13 parasta kaunista näyttökuvatyökalua ja sovellusliittymää yrityksellesi

Kuvakaappausten käyttäminen on hieno tapa selittää tietty aihe helposti, koska visuaalit ovat sulavammat kuin teksti.


Jos olet kuitenkin koskaan käynyt kuvakaappaussivulla, jolla vierailet verkkosivuilla, otat kuvakaappauksen ja muokkaat niitä, jotta se näyttää houkuttelevalta, tiedät, että tehtävä ei ole helpoin. Se on eräänlainen taistelu tehdä se kaikki käsin.

Näissä tapauksissa kuvakaappausliittymien käyttö on paras tapa edetä. Sen sijaan, että tuhlaat 5 minuuttia yhden kuvakaappauksen laatimiseen, voit luoda joukon kuvakaappauksia siihen aikaan ja helposti.

Tässä artikkelissa löydät ensin työkalut, joista voit ottaa kuvakaappauksia manuaalisesti, ja sitten sovellusliittymät, jotka automatisoivat prosessin. Muista, että pelkkä kuvakaappauksen ottaminen ei riitä. Nämä työkalut ja sovellusliittymät auttavat myös valitsemaan halutun koon ja kaunistamaan sitä.

Kuvankaappausten tärkeys

Me kaikki tiedämme, että kuvakaappaukset eivät tarvitse mitään retusointia tai suodattamista, mutta suurin osa järjestelmäämme sisäänrakennetuista kuvakaappausvälineistä vangitsee koko näytön, myös työkalurivin ja tilarivin, jota ei vaadita.

Haluat poistaa ne ja esitellä ne kauniisti, koska houkuttelevat kuvakaappaukset voivat:

 • Paranna tuotemerkkiäsi
 • Kiinnitä enemmän huomiota
 • Hanki asiakkaiden luottamus

Näyttökuvien manuaalinen muokkaaminen vie kuitenkin paljon aikaa, minkä vuoksi sinun on käytettävä tässä artikkelissa mainittuja ratkaisuja.

API-sovelluksen hyödyntäminen kuvakaappaustyökalun luomiseen

Jos haluat rakentaa kuvakaappaustyökalun hintatarjoukseksi asioiden helpottamiseksi, tässä on joitain sovellusliittymän käytön monista eduista:

Säästää aikaa

Sovellusliittymien on tarkoitus tehdä kaikki nopeasti ja paremmin. Sen käyttäminen sovelluksen luomiseen tarkoittaa ajan dramaattista puolittamista, mikä vie niin monta tuntia, jos rakennat kaiken tyhjästä. Suurin osa sovellusliittymistä voi nousta ja ajaa alle viikossa.

Vähentää työvoimaa

API: n integrointi ohjelmistojen rakentamiseksi on kuin plug-and-play. Suurin osa työstä on jo tehty sinulle. Kaikki mitä teet, on asettaa sovellusliittymä toimintaan käyttämällä heidän dokumentaatiota ja oppaita, ja olet valmis aloittamaan sen käytön. Ei enää koota asioita alusta alkaen.

Edullisempi

Suurin osa sovellusliittymistä on erittäin budjettiystävällisiä, ja niihin sisältyy myös freemium-suunnitelmia keventää taakkaa edelleen. Toisaalta täysin tyhjä sovellus tyhjästä saattaa maksaa käsivarsi ja jalka.

Tilattavissa olevat kuvakaappaustyökalut

Screely

Ihana työkalu muuttaa tylsät kuvakaappaukset malliksi, Screely on 100% vapaasti käytettävä. Sitä käyttää yli 145 000 ihmistä, mukaan lukien Amazonin, Shopifyn ja Googlen työntekijät. Voit aloittaa lähettämällä kuvakaappauksen, jonka jälkeen voit:

 • Valitse eri malleista
 • Muuta ja mukauta taustaa
 • Lataa kuvakaappaus PNG-, SVG- tai JPG-muodossa

Ne tuovat jatkuvasti käyttöön uusia ja mielenkiintoisia ominaisuuksia, joten niiden käyttäminen on täysin syytä. Heillä on jopa Google Chromen ja Sketchin laajennuksia, jotta asiat olisivat entistä yksinkertaisempia.

Geekflare-näytön tarkistus

Jos kohdistat useisiin tai maailmanlaajuisiin yleisöihin, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, lataako verkkosivustosi oikein kaikissa paikoissa. Voi olla paljon tapauksia, joissa verkkosivustosi latautuu hienosti yhdessä maassa, mutta jolla on ongelmia toisessa maassa, joten on viisasta varmistaa, että kaikki on oikein.

Kun käytät Geekflare-näytön tarkistus, voit helposti tarkistaa, näyttääkö verkkosivustosi oikein kaikilla alueilla. Sinun tarvitsee vain liittää URL ja antaa työkalun palauttaa tulokset eri alueilta.

Sen jälkeen voit joko ladata kuvakaappauksia tai jopa tunnistaa, onko tietyllä alueella latausongelmia.

Thum.io

Ota kuvakaappauksia alle sekunnissa kanssa Thum.io. Se on erittäin nopea ja luotettava kuvakaappaus-työkalu, joka voi käsitellä kuvakaappauksia yksinkertaisella ja edistyneellä tavalla. Tarkoitan ”edistyneellä” sitä, että sen avulla voit valita haluamasi leveyden ja pikselit.

Voit aloittaa ilmaiseksi.

Geo-näyttökuva

Mahdollisuus testata verkkosivustosi yli 200 sijainnista, Geo-näyttökuva on toinen loistava vaihtoehto, jolla on hyviä asiakkaita Samsungin, WebMD: n ja Microsoftin nimissä. Voit kirjaimellisesti sanoa hyvästit välityspalvelimien ja VPN: ien käytöstä, koska tämän työkalun avulla voit olla kaikkialla missä tahansa.

Kun syötät URL-osoitteen kerran ja BOOM, tiedät nyt, kuinka verkkosivustosi näkyy eri paikoissa.

Näyttökuva kone

Kanssa Näyttökuva kone, voit luoda heti kuvakaappauksia ja jopa muuttaa verkkosivusi PDF-dokumentiksi. Ennen kuin kirjoitat URL-osoitteen, voit valita erilaisia ​​laitteita, kuten tablet-laitteita, puhelimia tai työpöytiä, mikä on loistava ominaisuus, koska jokaisella on erilaiset asetukset.

Lisäksi voit myös luoda pitkän, kokonaisen sivun kuvakaappauksen. Voit myös luoda tilannekuvan myös verkkosivustoltasi. Voit käyttää tätä työkalua ilmaiseksi 100 kuvakaappausta kohti kuukaudessa.

GeoPeeker

Kuten nimi jo vihjaa, GeoPeeker antaa sinun “kurkistaa” miten verkkosivustosi näyttää eri paikoissa. Ilmaisen version avulla voit kurkistaa 6 eri paikkaan, kun taas premium-versio lisää 6.

Joidenkin edistyneiden asetusten avulla voit myös:

 • Tarkista, onko verkkosivustosi alhaalla
 • Tunnista ping-ajoitukset eri paikoista
 • Muokkaa räätälöintiviivettä, tarkkuuksia ja user-agent-asetuksia

Premium-suunnitelmat alkavat vain 9 dollaria / kk.

Näyttökuvaliittymät

ScreenshotAPI

ScreenshotAPI.net voit luoda pikselitäydellisiä kuvakaappauksia yksinkertaisella sovellusliittymällä. Sovellusliittymä toimii Google Cloudissa, mikä tarkoittaa, että se pystyy käsittelemään paljon liikennettä. Sovellusliittymä on helppo asentaa ja muokata. Voit ottaa kuvakaappauksia katseluportista, koko sivulta tai jopa tietystä sivun elementistä.

Ilmaisen suunnitelman avulla voit luoda jopa 100 kuvakaappausta kuukaudessa. Maksetut suunnitelmat alkavat 5 dollaria / kk.

Restpack

Luotettava Samsung, AdColony ja Autodesk, Restpack on hämmästyttävä sovellusliittymä, joka voi tallentaa kuvakaappauksia yhdellä puhelulla. Se perustuu erittäin yksinkertaiseen ja nopeaan RestFUL HTTP URL -osoitteeseen, ja siinä on koodinäytteet eri kielille, kuten PHP, Java, Node.js ja Python.

Renderöintimoottori on valmis selaimen perusteella ja se on GDPR-yhteensopiva. Hinnasuunnitelmat alkavat vain 9,95 dollarista / kuukausi, ja voit myös ottaa 7-päivän ilmaisen kokeilujakson.

URLBox

Heidän SaaS-määritelmänsä on ”Screenshot as a Service”, joka on aika vaikuttava. URLBox pystyy automatisoimaan koko ruudunkaappauksien luomisen yksinkertaisella ja helposti integroitavalla sovellusliittymällä. Sinä pystyt:

 • Ota koko sivun kuvakaappauksia
 • Reagoivat kuvakaappaukset, jotka sopivat kaikkiin laitteisiin
 • Luo häiriöttömästi kuvakaappauksia mediarikkailta sivuilta

Niiden renderointi on erittäin nopeaa, minkä avulla voit luoda muutamia sekunteja pikkukuvia eri ulottuvuuksilla. Sinulle taataan, että saat samat tulokset, jotka näet selaimellasi, vain tämän. Se pystyy käsittelemään hullua HTML-määrää riippumatta siitä, kuinka monimutkainen se on.

Voit aloittaa ilmaisen kokeilun ja jatkaa sitä sieltä.

API Flash

Perustuu Google Chromen ja AWS Lambdan toimintaan, API Flash -sovellukset verkkosivuston kuvakaappaus API lupaa vakaan ja skaalautuvan infrastruktuurin. Päätepisteet ovat kaikkien suunnitelmien HTTPS, joka tunnetaan turvallisuudestaan ​​ja yksityisyyden suojaamisesta.

Sovellusliittymä on dokumentoitu erittäin hyvin ja se voi tuottaa kokonaisen sivun sekä mobiililaitteisiin reagoivia kuvakaappauksia melko helposti. Ilmaisen suunnitelman avulla voit luoda jopa 100 kuvakaappausta, mutta voit valita yhden heidän maksetusta suunnitelmastaan ​​alkaen 7 dollaria / kuukausi lisää.

Näyttökuva API

Näyttökuva API perustuu REST-sovellusliittymään ja on erittäin muokattavissa kohtaan, jossa voit jopa poistaa Javascriptin käytöstä estääksesi ponnahdusikkunat. Voit luoda koko sivun ja mukautettujen ulottuvuuksien kuvakaappauksia, jotka ovat haluamasi pikseliä.

Tämän sovellusliittymän vaikuttava ominaisuus on, että voit valita haluatko Google Chromen selaimeksi vai Fireboxiksi. Tämän jälkeen sovellusliittymä tuottaa kuvakaappauksia valitusta selaimesta. Voit rekisteröityä ja saada ensimmäiset 1 000 API-puhelua ilmaiseksi.

Browserless

Erittäin tehokas sovellusliittymä, joka on paljon erilainen kuin muut tässä luettelossa mainitut. Browserless on selainautomaatio, joka on suunniteltu kehittäjille ja yrityksille. Voit kytkeä sen päälle ja automatisoida suurimman osan selaimen tekemistä tehtävistä. Yksi niistä on kuvakaappauksia.

Voit luoda heti verkkosivun kuvakaappauksia ja tallentaa ne PNG- tai JPG-muodossa. Sinun ei tarvitse koskettaa yhtä koodiriviä niiden REST-sovellusliittymien ansiosta, jotka on valmistettu avuksesi.

Voit joko kirjautua heidän ”pay as you go” -maksutapaansa tai valita yhden heidän kiinteistä suunnitelmistaan ​​alkaen 50 dollaria kuukaudessa.

Screenshotlayer

Kanssa Screenshotlayer, voit kaapata helposti muokattavia kuvakaappauksia. Voit asettaa haluamasi pikkukuvan ja näkymän, lisätä viivan CSS: ään, asettaa tietyn viiveajan ja paljon muuta. Tulos tulee PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa.

Näyttökuvakerros on ilmainen jopa 100 pyynnölle, minkä jälkeen voit valita heidän maksetun suunnitelmansa alkaen 19,99 dollaria / kuukausi.

johtopäätös

Yllä olevien kuvakaappausvälineiden ja sovellusliittymien yhdistelmän käyttö voi osoittautua erittäin hyödylliseksi yrityksellesi ja päivittäisissä tehtävissä.

Tunnisteet:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector