12 parasta PDF-ohjelmistoa ja online-palveluita muokkaamiseen, muuntamiseen ja muuhun

PDF-tiedostot ovat sen perustamisesta lähtien 25 vuotta sitten olleet yhä tärkeimpiä käytettyjä asiakirjoja.

Tarkasteletko verolomaketta, sopimusta tai edes pientä laskentataulukkoa, ne ovat todennäköisesti PDF-muodossa. Näin ollen on myös aikoja, jolloin meidän on muokattava asiakirjaa tai jopa allekirjoitettava se.

Kun tarkastelet yllä mainittua sopimusta tai verolomaketta, sinun todennäköisesti vaaditaan täyttämään tietosi ja jättämään digitaalinen allekirjoitus pohjaan. Oletetaan jostain syystä haluatko muuntaa PDF-tiedoston takaisin DOC-tiedostoksi. Miten teet tuon?

Se voi kuulostaa erittäin helppolta, ja niin se todella on, mutta harva osaa tietää, miten sen tehdä.

On olemassa ohjelmistoja ja verkkopalveluita, jotka voivat tehdä sen. Suosittelen kuitenkin entisen käyttöä. Tässä on miksi.

Suojaa yksityisyyttä

Kaikki tietokoneesi PDF-ohjelmistoilla tehdyt työt jäävät sinun ja tietokoneesi väliin. Riippumatta siitä, onko kyseessä koulukirja tai 10 miljoonan euron sopimus, yksityisyys pysyy ennallaan. Toisaalta online-PDF-palvelut eivät ehkä ole luotettavimpia lähteitä arkaluonteisten asiakirjojen lähettämiseen.

Et koskaan tiedä, mikä järjestelmän takana on, eikä sinulla ole hallintaa siitä.

Ei mahdollisuutta tietojen vuotamiseen

PDF-ohjelmistoon antamasi tiedot pysyvät järjestelmän sisällä, eikä niitä voida levittää sen ulkopuolelle. Odotan, että verkkopalvelut ovat samoja, mutta näin ei ole aina ja aina kaikilla verkkosivustoilla.

Et ole täysin tietoinen siitä, kuinka tietosi tallennetaan tai käsitellään. Hakkerit ovat yksi uhka, mutta on myös muita huolenaiheita, kuten identiteettivarkaudet ja petokset.

Haluaisin myös mainita, että jos olet allekirjoittanut ja sopinut julkistamatta jättämistä koskevan sopimuksen yrityksen kanssa, et voi ehdottomasti ladata mitään näistä asiakirjoista näihin online-PDF-palveluihin..

24/7 saatavuus

Se ei ehkä tunnu iso asia, mutta on tärkeää huomata, että mukavuus on välttämätöntä. Kun tietokoneellesi / kannettavaan tietokoneeseen on asennettu ohjelmisto, sinun ei tarvitse aktiivista Internet-yhteyttä sen suorittamiseen. Se voidaan tehdä offline-tilassa.

Sillä ei myöskään ole kirjaimellisesti mitään mahdollisuuksia olla alhaalla tai huollossa, ellet halua päivittää sitä tarkoituksella. Voit käyttää sitä 24/7 pyynnöstä.

Joten milloin on mahdollista käyttää online-PDF-editoria? Uskon todennäköisesti silloin, kun asiakirjasi ei ole luottamuksellinen. Jos muokkaat PDF-tiedostoa, joka on helposti saatavissa Internetistä, voit käyttää online-PDF-muokkauksia. Tai muuten ohjelmistojen käyttöä suositellaan yksityisissä asiakirjoissa.

Tässä ovat parhaat resurssit molemmille vaihtoehdoille ohjelmistosta alkaen.

Movavi

Erittäin joustava ja helppo käyttää, Movavi PDF Editor antaa sinun huolehtia kaikista PDF-tiedostoihin liittyvistä tehtävistä vaarantamatta yksityisyyttä ja turvallisuutta. Voit luoda infotaulukoita ja kaavioita, luoda valmiiksi rakennettua mallikirjastoa asiakirjojen luomiseen ja yhdistää tiedostoja muista ohjelmistoista, jotta kaikki saadaan kokonaisuutena.

Voit katsella, luoda ja muokata PDF-tiedostoja. Paitsi, että voit myös muuntaa ne toiseen muotoon tai muuntaa muut muodot PDF: ksi. Tämä ohjelmisto on saatavana sekä Windowsille että Macille.

PDF-elementti

Saatavana Windowsille, Macille, Androidille ja IOS: lle, Wondershare PDF -elementti on erittäin yksinkertainen mutta tehokas ohjelmisto, joka tarjoaa erinomaiset toiminnot. Sen avulla voit katsella ja jopa luoda PDF-tiedostoja tyhjästä. Jos sinulla on jo PDF-tiedosto, voit muokata, muuntaa ja lisätä kommentteja siihen.

Vaikuttava asia on, että voit luoda lomakkeita, kerätä tietoja ja viedä ne laskentataulukoihin. Vaihtoehtoisesti voit myös yhdistää useita muotoja ja analysoida tietoja.

Acrobat Pro

Kiistatta yksi luettelon suosituimmista vaihtoehdoista, Adobe Acrobat Pro, on ollut olemassa jo pitkään ja on edelleen suosittu. Tällä ratkaisulla on aivan liian monia ominaisuuksia tutkittavaksi. Sen jo olemassa olevien perinteisten ominaisuuksien lisäksi voit:

 • Aseta salasanat ja käyttöoikeudet
 • Lisää multimedia
 • Vertaa kahta erilaista PDF-tiedostoa
 • Muokkaa skannattujen taulukoiden tietoja
 • Kierrä sivuja PDF-muodossa
 • Tee yhteistyötä ja seuraa edistymistä
 • Synkronoi allekirjoitus
 • Tähti tärkeät PDF-tiedostot
 • Kerää useita allekirjoituksia

Voit käyttää Adobe Acrobat Prota Windowsin, Macin, Androidin ja IOS: n kanssa.

Soda PDF

Kanssa joukko “ulkona” -ominaisuuksia, Soda PDF on loistava ammattilaisille, jotka haluavat tyylikkään ja modernin käyttöliittymän. Kaikki yhdessä ratkaisussa voit yhdistää asiakirjat yhdeksi, muuntaa muut muodot PDF: ksi ja päinvastoin. Tässä on joitain lisää mainitsemisen arvoisia mahdollisuuksia:

 • Muokkaa PDF-tiedoston sisältöä
 • Luo mukautettuja lomakkeita
 • Kommentoi tiedostoja
 • Upota sähköinen allekirjoitus
 • Käytä ainutlaatuista sivunsiirtotekniikkaa 3D-ulottuvuuksien PDF-tiedostojen lukemiseen
 • Muunna skannatut asiakirjat ja kuvat muokattaviksi PDF-tiedostoiksi

Voit integroida Soda PDF -sovelluksen muiden valmistajien sovelluksiin, kuten Google Drive, OneDrive ja Dropbox. Ohjelmistoversio on tällä hetkellä saatavana vain Windowsille.

PDFExpert

Voit täyttää PDF-lomakkeita, allekirjoittaa sopimuksia, muokata sisältöä ja lisätä linkkejä PDFPro: n PDFExpert. Se tunnetaan salamannopeasta nopeudesta, puhtaasta käyttöliittymästä ja virransäästöominaisuuksista. Itse asiassa voit jopa muuntaa mitä tahansa PDF-tiedostoiksi ja merkintöiksi lukeessasi niitä.

Siellä on paljon enemmän ominaisuuksia, kuten mahdollisuus kääntää sivuja, yhdistää PDF-tiedostoja ja purkaa PDF-tiedostoja. Se on yhteensopiva Windowsin ja Macin kanssa, ja voit aloittaa ilmaiseksi.

Nitro Pro

Nitro Pro on kyky parantaa tuottavuutta ja auttaa sinua kaikissa PDF-tiedostoihin liittyvissä tehtävissä. Sen käyttöliittymä on identtinen Microsoft Office -käyttöjärjestelmän kanssa, joten toiminnallisuuden ymmärtäminen on todennäköisesti helppoa.

Voit suojata dokumentit 256-bittisellä salauksella ja integroida joukkoon kolmannen osapuolen sovelluksia. Jos haluat, voit myös rajoittaa joitain yhteistyötoimia, kuten muokkaamista ja kopiointia ilman suostumustasi.

Lisäksi voit luoda eräajo-PDF-tiedostoja ja järjestää yksittäiset sivut mieleisekseen. Nitro Pro on nyt käytettävissä vain Windows-käyttäjille.

PDFExpert

Erittäin visuaalinen PDF-editori, PDFExpert, on toinen loistava vaihtoehto harkita. Nimi on melko samanlainen kuin toinen tässä artikkelissa mainittu, mutta toiminnallisuudessa ne ovat molemmat erilaisia.

Voit aloittaa valitsemalla sopivimman katseluasettelun mukaiseksi ja lukea, merkitä ja muokata sitten PDF-tiedostoja. Sen avulla voit myös muuttaa tekstiä ja kuvia. Lomakkeiden täyttäminen ja allekirjoittaminen ovat vain tämän ratkaisun ominaisuuksia.

Voit valita erilaisia ​​lukemisasetuksia, kuten Päivä, Yö tai Seepia, nauttiaksesi mukavasta kokemuksesta. Se on kaikki saatavana ilmaiseksi, ja voit ladata sen Macille, iPhonelle ja iPadille.

Katsotaanpa nyt verkko-online-palveluita.

PDFEscape

Ensinnäkin verkkopalvelujen joukossa, PDFEscape antaa sinun suorittaa erilaisia ​​tehtäviä ilmaiseksi ja suoraan selaimellasi. Sinä pystyt:

 • Näytä PDF-tiedostot
 • Muokata
 • Kommentoida
 • Täytä lomakkeet
 • Luo peruslomakkeet
 • Suojaa asiakirjat salasanalla
 • Jaa verkossa

Heidän online-ratkaisunsa on vähän rajallinen verrattuna heidän ladattaviin Windows-ohjelmistoihin. Voit tarkistaa tämän myös saadaksesi lisää ominaisuuksia.

SmallPDF

All-in-one-online-PDF-palvelu, SmallPDF on täysin päinvastainen heidän nimelleen. Siinä on paljon ominaisuuksia, joita ei todellakaan voida pitää ”pieninä”. Uskon, että tästä syystä se on maksettu työkalu. Jos haluat nimetä vain muutaman ominaisuuden, voit:

 • Pakkaa PDF
 • Muunna PDF
 • Lisää sivunumerot
 • Poista tietyt sivut
 • Jaa osiin
 • Allekirjoita digitaalisesti
 • Suojaa salasanalla ja salaa myös

Voit käyttää ja kokeilla kaikkia ominaisuuksia ilmaiseksi heidän 14-päivän kokeiluversionsa avulla.

PDFBuddy

Ravitsevien arvostelujen kautta sosiaalisessa mediassa, PDFBuddy antaa sinun muokata ja allekirjoittaa asiakirjoja helposti. Se on suojattu AES-256-bittisellä salauksella ja siinä on aktiivinen SSL, joten tiedostosi ovat melko suojattuja. Ilmaiseksi suunnitelmaksi voit muokata enintään 3 PDF-tiedostoa / kuukausi. Voit yksinkertaisesti päivittää heidän premium-suunnitelmaansa, jos vaatimuksesi on enemmän.

Heillä on joukko oppaita tietyistä aiheista, kuten PDF-tiedoston muokkaaminen ja allekirjoittaminen, ja se on aika siisti. Voit lainata apua niiltä, ​​jos sinusta tuntuu kadonnut missä tahansa vaiheessa.

Sejda PDF Editor

Voit lähettää tiedostoja Sejda PDF Toimittaja vetämällä ja pudottamalla, kolmannen osapuolen pilvitallennustilaa tai jopa suoria linkkejä. Kaikki tiedostosi ovat yksityisiä ja poistetaan automaattisesti kahden tunnin kuluttua. Voit suorittaa kaiken, mitä normaali PDF-editori sallii, mukaan lukien allekirjoittamisen, median lisäämisen ja lomakkeiden täyttämisen. Voit myös tyhjentää tietyt PDF-tiedoston luottamukselliset osat, jota vastaanottajan ei tarvitse nähdä.

Voit aloittaa heidän ikuisesti ilmaisen suunnitelmansa kanssa, jolla on pieniä rajoituksia, kuten tiedoston enimmäiskoko 50 Mt, ja vain kolme tehtävää tunnissa. Tietysti tiedät poran, jotta voit poistaa rajoitukset ja käyttää muita ominaisuuksia. ��

DeftPDF

Viimeinen mutta ei vähäisin, DeftPDF voi auttaa sinua muokkaamaan, täyttämään ja allekirjoittamaan PDF-tiedostoja ilmaiseksi. Sillä on mukava 4,3 / 5 tähteä-arvio, joka perustuu 156 ääneen heidän kotisivullaan, mikä on ehdottomasti hyvä määrä. Voit aloittaa lähettämällä tiedostosi ja käyttää sitten joukko muokkaustyökaluja, tyhjennysalueita ja jopa etsiä tiettyjä sanoja / lauseita käyttämällä “löytää” & korvata ”-ominaisuus.

Kun olet valmis työskentelemään PDF: n kanssa, voit tallentaa sen tietokoneellesi, viedä sen haluamaasi pilvitallennustilaan tai lähettää sähköpostitse.

johtopäätös

Riippumatta siitä, käytätkö ohjelmistoa tai jotain verkkopalvelua PDF-tiedoston muokkaamiseen, voit olla varma, että saat työsi suoritettuaan helposti. Se kaikki vastaa vaatimuksiasi ja sitä, kuinka arkaluontoinen asiakirjasi on.

Ohjelmisto sopii yksityisiin tiedostoihin, kun taas online-ratkaisu on hyvin julkisten tiedostojen ja ”joka päivä” tiedostojen, joissa ei ole luottamuksellisuutta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.