DreamHost arvostelu

DreamHost-arvostelu


Käy DreamHost.com-sivustossa

DreamHost arvostelu

Sen nöyrästä alusta 1997 DreamHost on laajentunut ylläpitämään yli puoli miljoonaa verkkotunnusta. Yrityksen perusti Kaliforniassa neljä tietotekniikan suuryritystä, ja sen palveluksessa on nyt 50 kokopäiväistä työntekijää, mikä tekee niistä yhden web-hosting-alan johtavista toimijoista..

Kasvusta huolimatta Dream Host on edelleen painottanut voimakkaasti asiakaspalvelua ja tukea. Yrityksen täydellinen avoimuus ongelmien ratkaisemisessa ja asiakassuhteissa on ansainnut heille uskollisen asiakaskunnan ja loistavan maineen verkkovastaavien keskuudessa.

DreamHost-ominaisuudet

DreamHost on toinen erittäin kokenut verkkoisäntä, joka aloitti toimintansa vuonna 1997 ja on hiljaisesti kasvanut ja laajentanut asiakaspohjaaan nykypäivään saakka vuoteen 2015. Ne tarjoavat paitsi jaetun isännöinnin, myös VPS-, Cloud- ja Dedicated Server -majoituksia yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat jotain turvallisempaa ja joustavampaa.

100% Uptime-takuu

Rajoittamaton kaistanleveys

Rajoittamaton levytila

Rajoittamaton isännöidyt verkkotunnukset

97 päivän rahat takaisin -takuu

Jos haluat jaetun hosting-suunnitelman, voit hankkia kaiken tarvittavan DreamHost-palvelussa 8,95 dollarilla kuukaudessa. Tämä sisältää rajoittamattoman tallennustilan ja kaistanleveyden, niin monta verkkotunnusta kuin haluat ja teknisen tuen ympäri vuorokauden. DreamHost antaa sinun myös kokeilla heidän isännöintinsä 2 viikon koeaikana.

DreamHost on mennyt pitkään pitämään henkilökohtainen yhteys liikesuhteissaan, josta käy ilmi rento, huvittava uutiskirje, jonka he lähettävät joka kuukausi. Asiakkaiden kohtelu ihmisinä tilastojen sijaan on antanut DreamHostille jalansijan teollisuudessa.

Dream Hostilla on vaikuttava laitteisto täydentämään huippuluokan palveluaan. Heidän tietokeskuksessaan on satoja multi-CPU Debian Linux -palvelimia, jotka isännöivät 500 000 verkkotunnustaan. Useita tarpeettomia gigabittisiä Internet-yhteyksiä, varmuuskopiogeneraattori ja UPS-järjestelmä varmistavat, että järjestelmä on jatkuvasti toiminnassa.

DreamHost -paneli

DreamHost tarjoaa laajan valikoiman suunnitelmia vastaamaan minkä tahansa verkkovastaavan tarpeita.

Kaikkien heidän isännöintisuunnitelmiensa hallintapaneelista löydät yhden napsautuksen asennuksen lisäohjelmille, kuten WordPress, Joomla, MediaWiki ja phpbb. Käytettävissä olevien sovellusten luettelo ei ole yhtä vankka kuin Fantastico, mutta suurin osa suosituista komentosarjoista on olemassa, ja sovellukset, joita ei ole mukana, voidaan helposti asentaa manuaalisesti.

DreamHost 1 Napsauta Installer

Yksityiskohdat heidän isäntäpaketeistaan ​​annetaan alla:

Yhteinen web-hosting-suunnitelma:

Tämä on yksinkertaisin DreamHostin hosting-paketteista ja sopii useimmille verkkovastaaville. DH: n jaettuun isännöintiin sisältyy:

Rajoittamaton kaistanleveys, levytila ​​ja verkkosivustot isäntäksi

Rajoittamaton sähköpostitili, IMAP ja SMTP käytössä

Täysi SFTP / FTP- ja SSL-tuki

Debian Linux-käyttöjärjestelmä

cPanel-ohjauspaneeli yhden napsautuksen asennusohjelmistolla

8,95 dollarilla paketti hinnoitellaan jaetulle isännöinnille kalliimmalla hinnalla, mutta tämä on ymmärrettävää, koska DreamHost takaa 100% käytettävyyden ja rajattomat resurssit tarjoavat runsaasti tilaa kasvulle ennen kuin sinun täytyy päivittää vankempaan pakettiin. On myös kokeilutila, jonka avulla verkkovastaavat voivat arvioida suunnitelman ennen sitoutumista.

DreamHost VPS -palvelusuunnitelmat:

Verkkosivustolle, joka käy paljon liikennettä ja vaatii omistettuja resursseja, VPS (virtuaalinen yksityinen palvelin) -majoitus on ihanteellinen vaihtoehto. VPS on fyysisessä palvelimessaan ositettu virtuaalinen yksityinen palvelin, joka tarjoaa erikseen omistetun palvelimen kelloista ja pillistä ilman mojovallista hintalappua.

Resurssien jakamista VPS: n muiden asiakkaiden kanssa ei ole jaettu virtuaalipalvelimien välillä. Tämä lisää luotettavuutta, nopeampaa palvelimen nopeutta ja omistettuja resursseja.

Dedicated Server -suunnitelmat:

Verkkovastaaville, joilla on vakiintuneet sivustot, jotka vaativat maksimaalista nopeutta, resursseja ja joustavuutta, omistettu palvelinmajoitus on isäntävaihtoehtojen huippu. Kuten nimestä voi päätellä, asiakas saa kokonaisen palvelimen, joka on omistettu heidän sivustoilleen. Resursseja ei jaeta, ja palvelin voidaan konfiguroida täysin asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Kuten näette, DreamHostin tarjoamien erityisominaisuuksien avulla verkkovastaava voi maksaa vain tarvitsemansa CPU: n, levytilan ja muistin. Kaikki omistetut palvelimet tukevat tavallisia komentosarjojen kieliä CGI, Ruby ja PHP4 & PHP 5. CRON on saatavana myös komentosarjojen automaattiseen suorittamiseen, ja palvelimen täysi käyttöoikeus palvelimeen sisältyy kaikkiin palvelimiin.

Käyttöaste & Esitys

DreamHost on yksi harvoista isäntätiloista, jotka tarjoavat 100% käyttöaikatakuun. Riippumaton testaus osoittaa, että tämä ei myöskään ole vain tyhjä lupaus, koska järjestelmään rakennetut useat irtisanomiset pitävät sinut yhteydessä aina.

Kuinka DreamHost varmuuskopioi tämän rohkean lupauksen? Jos sivustosi, sähköposti, tietokannat, FTP tai SSH putoavat järjestelmän vian seurauksena, sinulle annetaan yksi ilmainen isännöintipäivä jokaisesta keskeytetyn palvelun tunnista. Häiriöiden on ilmoitettu olevan erittäin harvinaisia.

Kun valitset web-hosting-yrityksiä, suorituskyky on tärkeä indikaattori ja ratkaiseva tekijä, joten päätimme tehdä jonkin verran omaa suorituskyvyn testausta. Testasimme DreamHost-kotisivun sivun latausajan.

DreamHost-tulokset:

Kotisivu ladataan 4,7 sekunnissa

Kotisivu on ladattu täyteen 7,8 sekunnissa

(Testaa palvelinalueella: Dallas, USA. Yhteys: Kaapeli (5/1 Mbit / s, 30 ms). Päivämäärä: 11. elokuuta 2013)

Asiakaspalvelu

Tekninen tuki jaetuille suunnitelmille tarjotaan lippujärjestelmän kautta, ja useimpiin kyselyihin vastataan 12 tunnin sisällä. Tukitiimi on ystävällinen, kärsivällinen ja osaava.

DreamHost laajentaa tällä hetkellä tukihenkilöstöään vähentääksesi tukilippujen vastausaikaa. Suoran chatin tuen puuttuminen jaetulle isännöinnille on poiketa siitä, mitä useimmat yritykset tarjoavat, ja sitä voidaan pitää pienenä ehtona yritystä vastaan, mutta jaettujen tilien tuki on kaiken kaikkiaan melko riittävä..

VPS ja erityissuunnitelmat sisältävät tietyn määrän kuukausittaisia ​​takaisinsoittoja Yhdysvalloissa asuville asiakkaille, mikä tarjoaa lähes välittömän vastauksen teknisiin ongelmiin.

DreamHost-asiakkaille on myös asiakastukifoorumi ja wiki, jotka löytävät menettely- ja vianetsintäoppaat, jotka ratkaisevat yleiset isännöintiongelmat. Tiedot täällä ovat melko perusteellisia, joten niistä on erinomainen lisätuki.

DreamHost-kuponkikoodit

Täältä löydät DreamHost-kuponkikoodit (2015 päivitys – testattu ja toimiva) säästääksesi rahaa jaetussa isännöinnissä DreamHost.com-sivustolta. Käytä tätä kuponkikoodia ja saat 40 dollaria alennusta vuosikustannuksista (119,40 dollaria 79,40 dollaria).

Mene DreamHost.com

Käytä kuponkikoodia: TAKE40DOLLARSOFF

Tietoja DreamHostista

Vuonna 1997 neljä tietotekniikan opiskelijaa Harvey Mudd Collegessa Claremontissa, Kaliforniassa aloitti DreamHostin yhdellä Pentium 100 -verkkopalvelimella (nimeltään Destro) käyttämällä jaettua kaistanleveyttä T1-linjalla.

Lähde: dreamhost.com/about-us

DreamHost Twitterissä

DreamHost-suosittelut

Ei mitään muuta kuin kiitosta Dreamhostista, upeita ominaisuuksia, tukea ja todella halpaa. Kippis! (Larry – 15. toukokuuta 2015)

Kirjautunut nähtyään, että DreamHostilla on pisin koeaika, 97 päivän rahat takaisin -takuu! (Luukas – 23. heinäkuuta 2014)

Vau kiitos, et ole varma, kuinka teillä on varaa jatkaa liiketoimintaa, kun olet jakanut $ $ $ säästökuponkikoodin. Säästin vain pienen omaisuuden! (Cathy – 2. maaliskuuta 2014)

Ehkä ei halvin vaihtoehto halpojen vaihtoehtojen joukossa, mutta Dream Host korvaa sen ominaisuuksien ja käytettävyyden suhteen. (Omar – 4. tammikuuta 2014)

Meillä ei ole muuta kuin kiitosta Dreamhostista. Tässä on verkkoisäntä, joka välittää asiakkaistaan ​​(Tom – 22. lokakuuta 2013)

Rakastakaa yhden napsautuksen asennusohjelmaa, jonka DreamHost tarjoaa, ja pystyin pitämään WordPress-sivustoni käynnissä ja toimimaan nopeasti. (Sarah – 4. elokuuta 2013)

Hieman kalliimpaa kuin muut isännät, mutta huomasin, että saat kaiken, mitä maksat DreamHostilla. Se on vaivatonta majoitusta, upeita ominaisuuksia ja erittäin ystävällinen tukitiimi. (Xavier – 29. kesäkuuta 2013)

DreamHost.com-luokituksen keskiarvo on

4 viidestä.
Perustuu 7 arvosteluun.

DreamHost-suunnitelmat & hinnoittelu

DreamHost tarjoaa kolmen tyyppisiä hosting-ratkaisuja; Jaettu Web-hosting, VPS ja erillinen palvelin -suunnitelmat. Alla on yleiskatsaus heidän suosituimmasta suunnitelmastaan, heidän jaetusta web-hosting-suunnitelmastaan.

DreamHost-jaettu hosting

 • 8,95 dollaria kuukaudessa
 • Suunnitteluajoaika oston jälkeen: Välitön
 • Suorittimen resurssit: Jaettu
 • RAM-resurssit: Jaettu
 • MySQL-tietokannat: Rajoittamaton
 • Pääsy päälle (sudo-palvelun kautta) ja etäkäynnistys: Ei
 • Yksilöivä IP-osoite: Saatavana
 • Levytila: Rajoittamaton TB
 • Henkilökohtaiset varmuuskopiot: 50 Gt
 • Kuukausittainen kaistanleveys: Rajoittamaton TB
 • Isännöidyt verkkotunnukset: Rajoittamaton
 • Käyttöjärjestelmä: Debian Linux
 • IMAP / POP / SMTP-käyttö: Kyllä
 • Verkkopohjainen sähköpostin käyttö: Kyllä
 • Postisuodatus: Kyllä
 • Roskapostisuodatus: Roskapostin salamurhaaja
 • Gmail verkkotunnukselle.com: Kyllä
 • Sähköpostiosoitteet: Rajoittamaton
 • Ilmoituslistat: Rajoittamaton
 • Keskusteluluettelot: Rajoittamaton
 • Loma-automaattivastaajat: Rajoittamaton
 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti (.com, .net, .org tai .info): Kyllä
 • Ilmainen verkkotunnus WHOIS-tietosuoja: Kyllä
 • Isännöidyt verkkotunnukset: Rajoittamaton
 • Isännöidyt aliverkkotunnukset: Rajoittamaton
 • Verkkotunnukset edelleen lähetetty / peilattu: Rajoittamaton
 • Mukautettu DNS: Kyllä
 • XCache: Ei
 • Ohjaus sovellusliittymämme kautta: Ei
 • Ruby on Rails: Kyllä
 • Perl-tuki: Kyllä
 • PHP5-tuki: Kyllä
 • SSL-suojattu palvelin (ainutlaatuinen IP): Kyllä
 • Parannettu verkkosuojaus: Kyllä
 • WebDAV: Kyllä
 • Tietojen varmuuskopiointi: Kyllä
 • Päivittäiset tilastot: Kyllä
 • Raaka lokitiedostojen käyttö: Kyllä
 • Banneriton DreamBook.com: Kyllä
 • RealAudio ja video (http-stream): Kyllä
 • Salasanalla suojatut hakemistot (.htaccess): Kyllä
 • Anonyymi FTP-palvelin (req. Ainutlaatuinen IP): Kyllä
 • Jabber Chat Server: Kyllä
 • Google AdWords -luotto (enintään 75 dollaria): Kyllä
 • Sovellusten yhden napsautuksen asennusohjelma: Kyllä
 • Suositut Web-pohjaiset sovellukset, kuten WordPress: Kyllä
 • 24/7 tekninen tuki live-chatin kautta: Ei (katso päivitykset alla)
 • 24/7 tekninen tuki sähköpostitse: Kyllä
 • 100% verkon käyttöajan takuu: Kyllä
 • 97 päivän rahat takaisin -takuu: Kyllä
 • Verkkopohjaisen tilin ohjauspaneeli: Kyllä

Ilmoittautuminen nyt – riskivapaa – 97 päivän rahat takaisin -takuu

DreamHost-yhteenveto

Joten onko Dream Hostista mitään hyötyä?

Hyvä: 97 päivän rahat takaisin -takuu. 100% käyttöaikatakuu. Ilmainen verkkotunnus mukana. 1 napsauta ohjelmiston asennusohjelmaa. Vakaa maine.

EI-HYVIN: Ei halvin. Ei 24 tuntia vuorokaudessa olevaa teknistä tukea live-chatin kautta (päivitys).

DreamHost on rakentanut ansaitun maineen kiinteänä isäntänä, jolla on luotettavat palvelimet ja henkilökohtainen palvelu. Heillä on isännöintisuunnitelmat, jotka sopivat kaikkeen pienestä henkilökohtaisesta blogista vakiintuneeseen verkkokauppasivustoon miljoonien kuukausittaisten osumien avulla.

Kahden viikon kokeilujakso antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida isännöintisuunnitelmia ennen pakettiin sitoutumista, ja VPS: n ja erillisten pakettien hinnoittelu on melko alhainen suhteessa alan standardiin.

Lisäksi 97 päivän rahat takaisin -takuu on merkki luottamuksesta ja 100%: n käyttöaikatakuu varmistaa, että sivustosi ovat toiminnassa ympäri vuorokauden.

Katsaus DreamHost Isäntävaltio. Viimeksi päivitetty 4. marraskuuta 2015.

Etusivu ›Arvostelut› DreamHost Review

DreamHost-yhteenveto

Joten onko Dream Hostista mitään hyötyä?

Hyvä: 97 päivän rahat takaisin -takuu. 100% käyttöaikatakuu. Ilmainen verkkotunnus mukana. 1 napsauta ohjelmiston asennusohjelmaa. Vakaa maine.

EI-HYVIN: Ei halvin. Ei 24 tuntia vuorokaudessa olevaa teknistä tukea live-chatin kautta (päivitys).

DreamHost on rakentanut ansaitun maineen kiinteänä isäntänä, jolla on luotettavat palvelimet ja henkilökohtainen palvelu. Heillä on isännöintisuunnitelmat, jotka sopivat kaikkeen pienestä henkilökohtaisesta blogista vakiintuneeseen verkkokauppasivustoon miljoonien kuukausittaisten osumien avulla.

Kahden viikon kokeilujakso antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida isännöintisuunnitelmia ennen pakettiin sitoutumista, ja VPS: n ja erillisten pakettien hinnoittelu on melko alhainen suhteessa alan standardiin.

Lisäksi 97 päivän rahat takaisin -takuu on merkki luottamuksesta ja 100%: n käyttöaikatakuu varmistaa, että sivustosi ovat toiminnassa ympäri vuorokauden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map