4 parasta Trustpilot-ominaisuutta virheetöntä asiakasarviointia varten

Mitä sinun pitäisi odottaa paremmalta asiakasarvioinnin hallintaympäristöltä?


Jos olet kiinnostunut brändinhallinnasta tai luottamuksen rakentamisesta asiakkaiden kanssa (minkä sinun pitäisi olla), tiedät varmasti, kuinka tärkeää on hallita kuluttajien palautetta.

Ottaen huomioon 85% ostajista luota online-arvosteluihin yhtä paljon kuin ystävän tai vertaisryhmän suosituksia, ja 73% kuluttajista uskovat, että tämä palaute vaikuttaa heidän ostoihin, asiakasarviot ovat yksi niistä kriittisimmät tekijät online-päätöksenteossa.

Työkalun avulla, joka lisää saatujen aitojen arvostelujen määrää, johdonmukaisuus vaikuttaa hakukoneoptimointiisi ja tarjoaa toimitettavan raportoinnin, ja sen on oltava tärkein huolenaihe nykyisessä liiketoimintaympäristössä.

Jos etsit tällaista järjestelmää, on olemassa neljä keskeistä ominaisuutta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Petosten havaitseminen

Väärät tai epätodelliset arvostelut voivat olla yhtä haitallisia kuin negatiiviset.

Kun etsit asiakasarvioinnin hallintajärjestelmää, siinä on oltava ilmatiivis järjestelmä soittojen havaitsemiseksi.

Trustpilot tunnetaan älykkäästi petosten havaitsemisohjelmisto. Se käyttää koneoppimista kielitekniikkaa ja algoritmeja analysoidaksesi jokaisen tarkastelun ja tunnistaa malleja, jotka voivat merkitä petoksista.

Siinä verrataan myös jokaista katsausta laajaan valikoimaan käyttäytymisrakenteita, kuten sen IP-osoitteeseen ja kielellisiin indikaattoreihin sen määrittämiseksi, onko palaute vääriä vai ei.

Lisäksi, jos yritys uskoo, että arvostelu voi olla petos tai sopimaton, se voidaan lähettää yritykselle Vaatimustenmukaisuusryhmä tutkimusta varten.

Siellä on 13 mahdollista syytä miksi yritys voi ilmoittaa arvostelun Trustpilot Compliancelle.

 1. Se sisältää loukkaavaa kieltä.
 2. Se sisältää henkilökohtaisia ​​tietoja (puhelinnumero, sähköposti, luottokorttitiedot jne.)
 3. Se sisältää mainossisällön, joka ei liity arvioijan osto- tai palvelukokemukseen.
 4. Se loukkaa toisen henkilön yksityisyyttä, luottamuksellisuutta, immateriaalioikeuksia tai oikeuksia.
 5. Se koskee vain veroa tai sakkoa.
 6. Se on roskapostin markkinointi.
 7. Se kuvaa vain tuotetta eikä puhu ostamisesta tai palvelukokemuksesta.
 8. Se on väärässä yritysprofiilissa.
 9. Sitä ei kirjoitettu vuoden sisällä kokemuksesta.
 10. Se on kirjoitettu puhtaasti eettisistä tai poliittisista syistä.
 11. Arvioija on kilpailija.
 12. Arvioija on tarkastanut yrityksen useita kertoja eri profiileilla.
 13. Arvioijalla ei ole ollut aitoa kokemusta.

Sinua saatetaan pyytää selittämään, miksi tämä rikkoo käyttäjän ohjeita.

Täältä saat yhteenvedon, josta ilmenee syyt, miksi ilmoitit arvostelusta. Varmista, että nämä ovat oikein.

Kun lähetät, tutkimusprosessi kestää yleensä noin seitsemän päivää.

Hakukoneiden yhteensopivuus

Asiakasarvioilla on suuri merkitys siinä, miten ihmiset näkevät yrityksiä, ja hakukoneet ovat täysin tietoisia tästä.

Itse asiassa, mukaan MOZ, asiakasarvostelujen uskotaan muodostavan noin 10% siitä, kuinka Google ja muut moottorit sijoittavat verkkosivut. Tästä syystä tarvitset asiakasarvioinnin hallintatyökalun, joka on yhteensopiva suurten hakukoneiden kanssa.

Lähde

Muista, että vaikka jotkut arvostelujen hallintatyökalut väittävät auttavan hakukoneoptimointia, hakukoneet eivät ehkä katso todellisia arvosteluja ”luotettaviksi”.

Googlessa tähän viitataan TrustRank. Vaikka on monia tekijöitä, joita tämä ominaisuus käyttää verkkosivuston aitouden määrittämiseen, vahvistetuilla arvosteluilla on suuri painoarvo.

Trustpilot on Googlen kumppani. Koska kyseessä on avoin foorumi, jonka kautta kaikki voivat jättää arvostelun, ja että yritykset eivät saa poistaa, muokata tai piilottaa huonoja arvosteluja, Google pitää tätä sisältöä uskottavana. Tälle alustalle jätetyt asiakasarvostelut puolestaan ​​vaikuttavat voimakkaasti siihen, miten Google sijoittaa verkkosivut.

Lisäksi Trustpilotin TrustBoxes voidaan määrittää näyttämään palautetta suoraan verkkosivuillasi, jotka ajan myötä voivat saada sinut Rich Snippets Stars -sivustolle Google-hakuissa.

Kun asetat TrustBoxia, muista valita ruutu Ota käyttöön Rich Snippets for SEO.

Pyydä sitten Google Search Console -sovelluksessa Googlebotia indeksoimaan verkkosivustosi / TrustBox-verkkosivustosi. Muista, että Trustpilot ei voi taata, että saat Rich Snippet Stars -sanoman – Googlen Rich Snippet Stars -ohjeet ovat tiukat.

Kattava Analytics asiakkaan näkökulmasta  

Perusteellisen raportoinnin on oltava valitsemasi asiakasarviointiohjelmiston pääosa. Näiden oivalluksien tulisi olla perusta nykyiselle ja tulevalle suunnallesi.

Terveellisen määrän palautteen kerääminen todennetuilta asiakkailta on ensimmäinen askel, mutta mielipiteiden ja arvioiden olennaisten tietojoukkojen ymmärtäminen on yhtä tärkeää. Nämä arvostelut eivät vain kerro muille ihmisille, mitä odottaa tai kuinka tuote / palvelu toimii.

Ne ovat raa’ita palautteen muotoja, jotka antavat käsityksen siitä, mitä kuluttajat ajattelevat yrityksestäsi, mitä parannuksia tulisi tehdä ja vastaavatko odotukset.

Trustpilot tekee tästä yksinkertaisen muuntamalla käytettävissä olevat asiakasarviointitiedot automaattisesti minuutti minuutteina analyyttisiksi raporteiksi, jotka tallentavat muutokset luokituksissa ja TrustScores-tiedoissa.

Yleiskatsaus -sivulta saat tietoa siitä, kuinka monta arvostelua sinulla on, kuinka monta keskimäärin päivässä, kuinka moni etsii profiilisi profiilia Trustpilot-kotisivulta jne..

Saadaksesi vähän syvemmälle, analyysi -sivulla näet, mitkä keräysmenetelmät ovat menestyneimpiä (ja vähiten). Voit nähdä myös suosituimmat tunnisteet, jotka saavat ihmiset poistumaan arvosteluista, sekä ruuhka-ajat, joita he tekevät.

merkintäominaisuus päällä Näkemyksiä sivusegmentit palauttavat tiedot eri kohderyhmiin, kuten sijaintiin tai tuotteeseen, jotta voit suodattaa palautetta perusteellisempaa yleisöanalyysiä varten. Tämä tarkoittaa, että voit seurata tiettyjä yksityiskohtia ja nähdä kuinka muutokset vaikuttavat luokituksiin.

Tällaisen tiedon tunteminen on välttämätöntä yritykselle, jonka tavoitteena on miellyttää asiakkaita. Pelkästään tähtiarvostelun näkeminen ei välttämättä tarjoa täydellistä kuvaa siitä, mikä asiakkaasi kokonaisvaltainen mielipide todella on.

On välttämätöntä kaivaa vähän syvemmälle ja nähdä, mitä ihmiset sanovat ja mitä sen taustalla on.

Sovellusintegraatiot

Tietysti se, että asiakaspalveluohjelmistojärjestelmä, joka ei pysty työskentelemään yrityksesi verkkosivustolla, on tietysti kokonaan tuhlaa aikaa ja rahaa..

Katsausten näyttäminen koko verkkokauppasivustossasi on olennainen tekijä myynnin lisäämisessä, mutta jos arvosteluohjelmistollasi ei ole oikein integrointia, arvosteluesi ovat vain sisäisiä tietojoukkoja..

Jälleen kerran, Trustpilot on erittäin kätevä täällä, koska heillä on pitkä luettelo sähköisen kaupankäynnin foorumeista, joihin ne ovat yhteensopivia, mukaan lukien suuret, kuten Shopify, Magneto ja WooCommerce.

Lisäksi sosiaalisesta mediasta on nopeasti tulossa suosittu lähde yritystutkimukselle, kuten 45% online-kuluttajista ilmoita käyttävänsä sosiaalista mediaa auttaakseen heitä päättämään ostosta.

Voit myös helposti jakaa arvosteluja Trustpilotista kaikille tärkeimmille sosiaalisen median sivustoille. Lisäksi Pro- ja Enterprise-suunnitelmat lähettävät sinulle automaattisesti palautetta Facebookissa.

johtopäätös

 Vaikka jotkin ominaisuudet saattavat olla kriittisempiä yhdelle yritykselle kuin toiselle, on olemassa joitain tärkeitä asioita, joista jokainen organisaatio voi hyötyä.

Varmista, että teet tutkimuksesi etsiessäsi sinulle parhaiten sopivaa asiakaspalautteiden hallintatyökalua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector