18 parasta sähköpostin allekirjoitusgeneraattoria yrityksellesi

Sähköpostiviestin avulla voit leimata tuotemerkkisi identiteetin ja näyttää ammattimaisemmalta.


Olen varma, että olet nähnyt paljon heistä ja miettinyt, voisitko tehdä yhden itsellesi, etenkin popping -tyyliset, joissa on upea profiilikuva. Tässä vaiheessa saatat ajatella, että sellaisen tekeminen on rakettitiede, mutta se ei ole. Kuka tahansa, jolla ei ole koodaustietoa, voi tehdä tämän. Sinun tarvitsee vain valita yksi tässä luettelossa mainituista työkaluista ja luoda yksi itse.

Se on sellaista yksinkertaista!

Mutta ennen kuin aloitan luetteloida niitä, tässä on joitain etuja, jotka sinulla on sähköposti-allekirjoituksella, jonka sinun pitäisi tietää.

Sähköpostin allekirjoituksen edut

On helppo ajatella, että sähköpostiviestien allekirjoitukset ovat vain hienoja kuvioita, joissa nimesi ja valokuvasi on upotettu siihen. Se on paljon enemmän. Se on hyödyllinen markkinointitaktiikka, joka voi olla hedelmällinen yrityksellesi.

Tästä syystä:

Bränditietoisuus

Sähköpostiviestin allekirjoittaminen on loistava tapa ilmoittaa vastaanottajillesi kuka olet tuotemerkki ja mitä teet. Se luo tavan, jolla voit leimata tuotemerkkisi edes yrittämättä.

Koska sinulla on kaikki yritystiedot, kuten nimi, logo, yhteyshenkilö ja värit, upotettu allekirjoitukseen, vastaanottajien on helppo tunnistaa tuotemerkki.

Henkilökohtainen ote

Kuten puhuin yllä niistä popping-profiilikuvista sähköpostiviestissä, se on todella loistava tapa luoda henkilökohtaisempi yhteys vastaanottajiisi.

Keinotekoisen älyn aikakaudella kuvan omistaminen sähköpostin allekirjoituksessa antaa lukijoille signaalin siitä, että olet todellinen henkilö pöydän takana eikä robotti.

Tavoita ulos

Uskon, että yrityksen yhteystietojen selvittäminen ei ole niin vaikeaa. Ainoa mitä teet on etsiä heidän verkkosivujaan, siirtyä yhteystietosivulle ja BOOM; siellä sinulla on yhteystiedot.

Entä jos teet tehtävästä 70% helpompaa sisällyttämällä yhteystietosi sähköpostiviestiin? Tällä tavalla vastaanottajien ei tarvitse käydä näitä ylimääräisiä sivuja vain havaitaksesi puhelinnumerosi.

Se aikoo tehdä ihme, koska annat vastaanottajille toteutettavuuden.

Olemme vihdoin päässeet tämän artikkelin merkittävään kohtaan. Alla olen luetellut parhaita sähköpostien allekirjoitusgeneraattoreita, joiden avulla voit luoda ammattimaisen allekirjoituksen.

Gimmio

Gimmio (aikaisemmin tunnettu nimellä ZippySig) tarjoaa monia edistyneitä räätälöinti- ja muotoiluvaihtoehtoja, jotka sopivat yrityksille ja suunnittelutoimistoille, jotka haluavat muuttaa upeita räätälöityjä malleja.

Jos et ole paljon suunnittelijoita, heillä on yli 40 ammatillista mallia käytettävissä ilmaiseksi. Verkkosivunsa mukaan yli 63 000 ammattilaista käyttää työkaluaan, mukaan lukien monet web-suunnittelutoimistot, jotka tarjoavat sähköpostien allekirjoituspalveluita omille asiakkailleen (valkoisella merkitty).

He ovat saaneet arvosanan # 1 Email Signature Generator sellaisten brändien kuten Freelancer.com, Template.net, Wondershare.com ja monien muiden mukaan.

signature.email

signature.email on joustava sähköpostien allekirjoitusten suunnittelutyökalu. Suunnittelijat ja toimistot voivat helposti luoda kauniita mukautettuja allekirjoituksia asiakkailleen. Aloita mallilla, muuta värejä, fontteja ja välilyöntejä, järjestä tietojen järjestys ja lisää määrää lisäkenttiä tai osia.

Lisättäville kentille tai missä määrityksessä ei ole rajoituksia. Voit luoda sähköpostiviestin, joka on merkkituotteita itsellesi tai asiakkaillesi juuri sellaisena kuin tarvitset.

Maksetun suunnitelman avulla yritykset ja organisaatiot voivat luoda yksinkertaisen allekirjoitusten linkin. Sitten kuka tahansa työntekijä voi täyttää merkkituotteensa sähköpostiviestissä muutamassa sekunnissa ja kopioida sen valitsemaansa sähköpostiohjelmaan. Signature.email -suunnitelmat ovat kohtuulliset verrattuna muihin allekirjoituskohtaisiin kustannuksiin, jotka voivat kasvaa nopeasti organisaation koon perusteella.

Henkilöt voivat rakentaa ja tallentaa henkilökohtaisen allekirjoituksen ilmaiseksi.

Designhill

Tämän on oltava tämän luettelon suosituin. Designhill n Monet suuret brändit, kuten Forbes, HuffPost, yrittäjä jne., ovat arvosaneet sähköpostin allekirjoitusta.

Jos haluat luoda sähköpostiviestin allekirjoituksen DesignHillissä, sinun on täytettävä yritystiedot, valittava tyylit, CTA ja toimitettava sosiaalisen median linkit. Kun kaikki tämä on tehty, sinun on painettava “allekirjoituksen luominen” -painiketta kauniisti näyttävälle allekirjoitukselle, joka on valmis upotettavaksi sähköpostiisi..

Signature Maker

Kuten nimestä voi päätellä, Signature Maker on toinen hieno vaihtoehto luoda räätälöityjä allekirjoituksia sähköpostiisi. Verkkosivustolla on erittäin selkeä asettelu, joten se tekee tehtävästä vielä mukavamman. Se tarvitsee vain –

 • Nimi
 • Työnimike
 • Sähköpostiosoite
 • Yrityksen nimi
 • Puhelinnumero
 • Nettisivun URL
 • Osoite
 • Avatar-URL
 • Sosiaalisen median linkit

Kun kirjoitat näitä tietoja, voit nähdä mini-reaaliaikaisen esikatselun, joka näyttää kuinka allekirjoitus näyttää. Aika siisti!

Mailcastr

Tämä työkalu on hiukan erilainen kuin kaksi edellä mainittua, ja hyvä asia. Se tekee hiukan enemmän kuin me vaadimme. Sen lisäksi, että tämä työkalu on sähköpostien allekirjoitusgeneraattori, se seuraa kaikkia luomiasi allekirjoituksia sisältäviä sähköpostiviestejä ja ilmoittaa sinulle aina, kun vastaanottaja lukee ne. Tällä tavalla tiedät kuka lukee sähköpostiasi ja kuka ei.

Jos käytät jo sähköpostimarkkinointiohjelmistoa, et tarvitse tätä lisäominaisuutta. Mutta se on hyödyllinen ihmisille, joilla niitä ei ole.

Mailcastr on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit seurata jopa 3 sähköpostia päivässä. Heidän maksettu suunnitelma maksaa vain 5 dollaria ja sallii suurimman hyödyn.

Newoldstamp

Newoldstamp tarjoaa paljon enemmän mukautusvaihtoehtoja ja jännittäviä ominaisuuksia, joita tuskin löytyy muista. Sen avulla voit integroida sovelluksia ja sosiaalisen median merkkejä sähköpostiosoitteeseesi. Paitsi, että sinulla on myös mahdollisuus lisätä promo-banneri sähköpostien loppuun yhdessä toimintakehotuksesi kanssa. Kuinka siistiä?

Hubspot

Hubspot on vyön alla paljon työkaluja ja malleja, ja yksi niistä on sähköpostien allekirjoitusgeneraattori. Emme usein luota työkaluun sokeasti, mutta kun tiedämme Hubspotista, tiedämme sen olevan fantastinen. Olipa kyse sisällöstä tai työkaluista; heillä on ainutlaatuinen nimi laadukkaille tuotteilleen.

Heillä on yksi hienosti suunnitelluista allekirjoitusgeneraattoreista, ja on helppo päästä sen eteen. Sinun tarvitsee vain valita malli, kirjoittaa yritystiedot, muotoilla se ja lopettaa lähettämällä näyttökuva.

WiseStamp

Mahdollisuus lisätä sosiaalisen median kuvakkeita, WiseStamp on toinen hieno sähköpostien allekirjoitusgeneraattori, joka ei petä sinua. Niiden ominaisuudet on jaettu suunnitelmilla, joista yksi on 100% ilmainen. Näissä työkaluissa on yli 50 mallipohjaa, joista voit valita, joten jokaiselle löytyy jotain.

Viime aikoina he ovat lisänneet seuraavat ominaisuudet.

 • Soittojen ajoitus -widget
 • Zoom-puhelun integrointi
 • Mukautettu CTA-painike
 • Tyylinen allekirjoitus

MySignature

Tämän työkalun avulla voit luoda ja muokata sähköpostiosoitettasi erittäin perusteelliselle tasolle. En edes vitsaile! Heillä on viisi erilaista välilehteä, joiden on tarkoitus antaa sinulle erilaisia ​​vaihtoehtoja allekirjoituksen luomiseen. Yritystiedoista logoihin, bannereihin ja muotoiluun, MySignature on upea työkalu voittaa.

Sähköpostin allekirjoitukset

Yleensä pidetään yhtenä yksinkertaisimmista allekirjoitusgeneraattorityökaluista siellä, Sähköpostin allekirjoitukset ovat loistava haastaja tässä luettelossa. Voit joko luoda allekirjoituksen tyhjästä tai valita niiden laajasta mallipohjasta ja ottaa sen sieltä.

Si.gnat.re

Tämän työkalun verkkosivustosuunnittelu on yhtä funky kuin nimi. Mutta kun kyse on loistavien sähköisten allekirjoitusten luomisesta, se on suoraviivainen ja ammattimainen. Si.gnat.re generaattorisivulla on neljä välilehteä ja reaaliaikainen esikatselu. Ainoa mitä sinun on kirjoittaa yritystiedot, lisätä kuvia, tyylittää se ja lopulta lisätä sosiaaliset linkit.

Kasvupostit

Jos olet huomannut, useimmilla yllä mainituilla työkaluilla on monia yhteisiä ominaisuuksia. Paitsi muutama, joka tarjoaa joitain uraauurtavia ominaisuuksia ja tämä työkalu nimeltään Kasvupostit on yksi heistä. Siinä on kaikki yksitoikkoiset ominaisuudet, jotka löydät jokaisesta työkalusta, joitakin lisätoimintoja, joista on syytä puhua.

Yksi niistä on mahdollisuus muuttaa allekirjoituksesi täydelliseksi yritysmainokseksi, joka auttaa sinua ohjaamaan liikennettä verkkosivustollesi edes yrittämättä.

Rocketseed

Rocketseed voit luoda sähköpostiviestinnät, jotka ovat täysin reagoivia ja näyttävät upeilta kaikilla laitteilla. Siinä on hienoja ominaisuuksia, kuten:

 • Mahdollisuus lisätä bannereita sähköpostiin
 • Mahdollisuus seurata tuloksia analysointiensa avulla
 • Mahdollisuus tarkistaa napsautussuhteet
 • Erittäin helppo asentaa

Tämän lisäksi joitain maailman suurimmista tuotemerkeistä, kuten Chelsean jalkapalloseura, Dell EMC ja Konica Minolta, käyttävät ja luottavat niihin. Suosittelen tarkistamaan tämä.

HoneyBook

HoneyBook on täysimittainen asiakashallintaohjelma, mutta heidän verkkosivustollaan on 100% ilmainen sähköpostien allekirjoitusgeneraattori, jota voit hyödyntää. Voit joko luoda sen tyhjästä tai valita mallin heidän kokoelmastaan.

Sähköpostin allekirjoituksen luominen tältä verkkosivustolta on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain valita malli, kirjoittaa yritystietosi, lisätä sosiaalisia linkkejä ja olet valmis. Vaikka tällä ei ole PALJON mukautusvaihtoehtoja; se on silti hieno työkalu kokeilla.

Pelastus sähköpostitse

Mikään muu työkalu ei ole tarkempi nimi kuin tämä. Pelastus sähköpostitse todella auttaa sinua helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla. Heillä on ominaisuuksia, kuten:

 • Yli 20 mallia, joista valita
 • Integroinnin seuranta Google Analyticsin kanssa
 • Mahdollisuus lisätä animoituja GIF- ja bannereita
 • Tuhannet eri sosiaalisen median kuvakkeet
 • Ja niin paljon muuta

Se on maksettu työkalu, ja heidän suunnitelmansa alkavat 48 dollarista vuodessa ja nousevat 192 dollariin vuodessa. Koska tämä työkalu tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, se kannattaa tarkistaa.

Crossware-sähköpostin allekirjoitus

Tämä on tehokas työkalu, jonka avulla voit luoda kauniita näköisiä sähköisiä allekirjoituksia, mukaan lukien mainosbannerit ja seurata kaikkea. Crossware-sähköpostin allekirjoitus integroituu hyvin Office 365: n, Exchangeen ja Dominoon.

Heidän suunnitelmansa alkavat 10 dollarista kuukaudessa kymmenelle käyttäjälle ja antavat sinun valita yli 500 käyttäjää korotetusta hinnasta. Heillä on myös 30 päivän riskitön kokeilu, jonka avulla voit kokeilla sitä.

Xink

Xink on toinen erinomainen työkalu sähköpostien allekirjoitusten luomiseen ja hallintaan yhdestä paikasta. Se integroituu täysin G-suite, Office 365, Outlook ja Mail -sovelluksiin. Paras osa? Se on GDPR-yhteensopiva. Allekirjoitusten takuu näyttää hyvältä kaikilla laitteilla, ja niissä on myös mainoskampanjakampanjoita, jotka voit sisällyttää sähköpostiisi.

Heidän suunnitelmansa alkavat 11 dollarista kuukaudessa kymmenelle työntekijälle ja nousevat 500: een 273 dollaria kuukaudessa. Voit myös käyttää heidän ilmaista kokeiluversiotaan testataksesi sen.

Exclaimer

Viimeinen mutta ei vähäisin, Exclaimer sähköpostin allekirjoitusohjelmisto on vaikuttava vaihtoehto harkita. Se toimii hyvin G-suite-, Office 365-, Exchange- ja Outlook-sovellusten kanssa. Heidän HTML-allekirjoitusten tekijänsä avulla voit keksiä hyvännäköisen allekirjoituksen valokuvineen ja tarvittavan vastuuvapauslausekkeen lainmukaisuudesta. Voit kokea sen ilmaiseksi kokeilemalla heidän ilmaista kokeiluversiota.

johtopäätös

Totta puhuen, sähköposti-allekirjoitusten käyttäminen on aliarvioitu, ja kaikki yritykset eivät käytä sitä. Suosittelen, että näette tämän markkinointitaktiikkana ja hyödyntäisit sitä sisällyttämällä yksi tänään sähköposteihisi. Uskon, että yllä olevat generaattorit tekevät tempun sinulle!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map