurannan kokonaisprosessin osoittaakseen työntekijöiden tehokkuuden saavuttaessaan asetetut tavoitteet. Tätä varten voidaan seurata työntekijän roolissaoloa, poissaoloja, tavoitteiden saavuttamiseen kuluvaa aikaa jne..

Edistää työntekijöiden itsepalvelua

Yksi HRMS: n hienoimmista ominaisuuksista on työntekijöiden itsepalvelu, jossa he voivat käyttää profiilejaan ja portaaliaan. Se sisältää yksityiskohtaiset tiedot yrityksen ehdoista, jättää politiikan, palkanlaskun, eroamisprosessin jne., Joten heidän ei tarvitse kysyä kaikkia kysymyksiä HR-osastolle. Siten se säästää aikaa molemmille osapuolille.

Työntekijöiden ei tarvitse enää lähteä hakemaan lomakkeen hakemista. He voivat käyttää sitä itse järjestelmän kautta ja tarkistaa myös jäljellä olevan lomtasaldon, lomaluettelon, tulevat tapahtumat ja muut ominaisuudet.

Poistaa inhimilliset virheet

Automaatio eliminoi inhimilliset virheet, jotka saattavat maksaa yritykselle lainsäädännön noudattamisen, kustannusten ja ajan suhteen. Se vähentää virheiden ja kaksoiskappaleiden mahdollisuutta virheetöntä tehtävien suorittamista varten.

Tietoturva ja yksityisyys

Varmistaa vaatimustenmukaisuuden

Liittovaltion ja osavaltioiden lakien noudattaminen on elintärkeää yrityksesi hyvinvoinnille. Jos sitä ei käsitellä hyvin, se voi aiheuttaa vakavia uhkia yrityksellesi maineen ja seuraamusten suhteen. HRMS päivittää säännöllisesti kaikkia lakisääteisiä muutoksia noudattamisen varmistamiseksi.

Miksi pilvipohjainen tai SaaS HRMS-ohjelmisto?

Sen sijaan, että käytät perinteistä paikallisia ohjelmistoja, joista sinun on ostettava kaikki, voit siirtyä pilvipalvelun ylläpitämään SaaS-ohjelmistoon. Se on liittymäpohjainen, eli sinun ei tarvitse maksaa koko ohjelmistosta. Palveluntarjoaja antaa sinulle valtuudet käyttää sitä jonkin aikaa suunnitelmasta riippuen.

Soittaa kelloa?

Kyllä, kuten Netflix!

Toisin kuin paikalliset ohjelmistot, SaaS-malli ei vaadi asennusta eikä määrityksiä. Kaikki on valmis etukäteen, ja voit aloittaa sen käytön tunnin tai kahden kuluttua. Voit siis säästää kustannuksia ja aikaa huolta huolta.

Pilviympäristössä asuva SaaS-ohjelmisto antaa sinulle paremman skaalautuvuuden, kun voit valita ohjelmiston organisaatiokykysi perusteella.

Joten, jos haluat sisällyttää HRMS: n organisaatioosi, harkitse SaaS-ohjelmiston käyttöönottoa. Tässä on joitain parhaista käytettävissä olevista ohjelmistoista, joiden avulla voit auttaa sinua siinä.

Freshteam

Yhdistä yksi askel lähemmäksi työntekijöitä käyttämällä Freshteam hallita kaikkia HR-prosesseja älykkäästi ja tehdä vaikuttavia päätöksiä. Sovellusten seurantajärjestelmän avulla voit hankkia ehdokkaita, ajoittaa haastattelut ja palkata oikeat ehdokkaat. Lähde heitä työportaalien, urasivustojen, työntekijöiden suositusten, toimittajien, sosiaalisen median sivustojen ja muun kautta.

Luo haastattelutuloskortteja, lisää vuokrausryhmiä, työnkulun vaiheita ja räätälöityjä hakulomakkeita jokaiselle työlle. Voit myös pitää kaikki tiedot ehdokkaista, mukaan lukien sähköpostit, ansioluettelot, pisteet, vuorovaikutushistorian, palautteen jne. Yhdessä paikassa Candidate 360: n kanssa. Haastattelujen suunnittelussa voit kutsua paneelin jäsenet ja jättää palautetta. Ohjelmiston avulla voit myös hallita työtarjouksia ja määrittää sen kentät, tallentaa päätöksiä ja valmistella tarjouskirjeitä.

Freshteamin avulla voit suorittaa sujuvan alukselle aloittamalla prosessin etukäteen dokumentoinnin ja lomakkeiden täyttämiseksi. Se säästää puuseppien ensimmäisen päivän, jotta he ymmärtävät ikäisensä ja organisaation. Saatuaan asiakirjan allekirjoitettua voit lähettää ne heidän profiiliinsa, luoda heille tehtäviä, seurata heidän toimintaa ja lähettää muistutuksia käynnistämisprosessin loppuun saattamiseksi..

Vedä ja pudota lomakekentät luodaksesi työntekijöitä koskevia tietoja, ylläpitää organisaatiokaavioita, jotta näytetään kaikki yritysrakenteessa olevat entiteetit nimillä, osastoilla ja sijainneilla. Luo ja käytä kalenterivuoden lomautuskäytäntöjä, kartoita ne helposti tiettyihin ryhmiin, paikkoihin, vuoroihin tai osastoihin koko organisaatiossa. Voit myös seurata lehtiä, luoda lomautusraportteja, havaita poissaoloja ja lähteä suuntauksia.

Sen mobiilisovelluksen ollessa käytettävissä iOS: ssä ja Androidissa voit hoitaa vaivatta rekrytointia lähettämällä sähköpostia, lähettämällä palautetta ja tehdä päätöksiä. Hake lomoja tai hyväksyä / hylätä jonkun toisen pyyntö napauttamalla ja päästä työntekijöiden rekistereihin mistä tahansa.

Sage HRMS

Valloita kaikki HR-haasteet ja tee älykkäitä päätöksiä Sage HRMS parantaa organisaation tehokkuutta. Se tarjoaa dynaamisen ratkaisun työntekijöidesi koko elinkaaren hallintaan vuokraamisesta eläkkeelle. Ohjelmisto on skaalautuva tukemaan sinua jatkuvasti kasvavilla tarpeillasi.

Palkkaa lahjakkaita ihmisiä, säilytä parhaat ja tunnista sisäiset työntekijät helposti johtotehtäviin. Se auttaa myös minimoimaan työntekijöiden vaihtuvuuden lisäämällä sitoutumista. Paranna jokaiselle työntekijälle ajankäytön hallintaa ja kattaa lehdet ja läsnäolo lukuun ottamatta palkanlaskennan, tulosarviointien, etujen, itsepalvelun ja niin edelleen hallintaa.

Poista ilmoittautumisten ja tietojen syöttämisen kalliit virheet välttäen hyötyihin liittyvää tuskallista paperityötä. Sen riskianalyysi antaa sinun mitata työntekijöitä heidän tietojen, tilastojen, taitojen, suorituskyvyn, vakuutusten, väestötietojen ja muun perusteella.

Se tarjoaa ohjaajien kattavia luokkia ja tarvittaessa oppimista käyttämään ohjelmistoa parhaalla mahdollisella tavalla Sage Universityn kautta. Sage-tietokanta, Sage City- ja Sage-resurssit ovat siellä, että ne voivat laajentaa tukipalveluaan ympäri vuorokauden, auttaa sinua ratkaisemaan kyselysi ja tarjoamaan ohjelmiston uusimmat päivitykset heti, kun ne julkaisevat.

nautinto

Palauta suosio ahkeralle joukkueellesi tukemalla heitä kattavalla HRMS-ohjelmalla, nautinto. Kaikki prosessit vuokraamisesta, lennolle asettamisesta ja maksamisesta suorituskykyyn ja ylennykseen; kaikki on virheetöntä ohjelmiston käytöllä.

Luo ammattimaisia ​​tarjouskirjeitä, lautaan uusia puuserejä, välttämättä paperityötä, ja anna heidän täyttää profiilinsa. Voit tallentaa kaikki asiakirjat digitaalisesti ohjelmistoon, jotta ne pysyvät järjestetyinä. Kivulias ja riskialtiset palkkaprosessien päivät ovat ohitse; Käytä ohjelmiston yksinkertaistettua palkkalaskelmaa ja tiedostoverot helposti.

Se synkronoi kaikki tiedot, jotka liittyvät ajan seurantaan, etuussuunnitelmiin, uusiin vuokrauksiin ja muuhun. Pidä työntekijäsi onnellinen, terve ja vakuutettu käyttämällä samaa ohjelmistoa, joka voi lisätä suunnitelmasi palkanlaskentaan. Anna tiimillesi resursseja ja työkaluja Guston kanssa heidän taloudellisen tulevaisuuden turvaamiseksi Gusto Cashoutin kautta, lähiliikenne-etuudet, työntekijöiden korvaukset ja 401 (k) eläkkeelle siirtyminen sekä 529 korkeakoulusäästöä.

Lisäksi se tarjoaa muita työkaluja, kuten pienyritysten taloudellinen tuki, palamisprosentin laskin, työnantajan verolaskuri, palkkojen vertailutyökalu ja uusi vuokraus-tarkistuslista. Ohjelmisto on HIPAA-, ACA- ja ERISA-yhteensopiva. Se voi hallita COBRA-vaatimuksia ja lähettää sähköpostin työntekijöille paperityön loppuun saattamisen jälkeen organisaatiostasi.

Cezanne HR

Ei ole väliä onko organisaatiosi pieni, keskisuuri tai suuri, Cezanne HR on saanut selkänsä virtaviivaistaaksesi kaikkia HR-ponnisteluitasi. Tämä pilvipohjainen moderni HR-paketti antaa sinun hallita ja tukea työntekijöitäsi tehokkaasti hyödyntämällä huippuluokan tekniikoita, automaatiotyökaluja ja vaikuttavia ominaisuuksia.

Cezanne HR tarjoaa auttamista yrityksille yli 100 maassa ja tarjoaa käännöksen 10 eri kielelle ilman lisämaksuja. Se tukee myös taloudellisten tietojen tallentamista paikallisessa valuutassa ja helpottaa useita toimistoja ympäri maailmaa omilla hyväksyntävirtoilla, kustannuskeskuksilla, HR-portaaleilla ja järjestelmänvalvojan oikeuksilla. Järjestelmä tarjoaa optimaalisen joustavuuden erilaisten tehtävien suorittamiseen, työntekijöiden lisäämisestä poistamiseen ja kaikkeen väliseen.

Se tarjoaa 24/7 -portaalin, joka on täynnä asiantuntijaartikkeleita, ohjeita, perustamisneuvoja, koulutusta, konsultointia, älykkäitä ilmoituksia, sisäänrakennettua raportointia, konfiguroitavia muotoja, tehokasta työnkulun hallintaa ja toteutuspalveluita. Kiinnitä työvoimaa hyvin käyttämällä mobiilisovellustaan ​​ja online-työkaluja yhteistyön ja tehokkaan viestinnän lisäämiseksi.

Älä tuhlaa aikaa kunnossapitoon, koska Cezanne huolehtii siitä lukuun ottamatta säännöllisiä päivityksiä. Kaikki tietosi ovat turvallisia edistyneellä tietoturvalla ja tietosuojalla salaus, salasanat ja GDPR-vaatimustenmukaisuus. Lisäksi sen avoin arkkitehtuuri auttaa parantamaan tuottavuutta ja mahdollistamaan kolmansien osapuolten sovellusyhteydet helposti.

Ihmiset HR

Oletko kyllästynyt tuhlaamaan aikaa yksitoikkoisiin tehtäviin?

Käyttää Ihmiset HR automatisoida nämä prosessit ja keskittyä alueisiin, jotka vaativat enemmän huomiota. Unohda nyt sairauden seuranta, työntekijöiden tietojen päivittäminen, lomalehteiden hyväksyminen, liikevaihtoa koskevien tietojen laatiminen ja niin edelleen. Hakijan seurantajärjestelmää käyttämällä voit palkata ja säilyttää organisaation kulttuuriin sopivia kykyjä. Voit jakaa avoimia työpaikkoja eri työportaalien kesken sekä tunnistaa ja olla yhteydessä ihmisiin, jotka voivat auttaa kasvattamaan yritystäsi.

Esitä HR-tiedot kattavilla graafisilla raporteilla yritysjohtajille ja hae suosituksia ja toimintasuunnitelmia. Opi muilta HR-ammattilaisilta HRMS: n kautta ja paranna päätöksentekoasi. Voit myös verrata HR-näkemyksiäsi muihin toimialasi yrityksiin määrittääksesi parannuskohteet.

Ota yhteyttä työntekijöihisi paremmin ja auta heitä optimoimaan potentiaalinsa dynaamisen suorituskyvyn hallintajärjestelmän avulla. Löydä parhaat esiintyjät ja ne, jotka tarvitsevat apua parantaakseen suorituskykyään. People HR: n avulla voit siirtää tietosi sujuvasti uuteen järjestelmään ja tarjota asiantuntijakoulutusta ohjelmiston hyödyntämiseksi täysimääräisesti.

Jopa ilman hyvää teknistä tietämystä, voit käyttää tätä ohjelmistoa yksinkertaisuutensa ja käyttäjäystävällisyytensä takia.

Zenefits

HR-prosessien hallinta ei ole enää päänsärky, jos sinulla on Zenefits jotka hyödyttävät yritystäsi lukuisilla tavoilla. Pelkällä napsautuksella voit lähettää tarjouskirjeitä, joissa on kaikki tärkeät tiedot, sekä linkki online-tarjouksen hyväksymiseen. Tätä varten se tarjoaa hienoja malleja tarjouskirjeille tai mahdollisuuden ladata erillinen.

Kumppanimme Checkr suorittaa kattavat ja nopeat taustatutkimukset ohjelmistosta. Se antaa uusille puusereille itsensä itsensä sisään Zenefits-mobiilisovelluksen tai verkkosivuston avulla ja säästää vaivatta ensimmäisenä päivänä. Ohjelmisto luo digitaalisesti veroasiakirjat puusepäntyöille käytettävissä olevan tiedon perusteella.

Se kannustaa sinua menemään paperittomaksi tarjoamalla digitaalisen allekirjoituksen ominaisuuden. Integroimalla sujuvasti Slackiin, Salesforceen, G Suiteen jne., Uudet työntekijät voivat kirjautua tiliinsä automaattisesti. Se tarjoaa dynaamiset organisaatiokaaviot ja työntekijähakemiston tarvittavilla yksityiskohdilla parantamaan toimintojen välistä viestintää.

Automatisoi työntekijätapahtumia, kuten ylennyksiä, tiimi- / osastonsiirtoja, irtisanomisia, eroamisia ja paljon muuta. Ohjelmisto synkronoi proaktiivisesti tiedot ja reaaliajassa tehdyt muutokset, jotta se voi heijastua kaikkialle. Se ei tue vain työntekijöitäsi, vaan myös toista työvoimaa, mukaan lukien freelancerit, riippumattomat urakoitsijat ja konsultit. Pysy hallitusten asetusten mukaisina automatisoimalla tehtäviä.

Luo ja ylläpidä voimanottokäytäntöäsi, jätä pyynnöt, aseta pimennyspäivät ja säästä aikaa käyttämällä automaattista voimanottovoiman tasapainotuslaskinta. Se tukee yritystietoa ilmoittamalla korvausyhteenvedot, henkilöstötoiminta, yhtäläisiä mahdollisuuksia koskevat tilastot, liikevaihto ja myönnetyt osakeoptiot.

BambooHR

Työntekijäsi ovat yrityksesi omaisuutta ja heillä on tärkeintä. Hallitse niitä huolellisesti käyttämällä BambooHR, joka on all-in-one-ohjelmisto työntekijöiden tietojen keräämistä, järjestämistä ja analysointia varten. Paranna rekrytointi- ja lennolle pääsyä, hallitse palkkiot älykkäästi ja kehitä kestävää yrityskulttuuria.

BambooHR: n avulla voit tallentaa kaikki tiedot yhdestä, turvallisesta tietokannasta, jota käyttävät dynaamiset muokkaus- ja raportointityökalut, jotta työnkulkua voidaan nopeuttaa. Hallitsee sitä verkkosivustolla tai mobiilisovelluksella, johon pääset milloin tahansa, missä tahansa.

Mukauta muodollisuutesi ja paperityösi helpottaaksesi laivalla siirtymistä vähemmän stressaavaan ensimmäiseen päivään. Siinä on sähköisiä allekirjoituksia, jotta voit hallita tietueita digitaalisesti ja estää paperin kasaantumista pöydällesi. Seurannan aika, voimanotto, edut, palkanlaskenta jne. Ovat ilahduttavia BambooHR: n kanssa.

Sen avulla saat syvempää tietoa suorituskyvyn hallinnasta, työntekijöiden tyytyväisyydestä ja muista tärkeistä tilastoista seuraavan toimintasuunnitelmasi muovaamiseksi. Tällä hetkellä sillä on yli 1,56 miljoonaa aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa, ja se tarjoaa myös seitsemän päivän ilmaisen kokeiluversion käytännön kokemuksen saamiseksi ohjelmistosta.

johtopäätös

HR-prosessit ovat yksi kriittisimmistä puolista nykyaikaisessa liiketoiminnassa, olipa kyseessä rekrytointi, palkanlaskenta, suorittaminen tai ylennys. Se vaatii suurta tarkkuutta, ja pieni virhe voi osoittautua kalliiksi. Mutta hätää enää; sisällyttä pilvipohjainen HRMS organisaatioosi automatisoidaksesi kaikki tehtävät nollavirheellä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector