7 suosituinta ASP.NET-hosting-sivustoa – perimmäinen aloittelijan opas

Haluatko rakentaa omia dynaamisia verkkosivujasi toisin kuin kolmansien osapuolten vetämällä ja pudottamalla -liittymän käytön, joka ei edes vaadi koodaustaitoja? Kehitätkö Web-pohjaisia ​​sovelluksia ja palveluita?


Jos niin, voit olla yksi monista ASP.NET-käyttäjistä, joiden on löydettävä oikea web-palveluntarjoaja.

ASP.NET on Microsoftin kehittämä avoimen lähdekoodin palvelinpuolen kehys, joka julkaistiin alun perin vuonna 2002. ASP.NET, toisin kuin ASP, ei ole ohjelmointikieli. Se tukee kuitenkin ohjelmointikieliä, kuten Visual Basic ja C #.

Sen sijaan ASP.NETin oliokeskeinen lähestymistapa ja palvelinpuolen välimuisti voivat nopeuttaa kehitysprosessia käyttämällä vähemmän koodia. Vuodesta 2018, 13% kaikista verkkosivustoista käytä ASP.NET, vaikka se kun tarkastellaan vain miljoonan maailman suosituinta verkkosivustoa.

Ei väliä mitä, jos käytät ASP.NET -sovellusta, teet niin, koska haluat verkkosivujen ja sovellusten toimivan nopeasti ja tehokkaasti. Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset myös parhaan ASP.NET-isäntä verkkosivustollesi näiden toimien maksimoimiseksi.

Kuinka valitsemme arviointimme

5 tähden

Katso, meillä on se: hinta on kriittinen ASP.NET-isännöintipalvelun valinnassa.

Mutta se ei ole ainoa huomio.

Lisäksi arviomme perustuvat muihin tekijöihin, jotka voivat yhtä hyvin vaikuttaa valintasi tekemiseen: ominaisuudet, online-tietokanta ja asiakastuki. Voit tehdä oikean päätöksen vain katsomalla suurta kuvaa – ei vain yhtä sen osaa.

Tämä on erityisen tärkeää, koska melkein kaikki palveluntarjoajat tarjoavat huomattavia alennuksia vuosittaisista palveluhankinnoista, mutta et koskaan halua saada ostajan katumusta muutama viikko sen jälkeen, kun olet tehnyt valinnan, joka ei ole tarpeitasi paras..

Ominaisuudet:

 • Mitkä ovat ASP.NET-isännöintivaihtoehdot?
 • Entä varastointi ja kaistanleveys?

Online-tietokanta:

 • Mitkä resurssit ovat saatavilla verkossa?
 • FAQ?
 • Oppaita? Videot?

Asiakaspalvelu:

 • Mitä tarvitset apua, kun tarvitset apua?

7 suosituinta ASP.NET-hosting-sivustoa

Kaikissa teknisissä kelloissa ja pillissä navigoiminen ASP.NET-isäntäsivustojen välillä voi olla pelottavaa. Joten katso alla olevista pikkukuvien arvosteluista saadaksesi perustiedot kustakin näistä palveluntarjoajista.

1. A2-hosting

A2-hosting

Alun perin nimeltään Iniquinet, A2 Hosting perusti vuonna 2001 Bryan Muthig harrastuksena.

Yksityisenä yrityksenä sen taloudellisuutta ja käyttäjien määrää on vaikea määrittää. Uusimpien arvioiden mukaan vuositulot ovat kuitenkin 27 miljoonaa dollaria. A2 Hosting -yrityksen suurimpia myyntipisteitä ovat sen SwiftServer-alusta ja Turbo-palvelimet poikkeuksellisen nopeaan sivulataukseen.

Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy rajoittamaton tallennus ja tiedonsiirto sekä ilmaiset SSL-varmenteet turvallisuudelle ja solid-state-asemat (SSD).

Lisäksi käyttäjät käyttävät Plesk Onyx 17.8 -ohjauspaneelia. PayPal-kauppiastilit voidaan helposti integroida, ja WordPressille, Joomlalle ja Drupalille on yhden napsautuksen automaattinen asennusohjelma..

Dedikoidut IP-osoitteet ovat käytettävissä kaikille suunnitelmille alle 2 dollarilla kuukaudessa. A2-hosting tarjoaa 99,9%: n käyttöajan, 24/7-live-asiakastuen ja useita usein kysyttyjä kysymyksiä.

Kustannukset: 4,90 dollaria kuukaudessa (lite-suunnitelma yhdellä verkkotunnuksella, 5 aliverkkotunnusta ja 25 sähköpostiosoitetta) jopa 10,78 dollaria kuukaudessa (turbosuunnitelma rajoittamattomilla verkkotunnuksilla, aliverkkotunnuksilla ja sähköpostiosoitteilla)

Arvostelu:

2. HostGator

HostGator

HostGator käyttäjiä vaihtelee henkilöistä, joilla on yksi verkkosivusto, jopa Fortune 500 -yrityksiin.

Jokainen HostGator-suunnitelma sisältää ilmaisen verkkosivustojen siirron, komentosarjojen siirron ja MySQL-siirron. Plesk-ohjauspaneeli tarjoaa helpon pääsyn verkkosivustojen tilastoihin, salasanalla suojattuihin hakemistoihin ja web-pohjaiseen tiedostohallintaan. Lisäksi on viikoittainen ulkopuolinen tietojen varmuuskopiointi, ja sinulla voi olla rajaton määrä automaattivastaajia ja sähköpostin aliaksia.

EIG: n yrityskaupan jälkeen HostGatorilla oli useita monipäivisiä seisokkeja vuonna 2013, mutta sen jälkeen sen käyttöaika on lähestynyt jatkuvasti 100 prosenttia, ja sillä on suhteellisen nopea sivulataus..

Tukea on tarjolla ympäri vuorokauden puhelimitse, chat- ja ohjelipuilla, mutta jotkut arvioijat ovat huomanneet, että ongelmien ratkaisemiseen kuluva aika on lisääntynyt EIG: n haltuunoton jälkeen. Siellä on laaja kokoelma usein kysyttyjä kysymyksiä niille, jotka haluavat selvittää asioita itse.

Haluatko tietää enemmän HostGatorista? Tarkista lisätietoja sekä alennuskuponki.

Hinta: 4,72 dollaria kuukaudessa (henkilökohtainen suunnitelma yhdellä verkkotunnuksella plus rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys) jopa 14,36 dollaria kuukaudessa (yrityssuunnitelma viidellä verkkotunnuksella, rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys sekä ilmainen omistettu IP).

Arvostelu:

3. 1&1

1 & 1

1&1 perustettiin vuonna 1988, ja sen tuotteita on saatavana kaikkialla Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Se on yksi maailman suurimmista verkkopalveluntarjoajista, jolla on yli 13 miljoonaa asiakassopimusta, 70 000 palvelinta, 7 000 työntekijää ja tietokeskukset Euroopassa ja Kansasissa.

Yksittäiset käyttäjät sekä pienet ja suuret yritykset muodostavat asiakaspohjansa isännöintiin, verkkotunnuksen rekisteröintiin ja verkkokaupan ratkaisut.

1&1: n isännöintisuunnitelmat ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja jopa halvempaan vaihtoehtoon sisältyy ominaisuuksia, kuten ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton kaistaleveys ja tallennustila, viisi 2017 MSSQL-tietokantaa ja SSL-varmenteet.

Huippuluokan suunnitelman ansiosta sinulla voi olla jopa 25 tietokantaa, Sitelock Basic -suojaus ja haittaohjelmien suojaus sekä sisällönjakeluverkot (CDN), joita Railgun tukee, jotta palvelimien ja verkon välinen nopeus voidaan taata suurin mahdollinen. 1&1: llä on myös itsenäisesti todennettu koko sivun latausnopeus, joka on nopeampi kuin GoDaddy tai HostGator.

Uptime on taatusti 99,9%. Asiakaspalvelu on saatavana ympäri vuorokauden puhelimitse ja chatin kautta, ja siellä on riittävä ohjekeskus, josta löytyy usein kysytyt kysymykset.

Hinta: 7,99 dollaria kuukaudessa (100 sähköpostitiliä) jopa 14,99 dollaria kuukaudessa (rajoittamaton sähköpostitili)

Arvostelu:

4. Hyvä isä

Hyvä isä

perustettiin nimellä Jomax Technologies vuonna 1997, ja sen uskotaan laajasti olevan maailman suurin markkinaosuuteen perustuva verkkopalvelupalvelu.

Vuonna 2017 sillä oli yli 17 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa ja 6000 työntekijää. Hyvä isä on myös todennäköisimmin tunnetuin verkkopalvelupalvelu vuosien varrella ilmestyneiden televisioilmoitustensa ansiosta, etenkin vuotuisen Super Bowl -jalkapallopelin aikana esitetyt..

Sen lukuisiin asiakastuen palkintoihin kuuluu kuudennen peräkkäisen vuoden 2017 Stevie-palkinnon voittaminen poikkeuksellisesta asiakaspalvelusta.

GoDaddyn yksinkertaisin suunnitelma tukee yhtä verkkosivustoa, jossa on 100 keikkaa tallennustilaa ja rajaton kaistaleveys.

Lisäksi saat ilmaisen verkkotunnuksen ostamalla vuosisuunnitelman. (Kaikki suunnitelmat sisältävät WordPressin, Joomlan ja Drupalin asennuksen yhdellä napsautuksella.) Tämä sopii perussivustolle, sillä sinulla on Microsoft Office 365 Business Email vuoden käyttöoikeus yhden MSSQL-tietokannan (200 megs) ja 10 kanssa. MySQL-tietokannat (1 keikka kukin).

Huippuluokan suunnitelma, sopiva useille suuren liikenteen sivustoille, tarjoaa rajattomasti verkkosivustoja, tallennustilaa, FTP-käyttäjiä sekä MySQL- ja MSSQL-tietokantoja. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen sekä SSL-varmenteen. Sen premium-verkkotunnusjärjestelmä (DNS) mahdollistaa myös luotettavamman, turvallisemman ja nopeamman pääsyn verkkosivustoille.

Yksi tärkeä asia on huomata, vaikka GoDaddyn jaetut isännöintisuunnitelmat tukevat ASP.NET: ää, lokakuusta 2017 alkaen nämä suunnitelmat eivät enää sisällä uudempaa ASP.NET Core -sovellusta. Jos käytät ASP.NET Core -sovellusta, tarvitset GoDaddy-palvelimeen erillisen palvelimen suunnitelman, joka on huomattavasti kalliimpi kuin jaetun isännöinnin vaihtoehdot..

Haluatko tietää enemmän GoDaddystä? Katso tämä, joka sisältää myös alennuskupongin.

Kustannukset: 7,99 dollaria kuukaudessa (taloussuunnitelma) jopa 16,99 dollaria kuukaudessa (lopullinen suunnitelma)

Arvostelu:

5. InterServer

InterServer

Nykyään yritys omistaa kaksi tietokeskusta Secaucuksessa, New Jerseyssä ja yhden Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja tarjoaa palveluita, kuten pilvi-virtuaalisia yksityisiä palvelimia (VPS), yhteistoimintaa, omistettuja ja nopeita palvelimia ja virtuaalimajoitusta..

Kuten HostGator, myös sen asiakaskunta sisältää sekä yksittäisiä käyttäjiä että Fortune 500 -yrityksiä.

InterServer tarjoaa yhden ASP.NET-isännöintivaihtoehdon, joka sisältää rajoittamattoman tiedonsiirron, tallennuksen, SSL-varmenteet, FTP-tilit ja sähköpostitilit. Lisäksi on Plesk-ohjauspaneeli, Raid-10-tallennustila ja viikoittainen tietojen varmuuskopiointi. Käyttäjiä on rajoitettu 25 verkkosivustoon / verkkotunnukseen, vaikka rajoittamattomia aliverkkotunnuksia on sallittu.

Se tukee myös yli 100 pilvisovellusta yhden napsautuksen asennuksella WordPress, CubeCart, Magento ja monet muut. InterServer takaa 99,9% käytettävyyden ja tarjoaa laajan kokoelman oppaita sekä 24/7 suoraa puhelintukea.

Kustannukset: 5 dollaria kuukaudessa

Arvostelu:

6. Nestemäinen

Nestemäinen verkko

Vuonna 1997 perustettu Liquid Web on tarjonnut täysin hallittuja web-hosting-ratkaisuja yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Nykyinen liikevaihto ylittää 100 miljoonaa dollaria, ja sillä on yli 30 000 asiakasta 130 maassa, 500 000 tuettua sivustoa ja 5 globaalia tietokeskusta. Yksi painopistealue on asiakaspalvelu, koska se lupaa olla “eniten avuliaita ihmisiä elossa” käytettävissä ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea.

Liquid Web on selvästi kallein vaihtoehto tässä luettelossa, koska se käyttää vain omistettuja palvelimia, joten sinun kannattaa tutkia tarkkaan sen ominaisuuksia varmistaaksesi, että hinta on sinulle arvokasta. Alin päässä on kahden kerta Storm SSD -palvelin, jolla on mahdollisuus käyttää joko ilmaista 2012 tai 2014 Windows 64-bittistä itsehallintaa palvelinta, jossa on verkko-, laitteisto- ja virtualisointitasot..

Tai vielä 10 dollarilla kuukaudessa on Windowsin täysin hallittu 64-bittinen palvelin, jossa on Plesk-ohjauspaneeli. Jopa viisi teratavua kuukausittainen tiedonsiirto on ilmaista, ja kaikilla palvelimilla on yksi yleisö IP-osoite mahdollisuus lisätä vielä seitsemän dollaria kutakin dollaria kohden. Se lupaa myös 100% käyttöaikaa.

Liquid Web -palvelussa on laaja tietokanta, jossa on satoja oppaita, ympäri vuorokauden puhelin ja chat-tuki. Lisäksi kaikilla tukiteknikkoilla on yli 300 tuntia koulutusta, ja voit puhua asiantuntijoiden kanssa, joilla on Windows, Red Hat Linux ja Cisco -sertifikaatit..

Kustannukset: 110 dollaria kuukaudessa ja enemmän perustuen lisätuotteisiin ja -palveluihin

Arvostelu:

7. Rekisteröidy

Rekisteröidy

Horman Interactive Corporation vuonna 1994, Register.com tuotti alun perin verkkosivustojen rakennusohjelmiston ennen siirtymistä myös web-hosting- ja verkkotunnuksen rekisteröinti.

Yrityksen, jonka Web.com osti vuonna 2010, pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, ja sen ylimääräiset toimistot sijaitsevat Lontoossa, Baltimoressa ja Halifaxissa, Kanadassa. Sen ydinliiketoiminta on keskittynyt yrittäjien ja pienyritysten omistajien tarpeiden tyydyttämiseen. Tällä hetkellä Register.com hallinnoi yli 2,5 miljoonaa verkkotunnusta, ja WebHostDirectory.org tunnusti sen vuoden 2012 parhaaksi verkkotunnuksen rekisteröijäksi.

Kaikissa suunnitelmissa on rajoittamaton tiedonsiirto, yksi ilmainen verkkotunnus, 100 verkkotunnuksen osoitinta, yksi automaattivastaaja sähköpostiosoitetta kohti ja AWStats web-analytiikkaa varten. Alhaisella puolella käyttäjillä voi olla 300 keikkaa tallennustilaa, 25 FTP-tiliä ja 25 MySQL 300 keikatietokantaa. Huippuluokan suunnitelmassa on rajoittamaton tallennustila, FTP-tilit ja MySQL-tietokannat sekä niille omistettua ylimääräistä tallennustilaa kuin tarvitset.

On käyttöaikatakuu, ja Register.com-verkkosivusto tarjoaa lukuisia opetusohjelmia ja usein kysyttyjä kysymyksiä. Lisäksi asiakaspalvelussa on maksuttomia numeroita. Voit myös lähettää pyynnön aikataulun mukaisesta soittopyynnöstä tukihenkilöstöltä valitsemasi ajankohtana.

Kustannukset: 5,95 dollaria kuukaudessa (välttämätön hosting-suunnitelma) jopa 9,95 dollari kuukaudessa (premium-hosting)

Arvostelu:

Mitä sinun tarvitsee tehdä?

Mies ajattelua

Kuten joka kerta, kun arvioit tuotetta tai palvelua, sinun on tehtävä etukäteen yksi avain: Mitä sinun täytyy tehdä?

Jos osaat jo ASP.NET: ää, olet eteenpäin jonkun kanssa, jolla ei ole koodaustaitoja ja joka tarvitsee vetämällä ja pudottamalla -liittymää suunnitella verkkosivusto.

Saatavilla olevien ASP.NET-isäntävaihtoehtojen kanssa ei kuitenkaan halua maksaa siitä, mitä et käytä, kuten tarpeetonta tallennustilaa, kaistanleveyttä tai sähköpostiosoitteita, ja haluat varmistaa, että sinulla on mitä tarvitset.

Loppujen lopuksi tämä kuitenkin johtuu myös skaalautuvuudesta, koska sinun täytyy aina suunnitella tulevaisuutta.

Missä olet tänään, ei todennäköisesti ole missä haluat (tai odotat) olevan kuusi kuukautta tai vuosi tiellä. Sikäli et halua maksaa palvelusta liian paljon, et halua myöskään pakottaa siirtämään yhtä tai useampaa ASP.NET-projektia uuteen isännöintipalvelu koska olet yhtäkkiä ylittänyt sen, mitä nykyinen tarjoajasi tarjoaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector