8 parasta blogin isäntäsivustoa: ilmaisesta premium-hintaan

parhaat blogin isäntäsivustot


Ensimmäinen blogi on hyvitetään Justin Hallille, opiskelija Swarthmore Collegessa, vuonna 1994, vaikka termiä “blogi” (yhdistelmä “web” ja “loki”) syntyi vasta kolme vuotta myöhemmin.

Sen jälkeen bloggaaminen on kasvanut eksponentiaalisesti, kun niitä on ohi 440 miljoonaa blogia viimeaikaisten arvioiden mukaan maailmanlaajuisesti.

Varhaisissa blogeissa, kuten Hallin blogeissa, kunnioitettiin henkilökohtaisia ​​kotisivuja, ja varhaisissa blogeissa käytettiin ensisijaisesti ihmisiä, jotka halusivat julkaista henkilökohtaista sisältöä. Vaikka näitä yksittäisiä, laaja-alaisia ​​blogeja on edelleen olemassa, niche-kohtaiset blogit, jotka keskittyvät aiheisiin kuten muoti, matkailu, ruoka, kauneus ja vanhemmuus, ovat yhä suositumpia.

Varhaisilla bloggaajilla oli myös rajalliset mahdollisuudet ansaita sisältöä, mutta nyt on mahdollista saada merkittäviä tuloja mainosten, kumppaniohjelmien, suoramyynnin ja sivuston tilausmaksujen kautta.

Kun otetaan huomioon mahdollinen yleisön tavoite ja mahdollisuus ansaita tuloja, on tärkeää tehdä oikea valinta blogin isännöintiin. Katso alla olevat parhaat käytettävissä olevat blogin isäntäsivustot päättääksesi, mikä toimii parhaiten sinulle.

Kuinka valitsemme arviointimme

Kuinka valitsemme arviointimme

Kun arvioidaan blogin isäntäsivustoa, on tärkeää tehdä kokonaisvaltainen arvio eikä keskittyä vain hintaan. Loppujen lopuksi, kun haluat rahalle vastinetta, haluat maksaa vain tuotteista ja palveluista, jotka vastaavat tarpeitasi.

Olemme varmasti mukana hinnoittelutietoja alla, mutta tarkastelemme myös kahta muuta avainaluetta, kuten käyttöominaisuuksien sarja – mukaan lukien kaupallistamisvaihtoehdot tarvittaessa – ja asiakaspalvelu näillä parhaimmilla blogin isäntäsivustoilla.

Ominaisuudet: Mitä erilaisia ​​vaihtoehtoja ja toiminnallisuuksia on saatavana? Mikä on käytön helppous?

Asiakaspalvelu: Kuinka kysymyksiisi vastataan ja ongelmiinne puututaan?

Hinnoittelu: Onko maksuton vaihtoehto vai vain maksettu? Mitkä ovat suunnitelmien erot??

8 parasta parasta blogin isäntäsivustoa

Alla olevat pikkukuvakatsaukset tarjoavat yleiskuvan parhaista käytettävissä olevista vaihtoehdoista, jotka vaihtelevat henkilökohtaisen sisällön mainostamisesta Internetissä aina pääasiassa verkkokaupan ratkaisuihin..

WordPress.com

wordpress.com

Pitkäaikainen ja suosittu blogisivusto, WordPress.com, avattiin vuonna 2005. Sekä blogimisalustalla että isäntäsivustolla on vankka ilmainen versio, joka on mahdollista valinnaisten maksettujen päivitysten ja roskapostin torjuntaohjelmien sekä mainonnan avulla..

WordPress.com: n arvioiden mukaan kuukausittain yli 400 miljoonaa ihmistä tarkastelee yli 15 miljardia sivua kuukaudessa, ja nykyään sitä käyttää 25% kaikista Internet-sivustoista.

WordPress.com voidaan rakentaa paitsi blogeihin, myös kaikenlaisiin verkkosivustoihin. Saatavana on laaja valikoima ilmaisia ​​ja maksettuja malleja, ja vetämällä ja pudottamalla -liittymä ja WYSIWYG-editori ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä. Asiakastukea on ympäri vuorokauden, ja maksetut suunnitelmat tarjoavat live-keskusteluja ”Happiness Engineers” -palvelun avulla. Blogiisi voidaan ansaita rahaa Google Adsensen, kumppanilinkkien ja / tai omien tuotteidesi kautta suoraan myymällä.

Olitpa yksi henkilö tai suuri organisaatio, WordPress.com tarjoaa palvelutasoa, joka toimii sinulle.

Hinta: Ilmainen (WordPress.com-aliverkkotunnus ja rajoitettu tallennustila) ja maksetut suunnitelmat 4–25 dollaria kuukaudessa (mukautettu verkkotunnus, lisävarasto ja kyky ladata ääntä ja videota). Korkeimman tason liiketoimintasuunnitelma antaa sinun asentaa kolmansien osapuolien laajennuksia ja teemoja.


Tarkista verkkosivusto

Arvosana: 10/10

Tumblr

tumblr.com

Tumblrin perusti David Karp vuonna 2007, ja sen omistaa tällä hetkellä Verizonin tytäryhtiö Oath Inc..

Sen erikoisuus on microblogging lyhyempien tekstiviestien ja multimediasisällön kautta. Vuodesta 2018 lähtien Tumblr isännöi yli 400 miljoonaa blogia, joissa vieraili yli 550 miljoonaa kävijää kuukaudessa.

Tumblr-käyttäjät ovat jakautuneet tasaisesti miesten ja naisten kesken, ja se on suosituin 18–29-vuotiaiden väestöryhmässä.

Oletuksena on seitsemän tyyppisiä oletusviestejä: teksti, valokuva, tarjous, linkki, chat, ääni ja video.

Toisin kuin useimmat muut bloggaussivustot, jotka on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn pöytätietokoneissa, Tumblr-sovellus tekee mikroblogista älypuhelimessa hetkessä.

Muita ominaisuuksia ovat sisällön helppo jakaminen, pitäminen ja uudelleenpostittaminen muilta Tumblr-käyttäjiltä. Asiakaspalvelu on sähköpostitse ympäri vuorokauden, ja käyttäjät voivat käyttää merkittävää tietokantaa.

Vaikka jotkut suuret yritykset käyttävät Tumblria, se sopii paremmin yksityishenkilöille ja pienemmille organisaatioille.

Hinta: Maksuton vaihtoehto maksutetuilla verkkotunnuksilla ja premium-teemoilla.


Tarkista verkkosivusto

Arvosana: 8/10

Blogger

blogger.com

Yksi alkuperäisistä blogin isännöintiympäristöistä, Blogger, käynnistettiin vuonna 1998, ja se on ollut Google: n omistuksessa vuodesta 2003. Vuodesta 2013 mennessä Google vaati 540 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Tämä voi kuitenkin olla hiukan harhaanjohtava, koska se on yhdistetty Googlen tuotevalikoimaan, kuten Gmail ja Google Docs, ja on vaikea tietää tarkalleen kuinka ”käyttäjä” määritellään.

Tämä on kuin jokainen Windows 10 -käyttöjärjestelmän kopio, mukaan lukien Microsoftin Edge-selain, joka lasketaan asennuksena riippumatta siitä, käynnistääkö käyttäjä sen vai ei..

Bloggerin yksinkertaisuus on siunaus ja kirous. Toisaalta sen rajallinen ominaisuusvalikoima ja mukautusvaihtoehdot tarkoittavat, että navigointiin ei kuulu paljon kelloja ja pillejä. Lisäksi se on integroitu muihin Google-tuotteisiin, kuten AdSense, tuottaa tuloja.

Toisaalta tämä matalan tason toiminnallisuus tekee siitä vähemmän houkuttelevan kokeneemmille bloggaajille. Lisäksi Google on historiassa lopettanut jopa suositut projektit pienellä varoituksella, joten joudut varmuuskopioimaan sisältösi säännöllisesti. Asiakaspalvelu on ensisijaisesti käyttäjäfoorumeilla ja online-lomakkeilla.

Saatat aloittaa blogin Bloggerissa, mutta jos se alkaa kasvaa, sinun kannattaa siirtyä tehokkaampaan alustaan, kuten WordPress.com.Cost, jonka maksetut mukautetut verkkotunnukset ovat saatavana Google-verkkotunnusten kautta.


Tarkista verkkosivusto

Arvosana: 7/10

Aave

ghost.com

Ghost julkaistiin avoimen lähdekoodin julkaisupalveluna julkisesti vuonna 2013, kun onnistunut Kickstarter-kampanja saavutti alkuperäisen tavoitteensa eli lähes 35 000 dollaria alle päivässä ja keräsi lopulta yli 250 000 dollaria..

Urheilee irrotettua, minimalistista lähestymistapaa bloggaamiseen Ghostilla on vuodesta 2018 lähtien yli 1,3 miljoonaa asennusta. Ydinjulkaisusovellus on ilmainen, kun taas voittoa tavoittelematon Ghost -säätiö ylläpitää itseään maksettujen isännöintivaihtoehtojen avulla.

Toisin kuin WordPress.com, jota käytetään kaikenlaisissa verkkosivustoissa, Ghost on räätälöity bloggaajille ja kirjoittajille.

Yksi hieno ominaisuus on jaettu näyttö -editointi: muokkaa viestiä vasemmalla ja näe sen suora versio oikealla. Lisäksi, jos haluat käyttää toista hosting-alustaa, voit ladata Ghost-sovelluksen tietokoneellesi ilmaiseksi.

Kaikki suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman tallennustilan. Suurin asiakastuki tapahtuu usein kysyttyjen kysymysten kautta. Ghost (Pro) -asiakkaat saavat myös sähköpostitukea.

Jos olet tosissasi kirjoittamisesta, Ghost on kannattava vaihtoehto viettää enemmän aikaa sisällön tuottamiseen ja vähemmän verkkosivustosi hallintaan.

Kustannukset: 19 dollaria kuukaudessa (1 blogi ja 50 000 kuukausittain sivun katselua) jopa 199 dollaria kuukaudessa (50 sivustoa ja 2 miljoonaa kuukausittain sivun katselua)


Tarkista verkkosivusto

Arvosana: 7/10

keskikokoinen

medium.com

Medium lanseerattiin vuonna 2012, ja sen on suunnitellut sekä Bloggerin että Twitterin perustaja Evan Williams.

Sen painopiste on lähes yksinomaan sisällön jakamisessa verrattuna verkkokauppaan, kuten Wixin ja Squarespace-kaltaisten sivustojen keskittymiseen. Vuonna 2017 Mediumilla oli 60 miljoonaa kuukausittaista lukijaa sisällöstä.

Kuten Ghost, Medium on keskittynyt sisällöntuotantoon. Viestien ja verkkosivujen mukauttamiseen on rajoitettu vaihtoehtoja. Kuka tahansa voi kirjoittaa ja julkaista sisältöä, joka voidaan myös koota verkkolehdiksi. Kirjailijat voivat päättää, onko yksittäisiä sivuja / viestejä kaikkien saatavilla tai vain maksetut tilaajat.

Tuloja syntyy siitä, kuinka monta “huijausta” (samanlainen kuin “tykkääminen”) artikkeli saa maksullisilta tilaajilta prosentteina heidän kuukausittaisista liittymismaksuistaan. Asiakaspalveluvaihtoehtoihin kuuluvat online-tukiliput, sähköpostituki ja UKK.

Jos haluat käyttää enemmän aikaa kirjoittamiseen ja vähemmän aikaa verkkosivuston hallintaan, Medium voi olla hyvä valinta sinulle, etenkin kun otetaan huomioon sen kyky helposti ansaita rahaksi.

Hinta: Ilmainen (rajoittamaton julkaiseminen, mutta voit lukea vain 3 tilaukseen perustuvaa artikkelia kuukaudessa) tai 5 dollaria kuukaudessa (rajoittamaton julkaiseminen ja pääsy kaikkeen sisältöön)


Tarkista verkkosivusto

Arvosana: 7/10

Wix

wix.com

Tel Avivissa, Israelissa, sijaitseva Wix on pilvipohjainen verkkosivustojen rakentaja, joka aloitti toimintansa vuonna 2006. Siinä käytetään freemium-mallia: perussovellus on ilmainen alhaisella kuukausimaksulla, ja käytettävissä on useita maksettuja päivityksiä ja vaihtoehtoja..

Vuoteen 2017 mennessä Wix-käyttäjiä oli 110 miljoonaa, ja keskimäärin 45 000 uutta rekisteröintiä päivittäin.

Käyttäjät voivat lisätä blogin Wix Blog -sovelluksen kautta enemmän kuin verkkosivustojen rakentaja kuin blogiympäristö sinänsä. Sivustosi suunnittelu on helppoa vetämällä ja pudottamalla -järjestelmällä, joka ei vaadi koodaustaitoja. Lisäksi on monia maksullisia sovelluksia, joista valita.

Ilmaisia ​​sovelluksia on kuitenkin rajoitettu, ja kuukausittaisessa perussuunnitelmassa on Wix-brändäys sivustossasi. Korkeimman tason VIP-suunnitelma sisältää puhelin- ja sähköpostituki, kun taas perussuunnitelma luottaa usein kysyttyihin kysymyksiin.

Pienyritysten omistajat pitävät verkkokaupan vaihtoehdoista, mutta jos et ole sinä, toinen palvelu saattaa olla parempi valinta.

Kustannukset: 5 dollaria kuukaudessa (1 kerta kaistanleveyttä ja 500 metriä tallennustilaa) enintään 25 dollaria kuukaudessa (rajaton kaistanleveys, 20 keikkaa tallennustilaa ja ilmainen mukautettu verkkotunnus)


Tarkista verkkosivusto

Arvosana: 6/10

Squarespace

squarespace.com

Anthony Casalana perusti vuonna 2003, kun hän oli opiskelija Marylandin yliopistossa. Squarespace on ohjelmisto palveluna (SAAS), joka on suunniteltu keskitettynä palveluna verkkosivustojen rakentamiseen ja julkaisemiseen..

Se tarjoaa blogging-alustan, isännöintipalvelun, verkkokauppaalustan, verkkotunnuksen rekisterin ja paljon muuta.

Squarespace on yksityisomistuksessa oleva yritys, joten käyttäjien lukumäärää on vaikea tietää varmasti. Useimmat arviot kuitenkin viittaavat siihen, että sillä on vähemmän kuin Wixin 110 miljoonaa käyttäjää.

Squarespace tarjoaa hyvin suunniteltuja malleja, joiden avulla voidaan luoda terävän näköisiä verkkosivustoja vetämällä ja pudottamalla -työkaluilla, jotka eivät vaadi koodaustaitoja. Jopa perussivustosuunnitelma tarjoaa rajattoman kaistanleveyden ja sivut, kun taas verkkokaupan verkkokauppasuunnitelmat sallivat sinun myydä rajoittamattomia tuotteita ilman transaktiomaksuja.

Kaikissa suunnitelmissa on 24/7 asiakaspalvelu sähköpostitse ja online-chatissa. Lisäksi saatavilla on perusteellisia oppaita ja video-oppaita. Kuten Wix, Squarespacea voidaan käyttää myös bloggaamiseen, mutta se sopii paremmin verkkokauppaan.

Jos aloitat blogin Squarespacessa, saavuttuaan huomattavan kasvun, haluat todennäköisesti siirtyä WordPress.com-kaltaiselle alustalle, jolla on enemmän ominaisuuksia.

Kustannukset: Verkkosivustosuunnitelma on 12 dollaria kuukaudessa (ilmainen verkkotunnus tulee vuosittaisen oston mukana) ja edistynyt liiketoimintasuunnitelma on 40 dollaria kuukaudessa (joustavat alennukset myymälätuotteille, asiakastilille ja lahjakorttivaihtoehto).


Tarkista verkkosivusto

Arvosana: 6/10

Weebly

weebly.com

Kolme Pennsylvanian osavaltion yliopiston opiskelijaa aloitti Weeblyn vuonna 2007 ja kehitti sitä verkkosivujen rakentamiseksi, jotta ne voivat ylläpitää verkkokansioitaan koulun vaatimusten mukaisesti..

Kuten Squarespace, se tarjoaa kahta suunnitelmaluokkaa: yleisen verkkosivustojen rakentajan ja verkkokaupat. Vuoteen 2008 mennessä Weeblyllä oli miljoona käyttäjää, ja tällä hetkellä sillä on yli 40 miljoonaa. Vuonna 2018 online-rahoitustalouspalvelu Square ilmoitti ostavansa Weeblyn.

Kuten useat tämän luettelon sivustot, Weebly käyttää vetämällä ja pudottamalla -työkaluja ja widgettejä sivuston rakentamiseen.

Samoin kuin Squarespace ja Wix, Weebly on enemmän verkkosivustojen rakentaja, joka voi sisältää blogin sijaan, että keskitytään ensisijaisesti sisällönjakoon, kuten Ghost tai Medium. Yksityishenkilöiden ilmainen suunnitelma antaa sinun kokeilla kaikkia sen ominaisuuksia ennen päivittämistä maksulliseen.

Asiakaspalveluvaihtoehtoihin kuuluvat sähköposti, online-chat ja usein kysytyt kysymykset.

Jos olet kiinnostunut verkkokaupasta enemmän kuin bloggaaminen, Wix voi olla oikea valinta sinulle, etenkin sen vuoksi, että se on hankkinut online-maksuprosessorin Square.

Hinta: Ilmainen (rajoitettu säilytystila, Weebly-aliverkkotunnus ja Weebly-mainonta) jopa 38 dollaria kuukaudessa (rajoittamaton tallennustila, ilmainen verkkotunnus ja ilman transaktiomaksuja)


Tarkista verkkosivusto

Arvosana: 6/10

Mitä haluat tehdä?

Tärkein vastattava kysymys on valittaessa kaikista parhaista blogisivustosivustoista: mitä haluat tehdä?

Jos haluat viettää enemmän aikaa kirjoittamiseen ja vähemmän aikaa verkkosivuston hallintaan, Ghost tai Medium voisi olla paras veto. Jos olet kiinnostunut verkkokaupasta, tutustu pitkään Wixiin, Squarespaceen tai Weeblyyn.

Tai jos haluat sivuston, joka voi tehdä kaiken, saatat käydä WordPress.com-sivuston kanssa. Kun tiedät mihin haluat panostaa, voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen.

Haluatko tietää enemmän siitä, mitä kannattaa valita valittaessa parhaista blogisivustoista? Katso tämä artikkeli verkkovaatimukset .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

    Комментарии закрыты.

    Adblock
    detector