12 alustaa, jotka luovat tietopohjaa ja UKK-yrityksiä yrityksellesi

Luo tietokanta (KB) UKK-kysymyksistä (usein kysyttyjä kysymyksiä) yrityksellesi


Hyvin! Tarkkuus, jolla helposti pystyt ratkaisemaan asiakkaan kipupisteen ratkaisuilla, on kaikki osa hyvää asiakaskokemusta. Hyvin suunniteltu tietopohja tai UKK-osa on yksi itsepalvelun työkaluista, joita voit tarjota asiakkaillesi, jotta he voivat löytää erinomaisia ​​ratkaisuja itselleen.

Lisäksi tämä on toinen tapa säästää heille aikaa, jotta he voivat olla varmoja ryhtyessään tarvittaviin toimiin. Tietopohja on motivoiva, opettava ja organisoitu opas, joka kattaa kaikki tuotteesi ja palvelusi näkökohdat, joita asiakas voi kuulustella päätöksenteossa tai ongelman vianmäärityksessä..

Hyvän tietopohjan luominen

Ennen kuin valitset tietopohjan ja UKK-alustan, sinun kannattaa pohtia muutamia olennaisia ​​kohtia.

 • Tietokannan artikkelin muoto – hyvä käyttökokemus, suunnittelu ja arkkitehtuuri
 • Asiakirjojen luettavuus
 • Näkyvien artikkeleiden selaus ja löydettävyys
 • Hyvät hakutoiminnot
 • Linkki hyödyllisiin lähteisiin
 • Usein kysytyt kysymykset tukilippujärjestelmän tärkeimmistä kysymyksistä
 • Esittelyvideot, jotka selittävät tuotteen tai palvelun toiminnallisuuden.

KB-aiheiden valitseminen

Kuinka kaataa aiheita tietopohjaasi?

Aloita kaivaaksesi tietokantaan tai CRM: ään. Onko joukko kysymyksiä, jotka löytävät kohteen, johon saat vastauksen? Se on todennäköisesti tietokannan ydintutkimus.

Lisäksi voit harkita itseäsi tai osallistua kyselyyn saadaksesi aiheeseen liittyviä kysymyksiä keskeisestä aiheesta laajentaaksesi ohjeopasta.

Eri näkökulmasta kannattaa ehkä hyödyntää markkinointikanavien muuntamista analyysissasi ja tunnistaa muutama käyttökokemuksen pullonkaula ja laatia ratkaisuja vastaavasti tietokantaan tai UKK-osioihin.

Kaiken kaikkiaan valitsemasi lähestymistavan tulisi pyrkiä tekemään asioista kävijöille helppoja herättämään todellista kiinnostusta. Kun otat käyttöön tietopohjan ja UKK-osion liiketoimintamallisi, annat käyttäjille mahdollisuuden lähteä sivustoosi syvien juurten sisälle. Ja se palkitaan varmasti tulojen muodossa.

Tutkitaan seuraavia alustoja luodaksesi itsepalvelun tietämyspohjat, joiden avulla asiakkaat voivat löytää tehokkaasti vastauksia kysymyksiinsä (nopein ja kustannustehokkain asiakastukimenetelmä).

Document360

Tietokantaohjelmisto, jonka avulla voit luoda hyvin organisoidun itsepalvelun tietokannan (julkaistaan ​​julkisesti tai yksityisesti) tehokkaalla AI-pohjaisella reaaliaikaisella haulla. Tämä auttaa asiakkaitasi löytämään ratkaisuja ongelmiinsa heti AI-pohjaisen haun avulla. Huolimatta tietokannan artikkeleiden määrästä, AI-hakukone pystyy noutamaan osuvia tuloksia millisekuntien murto-osassa.

Hakuanalytiikka on toinen tärkeä ominaisuus tässä tietokannassa. Se näyttää avainsanat, joita käyttäjät usein etsivät, kuinka usein tiettyjä “hakuavainsanoja” käytetään ja löytävätkö artikkelit tietokannastasi ja niin edelleen.

Toinen merkittävä ominaisuus sisältää – erittäin yksinkertaisen käyttöliittymän dokumenttien hallintaan ja järjestämiseen.

 • Tukee Markdown-editoria tehokkaaseen ja jäsenneltyyn kirjoittamiseen.
 • SEO-ominaisuudet auttavat tuotetietokantaasi sijoittautumaan hakukoneissa korkeammalle.
 • Varmuuskopiointi ja palautus
 • Artikkelin versiointi
 • Mukauta sitä tavalla, joka vastaa tuotemerkkiä koskevia ohjeita

Lisäksi tämä uskomaton alusta antaa räätälöityjä verkkotunnuksia ja saa ilmoituksen siitä, mikä tietokannassasi on muuttunut ja enemmän. Kokeile!

Freshdesk

Freshdesk voit luoda itsepalvelukokemuksen portaalin parantaa asiakastyytyväisyyttä. Se sisältyy heidän pilvipohjaiseen neuvontaohjelmaan, joka tukee kaikkien tukikanavien yhteistyötä yhdestä ikkunasta. Sviitti koostuu moitteettomasta joukosta intuitiivisia ominaisuuksia, jotka keskittyvät tuottavuuteen ja yhteistyöhön; se tekee kaiken kokoisille joukkueille helpon taata asiakkaille erinomaisen tukikokemuksen.

Ne tarjoavat kahden tyyppisiä ratkaisuja – yritys- ja pk-yrityksiä. Yrityspakettiratkaisu tarjoaa kaikki toimivat ominaisuudet maailmanluokan asiakaspalvelulle – asennus ja toteutus, itsepalvelu ja globaali tuki. Lisäksi he ovat saaneet tunnustusta kyvystään tarjota mukautuvia palveluita suorituskyvyn seuraamiseksi metrien avulla.

Lisäksi pienyritykset ovat sitoutuneet tarjoamaan yhden ratkaisun kaikkiin ongelmiin – Tuo kaikki tukipyyntösi Freshdeskiin – olipa kyse sitten sähköpostista, chatista, puhelimesta tai sosiaalisesta mediasta. Priorisoi, luokittele ja määritä liput automaattisesti.

Muita kohokohtia ovat:

 • SaaS ja Web-käyttöönotto
 • Koulutus dokumentoinnin kautta, verkkoseminaari
 • 24/7 tuki
 • KB-mahdollisuudet verkonvalvonnalla
 • Ennustava tuki

Hyvä osa on kuitenkin se, että koko paketti on edullinen, ja voit aloittaa heidän “itämissuunnitelman” kanssa on ILMAINEN.

KBase

kBase on tietopohjainen WordPress-teema, jossa on Wiki, Helpdesk, asiakastukijärjestelmä, ohjekeskus tai yhteisöteema. Tärkein pluskohta tässä on sen uskomaton löydettävyys. Koska se käyttää suoraa Ajax-hakua, voit suodattaa hakutulokset nopeasti luokkiin ja mukautettuihin arvoihin.

Muita näkyviä ominaisuuksia ovat – UKK, tietokanta ja tukifoorumit. Saat valita useista tietokannoista, joissa on yli 20+ nahkaa. Muu integrointi sisältää BBpress- ja BuddyPress-integraatiot saumattoman keskustelufoorumin luomiseksi.

Sisällön muotoiluja varten on olemassa kolmen tyyppisiä artikkeleita – oletus-, ennakko- ja nykyaikainen. Käyttämällä artikkelihakukentän eri toimintoja, sivustosta tulee erittäin nopea etsimään ja etsimään tiedostoja tai artikkeleita.

kohokohtia

 • Reagointi kaikkiin laitteisiin
 • Ainutlaatuiset elementit parantavat käyttökokemusta
 • Yhden napsautuksen asennus
 • SEO ystävällinen
 • Verkkokauppa integroi toiminnallisuus

Zoho-työpöytä

Zoho-työpöytä on Zohon monikanavainen asiakaspalveluratkaisu. Se palvelee kaiken kokoisia yrityksiä. Ennen kaikkea foorumin tärkein näkökohta on virheellisyys asiakastukilippuissa, asiakastukiportaali, sopimushallinta ja raporttien luominen.

Eturintamassa se kokoaa vuorovaikutukset erilaisista medioista, kuten sähköposti, puhelin, chat, sosiaalinen media, foorumit ja lomakkeet, ja esittelee ne yhdessä paikassa.

Taustalla tehtävät, kuten lippujen osoittaminen, palvelun laajennukset, ilmoitussäännöt ja aikapohjaiset toiminnot, voidaan automatisoida asettamalla työnkulun sääntöjä. Suorituskyvyn mittaamisessa paketti tarjoaa muokattavissa olevat ja ajoitetut raportit, onnellisuusluokat ja graafisen kojetaulun asiakastyytyväisyyden analysoimiseksi.

Saadaksesi syvällisen kuvan asiakaskäyttäytymisestä, voit integroida tämän alustan myös asiakkaiden sisäisiin järjestelmiin, jotta asiakastiedot voidaan syöttää Zoho Desk -kirjautuneisiin lippuihin, joiden avulla palvelunvälittäjät voivat tietää enemmän asiakkaista.

Lisäksi on olemassa muutama muu kohokohta:

 • Zia – tekoäly asiakaspalvelutiimillesi
 • Itsepalvelu – Antaa asiakkaille mahdollisuuden löytää vastauksia kysymyksiin yksin
 • Automaatiotilat työnkululle ja räätälöinnille
 • Kolmansien osapuolien integroinnit
 • GDPR-yhteensopiva ja täysin turvattu – löytää tasapaino asiakastietojen suojaamisen ja tiimillesi riittävän joustavuuden antamisen välillä.

Tuki sankarille

Suoraan eteenpäin, kun verkkosivusto puhuu – ”Hanki vähemmän tukilippuja”. Tuki sankarille on sovelluksen sisäinen tietämyspohja, jonka avulla voit vähentää päivittäin hallittavien tukilippujen määrää. Lisäksi KB-hallintatoiminnot tukevat kokotekstin hakua.

SupportHero: Täysi sovelluksen sisäinen tuki

Oppaat ja usein kysytyt kysymykset ovat avaimia, jotka auttavat käyttäjiäsi löytämään sovelluksesi ominaisuudet. Mutta se on totta vain jos ne on helppo löytää! Siksi et halua ohittaa tätä alustaa, jos etsit edistyneitä ominaisuuksia itseapua varten. Tulosten perusteella voit esimerkiksi luoda uusia artikkeleita ja mukauttaa / päivittää olemassa olevia tai jopa päivittää sovelluksiemme ominaisuuksia.

Muita kohokohtia ovat:

 • Edistyneet tilastot perusteelliselle asiakas tutkimukselle
 • Käyttäjän aikomuksen jäljitettävyys
 • Erinomainen suorituskyvyn kojetaulu tuloksen yleiskuvaan
 • SaaS-perustajien suosikki

Sen lisäksi, että ne takaavat, se on loistava alusta kannattaville sijoituksille. Joten tartu heihin suunnitelmiin, jotka sopivat sinulle.

KnowAll

KnowAll on moderni, erittäin reagoiva ja SEO-ystävällinen uskomaton navigointijärjestelmä. Seurauksena on, että löydettävyyttä on kehitetty hyvin, jotta asiakkaat löytävät vastauksensa mahdollisimman vähän lippujen tuottamista käyttämällä.

KnowAll: WordPress-teema

Vieläkin, laajennus sisältää mahdollisuudet välittömiin vastauksiin ja on helppo mukauttaa. Viimeiseksi, kaikkiin perusominaisuuksiin sisältyy, tämä WordPress-laajennus esittelee toimittavan analytiikan. Saatat löytää myös sisältöaukkoja.

Muita kohokohtia ovat:

 • Aiheeseen liittyvä sisältö ehdottaa
 • Upea räätälöinti yrityksen brändäykseen
 • Toimivat oivallukset ja artikkelipalaute ymmärtääksesi paremmin

Lisäksi tämä uskomaton alusta käyttää lyhyitä koodeja, kuten kytkimiä, haittoja, välilehtiä ja ilmoituksia asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Haash

Onko sinulla verkkosovellusta myytävänä? Sinulla on Haash sinulle.

Haash: Älykäs ohjekeskus

Ja sitten tämä on käyttäjäkeskeinen KB, joka arvaa usein kysytyistä kysymyksistä. Säästät siis käyttäjiä poistumasta sivustoltasi ja selaamasta selaimen välilehtiä löytääkseen apua tämän älykkäästä widgetistä. Lisäksi heillä on kaikki sivustolla olevat asiakirjat laitteistot widgetistä.

Muita kohokohtia ovat:

 • Intuitiivinen haku
 • Verkkotunnuksen mukauttaminen
 • Quoran kaltainen Q&Moottori välittömiin vastauksiin
 • Vedä ja pudota -rajapinnan rakentaja

Lyhyesti sanottuna, saat kätesi pian tämän yli ilmaisella perussuunnitelmalla.

TypeForm

Haluatko jakaa tietoja lomakkeiden kautta vai haluatko kyselyjen olevan helppoa, hauskaa ja virheetöntä millä tahansa laitteella? -Sitten TypeForm on syötti.

TypeForm: UKK-mallit

Lisäksi tämä uskomaton asia integroituu yli 500 suosikkisovellukseesi. Joten olisiko se lähettää tietoja MailChimpille luettelosi luomiseksi, Google Sheets analysoitavaksi tai Salesforce henkilökohtaistamaan asiakaskokemustasi – TypeForm tarjoaa kaiken sinulle.

Lisäksi voit käyttää useita malleja erilaisiin tarkoituksiin, kuten tutkimuksiin & kyselylomakkeet, johtava sukupolvi tai mikä tahansa luova.

Erityisesti markkina-analyysi on välttämätöntä tiedonkeruussa, joten et halua missata näitä tuotteita. Yksityiskohtaisesti, ne sallivat integroinnin sellaisiin sivustoihin, kuten MailChimp tai HubSpot, ja tuo lisäarvoa sähköpostimarkkinointiisi ja viittausten luontistrategioihin..

TypeForm on loistava yhden luukun ratkaisu teknikoille.

HelpSite

HelpSite on yksinkertainen palvelu, jonka avulla voit perustaa täydellisen tukikeskuksen tai ”ohjekeskuksen”. Se keskittyy kolmeen tärkeään asiaan – UKK ja tietopohja, älykäs yhteyslomake ja nopea hakukenttä.

HelpSite: Mahtava tukikeskus

Tietysti verkkosivustolla isännöi myös joukko oppaita koskevia asiakirjoja. Ilmeisesti heidän USP: nsä mukaan he tarjoavat kyvyn käyttää mukautettua verkkotunnusta.

Lisäksi heillä on uskomaton lipunhallintajärjestelmä sujuvaa työnkulkua varten.

HelpJuice

Parempaa vaihtoehtoa ei ole, jos keskityt nimenomaan “tietopohjaohjelmistoihin” –HelpJuice jopa räätälöi tietopohjaasi sinulle. Se sopii kaiken kokoisille ja kaikille toimialoille. Lisäksi se sisältää sovelluksia sekä sisäisten että ulkoisten tietokantojen luomiseen ja hallintaan.

HelpJuice: Tietokannan ohjelmisto

Tunnisteominaisuuden avulla voit merkitä kysymykset useisiin merkityksellisiin luokkiin. Järjestelmä alkaa etsiä suosituimpia aiheita ja artikkeleita hakukyselyn perusteella.

Myöhemmin tämän ohjelmistopaketin avulla on helppo ymmärtää “miten tehdä” -tehtävä erilaisten resurssien ja esimerkkejä sivustolla koulutusvälineenä.

Flowlu

Flowlu helpottaa teknisten ja muiden kuin teknisten käyttäjien hallintaa kaikenlaista tietoa konsolidoidussa tietokannassa yhdistämällä ihmiset sisäisiin resursseihin.

FlowLu: ilmainen KB

Ohjelmassa on lisärakennettuja työkaluja – esimerkiksi mielenkartat ja ketterä moduuli.

Muita kohokohtia ovat:

 • Online Finance -hallintajärjestelmä – paranna kassavirtaasi tehokkaalla raportoinnilla.
 • Moitteeton yhteistyötyökalu – keskustelu on paras tapa aloittaa yhteistyö tehtävässä tai asiakirjassa.
 • Kolmansien osapuolien integroinnit – ZenDesk, Google Drive, online-maksuintegraatio.

Happyfox

Happyfox tarjoaa asiakaspalvelu- ja lippuratkaisuja eri toimialojen yrityksille, mukaan lukien tietokone- ja ohjelmistopalvelut, koulutus, matka- ja vapaa-aika, media ja julkaisutoiminta, energia, vähittäiskauppa ja muut.

HappyFox -ohjelmisto

Happyfoxissa on erilaisia ​​asiakaspalvelintegraatioita. Esimerkiksi, kun syötät sovellushakemisto, voit tutkia kolmansien osapuolien kanssa integrointeja, kuten Zapier tehtävien automatisoimiseksi tai Shopify – jos olet verkkokauppaa.

johtopäätös

Toivon, että yllä luetellut työkalut auttavat sinua luomaan fantastisen tietopohjan tai lisätietoja yrityksellesi. Suurin osa heistä tarjoaa ilmaisen suunnitelman tai kokeiluversion, joten kokeile niitä ja katso, mikä toimii parhaiten tarpeitasi varten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector